- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
-
- #5.661
o da doğru.Aslında anasının isteğini çiğnemiyor, annesi evlenmenizi istemedi takılmanızı değil, öyle olsa 9 senedir yapardı bişeyler
allahım bunların hepsi manyak. Benim kv de de bana düğünde saçlarını sarıya boyatcam ben gelinlik üzerinnde sarı saçı çok seviyorum diyip ellerini göğsünde birleştirip kasılmıştı iyi bi. Hiç bişey demedim gülümsedim sadece. Aylar sonra düğün günü kuaförede söylemiş boyancak diye. (Farklı şehirlerde olunca onlar ayarladı) oturdum koltuğa kuaför gelip şu tonda yapalım dedi. Ne tonu saçım boyanmıcak dedim. Kuaför öyle dediler ama dedi. Saç benim saçım ben bunu istiyorum dedim. Kv görünce epey bi bozulmuştu. Lüzümsuzluk yani. Sanane koskoca kadının saçına ne yaptığından.saçımı düzleştirmeyecekmişim, maşa yapmayacakmışım, perma yaptırmayacakmışım çünkü yıpranırmış, kestirmeyecekmişim bi de düğünden önce sarıya boyatacakmışım öyle daha çok yakışırmış.
pislik yapması da yengesine "pofuduğa bizim hakkımızda niye ileri geri konuştun pofuduk öyle dedi bana" demiş yengesi aradı beni "ablacım şehzade böyle dedi ben sana öyle bi şey mi dedim" dedi, geçen de babası aradı "oğlumu bi daha rahatsız etme" dedi.
peki hala ayni konu mu konusuluyor? sonuca varildi mi bahsettigin sorunlu iliskide?artık değil, mune öyle buyurdu.
peki hala ayni konu mu konusuluyor? sonuca varildi mi bahsettigin sorunlu iliskide?
Kızla evlendiği çocuk hakkında mı yoksa bizim şehzade arasında mı dedikodu çıkmıştı başta? Pofuduk yapma lütfen, ben mi anlamadım, nedir bu kadar zoruna giden tam olarak? Çocuğun seni taciz ettiğini filan biliyor muydu ki?bunlar geçen yaz evlendiler. benimki askerdeydi gitmedi. ailesi de gitmedi.
ayrıldığımızdan beri baya baya görüşüyorlarmış. ben onun feysinden ikisini de engellemiştim ama ayrılınca engelleri kaldırmış sanırım. check in falan var. çukurağaya gitmişler beraber.
ben dün uzun bi mesaj atmıştım. artık hayatıma devam etmek istediğimi bu işin bittiğini söyledim. son dönemlerde neler hissettiğimi anlattım. ayrıldığımızdan beri ne zaman hayatıma bakmak istesem benim canımı yakacak bi şey yaptığını ama artık beni rahat bırakmasını söyledim. iyi dilekte bile bulundum. bi daha görüşmeyeceğimizi belirttim.
bugün hem kızla hem çocukla sosyal medya hesaplarında arkadaş olmuş.
ne yapmaya çalışıyor hiç fikrim yok ama şu an gerçekten çok kötüyüm. sordum cevap vermedi üsteledim telefonunu kapattı. atlatamayacakmışım bu gece ölecekmişim gibi geliyor.
Kızla evlendiği çocuk hakkında mı yoksa bizim şehzade arasında mı dedikodu çıkmıştı başta? Pofuduk yapma lütfen, ben mi anlamadım, nedir bu kadar zoruna giden tam olarak? Çocuğun seni taciz ettiğini filan biliyor muydu ki?
Evli değil mi o çocuk artık, peşine düşmez herhalde? Sanırım şehzade bu kızla yatmış olsaydı eşi kalkıp da şehzadeyle görüşmezdi.kızla şehzade arasında dedikodu çıkmıştı. yattıklarına inanmayan bi ben vardım.
beni taciz ettiğini tabi ki biliyordu.
zoruma giden bu. ben adamın elinden namusumu zor kurtardım, herkes şehzadenin o kızla yattığını düşünüyordu, şimdi biz ayrıldık şehzade onlara koştu hemen.
Evli değil mi o çocuk artık, peşine düşmez herhalde? Sanırım şehzade bu kızla yatmış olsaydı eşi kalkıp da şehzadeyle görüşmezdi.
Yalnız şehzade gerçekten adam değil Pofuduk. Ne olursa olsun o kadar maziniz var; hayatını paylaştığı kadını taciz eden bir adamla, hatta herhangi birini bir dönem taciz etmiş bir adamla, nasıl görüşür adam olan?
Geniş yemin ederim ya. Ne açıklama yapacak ki sana? "Artık umrumda değilsin Pofuduk, o yüzden sen benim hayatımdayken yıllarca seni taciz etmiş adamla görüşüyorum" mu diyecek? Kendince intikam mı alıyor, ne yapıyor merak ediyorum.adam beni son taciz ettiğinde mezuniyetteydik. ben şehzade için gitmiştim o da karısı olan kız için gelmişti. evli olmasının fark edeceğini sanmıyorum.
kız şehzadeyle yatmış olsa o çocuk şehzadeyle yine görüşürdü. kızın yattıklarının hiçbirini bilmiyor.
şehzade de görüşüyor işte. telefonunu kapattı cevap vermedi hesap soramadım.
çok çarpıntım var, çok kasılmam var. umarım telefonunu açar. bilmiyorum artık ya.
Geniş yemin ederim ya. Ne açıklama yapacak ki sana? "Artık umrumda değilsin Pofuduk, o yüzden sen benim hayatımdayken yıllarca seni taciz etmiş adamla görüşüyorum" mu diyecek? Kendince intikam mı alıyor, ne yapıyor merak ediyorum.
ben de bilmiyorum artık.Bu iş nereye varacak bilemiyorum.
ben de bilmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?