- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.621
Papatya çayı için. İlaçlar pek işe yaramıyor malesef. Bağırsak sendromu yüzünden 1 yıl dışarı çıkamadım resmen. Kafada bitirmek gerekiyor. Içinize atmayın diyeceğimde olmuyor işte. İçinize attıkça taşikardi daha çok oluyor. Tatil iyi gelir umarım. Iyi tatiller
Canım nasılsın?
bunca sağlık problemi hem de bu yaşta, detaylarda boğulan bir yapın var, bu olayın başından beri sende gözlemlediğim en önemli şey bu, o onu dedi bu bunu dedi şöyle oldu böyle oldu, bizi tanımadığın halde sabahlara kadar bize bile açıklama yaptın o zamanda dedim başkası olsa size ne be der kapattırırdı konuyu
uykular düzene girmedikçe sağlık düzelmiyo cidden böyle, uyucaksın o kafa bi boşalacak, psikiyatriyle birlikte diğer sıkıntılar içinde kontrollerini de aman ihmal etme nadasa bırak kendini
Konu Sahibi evlendin mi ayrıldın mı sonuç ne :)
Pofuduk nasılsın sağlık durumun nasıl
Adamlar şok üstüne şok. Ben hayatımda böyle çirkef aile görmedim. Oğullarını bekaret testine de götürsünler bari.ovanın yüzünde wifi olmadığından internet paketimi idareli kullanmaya çalıştım ama yine de yetmedi. ek paket aldım da geldim.
iyi değilim ya. gittikçe daha da kötüleşiyor gibi. bilmiyorum.
sağlık açısından sindirim sistemi ilaçlarını bıraktım, pek bi işe yaramıyor zaten, makarna patates kola kahveyle hallettim. ritim bozukluğu kas kontrolsüzlüğü aynen devam. burda doktora gitmek istemiyorum ankaraya dönünce gideceğim.
biz zaman zaman yazışıyorduk. hani barışmak için değil de, ailesinin onurlu ve şerefli bi şekilde bu işi neden bitiremediğiyle ilgili. annem arkandan bi şey demedi diyor inanmıyorum falan.
babası telefonunu karıştırmış mesajları görmüş sanırım ben olayı tam anlamadım. dün gece beni aradı açmadım. o da mesaj attı. oğlunu rahatsız etmeyecekmişim falan. verdim cevabını da içim biraz soğudu. oğluna da saydırdım da daha ses yok. çok sinirliydim zaten yeni sakinleşiyorum.
çıldırmam gerek ama yadırgamıyorum.
ovanın yüzünde wifi olmadığından internet paketimi idareli kullanmaya çalıştım ama yine de yetmedi. ek paket aldım da geldim.
iyi değilim ya. gittikçe daha da kötüleşiyor gibi. bilmiyorum.
sağlık açısından sindirim sistemi ilaçlarını bıraktım, pek bi işe yaramıyor zaten, makarna patates kola kahveyle hallettim. ritim bozukluğu kas kontrolsüzlüğü aynen devam. burda doktora gitmek istemiyorum ankaraya dönünce gideceğim.
biz zaman zaman yazışıyorduk. hani barışmak için değil de, ailesinin onurlu ve şerefli bi şekilde bu işi neden bitiremediğiyle ilgili. annem arkandan bi şey demedi diyor inanmıyorum falan.
babası telefonunu karıştırmış mesajları görmüş sanırım ben olayı tam anlamadım. dün gece beni aradı açmadım. o da mesaj attı. oğlunu rahatsız etmeyecekmişim falan. verdim cevabını da içim biraz soğudu. oğluna da saydırdım da daha ses yok. çok sinirliydim zaten yeni sakinleşiyorum.
çıldırmam gerek ama yadırgamıyorum.
Adamlar şok üstüne şok. Ben hayatımda böyle çirkef aile görmedim. Oğullarını bekaret testine de götürsünler bari.
Yavaş yavaş toparlayacaksın
İçinde kalmamış söyledin bitti gitti daha da muhatap olma
ne kadar saydırsam doymam gibi ya.
Valla Pofuduk bir şey diyeyim mi, iyi ki o kadar rezillikten sonra bir kere daha pişmanlık ayağına yatıp seni tekrar içlerine çekmediler. Kısa vadede çok yıprandın ama uzun vadede büyük bir yükten kurtuldun.pff. yaparlar.
biz bi kere sigara içmeye gitmiştik de annesi oğlum yok oğlum nerde demiş. yedim onu ben.
ne kadar saydırsam doymam gibi ya.
Valla Pofuduk bir şey diyeyim mi, iyi ki o kadar rezillikten sonra bir kere daha pişmanlık ayağına yatıp seni tekrar içlerine çekmediler. Kısa vadede çok yıprandın ama uzun vadede büyük bir yükten kurtuldun.
adamlar zaten başından beri ayırmaya çalışıyor.
sana bi şey diyeyim mi, söz bozulduktan sonra bunların akrabaları beni aradı. bir değil birkaç kişi. "bunlar çok çirkef, üstümüze sıçramasınlar diye her şeylerine he tamam diyoruz, onlar da kendilerini bi bok sanıyorlar, ama aslında bi boktan haberleri yok. seni allah kurtardı, ucuz kurtuldun." dediler
Valla ben de aynı fikirdeyim. Evet tanımıyorum bu insanları ama senin yaşananları tarafsız bir gözle, hatta çoğu zaman muhataplarının lehine olacak şekilde anlattığını düşündüm. İnan görülen manzara korkunçtu; o yüzden hepimiz sana 500 sayfa yazdık buradan. Gün geçtikçe fark ettiğini görüyorum şimdi ama. Hâlâ inanamıyorum yaşını başını almış insanlar evlatlarıyla yaşıt bir genç kızın karşısında nasıl bu kadar küçüldüler; senelerdir sevdiğin adam nasıl seni böyle bilmem ne gibi ortada bıraktı. Verilmiş sadakan varmış ki geri dönülemez noktada görmedin bunları.adamlar zaten başından beri ayırmaya çalışıyor.
sana bi şey diyeyim mi, söz bozulduktan sonra bunların akrabaları beni aradı. bir değil birkaç kişi. "bunlar çok çirkef, üstümüze sıçramasınlar diye her şeylerine he tamam diyoruz, onlar da kendilerini bi bok sanıyorlar, ama aslında bi boktan haberleri yok. seni allah kurtardı, ucuz kurtuldun." dediler
Kendimi senin yerine koyuyorum ve sana hak veriyorum. İnsanlar hep konuşuyor Pofuduk, biliyorsun. Sen deliliğe vurup yüzlerine gülmediğin müddetçe de konuşurlar.en çok elin günün lafı ağırıma gitti zaten. insanlar hiç susmuyor ki. konu bi şekilde oraya geliyor. güya iyi niyet ama çok acıtıyor.
bana bunu yaşatmaya hakları yoktu.
ne bileyim ya. başıma bunların geldiğini gerçekten kabullenemiyorum sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?