- 26 Ekim 2014
- 4.776
- 3.407
- 178
- Konu Sahibi pigme pofuduk
- #7.641
İşte bugünki davranışlarımdan olumlu cevap vermeyeceğimi düşünmesi çok olası. Bu da benim züğürt tesellim olsun :)
olacağı varsa olur zaten, o süreçte ölmemek önemli.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte bugünki davranışlarımdan olumlu cevap vermeyeceğimi düşünmesi çok olası. Bu da benim züğürt tesellim olsun :)
olacağı varsa olur zaten, o süreçte ölmemek önemli.
İki aydır ne görüştük ne konuştuk zaten. Olsaydı bugün olurdu, tamamen bittiğinin resmidir.
Ya pofuduk neden ölelim be bir ilişki/aşk/erkek uğruna. Aslında güçlü kadınsın biliyorum, acıya meyletme nolursun.
ya yok öyle bi kalıp vardı aklıma ordan geldi. kim yazmıştı unuttum. "hayatta inişli çıkışlı zamanlar vardır, mühim olan inişlerde ölmemek." böyle miydi ki? unuttum bak.
Söz güzelmiş. İnişteyiz bak bu gözardı edilemez bir gerçek. Benim hayatımda da saçma sapan bir sürü problem var. Ama bunun bir de çıkışı olduğunu akıldan çıkarmamak gerek. En azından çıkışı görmeden ölmüyoruz :)
bana mı yazdın sen bunları, gerçekten mi?
ya ben seni tanımam etmem oturdum 400 sayfa derdini okudum senin ne zorum vardı? seni belki bazı konularda aklını başına getirir diye oturdum koskoca 3 sayfa kendimi anlattım sana, deli miyim ben? kardeşim misin, arkadaşım mısın?
anıları sen yaşadın, şuan hepsi senin kafanın içinde ben dışarıdan biri olarak nasıl kirletebilirim bunları? söylediklerim seni üzdü diye mi çirkinleşiyorsun? ben senin yaşadığın günlere bi laf mı etmişim, bu çocuk seni sevmemiş hiç 10 sene oyalamış mı demişim, aman senin anlattıklarında bişey mi, hiç de büyük bi aşk yaşamamışsınız mı demişim de bana saygısız diyebiliyorsun.
tüm bunlardan tek birini yapmadıysam sen bana saygısız diyemezsin.
her neyse 2 gün konunu meşgul ettim kusura bakma, umarım herşey istediğin gibi olur bundan sonra.
böyle bi günde yüzüme vurmanıza gerek yoktu.
ben anneme ne dediğini mi unutmuşum? tek lafına kalkıp gidecek miyim? istediği gibi mi olmaya çabalıyorum? gerçekten ailesinin karşısına tekrar gelin sıfatıyla çıkmak mı istiyorum?
bi günlüğüne unutmak istemiştim. tek bi gün.
bana anlattığınız hiçbir şeyi yargılamadım, sadece sizin adınıza iyi dileklerimi ilettim o kadar. ve dün gece gerçekten iyiydim oturdum iki tane film izledim. doktora gitmem gerekiyordu, gitmeden mesajlara bakayım dedim salya sümük ağlıyorum şu an. gerek var mıydı?
sen dün gece ileriye bakmak istiyorum dediğin için söyledim ben bunları. ileriye bakmak istiyorsan geçmişe takılma artık diye. senin anılarını kirleteyim, bir de üstüne üzeyim ağlatayım diye bir düşünce içerisine girmem, çünkü seni tanımam etmem. hatta tam tersine ilk yazmaya başladığımda da söyledim sana aşk acısı çeken insanlara karşı tuhaf bi şekilde ilgi duyuyorum atlatıp önüne bakmaları gerektiğine inandığım için, amacım da sana bu konuda yardım etmeye çalışabilmekti zaten.
tek lafına kalkıp gideceksin derken de onun gözündeki muhtemel imajından bahsettim zaten, gidip gidemeyeceğini senden başka kimse bilemez. kendini iyi hissediyorken ben üzdüysem seni ben özür dilerim. beni tanımazsın etmezsin ama tanısan zaten bilerek kötü niyetle bişey söylemediğimi anlardın. her neyse..
üzdüğüm için tekrardan özür dilerim, doktora neden gittiğini bilmiyorum ama umarım bir sıkıntı çıkmaz. geçmiş olsun.
kötü olanların hatırlatılmasını istemiyorum sadece. kötüsünü yeterince yaşadım. iyi olanı hatırlayıp onlarla avunup da toparlayabilirim. geçmişe tutunarak da devam edebilirim.
tahlillerim temiz değil, doktor iki paket ilaç yazdı devlet sadece tek paketi ödedi, ikinciyi yazdırıp kullanmam gerekiyor, haftaya da tahliller yenilenecek. teşekkür ederim.
ben kötülere odaklanıp uzaklaşabildiğim için genelde insanları da öyle düşünüyorum sanırım. iyiler avutsa da gerçek gelmiyor bir süre sonra. neyse ben kapatayım artık çenemi en iyisi.
tahlillerdeki sorun her neyse hallolacaktır umarım. ilaçlar ve ruh halinizin düzelmesi onlara iyi gelecektir.
küçük bir not olarak da herkesin her dediğini de takma, burda tanımadığın bir insan bile seni ağlatıp da iyi olan moralini yere düşürmesin, en azından buna izin verme, bu iyiliği yap kendine.
o olmuyor.
ailemle görüşmüyorum, akrabalarımla görüşmüyorum, arkadaşlarımla görüşmüyorum.
arada buraya yazıyordum çünkü kimseyle konuşmuyorum.
kötülere odaklanınca bıçaklayasım geliyor onu artık yapmak istemiyorum.
tahlillerdeki sorun psikolojik değil bu sefer. taşikardide kalp temizdi, bu sefer başka şeyler var. olmaması gereken yerde olmaması gereken hücreler var diyeyim özetle.
umarım o olmaması gereken yerde ki olmaması gereken hücreler olmaları gereken yerlere hızlılıkla giderler. hayatta bir ölümün telafisi yok, geri kalan herşey düzeliyor insan istedikten sonra. kansere bile tedavi bulundu, hiç bi hastalıktan korkmamak lazım.
ne diyeyim onu da bilmiyorum ki, iyileri düşünsen umutlanacaksın yeniden en başa döneceksin gibi geliyor, kötüleri düşünsen bıçaklayacakmışsın. sahiden insanlar 1 senedir buraya yazacak farklı farklı şeyleri nasıl bulmuşlar ya, ben 2 günde tükettim hepsini![]()
beni sürekli dibe ittiler de ondan. çıkmaya çalıştıkça ittiler. sürekli başa döndüm.
sanırım artık hiçbir şey istemiyorum. ben yapamadım. bu kadar basit. kaldıramadım. o kadar güçlü değilmişim.
seni motive eden twitterdaki kızın yazışmalarına bak tekrardan. o yaptıysa sen neden yapamayasın, ne fark var aranızda?
o da güçsüz değil miymiş en baştan, o da yapamam demiyor muymuş, ama başarmış. senin eksiğin ne?
o sevgilisinden ayrıldı, ben nişandan döndüm. onunki duyulmadı.
o bütün çevresi tarafından fahişe damgası yemedi. ben yedim. oldu mu?