- Konu Sahibi elifzeynep2012
Klasik bir erkek davranışı malesefolay tamamen ciddileşince kaçmak,vazgeçmek,yok olmak erkeklerin doğasında var... sana çok sağlıklı bir açıklama yapamayacağı için de kaçmayı tercih etmiş... arasa ne diyecek ki? 9 yıl geçtii ve evlenecekken ben evlilikten ve senden vazgeçtim mi diyecek? sebep ne olursa olsun düğüne 2 ay kala terkedilmek çok acı tatlım... dönse, arasa,konuşsa,afdilese de zora gelince senin yanında olacağı da ne malum ki
Bir arkadaşım bu tarz bir olay yaşamıştı... 5 yıllık ilişkiisi vardı ve düğüne 1 hafta kala nişanlısı yoğun kavgalar çıkararak yok oldu,kaçtı... hiç bir bayan bunu haketmiyor Allah kimseye vermesin... hatta davetiyeler dağılmıştı da herkesi tek tek ben aradım düğün iptalini bildirmiştim
adam resmen bir hafta yok olmuştu ulaşılamıyordu ve arkadaşım hastanelerde,acillerde onu ararken o çoktan kaçmıştı... kızcağız o kadar inanıyordu ki ölüm hariç asla yok olmaz diye
(aylar sonra o adamla konuşma şansım oldu ve ben evlilikten vazgeçmiştim ve ona söyleyecek yüzüm yoktu o yüzden yok oldum aramadım demişti
![]()
offf beterin beteri var desene

Allah hepimize hayırlı güzel günler nasip etsin...