9 yıllık ilişkim 2 ayda nasıl bitti !

ben misafir gibi gidip gelirken de bulaşığı hallediyordum ki? ben otururken kayınvalidem yapsa rahatsız olurum.
yarın öbür gün evlendiğimde de bulaşığa yardım ederim zaten. o konuda sıkıntı yapmam.
günü falan zaten olmuyor da olsa da gitmem. o kadar değil.
bi de zaten yemeği pastayı böreği hazırlama işine pek girmiyorum zaten, girmem de. o konuda biraz değişiğim. ellemem yani gerekmedikçe.

ama beklicek şimdi taziye var yetişemiyo diyelim o zamanda yetişemiyorum diyip çağırabilir

yani onca sinir harbi yaşayan sen değildin sanki, hani diyosun ya bana kırıcı davranmıyolar diye, niye davransınlar istedikleri gibi bi gelin adayı oldun

bunu niye söyledin ki? ben önceden de yani çok çok resmi davrandığım zaman da yemek bitince bulaşığı hallediyordum? kayınvalidem genelde aşağı babasının yanına iniyordu zaten, "hallederim ben" diyordum. birden konuştuk barıştık ben artık şakır şakır bulaşık yıkıyorum olayı değil ki.

mesela benim mantığıma göre hala misafir gibi olmalısın ama neyse

ama beklicek şimdi taziye var yetişemiyo diyelim o zamanda yetişemiyorum diyip çağırabilir

çağıracağını sanmıyorum. gidip gelip "pofuduğum annem sen de çok yoruldun" diyor çünkü. "yarın da geleyim mi" diyorum, "ay ben sana nasıl "gel" diyeyim, gelince yoruluyorsun" diyor. gün için falan hiç çağırmaz.

bi de benim kayınvalide çok beceriklidir zaten, bak kaç kere gittim geldim, kendim yardım ediyorum ben. yardım etmesem hayatta bana "sen de şunu yap" diyen biri değil. başkasının yaptığı işi zaten pek beğenmez. o konuda "yetişemiyorum" deyip yardım istemesi çok olası değil. yetişemediğini itiraf edeceğine kendini mutfakta çürütür, öyle bi kadın.

inan bana yansıyan o, başlarda diyodun ya sevgilimle konuşamıyorum buluşamıyoruz sürekli is yaptırıyolar e şimdi konuşabilir vakit geçirebilirsiniz ama sen daha ziyade aile ile vakit geçiriyosun sevgili de çok memnun bundan bi sinemaya gidin avare avare gezin ne bileyim ben anlatamadım tam

mesela benim mantığıma göre hala misafir gibi olmalısın ama neyse

hala misafir gibiyim merak etme. bulaşıktan bi şey olmaz.

çünkü şu sıra evde olması gerekiyor, bugün buluşamayız da yarın çıkacağız. sinemaya gidip avare avare zaman geçirmek şu an için mümkün değil çünkü konuşmamız lazım, yarın buluşacağız işte onun için de.

o zaman şimdi de sana bulaşık falan yıkatmamalılar bence makinaya sığanı diz gerisi 2.postada yıkansın mesela, elde bulaşık yıkamanı bi yere oturtamıyorum belkide hala o evde misafir olduğunu düşündüğüm için

insanlar sana sordu barıştınız mi diye sen ne barıştık ne barışmadık konuşucaz dedin ki ara ara konuşuyorsunuz da ama durum belli değil denecek hal yok artık, sen baya baya o ailenin gelinisin evleniceksiniz problemler evlilik sonrası icabına bakılacak böyle bi tablo görüyorum ben

makinaya sığıyor ya sıkıntı o değil. ama makinadaki yıkanana kadar gelene gidene tabak bardak bulamıyoruz. bütün makinayı servis tabağı çay bardağıyla doldurduğumuzu düşün, onlar yıkama bitmeden tekrar lazım oluyor.

bi de bulaşık yıkamasam gidip yanlarına oturmam falan gerekecek, bulaşığa girince daha az muhabbet daha az samimiyet. net.

belli değil gerçekten. istediğim çizgide gidiyor şu an evet ama her şey halloldu noktasında değilim ben.

belli değil gibi değil işte hareketlerin pofuduk tamam taziye varda tamam geçti bitti yani şimdi sen bence hersey hallolmadı desen kim ne kadar ciddiye alır, bi arkadas yazmıştı gittin nişan elbisesi falan baktın akabinde daha konuşucaz desen ne olur

ama onlar bunu bilmiyor. onlar "oldu bitti" gibi görüyor işte bence en iyi kısmı o. benim kafamda her şeye karışacaklarına dair düşünceler vardı mesela, şimdi bana gelinmişim gibi davranılıyor, neye ne kadar müdahale edilir onu tartma fırsatım var işte.

istediğin çizgide gidiyor çünkü onların çizgisine girdin yavaştan, tam olarak olmasada kıvama geldin gözüyle bakmıyolarsa ben de 29 sene maydanoz gibi yaşamışım derim

onlar öyle baksın bunun bana zararı yok onu söylemeye çalışıyorum. öyle baktıklarında ne yapıyorlar benim için önemli olan kısım o.

onlar öyle baksın bunun bana zararı yok onu söylemeye çalışıyorum. öyle baktıklarında ne yapıyorlar benim için önemli olan kısım o.

ama bu karşılıklı bi durum onlar pofuduk bize ısındı bizim gelinimiz diyip bu şartlar altında iyi davranıyorlar peki sen yarın bence şu şu sorunlar hallolmadı dediğinde nasıl yani bunca zaman yaşananlar neydi demicekler mi, onlar aştık sanıyo sen izliyorum diyosun, detaylı bi konuşma yapıldığında tekrar başa sarmasın

ama onlara bi şey demeyeceğim ki? bundan sonraki konuşmalar sevgilimle aramda?

Benim söyleceğim her şeye bahaneleri çoktan hazır. ' îçini nasıl istersen yaptırırz'açıkcası bahane sunuyo olmam bile saçma. Ev alacaksam ben beğenirim onlar önerilerini söylerler . Kızın şunada bak diyebilirler anca. Bu kadar cüretkar olmaları beni korkutan. Çünkü bu bi tek ev meselesinde değil her konuda önüme çıkacak çıkıyor. Bende mücadele ediyorum hep ama yoruldum.
Onlar benim kangren olmuş parmağım gerekirse keser atarım durumundayım şuan.
Demem o ki ben ev diyim sen araba anla. Gittiğim tatil yerinini görüştüğüm arkadaşları anla.. Böyle uzaaarr gidert.
Yine herşeye rağmen sağlam furuyorum.taktir ettim kendimi

önemli olan kısım eşin ne diyor? annesine o kadar yakın oturmak istiyor mu? bırak o halletsin, o "istemiyoruz" desin ne bileyim ya.
bi de herkese de soruyorum gerçi, eş tarafın nereli?

önemli olan kısım eşin ne diyor? annesine o kadar yakın oturmak istiyor mu? bırak o halletsin, o "istemiyoruz" desin ne bileyim ya.
bi de herkese de soruyorum gerçi, eş tarafın nereli?
Eşim ilk başlarda nolcak sanki onlar senin kötülüğünü istemez diyordu(kaynanamın kafı buda ben senin köyülüğünü istemem. Bende salağım çünkü gelmişim bu yaşa kendim için neyin iyi neyin kötü olduğuna karar veremiyorum) bende ankaralıyım. Farklı şehirlerde olunca bizim ev işi biraz karambole geldi ne eşime ne de bana danışmadan evi tutmuşlar yakındı bizde ev güzel olunca ses etmedik. Açıkcası ne zatarı olabilirki diye düşündüğümden yakın olmasınada sesimi çıkarmadım. Ama 5-6 ay kadar evliliğim burnumdan geldi. Çat kapı gelmeler (haber veriyolardı ama evden çıkarken 2 dk sonra bizdeler zaten. Haberim olmuş olmamış çok farketmiyodu) gündüz 5 dklığına uğrasam akşam yemeğe kalın gitmeyin diye zorlamalar. Gitmesem 2 dklık yerdeyiz bi 5 dk bile uğramıyo şafları. Her gittiğimde bi temizliğe yardım beklentisi( yardım ederim gocunmam ama bi noktadan sonra sanki görevimmiş gibi bi tavır takınmaya başlandı. İyi kadın aslında ama benim çok iyi anlaşabileceğim bi insan değil. Bunun gibi daha bi dolu şey oldu. Eşimde bunları gördüğü için artık istemiyor haliyle ama biz size yakın oturmak istemiyoruzda denmiyo malesef.
Birde bi kaç konuda eşim hayır deyince seni hep sakura dolduruyo diye bana tavır almışlardı.
Şuan yine yakın sayılırız ama araba olmadan gidip gelmek zor. Zırt pırt gel git olmuyor rahatım çok şükür. Ha uzaklık sorunları çözüyomu hayır. Ama en azından yakınlıktan kaynaklanan sorunlarımız kalmdı..
Konyalı malesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…