- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.641
Pofuduk siz arada yazıştınız yani............
Ben yazdıklarından anladığımı söyliyim sen hala başladığın yerdesin, tama duygusal birsey derken telefonu kapanıyor kesin ailesi yaptırıyor, hesaplarında hep kavga gürültülü mesajlar duruyo kesin ailesi bakıyo, bu mu, adam edilgen aile baskın adam mazlum
yazmadığım zaman neden pislik yapıyor o zaman? onu anlamıyorum.
Sen onu her şekilde engellersen aile üyelerinden herhangi biri ulaşmaya çalıştığında da ket vurursan ne yaptığını bilmez ve görmezsin, daha hala niye söyle oldu niye böyle oldu diye konuşmanın anlamı var mı, olaylar defalarca sarpa sarmıştı defalarca gururunu kırmıslardı iş artık ailene gelip dayanınca restler çekildi ve bitti, gene baslasanız gene aynı davranacak bu adam
Sizinki imkansız aşk falan değildi evlilikten döndünüz, aile bok çukuru bile olsa seni almak isteyen alırdı, cesaret edemedi olay bu
evet hepsini biliyorum da ailesine karşı bu kadar pasif bi adam neden benim ona ulaşmamı istiyor onu anlamıyorum.
ailesi beni istemiyor, o da bunu biliyor, ama ben aramadığımda pisliği neden yapıyor? yani anlatabiliyor muyum bilmiyorum. geri dönüşü yok bu işin onu da konuştuk, ama niye işte ne gereği vardı niye bulaşıyor?
Cevabı basit, ego
Hala fingirdesip yazışabilir seninle, hatta ileri taşımak da isteyebilir ama iş ciddiye bindiginde kıçı başı oynayacak gene
Saçınla oynamayı yasaklamak ne ya?yazıştık derken de bazen birden aklıma geliyor yazıyorum. "benim söz baklavamı bile babam aldı, lafta her şeyi yapıyorsunuz da icraate bakınca bi halt yok, benim annenle son kavgam gelinlik ayakkabısındandı, senin eşşek kadar kardeşin camış gibi göt büyütürken önüne koydum önünden kaldırdım yine de bi allah razı olsun diyen olmadı, benim eşya paramı tarlaya düğün paramı eve gömdünüz sonra da bana para yok diye ağladınız hepsi zıkkım olsun, ...." gibi şeyler.
mesela bana bi kere saçımla oynamayı yasaklamıştı anası şu an o aklıma geldi sinirlendim, bununla ilgili yarım saat yazabilirim şehzadeye.
içime atınca patlıyor çünkü.
Saçınla oynamayı yasaklamak ne ya?
Pislik yapmaya gelince, sen yazmayınca ne yapıyor onu anlamadım ben, Facebook'tan laf sokmamasını mı diyorsun?
Saç konusunda diyorum ki, o kadının öyle bir gelini olacak ki, permalı saçlarını yüzüne vura vura yola getirecek onu.saçımı düzleştirmeyecekmişim, maşa yapmayacakmışım, perma yaptırmayacakmışım çünkü yıpranırmış, kestirmeyecekmişim bi de düğünden önce sarıya boyatacakmışım öyle daha çok yakışırmış.
pislik yapması da yengesine "pofuduğa bizim hakkımızda niye ileri geri konuştun pofuduk öyle dedi bana" demiş yengesi aradı beni "ablacım şehzade böyle dedi ben sana öyle bi şey mi dedim" dedi, geçen de babası aradı "oğlumu bi daha rahatsız etme" dedi.
Saç konusunda diyorum ki, o kadının öyle bir gelini olacak ki, permalı saçlarını yüzüne vura vura yola getirecek onu.
Şehzade'nin derdini ben anlayamadım zaten de, sen bunca sene nasıl anlamadın? Adam resmen milleti üstüne salmaya çalışıyor yahu, ne ayıp, ne ahmakça.
Ben de bulamıyorum. Gören de sanır sen ve ailen ortalığı elliikiye verdiniz. İnsan biraz utanır, hiç yakışıyor mu koca adama? Ah keşke bi' karşıma alıp "Sen hayırdır la?" diyebilsem.olay permada değil, saçımı yıpratmayacağım. düğüne 5 ay kalmıştı ya. ailece aşırı bonuslar, koyundan da fena, benim saçlarda da perma vardı da uçlarında kaldı. mesele yıpranmaması yani.
milleti üstüme salıyor evet de ben haklı bi gerekçe bulamıyorum.
Ben de bulamıyorum. Gören de sanır sen ve ailen ortalığı elliikiye verdiniz. İnsan biraz utanır, hiç yakışıyor mu koca adama? Ah keşke bi' karşıma alıp "Sen hayırdır la?" diyebilsem.
anasının lafını nasıl çiğneyip benimle fingirdeşmeye çalışabilir orayı idrak edemiyorum.
ya bu adam düğün tarihi konuşulurken anasının istediği olsun diye neler demedi, şimdi anasının isteğini nasıl çiğniyor?
hani biz ayrılmış olsak anlarım da anası buyurdu. ego falan o yüzden mantıklı gelmiyor.
çünkü ben küfrederken falan hani ben erkek değilim zaten falan diyor. egoyu bu kadar önemseyen adam bunu demez.
veya ilaçlar sinir sistemimi köreltti algılama pert.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?