9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

elifzeynep2012

şehit ailelerine sabır!!!
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2012
877
1
26
Adana
uzun süredir düğün hazırlıkları için takip ettiğim kulube bunu da yazmak kader işte...

9 yıllık bir ilişki iki ay sonra düğünümüz vardı ve gitti,bitti.ne yüz yüze görüştük ne vedalaştık ne de helalleştik.bir hafta öncesinden başladı sanki bazı şeyler, ama son zamanlarda çok oluyordu geçer dedim. tlfnda sinirli şekilde tartıştık, sonrasında ben alttan aldım, konuşalım yüzyüze dedim ama resmen sinir küpü biri olmuştu. önce bana zaman ver kötüyüm, bi süre sonra görüşcez,konuşcaz azcık kafamı dinleyeyim dedi.bir kaç gün sonra msj attığımda gel görüşelim diye, saatler sonra msj geldi, psikolojim bozuk, üstüme gelme,lütfen yapma bana bunu, ne gelecek ne konuşabilecek durumdayım,iyi değilim ne olur git yazmıştı. tamam dedim gidiyorum ve o günden buyana ne o ne ben aradık. düğün yeri herşey iptal oldu. ne ailesi ile ne de başkasıyla görüştüm.

inanamıyorum...

onca yıl o kadar emek veren, sayan, seven, derslerimi çalışırken bile yanımda olan,beni okula götüren adam gitti kim geldi yerine. ağır hastalıklar geçirdim ve hep yanımdaydı. ailem ve çevrem sen yapamazsın evililiği o adam çok iyi derdi. herkesin başının üstünde idi.kimse inanmadı inanamadı. en beteri de benim. sen hep kötüydün ben yanındaydım ama sanırım bende doldu bişeyler hayatımın en sert dönemecindeyim ve radikal kararlar alcam bıktım iyi olmaktan , kimse umrumda değil bunaldım herşey üstüme geliyor sanki dedi. son zamanlarda ve o konuşmadan sonra bambaşka biri oldu. sert,kavgaya hazır, ne desem patlıyor.... hani bir insan 180 derece döner mi? ben yanlış tanıdım diyelim 9 yıl. ya çevrem herkes mi yanlış tanıdı?

günlerce ağladım şoktan çıkamadım. nasıl olur dedim nasıl?? daha bir ay önce eşyalarımızı güle oynaya aldığımız, herşey gönlünce oldu mu diyen, biz bunu bekledik hak ettik diyen adam gitti...en kötüsü de karşıma çıkıp mertçe bitti demedi.öyle havada kaldı sanki herşey....

ben nereye koyayım şimdi bu ayrılığı? neden diye sorma diyolar.nasıl sormam? herkesin özendiği iki insan nasıl bu hale geldik. tamam bitti ama bu nasıl bir sondu?

en çok canımı acıtan ise öyle havada kaldı. arayıp dese ki bitti, özür dilerim, hakkını helal et ; tamam diyeceğim.
hala görüşmedik.o kadar çok ihtimal var ki. acaba cidden o da kötü ve ondan mı aramıyor, yoksa cidden kafasında bitirdi ondan mı aramıyor,yüzü yok vicdanı rahat değil ondan mı aramıyor....düğün iptal ederken adamlara para pul düşünecek halde değilim sizde kalsın para kapora demiş. üzülmeyen adam bunu der mi?
günlerdir ağlamaktan, düşünmekten, içime atmaktan yoruldum. sanıyorum ki deliriyorum. en azından buraya yazıp fikir alıp rahatlamak istedim...

NOT: ARKADAŞLAR ALINTI YAPMAYIN NE OLUR :(

Son düzenleme:
senin adına üzüldüm canım 9 yıllık bir ilişki ve durum böyle oluyor işin garip yanı sana ayrıldığına dair bir açıklama getirmiyor bence evine git dik bir şekilde karşısına çık nedenlerini sor bunu sormak senin hakkın...en azından nedenini bilmen lazım diye düşünüyorum

KAPRİSNAZ gidemem ayrı şehirlerdeyiz. ben ailemin yanına geldim düğün için.o şehirle bir bağım kalmadı. ve işin en kötü yanı şu ni yanım gelse diyor öteki yanım kafamı kaldırıp yüzüne bakmak istemiyor. çeyizimi nasıl yerleştirdim ben bilirim. o gelinliği nasıl iptal ettirdim ben bilirim. herşey elimde kaldı herşey....

MİKERİNOS bazen gözlerimi kapatıyrum herşey rüya gibi geliyor. biz birlikte büyüdük resmen acıyı tatlıyı yokluğu varlığı yaşadık. onca şeyi atlatıp nerede tıkandı anlamadım. bana tlfnda sen benim kaderimsen mutlaka buluşacaz bi gün tevekkül et biraz inan çok kötüyüm dedi. ben ısrar edince sevgi bazen gitmektir git ne olur dedi. peki dedim

herkes ayrı bir şey diyor. kimisi bunca yıldan sonra sana sevgisi saygısı ortadayken bitmez, elbet döner gelir. bekle sabret o gün geldiğinde konuşursunuz. ne ara ne sor. sessizliğe bürün diyor. kimisi bitti dönmez bekleme diyor. ne düşüneyim ben ne yapayım aklım almıyor. bazı geceler resmen ağlama nöbetine giriyorum. sanırıyorum ki ölüyorum. boğazıma bişey dayanıyor ne nefes alabiliyorum ne yiyebiliyorum.... şu an bile gözlerimden dökülüyor elimde olmadan. durduk yere başlıyor ağlamalar

KAPRİSNAZ gidemem ayrı şehirlerdeyiz. ben ailemin yanına geldim düğün için.o şehirle bir bağım kalmadı. ve işin en kötü yanı şu ni yanım gelse diyor öteki yanım kafamı kaldırıp yüzüne bakmak istemiyor. çeyizimi nasıl yerleştirdim ben bilirim. o gelinliği nasıl iptal ettirdim ben bilirim. herşey elimde kaldı herşey....

MİKERİNOS bazen gözlerimi kapatıyrum herşey rüya gibi geliyor. biz birlikte büyüdük resmen acıyı tatlıyı yokluğu varlığı yaşadık. onca şeyi atlatıp nerede tıkandı anlamadım. bana tlfnda sen benim kaderimsen mutlaka buluşacaz bi gün tevekkül et biraz inan çok kötüyüm dedi. ben ısrar edince sevgi bazen gitmektir git ne olur dedi. peki dedim

Bu adamın başka bir derdi var.. Ayrıca düğün salonu sahibine söylediği "para pul düşünecek halim yok" sözü... Seni korumak için yapmış olabilir mi ne bleyim belki borcu kavgalı olduğu biri falan...

hayır aramadım. çünkü bana seni sevdiğimden emin değilim böyle biri ile mi evlenmek istiyosun. hiç değişmiyosun hep üstüme geliyosun. bi kere de mantıklı davran git yalnız bırak dedi.ölüyorum sandım bayıldım sakinleştirici vurdular.günlerce öyle deli gibi oturdum odamdan çıkmadım.
ailesini aradım ayrıldığımız o gün hakkınızı helal edin dedim. ama beni çok yıktınız ben sizin kızınız değilmiydim dedim. onlarda şaşırdılar bekle kızım dediler ama sonrasında ne arayan oldu ne soran. ailesinden var tanıdıklarım hem de çok ama ben aramam artık. benim ailemin gururu o kadar kırıldı ki anlatamam.evet seviyorum ama hani derler ya kerbelada su olsa artık içmem diye o derece kırık içim...

yok MİKERİNOS öyle bişey değil, zaten otel müdürü ile aynı üniversiteden mezunmuşuz bizi çok sevmişti. düğün için adam beni aradı çok üzüldüm keşke olsa yeniden ben size hrşeyi yine yapsam ayarlasam nasıl oldu anlamadım nasıl aşık bakıyodunuz birbirinize onca yıldan sonra dedi. ama bırakın aramayın çok ayıp etti bunca yıldan sonra dedi. bilmiyorum bi derdi var ama bilemedim.hiç beklemediğim laflar etti bana ayrılırken.

o zaman sen yapacağını yapmışsın canım adam resmen sevgimden emin değilim demiş 9 yılda emin olamamış mı ya sana olan sevgisi bitmiş yada yalan söylüyor..sana aklıma gelen bişey daha oldu özelden sorcam bu soruyu konuyla ilgili..

bnmde 8 senelık bı ılıskım var ve yazdklarını okuyunca kendımı snn yerıne koydum yuregım parcalandı resmen..
snı cok ıyı anlıyorum.. uzun süreli ilişkılerde gercektende o kişi hayatının bi parçası degılde btunu oluyor adeta.. aılen,dostun en yakın arkdsn, sevdgn adam,en guvendgn ınsan.. hepsı o kişi oluyor..
yüzüp yüzüp kuyruguna geldgnzde böyle bırden bırakp gtmesı cıdden cok kurcaladı kafamı..
hatalarınmı oldu acaba dıye düşünuyorum.. onu yormuş olablrsın..
ama var bişeyler bu işte :/ :95:
aılesıyle fln nasıldı aranz? hanı onların parmagı olablrmı dıe de dusundum

Son düzenleme:
KAPRİSNAZ ben resmen yalvardım öldüm ağlamaktan. ben korkuyorudum evlilikten o beni ikna etti. bunca yıldan sonra yıprandık dedim. aşk zaten biter biz seviyoruz biz evliliği hak ettik. bana aşık olmanı beklemem zaten beni seviyosun bu yeter dedi. sonra da böyle oldu.....başka kadın dersen ne şifreleri değişmiş ne bişey herşeyini biliyorum. bana bitsin dedikten sonra fotolarını gördüm iş gezisinde hala yüzük parmağında idi. belki çıkartmıştır artık bilmiyorum....

Sen güçlü durmazsan hiç bişe düzelmez. Önce sen güçlü duracaksın. 9 sene çok uzun bi süre bence. Alışkanlık olarak anlama sakın. Ama bencde vaz geçmez gibi geliyor. Böle yapmasının kendince mutlaka geçerli bi sebebi vardır. bence bi arkadaşından felan bunu örenmeye çalış. Tahminlerle hareket etme. Son olarak, hata yapmamak için "onsuz olmak hayatın sonu" diye düşünme. Benim bi panpa var, abisi nikah dönüşü kaza yaptı. Nasip yani herşey. Hayat onunlada onsuzda devam ediyore. Bööle düşün.

Yaa eminim ki bu adam svgisinden emiiiiiinnnnn başka birşey var altında belki de sana ihtiyacı var ama senin korumak üzmemek için kendinden uzak tutmaya çalışıyor.. Ama derdi sevgi değil başka birşey...

sanki benim hikayemi yazmissin gibi ayniydi kendimden yoola cikarak söliyim dönmez dönmüyor dönmeyecek dönmedi:(cok üzgünüm gercek bu cok zor kabullunmk onun gölgesi aramak ve bulamamk cok iyi anliyorum kabullniosun b saatten sonra mecburen aslinda belkide diosun dönseydi ben nasil unuturdum bana yaptigini ........................................................zaman gecio bi sekilde ama o giden unuutulmuo

o zaman sen yapacağını yapmışsın canım adam resmen sevgimden emin değilim demiş 9 yılda emin olamamış mı ya sana olan sevgisi bitmiş yada yalan söylüyor..sana aklıma gelen bişey daha oldu özelden sorcam bu soruyu konuyla ilgili..

canım sana özel msj atamıyorum ama gördüm msjını. yok canım öyle değil :( öyle olsa derdim evet neden bu ama değil neden bulamıyorum :(

Back
X