• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Aaayy ben yazarken, tahayyül ederken yoruldum. Sen yaşarken, kafanda bunca tilkiyi döndürürken nasıl yorulmadın be kadın?
Ortada uzun bir ilişki var, emekler var, yaşanmışlıklar var, güzel bir sevgi var, hayaller var, gelecek var, umut var...
Amaaa...
Puff!
Söndü o hayaller, umutlar...

O elinde sihirli değneği olan peri, değneğini şimdi sizin üzerinizden savurdu.
Bu nasıl peri, bu nasıl sihir, bu nasıl değnek diye düşünme...
Senin için hayırlı olanı sen bilemezsin,
"Vardır bunda da bir hayır" de, yaradanın hikmetinden sual olunmaz.
Ruhunu arındır kötülüklerden, fesatlıklardan...
O yıllar geride kaldı, o yaşanmışlıklar o günlerde kaldı.
Bitti!
Yapılabilecek hiçbir şey kalmıyor geriye.
Sen önüne bak, hayatını ne şekilde yaşaman gerekiyorsa öyle yaşa...
Ama doğru yaşa.
Kızgın kumlardan serin sulara atlamak bu değil.
Bunu o his zannediyorsun ama bu o değil.
Bu sadece ayrılığın getirdiği bir yanılgı!

"Amaan elimi sallasam ellisi, biri gider gelir birisi, ooh çatlasın düşmanlar, hadi hop eller havaya, kop!"
dersen, sen böyle coşarsan ardında sadece sana gülen insanlar, alaycı bakışlar bırakırsın.

Bozma kendini, yorma, bundan önce nasılsan yine öyle ol.
Eğer birden kaptırır da coşarsan asıl travmayı o zaman yaşarsın.
Beynine bir şeylerin normal olmadığı sinyali gider.
"Daha önce böyle değildi, şimdi normal davranmıyor demek ki bir anormallik var" der bilinçaltın.
Ama sen her zaman olduğu gibi devam edersen hayatına, daha rahat atlatırsın bu sancılı süreci.
Beynin normal işlemeye devam eder, aldatmacalar içine sürüklemez seni
Her şey senin iyiliğin için.
Unutma sabrın sonu selamettir.
Her koyun kendi bacağından asılır.
Eğer onun yaptığını yanlış olarak görüyorsan, sende böyle davranarak onun yanlışlarına ortak olursun.
Sen "sen" gibi olmayı öğren.
Sen, kendini hiç bozmadan, başın dik, alnın açık yürümeyi öğren.
Yaşadığın hiçbir şeyden pişmanlık duyma.
O günleri hep güzel hatırla, geriye kalan çok acı, ona yakışmayan, kirli bir son olsa bile.
Yine unutma, sen kendinden mesulsün, sen kendinden hesaba çekilirsin.
Senin yapacakların senin kişiliğini gösterir.

Kendini kirletme, sen böyle biri değilsin, olmayan bir yüzünü gösterme insanlara.
Yapmacık olma, sahte gülücükler dağıtma etrafına.
İçin acıyorsa, zorlama kendini "mutluyum" diye kandırma; değilsin!
Uzun bir süre toparlayamayacaksın kendini, yaşadıklarının şokunu üzerinden atamayacaksın.
Acı çekiyorsun işte; dibine kadar yaşa acını, iliklerinde hissedeceksin o sızıyı; durdurmaya çalışma!
Sen riyakar değisin.

Kalbine bıçaklar saplanıyorsa hiçbir güç durduramayacak o acıyı, savaşma!
Onu başkasıyla gördüğünde, sana dediği aşk sözcüklerini ona dediğini işittiğinde,
sana verdiği her sözü ona verdiğine tanık olduğunda gülümse.
İyi şeyler dile. Benimle olamadı ama inşallah onunla mutlu olabilir de.
Çünkü; sana bu yakışır ve unutma böyle bir sevda böyle temennilerle uğurlanır!

Keşke herkes senin kadar güçlü olabilse.. İmreniyorum bu duruşuna...:46:

estağfurullah canım nerde bende o imrenecek duruş :43: halimi görsen inan böyle demezdin. ( umarım yukardaki yazılar için değildir, çünkü ben yazmadım,keşke yazabilecek kadar güzel bir yüreğe sahip olsaydım.sadece her kendimi kötü hissettiğimde açıp okurum o yazıyı )

çok çok tşk ederim güzel sözlerin için....:16:

Son düzenleme:

"Benden sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez, kimse ben gibi olamaz!"
Pardon? Sevemez derken? Öyle bir sever ki... Öyle bir değer verir, öyle bir gözünün içine bakar ki gittiği kadının, şaşar kalırsın, öyle bakarsın arkasından. Kimse sen gibi olamaz, doğru. O adam da senden ve sen gibilerden sıkıldığı için gitmiştir belki ne dersin? Tabii ki sen gibi olmayan birini bulacak. Yine senin gibi olan birini bulacaksa seni neden bıraksın bu adam?
Ya da şöyle sorayım bundan sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez derken, sen inanıyor musun bu söylediklerine? Sevemeyecek olsa neden gitsin, seni o kadar çok seviyorduysa neden gitti bu adam hiç düşünmedin mi? O yüzden şimdi hiiiç öyle beylik laflar etme, kendini kandırma! Bal gibi de sever, hem de sen sevdiğinden kat be kat sever, seninle eğlendiğinden bin kat daha çok eğlenir onunla, sen aklına bile gelmezsin gece kafasını yastığa koyduğunda... O yüzden yol yakınken gel vazgeç, gel hazmet. İyi dileklerini esirgeme.

moralim bozuldu:ssz:

Pardon? Sevemez derken? Öyle bir sever ki... Öyle bir değer verir, öyle bir gözünün içine bakar ki gittiği kadının, şaşar kalırsın, öyle bakarsın arkasından. Kimse sen gibi olamaz, doğru. O adam da senden ve sen gibilerden sıkıldığı için gitmiştir belki ne dersin? Tabii ki sen gibi olmayan birini bulacak. Yine senin gibi olan birini bulacaksa seni neden bıraksın bu adam?
Ya da şöyle sorayım bundan sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez derken, sen inanıyor musun bu söylediklerine? Sevemeyecek olsa neden gitsin, seni o kadar çok seviyorduysa neden gitti bu adam hiç düşünmedin mi? O yüzden şimdi hiiiç öyle beylik laflar etme, kendini kandırma! Bal gibi de sever, hem de sen sevdiğinden kat be kat sever, seninle eğlendiğinden bin kat daha çok eğlenir onunla, sen aklına bile gelmezsin gece kafasını yastığa koyduğunda... O yüzden yol yakınken gel vazgeç, gel hazmet. İyi dileklerini esirgeme.[/QUOTE]

benimde korktugum sey bu ya... elifzeynep nasil yapiyorsun bunu? Nasil guclu duruyorsun. Ben oluyorum. 2 yilin ardindan hala aklima geldiginde gozlerimin dolmasina engel olamiyorum. Bide baskasiyla gorup mutlu mu olucam yani. Benim sacimi oksadigi gibi bi baskasini oksicak ve ben mutlu olcam.. Zor be... zor

Ya da şöyle sorayım bundan sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez derken, sen inanıyor musun bu söylediklerine? Sevemeyecek olsa neden gitsin, seni o kadar çok seviyorduysa neden gitti bu adam hiç düşünmedin mi? O yüzden şimdi hiiiç öyle beylik laflar etme, kendini kandırma! Bal gibi de sever, hem de sen sevdiğinden kat be kat sever, seninle eğlendiğinden bin kat daha çok eğlenir onunla, sen aklına bile gelmezsin gece kafasını yastığa koyduğunda... O yüzden yol yakınken gel vazgeç, gel hazmet. İyi dileklerini esirgeme.benimde korktugum sey bu ya... elifzeynep nasil yapiyorsun bunu? Nasil guclu duruyorsun. Ben oluyorum. 2 yilin ardindan hala aklima geldiginde gozlerimin dolmasina engel olamiyorum. Bide baskasiyla gorup mutlu mu olucam yani. Benim sacimi oksadigi gibi bi baskasini oksicak ve ben mutlu olcam.. Zor be... zor

Haklısın arkadaşım, cidden çok zor..

Son düzenleme:
evet zor, kimse kolay olduğunu iddia etmiyor.. ama inanın odağınızı ondan çekip kendinize verdiğiniz an asıl mutluluk neymiş göreceksiniz.. unutmayın ! benden başkasını sevemez, benden başkasına öyle güzel sözler söyleyemez ! benden başkasıyla hayaller kuramaz ! gibi sözler sizin özünüzden değil, egonuzdan geliyor.. evet egonuza kulak vermeyin, savaşmamız gereken tek şey egomuz.. ego bencildir, hep bana der, koyar kendini dünyanın merkezine ve sizin hayatla uyum içerisinde akmanıza engel olur.. hırsa bürür sizi.. nefreti çağirir, intikamı , öfkeyi davet eder.. aman savaşın.. egonuzla savaşın.. bencilliğinizle savaşın.. kendinizi sevin, çook sevin, ama vazgeçilmez olduğunuzu düşünerek değil, şımarıkça değil, masumca.. bırakın sadece.. bırakın kim nasıl istiyorsa öyle şekillendirsin yaşamını.. siz kendinizsen sorumlusunuz.. aşk için elinizden geleni yapan bir yüreğiniz var mı ? evetse cevabınız aşk kimsenin tekelinde değil, bizim kendi içimizde.. o istemedi ise bizim aşkımızı, isteyen biri mutlaka vardır.. ona duyun onda çağlayın.. ve bırakın o kimin aşkında mutlu ise onla olsun.. bırakın üzmesin sizi onun başka aşklarda yaşaması.. sadece kendinizi ve kendi yüreğinizi biriktirin..

çok güzel bir yazı ama tokat gibi çarptı. ayrılık sonrası ben de hep karşı tarafın bir gün pişman olacağına dair kendimi teselli ettiğim için şimdi bunu okuyunca kötü oldum. üzülürüm, nasılsa geçer. sen üzülme yeter ki..:59:

inşallah bir gün gelir ( en yakın zaman olsun) pişamn olur ve sen o an onun pişmanlığı için bile birşey hissetmezsin....
ne sen ne ben ne de bizim gibi arkadaşlar hiçbirimiz üzülmeyelim:50:

Ya da şöyle sorayım bundan sonra kimseyi beni sevdiği gibi sevemez derken, sen inanıyor musun bu söylediklerine? Sevemeyecek olsa neden gitsin, seni o kadar çok seviyorduysa neden gitti bu adam hiç düşünmedin mi? O yüzden şimdi hiiiç öyle beylik laflar etme, kendini kandırma! Bal gibi de sever, hem de sen sevdiğinden kat be kat sever, seninle eğlendiğinden bin kat daha çok eğlenir onunla, sen aklına bile gelmezsin gece kafasını yastığa koyduğunda... O yüzden yol yakınken gel vazgeç, gel hazmet. İyi dileklerini esirgeme.

benimde korktugum sey bu ya... elifzeynep nasil yapiyorsun bunu? Nasil guclu duruyorsun. Ben oluyorum. 2 yilin ardindan hala aklima geldiginde gozlerimin dolmasina engel olamiyorum. Bide baskasiyla gorup mutlu mu olucam yani. Benim sacimi oksadigi gibi bi baskasini oksicak ve ben mutlu olcam.. Zor be... zor[/QUOTE]

Haklısın arkadaşım, cidden çok zor..

zor evet çok zor hem de... yapmaya çalışıyorum.üzülmüyor myum gözlerim dolmuyor mu? hem de nasıl...ama hala onun mutluluğunu istiyorum,benle ya da bensiz....

bu yazıyı ilk okuduğumda çok ağladım, sonra evet dedim doğrusu bu ve ben doğru olanı yapmalıyım. hayatıma bir yanlışla devam edip o yükün altında kalmak istemiyorum. ben onu tekrar gördüğümde başım dik olmak istiyorum. ona içimden bile kötü söz söylemediğim için onsuzken bile sevgime layık davrandığım için yüzüne başım dik bakabilmek istiyorum. bunu yapabilirsen eğer asıl sevgi neymiş o zaman anlıyosun.
annenin sevgisi neden kutsaldır? çünkü mutlak sever, karşılıksız sever....

inşallah bir gün saçlarınızı okşayınca mutluluktan gözlerinizin dolduğu birileri çıkar karşınıza ve ben buradan alırım güzel habelerinizi.
inşallah şöyle yazarsınız: eski günlerime bakıyorum da gülüyorum şimdi....:16:

Son düzenleme:
yazılanlar ne kadar da doğruymuş meğer...hep pişman olacak bu sfer son, işte şimdi beni kaybettiğini anladı....böyle düşündüğüm için 3 yılımı onun gel-gitleriyle heba ettim..şimdi o kadar güçlüyüm ki..acıyı en başta yaşamak kabullenmek bazı şeyleri inanın hayatı daha da güzelleştiriyor...

yazılanlar ne kadar da doğruymuş meğer...hep pişman olacak bu sfer son, işte şimdi beni kaybettiğini anladı....böyle düşündüğüm için 3 yılımı onun gel-gitleriyle heba ettim..şimdi o kadar güçlüyüm ki..acıyı en başta yaşamak kabullenmek bazı şeyleri inanın hayatı daha da güzelleştiriyor...

değil mi? ben ilk gün tamam dedim bitti ve kendimi en kötü en acı şeylere hazırladım. umut etmek çok güzel ama neyi umut ettiğine göre değişiyor sana katkıları. eğer evet o dönecek diye kendimi telkin etseydim bir gün dönmeyeceğini gördüğümde çok geç olabilirdi. ama ben gelecek için umut ettim. o umut ettiğim gelecek onu da getirebilir başkasını da hatta hiçkimseyi...
ne hayırlı ise ol olsun. ne kadar basit hergün tekrarladığımız bir cümle ama çok etkili.

acılarla yüzleşmek ötelememek ve neyi umut ettiğini bilmek insanı daha dirayetli yapıyor...

artık asma suratını...:16:
inşallah derken gülümse buna inan sadece dilinde kalmasın. 40 gün dene bakalım. akıllıyı bile deli ediyr ya bu 40 denince deli diye,sen de bi dene ne olur, evet geçecek de bakalım ne olacak :54:

Ben hayatımda bu kadar pozitif bir insan görmedim:53:
Elbette senin de için yanıyordur üzülüyorsundur ağlıyorsundur hatta belli etmiyorsundur ama herşeye rağmen böyle güçlü kalmak çok zor bazıları için.O bazılarının içinde ben de varım:26:
Bugün senin bu yazdıklarından sonra ciddi ciddi affettim yaşatılan acıları.Geçmişi, her şeyi..
Affetmenin tadına vardım.. Zamana bıraktım ve kendime bir şans verdim.

artık asma suratını...:16:
inşallah derken gülümse buna inan sadece dilinde kalmasın. 40 gün dene bakalım. akıllıyı bile deli ediyr ya bu 40 denince deli diye,sen de bi dene ne olur, evet geçecek de bakalım ne olacak :54:

dönecek demek istiyorum ben:107:dönse de olmayacağını bile bile dönsün istiyorum. 40 gün boyunca dönecek diycem bunu deniycem. yapıcammm. yarın 1. gün:124:

Back
X