• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

ama işte böyle yönlendirmelere gelmemesi lazımdı..ozaman evlenincede böyle başkaları tarafından yönlendirilirse senin için daha zor olurdu..

ben bunu söyledim bana dediği ben çocukmuyum etkileneceğim oldu. ama etkilendi. daha önce evlilikler belli süreden sonra sadaket ve alışkanlık üstüne gider. önemli olan bunlar diyen evliliğe saygısı olan adam gitti başka biri geldi. zaten çevresinde herkes boşanmış yani onları dinleyerek ve bizi düşünerek bizde ayrılırz dedi. bana dedi ki hatta sen iyi bi işe girince beden ayrılırsın. neden dedim? ee öyle oluyor hep dedi. ben o insanlara da kızıyorum. birine bunlar denmez evlilik öncesi

mantıklı gelmiyo, bi insana tahammül edemiyosan edemiyosundur 9 sene yaa dile kolay, sen önceden çok hanım hanımdında sonradanmı kavga eder oldunuz, senin yapın bellidir oda bunu 9 senedir biliyodur

seni çok iyi anlıyorum birlikte büyüdüğüm sırtımı yasladığım, onca emek verdiğim ve mutlu sona geldik dediğim insan beni bıraksa psikolojim çökerdi heralde, ama bu işin altından başka biri çıkar diye hissediyorum, ailesi de seni aramıyosa onlarda bu işin bitmesini destekliyo demek ki

iyi de ben onlara dedim ki ben size hediyeleriniz göndercem dediler ki belke kızım bizim kızımız sensin. bize bişey demiyor açmıyor. düzelecek bekle dediler. daha önce de kavgamız olmuştu döndü yanıma geldi memlekete. dedim ki neden ailen aramadı. onlar çekinir kız tarafısın. yarın bi gün ayrılırz biz sebep olduk demek istemezler dedi

ben bunu söyledim bana dediği ben çocukmuyum etkileneceğim oldu. ama etkilendi. daha önce evlilikler belli süreden sonra sadaket ve alışkanlık üstüne gider. önemli olan bunlar diyen evliliğe saygısı olan adam gitti başka biri geldi. zaten çevresinde herkes boşanmış yani onları dinleyerek ve bizi düşünerek bizde ayrılırz dedi. bana dedi ki hatta sen iyi bi işe girince beden ayrılırsın. neden dedim? ee öyle oluyor hep dedi. ben o insanlara da kızıyorum. birine bunlar denmez evlilik öncesi

işe girince benden ayrılırsın diyen erkek aslında şunu demek istiyodur: işe girersen benim hakaretlerimi, belki aldatmalarımı, ailemin zulmünü çekmezsin bende buna gelemem bana köle lazım
hangi kadın yuvası yıkılsın ister

iyi de ben onlara dedim ki ben size hediyeleriniz göndercem dediler ki belke kızım bizim kızımız sensin. bize bişey demiyor açmıyor. düzelecek bekle dediler. daha önce de kavgamız olmuştu döndü yanıma geldi memlekete. dedim ki neden ailen aramadı. onlar çekinir kız tarafısın. yarın bi gün ayrılırz biz sebep olduk demek istemezler dedi

çekinmemi olur bu işte, hani ufak kavgalar olur tabiki aileler her olayda işin içine girip yüz göz olmaz ama düğün mekanı iptal edilmiş gelinlik iptal edilmiş iş bitmiş yani, bu ne şımarıklık oğlum demezmi bi aile, neticede onlarda emek veriyo manevi olarak olmasa maddi olarak uğraşıyo ailelerde bu işlerle

işe girince benden ayrılırsın diyen erkek aslında şunu demek istiyodur: işe girersen benim hakaretlerimi, belki aldatmalarımı, ailemin zulmünü çekmezsin bende buna gelemem bana köle lazım
hangi kadın yuvası yıkılsın ister

bende dedim ki ben senle daha gzel bi hayat için uğraşırım. derdim daha iyisi değil ki ayrılayım. beni hiç aldatmadı hiç öyle şeyleri olmadı ama kendi de derdi geçinmesi zor biriyim. sen hele ilk zamanlar sinirleri alınmış gibi bi kızdın. belki de ben seni bu kadar sinirli yaptım. bilmiyorum hereşeyi düşünkek istiyorum bu dönemde dedi. peki dedim bana nasıl döneceksin nasıl affettreceksin. bilmiyorum dedi

Öncelikle yorumları okumadım , bunu daha önceden söyleyen varsa aynı fikri paylaşmış oluruz.
Bence bu normal bi durum değil sanki sakladığı bi şey var gibi hani bi engel çıktı da söylemiyo seni üzmemek için de böyle hayatından çıkıyo gibi geldi öyle hissettim yani

Ben söyledim:1::1: Alyansı bir süre çıkarmaması vs bana da bunu hissettirdi...

bende dedim ki ben senle daha gzel bi hayat için uğraşırım. derdim daha iyisi değil ki ayrılayım. beni hiç aldatmadı hiç öyle şeyleri olmadı ama kendi de derdi geçinmesi zor biriyim. sen hele ilk zamanlar sinirleri alınmış gibi bi kızdın. belki de ben seni bu kadar sinirli yaptım. bilmiyorum hereşeyi düşünkek istiyorum bu dönemde dedi. peki dedim bana nasıl döneceksin nasıl affettreceksin. bilmiyorum dedi

kaç yaşında bu adam?

Ben söyledim:1::1: Alyansı bir süre çıkarmaması vs bana da bunu hissettirdi...

dediği şu oldu. kendime soruyorum. evet bunca yıl yürüttük ya peki bu saatten sonra bende güç kalmadıysa. ya ayrılırsak. önce sana yazık olur. kadının dul kalması daha kötü. ben hala kendimi değil seni düşünüyorum. Allah inancın var bırak kadere. insanın evleneceği kişi yazılı olurmuş. kendimi toplarsam gelerim ve seni hiç bırakmam. ama gelmezsem bil ki biz evliyen ayrılacakmışız senle. ne olur üstüme gelme ve kadere bırak dedi. peki dedim bende. o kendine güvenemedi bu evliliği yürütmeye.

dediği şu oldu. kendime soruyorum. evet bunca yıl yürüttük ya peki bu saatten sonra bende güç kalmadıysa. ya ayrılırsak. önce sana yazık olur. kadının dul kalması daha kötü. ben hala kendimi değil seni düşünüyorum. Allah inancın var bırak kadere. insanın evleneceği kişi yazılı olurmuş. kendimi toplarsam gelerim ve seni hiç bırakmam. ama gelmezsem bil ki biz evliyen ayrılacakmışız senle. ne olur üstüme gelme ve kadere bırak dedi. peki dedim bende. o kendine güvenemedi bu evliliği yürütmeye.

gelirmi diye beklicekmisin peki?

35 yaşında ...ben 28 yaşındayım

yaş 35 yolun yarısı demiş şair tövbe tövbe koca adam yaa, yönlendirilmekten bahsediyoruz bide, daha ne kadar büyücekte evliliğe hazır olucak sende küçük değilsin bu adam geri dönse kabul edebilecemisin, durup durup acabalarıyla bunaltıcak seni, ya da şöyle düşün ailen ne dicek bu duruma, şu an onlar ne durumda

gelirmi diye beklicekmisin peki?

bilmiyorum. ama seviyorum ve atamam içimden uzun süre. belki de hiç atamam. ona kötü söz bile söylemdimç ne aileme karşı ne başkansına karşı. beddua etmedim. çünkü o kötü biri değil sevmeye layık mutlu olmaya layık. içime sindiremediğim bitiş şekli oldu. ben onu severim ama dönmeyedebilr dönedebilir. dönse ben ne derim onu bile bilmiyorum ama bildğim şey seviyorum hala.

aynen nasıl güveneceğim ben tekrar. güvenemem. belki de diyorum bu ayrılık iyi gelir. dönerse tam döner ama olmazsa da bunca yıldan sonra olmuyosa hayır bunda diyyorum. ama kalbimle mantığım aynı değil. biri kafası dik diğeri başı eğik...

dönsede aklında hep yine gidecek mi olucak off bilmiyorum durumun zor epey .allah kolaylık versin canım .

inanki konuyu okurken adamı 26-27 diye düşündüm..yani 35 yaşında böyle davranması çok garip gerçekten daha olgunlaşamamış bence..gerçekten dediğim gibi sen kendine dön daha fazla neden öyle neden böyle diye düşünmenin anlamı yok..

yaş 35 yolun yarısı demiş şair tövbe tövbe koca adam yaa, yönlendirilmekten bahsediyoruz bide, daha ne kadar büyücekte evliliğe hazır olucak sende küçük değilsin bu adam geri dönse kabul edebilecemisin, durup durup acabalarıyla bunaltıcak seni, ya da şöyle düşün ailen ne dicek bu duruma, şu an onlar ne durumda

ailem de kırgın tabi. hem benim için hem kendileri için. yakışanı ailemin aranması ve çocuklar yapamadı ama biz sizden razıyız size razı olun denmesi idi. ne ben ne ailem en ufak kötü davranmadık davranmayız. ben çirkefleşmem çünkü herkes kendine yakaşanı yapar yaşar. kaderimse ve biz birlikte olacaksak bakacak yüz kalmalı. ha biz olmazsak da arkamdan şöyle böyle yaptı derditmek istemem. o yüzden biz sessiz durumdayız şu an ailemle

velev ki evlendiniz, sen bebek bekliyosun karşına gelipte ben baba olmaya hazırmıyım bilmiyorum derse napıcaksın, yine giderse, kaçarsa?
35 yaşında adam yaaaaa 35 35 35!

Tamam evin boyanma tarihi ile ilgili münakaşa etmişsiniz.

Sonra pat diye oldu , 1 hafta istedi verdim ve sonuç hüsran diyorsun.

Kaldı ki karşındaki kişi 35 yaşında .Ne oldu buna böyle? Çocuk değil ki!

Daha önce de yazdım geçerli bir sebep söylesin sana.

Kimsenin bir başkasının hayatını mahvetmeye hakkı yok ya!

Son düzenleme:
ailem de kırgın tabi. hem benim için hem kendileri için. yakışanı ailemin aranması ve çocuklar yapamadı ama biz sizden razıyız size razı olun denmesi idi. ne ben ne ailem en ufak kötü davranmadık davranmayız. ben çirkefleşmem çünkü herkes kendine yakaşanı yapar yaşar. kaderimse ve biz birlikte olacaksak bakacak yüz kalmalı. ha biz olmazsak da arkamdan şöyle böyle yaptı derditmek istemem. o yüzden biz sessiz durumdayız şu an ailemle

yazılarından aile terbiyen anlaşılıyo zaten tatlım, bu durumda bile gayet aklı başında yazıyosun, yazdıklarımıza kırılmadığını ya da kafanı daha fazla karıştırmadığımızı umuyorum, bilirsin biz kadınlar çok karmaşığız şimdi burda 1000 tane senaryo çıkar olacaklara dair

Back
X