9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

yok öyle olacağını sanmıyorum, çünkü onlarda ev vermek normal. tabi ki onlar verecek yani. kendi evleri gibi görmeleri mümkün değil, sevgilim de öyle bi duruma izin vermeyeceğini söylüyor zaten.

gidip gelmeleri seyreltiyorum zaten. şu an 2 güne 1. sonra yavaş yavaş haftada 1. sadece söz olmuş olması da onların pek derdi değil, o konuda sıkıntı olmuyor. evin gençleri de yok gibi bi şey.

senin durum zormuş, hakikaten kavga sebebiymiş. ama reddetme hakkım her zaman var benim. üstelerlerse bahane çok.

valla sizin yerinizde olsam madem "ev alınacak" diyorlar, şimdiden ev bakmaya başlarım, onlar o evi önerdiğinde alternatifler sunar, o evi kötülerim. sizin için dezavantajı olan evi zorla alacak değiller nihayetinde.

onların derdi olup olmaması değilde sen rahat ediyo musun yani ne biliyim başka bi yerde olmak istemiyo musun o an, ben 2.5 senelik evliyim ne anne baba dıyebiliyorum ne de konuşacak bişey buluyorum, önceden siz bilirsiniz diyomuşsun şimdi 2 tane yerim diyomuşsun ya siz bilirsiniz demenin nesi kötü ben hala dolabı açarken falan sorarım yani bize ısındı bizi benimsedi demek ille totoya parmak olmak değil ki, bunlar biraz öyle görüyo gibi, sık muhabbet tez ayrılık getirir derler

mantık süzgecinden geçirmek değil, sadece olayın tamamını bilmek diyelim. durumu gözlemlemeye çalışıyorum zaten şu an.
olayin ne oldugunu bilemem tabiki ama madem hersey iyi niyetten, suan zerre kadar bile soru isareti yasatilmiyor olmasi gerekmez miydi? ya da sizi gozlemletmeye gerek bile birakilmamasi.
hep siz vericisiniz bu iliskiler yumaginda.

rahat edemiyor değilim ya. çok aşırı rahatım hep orda olmak istiyorum değil. rahat edemiyor değilim diyeyim.

evde gelene gidene ya büyük teyze var 70 yaşında, ya kayınvalidem var onlar bakıyor. genç yok mu demişler de kızların pek hayrı yok, sınav haftaları zaten. bi şeylerin ucundan tutuyorum. bulaşık, çay falan. bulaşık konusunda hiç sıkıntım yok normalde de, bütün gün yıkasam şikayet etmem o yüzden o benim açımdan sıkıntı olmuyor. yapabildiğim şeylere yardım ediyorum zaten.

"siz bilirsiniz" demek kötü değil aslında da, "acaba çekiniyor mu" durumu oluyor onlar için. ne istediğimi net şekilde belirttiğimde mutlu oluyorlar. görümceme "kahve yapalım" dedim kız mutlu oldu mesela. ha dolabı ben de izinsiz açmam ama "dolapta süt var mı" diye sorsam hem izinsiz açmamış olurum hem ne istediğimi söylemiş olurum çok mutlu olurlar, ben de rahat ederim.

"ısındı" demek, "ne istediğini söyleyebiliyor" demek yani onlara göre. gidip "ben acıktım şunu yiyebilir miyim" falan desem, ya da "ben üşüdüm kazak hırka bi şey var mı" desem çok mutlu olacaklar. en çok bunları soruyorlar çünkü.

dün kayınpederimin doğum günüydü, kutlanırken biz bulaşık yıkıyorduk, sonrasında "ay ben öpmedim" dedim gittim bildiğin adamı şapur şupur öptüm bütün gece sırıttı adam. bu tip şeyler yani. akşam çok gelen giden de olmadı, biz görümcemle kayınvalidede oturup dedikodu yaptık, arada sözlüm geldi gitti, onlar da aşağıda aile meselesi konuştular. nerde ne zaman sıvışmam gerektiğini de biliyorum aslında.

anne baba ben de diyemiyorum ama o ayrı konu.

olayin ne oldugunu bilemem tabiki ama madem hersey iyi niyetten, suan zerre kadar bile soru isareti yasatilmiyor olmasi gerekmez miydi? ya da sizi gozlemletmeye gerek bile birakilmamasi.
hep siz vericisiniz bu iliskiler yumaginda.

gözlemlemek her zaman iyidir ki bence. şu anki durumla ilgili değil yani, kafamda soru işareti olmasa bile benim şu an ordaki durumu gözlemlemem müthiş avantaj.

evde bulaşık mı yıkıyosun, yapma be canım seviyorum ne var yıkarım deme bak beklenti yaratıyosun etme makina yok mu hem

bide aşağı kimin evi yukarı kimin evi kaçırdım orayı

gözlemlemek her zaman iyidir ki bence. şu anki durumla ilgili değil yani, kafamda soru işareti olmasa bile benim şu an ordaki durumu gözlemlemem müthiş avantaj.

gözlem iyi ama evlenince daha bi farklı oluyo bire bir gözlediğin şey çıkmayabiliyo bide diyelim ki hoşuna gitmeyen bi durum var bunu hemen o an söylüyo musun yoksa hmmm bunlar böyleymiş diyip bilgi olarak kenarda mı tutuyosun

evde bulaşık mı yıkıyosun, yapma be canım seviyorum ne var yıkarım deme bak beklenti yaratıyosun etme makina yok mu hem

iyi de ben zaten ucundan tutmak için gidiyorum, bulaşığı bırakıp paspas mı yapayım? tabi ki asıl sıkıntı bulaşık, ona yardım etmek lazım. makina var ama gelene gidene yetişmiyor ki.
normalde yemeğe gittiğimde falan da bulaşığa yardım ediyordum zaten, "sen hazırlamışsın biz toplayalım" mantığı.
bi de benim teyzelerde falan sofrayı büyükler kurar bulaşık gençlerindir. ben öyle gördüm yani.

bide aşağı kimin evi yukarı kimin evi kaçırdım orayı

kısaca açıklamak gerekirse üstte kayınvalidem oturuyor, yan dairesinde küçük teyze var, altta dede küçük dayıyla oturuyordu.

bazen söylüyorum, bazen sevgilime soruyorum.
mesela dediğim gibi bizde bulaşık gençlerin, onlarda benim anladığım kadarıyla gelinlerin. ben bunu çok yadırgadım sevgilime söyledim. o hiç dikkat etmemiş bulaşığı kim kimin üstüne yıkıyor, kim yardım etmiyor.
yaşlılar oturmadan gençlerin sofraya oturmasını da çok yadırgadım mesela, onu sordum. "o teyze herkesin doyduğuna emin olmadan yiyemez zaten" dediler.
böyle şeyler. hepsini kendime saklamıyorum.

Canım biz de bişeyler gördük şükür yani gittiğimiz yerde el el üstünde oturmuyoruz tabi, her yorumun sonunda bi bizde böyle ben öyle gördüm falan kırıcı oluyo, orda doğumgünü kutlanıyor sen bulaşık yıkıyorsun sonra aa ben öpmedim diyip gelip öpüyosun, kutlama sırasında sen neden mutfaktasın biri de pofuduk nerde demedi mi, mesela bizde de mum üflenirken hediyeler verilirken falan herkes odada olur

Allah`im tam cendere
Saka saka

bu durumda onların mantığına göre sen gelin olduğun için bulaşık yıkıyorsun

ha anladım seni. kutlamayı mutfakta yaptılar zaten, görümcemle bana "kızlar bulaşığı bırakın gelin oturun pastanızı yiyin sonra devam edersiniz" dediler. bıraktık oturduk yedik zaten de o ara öpecek fırsat olmadı.

bizde böyle deme sebebim de orda bulaşığı gelin yıkıyor, bizde gençler yıkar. her ailede değişiyor sanırım. o yüzden benden büyük biri bulaşık yıkayınca ben rahatsız oluyorum. onu demeye çalıştım.

Kutlanirken mutfakta niye durdunuz anlam veremedim, bizde herkes birarada olup pasta falan kismi gerceklestirilir.
Kimseyi mutfakta birakmayiz.

bu durumda onların mantığına göre sen gelin olduğun için bulaşık yıkıyorsun

olabilir, onların ne düşündüğünü bilemem. ama bu gitmelerim için söylüyorum, ben dururken kayınvalidem yıkasa, ben rahatsız olurum. mesela o servisleri falan hazırlıyor, ondan hiç gocunmuyorum. o onun işi çünkü bence de.

Kutlanirken mutfakta niye durdunuz anlam veremedim, bizde herkes birarada olup pasta falan kismi gerceklestirilir.
Kimseyi mutfakta birakmayiz.

herkes mutfaktaydı zaten, mutfak geniş. "içeri hiç geçmeyelim, gelen giden olur burda halledelim" dediler. ama o ara fırsatım olmadı, sonra öptüm.

yani demek istediğim özetle şu pofuduk kardeşimin kız arkadaşı gelip annemle kek kurabiye börek yapmış bi kız mesela, yarın evlenince de annem bunu bekler yapılmazsa da haaa köprüyü geçene kadarmış der ya da benzer cümleler kurar ama ben ne sevgili nişanlı iken ne de evli iken böyle islere girişmedim yeriz toplarız çay servisi falan, kv nin ekstra beklentisi yok, sen şimdi taziye dedin gittin günlerdir ordasın evlendin diyelim kadının günü var e hadi pofuduk gel dedi, gidip bulaşık mı yıkıcaksın çünkü gelin yıkıyo onlarda, ne verirsen onu beklicek insanlar o yüzden yarın öf dicen şeyler için şimdi çok hevesli görünme, başta o eve misafir gibi gidiyodun şimdi baya evin kızı oldun ve memnunsun bu durumdan sevgilin arada yanınıza geliyo falan, değişik geliyo bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…