9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Nasil sabirli bir insansin sen... En guzel erdem sendeki. Ancak yerinde olsam yani sahsen onsuz devam etmeye karar vermis olsaydim. arayip sinirlerimi ziplatmasindiye msj atardim' donecegin varsada donme su saatten sonra hakkinda hayirlisi olsun sen yoluna ben yoluma' derdim...

canım beni bi tanısaydın o kadar sabırsızdım ki... bana tlfnda hiç değişmiceksin hep fevrisin bıktım bu huyundan biraz kaderci ol dedi. bende tamam o zaman sabır neymiş görelim dedim. halbuki bir insan peki diyorsa ve susuyorsa onu kaybettiğini düşünmelisin.çabalıyorsa kızıyorsa bil ki hala aklındasın.
malesef sabır insanda bazı duyguları da tüketiyor. hayret ediyorum kendimi bunca zaman ne aradım ne sordum ne ona yakın birileri ile iletişime geçtim.msnden sildim,tlfndan sildim....herşeyden sildim ki bir gün elim giderse yazmayayım diye.
benim hem gururum hem kalbim kırıldı. zaten susmam ona artık gelme demek.....

Erkekler oyle dusunmuyor galiba;susman onun icin evet bak dedigini yaptim sessiz sakin ben seni bekliyorum gibisinden bisey demek oluyor... yaniliyor olabilirim.artik soylencek soz kalmadiginda da susuyor insan,yoruluyor cunku. cok zor bir donemden basarili bir sekilde geciyorsun bence.ve karar vermelisin bunca zamandan sonra.sen gelme demek istesen bile o dondugunde kabul edicrksindir onca yil var yasanmisliklar var sevgi ask var. Kimsenin iliskisi birbirininkine benzemez. artik doner ya da donmez bunu bilrmeyiz. Ama sen ne yapmak istiyorsun once buna karar ver. sonra kendine bir cekiduzen vermeye calis. kalk aynaya bak, bende insanin bende bir ananin babanin en kiymetlisiyim demeli ve ben ne yapiyorum diyerek kendine saygini goster ve vucudunu ruhunu besle... bende bir ayrilik yasamistim ama cok uzulmustum... Odamda dev bir ayna vardi biraz kendimle konustum... dunyada beni benden baskasi seni de senden baskasi iyi edemez.. Lutfen su hayati bir yerinden yakala.... Unutma birdaha yasamicaksin bugunu...

DUYGU06_26 :

onu hala seviyorum bunu inkar edemem çünkü onun nasıl biri olduğundan nasıl davrandığından bağımsız işliyor bir süre bu duygu. ha bi gün bu da bitecek bilyorum ama zamanı değil daha sanırım.
onu sevmenin yanısıra yatağa her yattığımda ve sabah her uyandığımda, her gelin, çeyiz, balayı lafı duyduğumda içimdeki o yara tekrar kanıyor. hatta şu başlığa cvp yazarken bile kanıyor acıyor. sevgi, alışkanlık, hayaller,güven... herşey var olan bir ilişkinin enkazı altındayım hala. benimkisi o enkazdan çıkacağıma umutlanmak... elbet çıkacağım.

ilk zamanlar gibi değilim. en azından sürekli ağlamıyor uyumuyor yemiyordum. artık yapmıyorum. ayrıca sorgulamıyorum ve akışına bıraktım herşeyi

döner mi bilmem? dönerse onu affetme durumu yok zaten affetttim ama bu onunla tekrar olurum demek değil. ben afffetim ama unutmadım unutamam.

dönmezse de eyvallah,mutlu olsun yolu açık olsun...

Son düzenleme:
dik durmaya sabırlı olmaya çalışıyorum ama bir de bana sorun.

mesela forum takip ederken sürekli gelinlik,nişan,çeyiz,sevgili,düğün albümü .... gibi başlıklar geçiyor gözümün önünden.zaten o an kalbime iğneler batıyor....

geçen gece oturup bi düğün albümü açtım ve baka baka 3e kadar falan ağladığımı biliyorum.içimden de onlar için dua okudum, mutlu olsunlar benim yaşadığım hayal kırıklığını yaşamasınlar diye. bunu yaşayan anlayabilir ancak...

ama bile bile baktım gördüm... yapmalıyım çünkü artık kanadığı kadar kanamalı yaram ve kabuk bağlamalı artık...

Son düzenleme:
dik durmaya sabırlı olmaya çalışıyorum ama bir de bana sorun.

mesela forum takip ederken sürekli gelinlik,nişan,çeyiz,sevgili,düğün albümü .... gibi başlıklar geçiyor gözümün önünden.zaten o an kalbime iğneler batıyor....

geçen gece oturup bi düğün albümü açtım ve baka baka 3e kadar falan ağladığımı biliyorum.içimden de onlar için dua okudum, mutlu olsunlar benim yaşadığım hayal kırıklığını yaşamasınlar diye. bunu yaşayan anlayabilir ancak...

ama bile bile baktım gördüm... yapmalıyım çünkü artık kanadığı kadar kanamalı yaram ve kabuk bağlamalı artık...

canım o kdr yıpratma kendını dıyecegım ama olmaz olamazz ben esımın bazen ortadan kayboldugunu dusunduugmde hıckırıklara boguluyrsamm sen 9 senelık bır bırlıktelık ne demek yaa ve bırden bıree yazdıkarını az cok okdummm cok sabır ıstayen bır sey bır hıss bır duyguu rabbım sana hz.Yunus aleyselam ın sabrından versın ınsallah..bunu okumanı tavsıye ederımbol bol
''LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KUNTI MINEZ ZALIMIN'' SABIR DILIYORUM BOL CA SANA CANIMMM bu arada okuyunca aklıma geldı erkek ark.hasta olmasın yanıı vedalasır gıbı bır haber almasın, ALLAH korusun cunku sessızce hc bır sey yokken flm gıbı ruya gıbı yanı ınsl.degıldırde aklıma geldı olurya hayat yalan yasadıgımız yalAn kımın ne olacagı bellı olmaz cunku senı evlendıkten sonra uzmek ıstememıstır daha dusuncelı davranmıstır
:44:

canım o kdr yıpratma kendını dıyecegım ama olmaz olamazz ben esımın bazen ortadan kayboldugunu dusunduugmde hıckırıklara boguluyrsamm sen 9 senelık bır bırlıktelık ne demek yaa ve bırden bıree yazdıkarını az cok okdummm cok sabır ıstayen bır sey bır hıss bır duyguu rabbım sana hz.Yunus aleyselam ın sabrından versın ınsallah..bunu okumanı tavsıye ederımbol bol
''LA ILAHE ILLA ENTE SUBHANEKE INNI KUNTI MINEZ ZALIMIN'' SABIR DILIYORUM BOL CA SANA CANIMMM bu arada okuyunca aklıma geldı erkek ark.hasta olmasın yanıı vedalasır gıbı bır haber almasın, ALLAH korusun cunku sessızce hc bır sey yokken flm gıbı ruya gıbı yanı ınsl.degıldırde aklıma geldı olurya hayat yalan yasadıgımız yalAn kımın ne olacagı bellı olmaz cunku senı evlendıkten sonra uzmek ıstememıstır daha dusuncelı davranmıstır
:44:

tatlım Allah uzun ömür versin hastalık falan yok. bitti işte neden bilmiyrum ama bitti :(((
sağol canım evet insan duaile huzur buluyor sabredebiliyor. bu duayı bi arkadaşımız daha yazmıştı ve hemen ezberledim o gün. sürekli okuyorum. ne zaman daralsam okuyorum. ne diyeyim Allah bizleri zor dertlerle sınamasın...

Son düzenleme:
DUYGU06_26 :

onu hala seviyorum bunu inkar edemem çünkü onun nasıl biri olduğundan nasıl davrandığından bağımsız işliyor bir süre bu duygu. ha bi gün bu da bitecek bilyorum ama zamanı değil daha sanırım.
onu sevmenin yanısıra yatağa her yattığımda ve sabah her uyandığımda, her gelin, çeyiz, balayı lafı duyduğumda içimdeki o yara tekrar kanıyor. hatta şu başlığa cvp yazarken bile kanıyor acıyor. sevgi, alışkanlık, hayaller,güven... herşey var olan bir ilişkinin enkazı altındayım hala. benimkisi o enkazdan çıkacağıma umutlanmak... elbet çıkacağım.

ilk zamanlar gibi değilim. en azından sürekli ağlamıyor uyumuyor yemiyordum. artık yapmıyorum. ayrıca sorgulamıyorum ve akışına bıraktım herşeyi

döner mi bilmem? dönerse onu affetme durumu yok zaten affetttim ama bu onunla tekrar olurum demek değil. ben afffetim ama unutmadım unutamam.

dönmezse de eyvallah,mutlu olsun yolu açık olsun...

Konunu okurken hem duygulandım, hem de saygı duydum sana.
Tebrik ederim.
Gerçekten 9 yıldan sonra ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum ama aslında düşününce asıl zorluk geçirilen 9 yıl sonrasında oluşu mu yoksa hala kalbinde bu sevgi varken oluşu mu diye sormadan da edemedim.
Zamanında yaşadım böyle bir ayrılığı.
İLk önce senin gibi elimden geleni yaptım, haa ben ayrılınca değil de son zamanlarımızı yaşadığımızı hissederken yaptım.
Ama olmadı ..
Ne yaptım elimden geleni yaptığımı düşünerek hareket ettim.
Senin söylediğine benzer sözleri söyledim kendime defalarca.
Benim sevgim ona bağlı değil ki, ben onu seviyorum, olsun veya olmasın.
Mutlu olsun diye dua ettim kendim ağlarken, canım acırken.
Asıl o zaman anladım ben sevgimin büyüklüğünü.
Marifet her şey çok güzelken değil, o yokken bile onu sevip, iyiliğini isteyebilmekti benim gözümde.
Aylar geçti o geri geldi.
Asıl zor olan o zamandı, onu affetmiştim ama yokluğunda affetmiştim ya geri döndüğünde tekrar benimle olmak istediğinde affedebilir miydim?
Tekrar seni arayacağına, pişman olacağına inandığım için anlattım bu kısmı.
Acaba o gün geldiğinde tekrar ona aynı şekilde güvenebilecek misin.
Umarım her şey gönlünce olur.

Ah bu erkekler yokmuuu
kac yil gecerse gecsin
isterse 20 yil gecsin, 30 yil gecsin
TEK Kalemde silip atabiliyorlar, ne tuhaf dimi ??
biz hala düsünürüz, unutamayiz, dert ederiz, niye deriz?
Ama onlar coktaaaaaaan kendi hayatlarina devam ederler
güler oynarlar, yeni birilerini bulurlar..

Dönecek diye sakin bekleme arkadasim,
bu saatten sonra ne hali varsa görsün,
sende kendi hayatina devam et,
biz hayatimizi sokakta bulmadik! Canimizi sokakta bulmadik !
Ailenide daha fazla üzme,
gez toz, alisveris yap, hatta flört et
kendi hayatina devam et..
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ve yardimcimiz olsun

Konunu okurken hem duygulandım, hem de saygı duydum sana.
Tebrik ederim.
Gerçekten 9 yıldan sonra ne kadar zor olduğunu tahmin bile edemiyorum ama aslında düşününce asıl zorluk geçirilen 9 yıl sonrasında oluşu mu yoksa hala kalbinde bu sevgi varken oluşu mu diye sormadan da edemedim.
Zamanında yaşadım böyle bir ayrılığı.
İLk önce senin gibi elimden geleni yaptım, haa ben ayrılınca değil de son zamanlarımızı yaşadığımızı hissederken yaptım.
Ama olmadı ..
Ne yaptım elimden geleni yaptığımı düşünerek hareket ettim.
Senin söylediğine benzer sözleri söyledim kendime defalarca.
Benim sevgim ona bağlı değil ki, ben onu seviyorum, olsun veya olmasın.
Mutlu olsun diye dua ettim kendim ağlarken, canım acırken.
Asıl o zaman anladım ben sevgimin büyüklüğünü.
Marifet her şey çok güzelken değil, o yokken bile onu sevip, iyiliğini isteyebilmekti benim gözümde.
Aylar geçti o geri geldi.
Asıl zor olan o zamandı, onu affetmiştim ama yokluğunda affetmiştim ya geri döndüğünde tekrar benimle olmak istediğinde affedebilir miydim?
Tekrar seni arayacağına, pişman olacağına inandığım için anlattım bu kısmı.
Acaba o gün geldiğinde tekrar ona aynı şekilde güvenebilecek misin.
Umarım her şey gönlünce olur.

aynı duyguları paylaşmışız.önce dürüst ol dedim terk edildin diye mi üzüldün, evliliğe ramak kaldı planların bozuldu diye mi üzüldün? sevdiğin güvendiğin için mi üzüldün? yoksa sevdiğin ve istenmedğin için mi? sevdiğim güvendiğim ve istenmediğim için üzüldüm.

onu bende affettim ama dediğin gibi bu unutmak değil. bunca yıl özenle yapılmış kağıttan kule gibi bişey güven, en ufak hatada yerle bir oluyor ki benim öyle oldu. sanırım bundan sonra onun gelmesi de düzeltmez bunu.

çok çok tşk ederim hem benimle paylaştığın için bu acı anını hem de iyi dileklerin için...bence gurur duyulacak bi sevgi yaşamışız. sevgilerde kırgınlıklarda başı dik ve onurlu olmalı. diğer türlü bitmeye mahkumlar.

inşallah hayat durumu bizim gibi olan her insan için mutluluklar getirir....

Ah bu erkekler yokmuuu
kac yil gecerse gecsin
isterse 20 yil gecsin, 30 yil gecsin
TEK Kalemde silip atabiliyorlar, ne tuhaf dimi ??
biz hala düsünürüz, unutamayiz, dert ederiz, niye deriz?
Ama onlar coktaaaaaaan kendi hayatlarina devam ederler
güler oynarlar, yeni birilerini bulurlar..

Dönecek diye sakin bekleme arkadasim,
bu saatten sonra ne hali varsa görsün,
sende kendi hayatina devam et,
biz hayatimizi sokakta bulmadik! Canimizi sokakta bulmadik !
Ailenide daha fazla üzme,
gez toz, alisveris yap, hatta flört et
kendi hayatina devam et..
Rabbim hakkimizda hayirlisini versin ve yardimcimiz olsun

aslında döner diye ne umut ediyorum ne de bekliyorum. çünkü artık bende kırılan kırıldı. çok bekledim gelse de boynuna sarılsam, tek kelime etmeden kötü bir rüyadan uyanmış gibi hayatıma devam etsem diye. ama geçti artık. umut etmek bile hala bişeyler kıpırdıyor demek. ama bende kıpırdayan tek şey içimdeki acı.

belki bi gün döner de özür diler. bunu bekliyorum. niyetim barışmak falan değil. o tren kaçtı çoktan. ben de günlerdir el salladım arkasından yas tuttum.ama artık o trene bakmıyorum arkasından.

o da mutlu olsun ben de olayım.kimseye kötü sözüm yok sitemim yok.Allah ın takdiri ne diyeyim. artık üzülmek de istemiyorum çünkü Allah ın gücüne gider daha büyük acı ile sınar beni. ben hep aileme bile ondan asla vazgeçmem derdim. ama işte vazgeçtim.demek olabiliyormuş. o yüzden artık aslalarım yok, keşke de demiyorum çünkü pişman değilim.

gezip tozmak falan biraz zor çünkü hala sokağa çıkınca kafam öne eğik gibi terk edilmek alnımda yazıyor gibi. insan onur meselesi yapıyor işte bazen. ama olsun elbet geçecek..

çok sağol tatlım Allah hakkımızda ne hayırlı ise onu nasip etsin ve bizi onda mutlu kılsın....

Son düzenleme:
aynı duyguları paylaşmışız.önce dürüst ol dedim terk edildin diye mi üzüldün, evliliğe ramak kaldı planların bozuldu diye mi üzüldün? sevdiğin güvendiğin için mi üzüldün? yoksa sevdiğin ve istenmedğin için mi? sevdiğim güvendiğim ve istenmediğim için üzüldüm.

onu bende affettim ama dediğin gibi bu unutmak değil. bunca yıl özenle yapılmış kağıttan kule gibi bişey güven, en ufak hatada yerle bir oluyor ki benim öyle oldu. sanırım bundan sonra onun gelmesi de düzeltmez bunu.

çok çok tşk ederim hem benimle paylaştığın için bu acı anını hem de iyi dileklerin için...bence gurur duyulacak bi sevgi yaşamışız. sevgilerde kırgınlıklarda başı dik ve onurlu olmalı. diğer türlü bitmeye mahkumlar.

inşallah hayat durumu bizim gibi olan her insan için mutluluklar getirir....

İnsanı en çok üzen şey gözündeki o aşık olduğu adamın hayalinin yıkılması aslında bence ama bilmediğin bir şey var acaba o şimdi neler yaşıyor.
Ben çok şaşırmıştım aylarca konuşmamış ve haber almamıştım sonrasında konuşmamız sırasında bu sırada psikolojik tedavi aldığını, etrafındaki herkese beni anlattığını ve beni üzmekten korktuğu için ayrılığı seçtiğini anlatmıştı.
Kendisinden çok etrafındakilerin anlattıkları yumuşatmıştı beni.
İşin ilginci de o hastanedeyken ben bir gece rüyamda onu haastanede yatarken görmüştüm, bana haber verilmişti ve ben gitmiştim rüyamda, ağlayarak uyanmıştım yine de aramayı yedirememiştim kendimi.
Aylar sonra öğrendim ki gerçekten o dönemde görmüşüm ben rüyamda.
Sen de şimdi ne halde neler yaşıyor bilemiyorsun, belki de bunları öğrendiğinde geldiğinde her şey farklı olacaktır.
Yalnız emin ol ki eğer şu yaşadıklarından sonra gelirse ve ona inanıp devam edersen o bir daha ayrılığı göze alamayacaktır.
Umarım haklı çıkarım ve sen o güveni tekrar kazanırsın.

İnsanı en çok üzen şey gözündeki o aşık olduğu adamın hayalinin yıkılması aslında bence ama bilmediğin bir şey var acaba o şimdi neler yaşıyor.
Ben çok şaşırmıştım aylarca konuşmamış ve haber almamıştım sonrasında konuşmamız sırasında bu sırada psikolojik tedavi aldığını, etrafındaki herkese beni anlattığını ve beni üzmekten korktuğu için ayrılığı seçtiğini anlatmıştı.
Kendisinden çok etrafındakilerin anlattıkları yumuşatmıştı beni.
İşin ilginci de o hastanedeyken ben bir gece rüyamda onu haastanede yatarken görmüştüm, bana haber verilmişti ve ben gitmiştim rüyamda, ağlayarak uyanmıştım yine de aramayı yedirememiştim kendimi.
Aylar sonra öğrendim ki gerçekten o dönemde görmüşüm ben rüyamda.
Sen de şimdi ne halde neler yaşıyor bilemiyorsun, belki de bunları öğrendiğinde geldiğinde her şey farklı olacaktır.
Yalnız emin ol ki eğer şu yaşadıklarından sonra gelirse ve ona inanıp devam edersen o bir daha ayrılığı göze alamayacaktır.
Umarım haklı çıkarım ve sen o güveni tekrar kazanırsın.

aynen biliyo musun!! diyorum ki içimden o saygı duyduğum başımın üstündeki adama ne oldu. nasıl bu kadar pervasız olabildi. nasıl böyle silip atabildi herşeyi!! inanamadım günlerce. dedim ya eğer çıkıp olmuyor beni affet hakkını helal et deseydi yine de üzülürdüm ama bu kadar canımı acıtmazdı. bana tlfnda geleceğim konuşacağız dedi ve ben o şehirde saatlerce bekleyip otobüse bindim döndüm. asla unutmam o yolu, o yolculuğu.çünkü ben içimde birini öldürüp gömdüm ve öyle döndüm o şehirden.

iüşünüyor mu üzülüoyr mu bilmiyorum ama iyiniyetimi kaybetmek istemiyorum ona karşı. bu da sırf onca yılın hatrına başkaca bi nedeni yok.

o da bana çok kötüyüm ruh olarak çökmüş haldeyim üstüme gelme beni bana bırak ne olur dedi. kaderci ol nasipse tekrar kavuşuruz dedi.eğer sana dönersem bir daha hiçbirşey beni ayıramaz ama dönmezsem bil ki biz zaten geçmişte bi yerde kaybetmişiz birbirmizi dedi. ne denir? peki dedim sustum.

umarım herşey iyi olur çünkü ben artık bazı şeyleri kaldırmakta zorlanıyorum...

aynen biliyo musun!! diyorum ki içimden o saygı duyduğum başımın üstündeki adama ne oldu. nasıl bu kadar pervasız olabildi. nasıl böyle silip atabildi herşeyi!! inanamadım günlerce. dedim ya eğer çıkıp olmuyor beni affet hakkını helal et deseydi yine de üzülürdüm ama bu kadar canımı acıtmazdı. bana tlfnda geleceğim konuşacağız dedi ve ben o şehirde saatlerce bekleyip otobüse bindim döndüm. asla unutmam o yolu, o yolculuğu.çünkü ben içimde birini öldürüp gömdüm ve öyle döndüm o şehirden.

iüşünüyor mu üzülüoyr mu bilmiyorum ama iyiniyetimi kaybetmek istemiyorum ona karşı. bu da sırf onca yılın hatrına başkaca bi nedeni yok.

o da bana çok kötüyüm ruh olarak çökmüş haldeyim üstüme gelme beni bana bırak ne olur dedi. kaderci ol nasipse tekrar kavuşuruz dedi.eğer sana dönersem bir daha hiçbirşey beni ayıramaz ama dönmezsem bil ki biz zaten geçmişte bi yerde kaybetmişiz birbirmizi dedi. ne denir? peki dedim sustum.

umarım herşey iyi olur çünkü ben artık bazı şeyleri kaldırmakta zorlanıyorum...

Güçlü gözükmek bazen çok zordur, buradan o kadar güçlü gözüküyorsun ama ben o güçlülüğü biliyorum.
Etrafıma o kadar güçlü gözükmeye çalıştım ki, içinde fırtınalar koparken aynen senin burada yaptığın gibi güçlü gözükürsün, yeri gelir gülücükler atarsın.
En kötü olduğun zamanlarda çevrene belli etmemek için daha çok gülümsersin.
Yalnız kalacağın anı beklersin içindekileri dökebilmek için bilirsin çünkü olmayacak bir yerde bırakırsan kendini toparlamak çok daha zordur.
Dualarım seninle ..

Güçlü gözükmek bazen çok zordur, buradan o kadar güçlü gözüküyorsun ama ben o güçlülüğü biliyorum.
Etrafıma o kadar güçlü gözükmeye çalıştım ki, içinde fırtınalar koparken aynen senin burada yaptığın gibi güçlü gözükürsün, yeri gelir gülücükler atarsın.
En kötü olduğun zamanlarda çevrene belli etmemek için daha çok gülümsersin.
Yalnız kalacağın anı beklersin içindekileri dökebilmek için bilirsin çünkü olmayacak bir yerde bırakırsan kendini toparlamak çok daha zordur.
Dualarım seninle ..

okudum şimdi hikayeni canım. garip bi mutluluk oldu okurken.

evet evde misafirlere gülümseyip, ortak karar verdik hayırlısı olsun derken, sonra tuvalete kaçıp ses gitmesin diye sifonu çekip ağladığımı çok bilirim....

çok çok tşk ederim canım. inşallah ben de burda sizler gibi güzel günlere ait bişeyler paylaşırım gelecek zamanda....

okudum şimdi hikayeni canım. garip bi mutluluk oldu okurken.

evet evde misafirlere gülümseyip, ortak karar verdik hayırlısı olsun derken, sonra tuvalete kaçıp ses gitmesin diye sifonu çekip ağladığımı çok bilirim....

çok çok tşk ederim canım. inşallah ben de burda sizler gibi güzel günlere ait bişeyler paylaşırım gelecek zamanda....

Senin yönlendirmenle ben de tekrar okudum yazdıklarımı, cesaret edememiştim şimdiye kadar.
Gözlerim doldu hatta yaşlar aktı.
Bir kere daha içimde hissettim o zamanları, inşallah sen de bize güzel haberler verirsin de tüm kalbimizle seviniriz.

Senin yönlendirmenle ben de tekrar okudum yazdıklarımı, cesaret edememiştim şimdiye kadar.
Gözlerim doldu hatta yaşlar aktı.
Bir kere daha içimde hissettim o zamanları, inşallah sen de bize güzel haberler verirsin de tüm kalbimizle seviniriz.

ah canım inşallah.... sen de artık sadece mutluluktan ağla :)

İçim cız etti ...

Okuyamadım tüm sayfaları ...

Bilirim o gelinlik ne zor iptal edilir, o eşyalar nasıl dağıtılır, insan nasıl eğer başını önüne, içindeki kaleler nasıl yıkılır ...

Gelir, gelmesi gitmesinden daha çok yıkar insanı. Çünkü gelen, senin için ilahlaşan o adam değildir. Sebebi ne olursa olsun gitmiş ve seni açıklama yapmaya değer görmemiştir.

Benim hikayem mutlu sonla bitmedi, 11.11.11 de evlendi, şimdi karısı hamile, elbet bir gün geçecek diyorum ...

Konudaki ilk mesajı ilk mesajı gördüğümde, içimden akıp gitti bir şeyler, aylar sonra hakim olamadım gözyaşlarıma, umarım mutlu sonla biter hikayen. Yıkık dökük bir serzeniş benimkisi, başkasının aynı acısı içimdeki acıya dokundu işte. İnşallah çok mutlu olursun ...

İçim cız etti ...

Okuyamadım tüm sayfaları ...

Bilirim o gelinlik ne zor iptal edilir, o eşyalar nasıl dağıtılır, insan nasıl eğer başını önüne, içindeki kaleler nasıl yıkılır ...

Gelir, gelmesi gitmesinden daha çok yıkar insanı. Çünkü gelen, senin için ilahlaşan o adam değildir. Sebebi ne olursa olsun gitmiş ve seni açıklama yapmaya değer görmemiştir.

Benim hikayem mutlu sonla bitmedi, 11.11.11 de evlendi, şimdi karısı hamile, elbet bir gün geçecek diyorum ...

Konudaki ilk mesajı ilk mesajı gördüğümde, içimden akıp gitti bir şeyler, aylar sonra hakim olamadım gözyaşlarıma, umarım mutlu sonla biter hikayen. Yıkık dökük bir serzeniş benimkisi, başkasının aynı acısı içimdeki acıya dokundu işte. İnşallah çok mutlu olursun ...

:( inan çok üzüldüm ve bunu samimiyetimle söylüyorum. kendimle birlikte başkalarını da ağlattım , ne desem bilemedim :( keşke yazmasaydım biliyorum benim durumumda olan çok kişi var ve okuyunca herşeyi yeniliyorum hatıralarında.
ne diyelim Allah mutlu etsin yeni hayatında. çünkü sevgimize bu yakışıyor ve bu sevginin hatrına Allah başka güzellikler çıkaracak karşımıza ben biliyorum. Allah bazı kullarına dünyada verdiği sıkıntıyı ahiretteki bedel sayarmış ve sabrını ölçer olmadık yerden nasiplendirirmiş. sen güzel kalbinle sana yakışır şekilde yaşa sevgini,ona mutluluk dile ve günü gelince salıver gitsin.

inşallah sen de bir gün buraya aşık oldum evleniyorum gibi güzel şeyler yazarsın ve bende tebrik ederim seni.....

:( inan çok üzüldüm ve bunu samimiyetimle söylüyorum. kendimle birlikte başkalarını da ağlattım , ne desem bilemedim :( keşke yazmasaydım biliyorum benim durumumda olan çok kişi var ve okuyunca herşeyi yeniliyorum hatıralarında.
ne diyelim Allah mutlu etsin yeni hayatında. çünkü sevgimize bu yakışıyor ve bu sevginin hatrına Allah başka güzellikler çıkaracak karşımıza ben biliyorum. Allah bazı kullarına dünyada verdiği sıkıntıyı ahiretteki bedel sayarmış ve sabrını ölçer olmadık yerden nasiplendirirmiş. sen güzel kalbinle sana yakışır şekilde yaşa sevgini,ona mutluluk dile ve günü gelince salıver gitsin.

inşallah sen de bir gün buraya aşık oldum evleniyorum gibi güzel şeyler yazarsın ve bende tebrik ederim seni.....

Teşekkür ederim iyi dileklerin için, çok zaman geçti üzerinden, yeniden sevebilmeye pek de umutlu bakmıyorum. Yalnızlığa alıştım galiba. Ama kim bilir belki bir gün yaramı sarıp, unutturacak biri çıkar karşıma.

Hepimiz mutlu oluruz inşallah

Bu arada iyi ki yazmışsın, ben daha yeni yeni, bu sitenin sayesinde yazıyorum bunları. Yıllarca konuşamadım, kaçtım herkesden, aileme bile bir açıklama yapmadım. Sustum, sustum, direndim hep ağlamamak için. Böyle yazarak bir nebze hafifliyor sanki içim, aynı acıya sahip insanlarla paylaşmak, anlaşılmak çok iyi geliyor.

Son düzenleme:
Back
X