9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Icimde kocaaamaaaan bir umutla uyandim bugun. Kizlar giderek azaliyor galiba. Hayat devam ediyor yakalamamiz lazim. Doktorumu izledim biraz. Saadet Berna diye sirin mi sirin 94 yasinda bir teyzem vardi icim huzurla doldu valla. 21 yasindaki kizini ameliyatta kaybetmis ama hayata da o kadar bagli ki Allah herseyin en iyisini bilir aklinizi kalbinizin onune koyun pozitif olun fln dedi ama ojeler yuzukler saclar orulu bi gorseniz. Ben 20 yasinda onun kadar hayat enerjisine sahip degilim. Cok guzel aferin bana:9:

Hadi kizlar mutlu olalim artik. Ben mutluyum ve bunu inanarak soyluyorum:7:

hadi bakalım adriana .... :46: sen böyle yazınca biz de seviniyoruz!

hayattaki en beter acı ölüm acısı,helek ki evlat acısı....Allah kimseye yaşatmasın. benim de tanıdıklarım gelmişti bayramda böyle evladını kaybeden.onlara bakınca kendimden utandım.öyle sabırlı idiler ki....

hayatcım, sultancım inşallah Allah çok güzel günler yaşatacak bize....

ama ne olur bırak sen de onlar nasıl insanlarmış,o nasıl biriymiş,ilerde ne olurdu ....çünkü bunları düşündükçe inan bana hala olayı yaşıyorsun ve kopamıyorsun.olayın etkilerini üstünden atamıyorsun. ne kadar çok dillendirirsen bişeyleri onları hayatından çıkartman daha zor olur.

sen artık sadece hayatına bak. biryerden ortak konu açılsa bile kapat geçsin gitsin. ha üzülme demiyorum,özleme demiyorum.bunlar olacak.ne kadar kızsanda belki hala içinde sevgi var,alışkanlıklar var,kızgınlık var...bunları insan paylaşmalı ama bunu yaparken karşı tarafı dillendirip düşünerek değil,ben ne yapmalıyım artık.tamam bitti hadi bakalım sultan kalk bakalım diyerek...

öpüyorum canım :))

haklisin canim, zaten arkadaslarima felanda dillendirtmiyorum bu olayi, hatta o nisanlandigini ögrendigim gün bile arkadaslarima anlatirken ardindan hemen dedimki, kizlar sakin birdaha bu konu hakkinda konusmiyalim, ben duymak istemiyorum hicbisey diye,
radikal kararlar almasam bukadar cabuk atlatamazdim,
allahtan cok güclü bir insanim,
geziyorum tozuyorum, flört yapiyorum, kisacasi keyfime bakiyorum :)
ve böylesi daha güzel

:38:

canım o kadar güzel ve doğru şeyler yazmışsın ki,üstüne onay için bile olsa bişeyler bulamadım yazmaya....:46:
inşallah en zor zamanlarımızda bile hep böyle düşünüp kendimizi telki edebiliriz.

evet seçtik gitti bile. :46: bazen rötarlı geliyor ama olsun :)))

ay teşekkür ederim hepimiz aynı şeyleri hissettiğimiz için birbirimizin duygularına tercüman oluyoruz sanırım :):16:

mutluluğu seçmek ilk önce bittiğini kabullenmekte başlıyor.ee bitti yani napalım elimizden birşey geliyormu ? yokk bunu kabul etmek gerekir bir daha onu hayatınıza almayacağımızı,umut etmemeyi beklentiyi kesmeyi yeni bir sayfa açmayı kabul etmek gerekir.beklenti kesildiği anda telefonada dakka başı bakılmıyor zaten hiç bi beklenti yok çünkü :)
daha sonra adım mutluluğu seçmek mesela canınız acıyor :) özlem vurdu bunları engellemeyin yüzleşin bunlardan bugün kaçsanız yarın yine gelecek :) bunlarında olacağını kabul edin ee elden de birşey gelmediğine göre o an gülümseyin :) ve başka işlere yoğunlaşın daha sonra düşünmemeye başlıyorsunuz zaten :)

yani en azından ben böyle yapıyorum mutluluğu seçtim :) rötara izin vermiyorum artık :D:D hayat kısa ağlamak yıpranmak için çok kısa çokk

haklisin canim, zaten arkadaslarima felanda dillendirtmiyorum bu olayi, hatta o nisanlandigini ögrendigim gün bile arkadaslarima anlatirken ardindan hemen dedimki, kizlar sakin birdaha bu konu hakkinda konusmiyalim, ben duymak istemiyorum hicbisey diye,
radikal kararlar almasam bukadar cabuk atlatamazdim,
allahtan cok güclü bir insanim,
geziyorum tozuyorum, flört yapiyorum, kisacasi keyfime bakiyorum :)
ve böylesi daha güzel

:38:

çok doğru bi söz söylemişsin canım. böyle durumlarda en güzeli radikal kararlar almak. değilse sürümcemede kallınca insan daha çok üzülüyor.

ben henüz öyle geizp tozamıyorum senin gibi.olacak inşallah o günlerde gelecek...

ama sana bir bravo demek istedim valla!!!!
:46:

bu konu hepimizin :) ayrılık acısını atlatma konusu oldu :):):)

Son düzenleme:
çok doğru bi söz söylemişsin canım. böyle durumlarda en güzeli radikal kararlar almak. değilse sürümcemede kallınca insan daha çok üzülüyor.

ben henüz öyle geizp tozamıyorum senin gibi.olacak inşallah o günlerde gelecek...

ama sana bir bravo demek istedim valla!!!!
:46:

sende cik gez arkadaslarinla,
mesela hafta ici pek vakit olmuyor, calisiyoruz herkes calisiyor okuyor felan
ama cumadan itibaren pazara kadar her aksam cikarim :) gündüzden aksama kadar arkadaslarla takilirim,
carsiya cikariz, yemek yeriz, nebileyim yada birer red bull aliriz biyerde oturur takiliriz iste :37: iyi oluyor evde otur otur insan bunaliyor, sende mutlaka cik artik
sagol canim bravoyu hakkettim artik :17: :21: :1:

bu konu hepimizin :) ayrılık acısını atlatma konusu oldu :):):)

valla öyle oldu yaaa :))

sende cik gez arkadaslarinla,
mesela hafta ici pek vakit olmuyor, calisiyoruz herkes calisiyor okuyor felan
ama cumadan itibaren pazara kadar her aksam cikarim :) gündüzden aksama kadar arkadaslarla takilirim,
carsiya cikariz, yemek yeriz, nebileyim yada birer red bull aliriz biyerde oturur takiliriz iste :37: iyi oluyor evde otur otur insan bunaliyor, sende mutlaka cik artik
sagol canim bravoyu hakkettim artik :17: :21: :1:

tatlım benim de ailem çok diyor çık gez diye ama ben sanırım öyle atlatamıyorum unutamıyorum...köşemde durup kendi kendime düşünüp iyileştirmem gerekiyor yaralarımı. eskiden de öyleydim ben :))) kalabalıklarda daha çok daralıyorum,susarak yalnız kalarak atlatıyroum bazı şeyleri. hala hatırlatan şeyler olduğu için böylesi daha iyi sanırım..bazen kendi başıma yürüyüşler ya da kendi başıma çayımla balkon sefası ve yanımda kitabım daha iyi geliyor bana.

ama bir gün kızgın kumlardan serin sulara misali gezip tozacağım az kaldı
:9:

tatlım benim de ailem çok diyor çık gez diye ama ben sanırım öyle atlatamıyorum unutamıyorum...köşemde durup kendi kendime düşünüp iyileştirmem gerekiyor yaralarımı. eskiden de öyleydim ben :))) kalabalıklarda daha çok daralıyorum,susarak yalnız kalarak atlatıyroum bazı şeyleri. hala hatırlatan şeyler olduğu için böylesi daha iyi sanırım..bazen kendi başıma yürüyüşler ya da kendi başıma çayımla balkon sefası ve yanımda kitabım daha iyi geliyor bana.

ama bir gün kızgın kumlardan serin sulara misali gezip tozacağım az kaldı
:9:

ins. canim dogru soyluyosun bazen insanin ici daraliyor baskalariylayken bi de hersey bosmus herkes ne kadar mutlu ben mutsuzum hissi fln yaratiyor bende:9: O bi surec sanirim onu atlatinca kurtuluyoruz.

Allahim su psikologun yanina her gun gitseemmm:9: psikoloji bolumu fln yazip kendi kendimi tedavi etsem ya da:9: kadinla konustugum zaman melek gibi oluyorum. Genelde sinav hakkinda konusuyoruz ama soylediklerini hayatimin her alanina uygulayabilirim. Bana surekli gecmisi unut diyo mesela kalbini biri mi kirdi sinavindan dusuk puan mi aldin onu orda birak kendinle bagdastirma. aklima kotu bi dusunce geldigi zaman bu aci korku gelecek kaygisi her neyse o dusunce beyninden gecerken farkina var ve hemen simdiki zamana don diyor gecti bitti senin yapabilecegin birsey yok dusunmenin anlami da yok. Kizlar bizim de canimizi yakan gecmis degil mi? Ozlediklerimiz yasadiklarimiz hatiralar degil mi? Tamam yasandi bitti ama su an ki zamani onu dusunmekle neden harcayalim.

Hersey insanlar icin e biz mutlu olmayi seciyoruz.

Turk kahvemle lokumumu aldim mis gibi soru cozuyorum. Gecmisimde kalan gecmistir:51:

Son düzenleme:
ins. canim dogru soyluyosun bazen insanin ici daraliyor baskalariylayken bi de hersey bosmus herkes ne kadar mutlu ben mutsuzum hissi fln yaratiyor bende:9: O bi surec sanirim onu atlatinca kurtuluyoruz.

Allahim su psikologun yanina her gun gitseemmm:9: psikoloji fln yazip kendi kendimi tedavi etsem ya da:9: kadinla konustugum zaman melek gibi oluyorum. Genelde sinav hakkinda konusuyoruz ama soylediklerini hayatimin her alanina uygulayabilirim. Bana surekli gecmisi unut diyo mesela kalbini biri mi kirdi sinavindan dusuk puan mi aldin onu orda birak kendinle bagdastirma. Simdiki zamana don diyor. Bide aklima kotu bi dusunce geldigi zaman bu aci korku gelecek kaygisi her neyse o dusunce beyninden gecerken farkina var ve hemen simdiki zamana don diyor. Kizlar bizim de canimizi yakan gecmis degil mi? Ozlediklerimiz yasadiklarimiz hatiralar degil mi? Tamam yasandi bitti ama su an ki zamani onu dusunmekle neden harcayalim.

Turk kahvemle lokumumu aldim mis gibi soru cozuyorum. Gecmisimde kalan gecmistir:51:

ohh keyfini yesinler senin :32: o lokum da çifte kavrulmuştur kesin...afiyet olsun :7:

Allahim su psikologun yanina her gun gitseemmm:9: psikoloji bolumu fln yazip kendi kendimi tedavi etsem ya da:9: kadinla konustugum zaman melek gibi oluyorum. Genelde sinav hakkinda konusuyoruz ama soylediklerini hayatimin her alanina uygulayabilirim. Bana surekli gecmisi unut diyo mesela kalbini biri mi kirdi sinavindan dusuk puan mi aldin onu orda birak kendinle bagdastirma. aklima kotu bi dusunce geldigi zaman bu aci korku gelecek kaygisi her neyse o dusunce beyninden gecerken farkina var ve hemen simdiki zamana don diyor gecti bitti senin yapabilecegin birsey yok dusunmenin anlami da yok. Kizlar bizim de canimizi yakan gecmis degil mi? Ozlediklerimiz yasadiklarimiz hatiralar degil mi? Tamam yasandi bitti ama su an ki zamani onu dusunmekle neden harcayalim.

Bunu okudum kendime geldim. :31:Ne güzel demiş psikologun. :)

onlar artık bizi iligilendirmesin...mutlu olsunlar onlarda. biz yaşadığımızdan ders çıkartalım.onlar bizim kadar güçlü olabilecek mi bakalım bundan sonra. bu acılar insana ayrı bir güç veriyor. hadi eyvallah diyebilyosun birçok şeye...

sen de iyiki varsın canım.
:13: inşallah geçecek bu günler:16:

inşallah canım geçecek tabi neler geçmedi ki hayatta bu geçmesin..rabbim o kadar büyükki derdinin yanında dermanını da veriyo dayanıcak gücü de veriyo...güzel düşünelim güzel şeyler olsun

iyisiniz valla. ben kendi hallerimle sizleri karsilastirdigimda ne kadar cok yol katetmissiniz anlayabiliyorum yani. o yuzden masallah hepinize:nazar::nazar:

kendi adıma iki ileri bir geri ilerleyebiliyorum zor da olsa....uzaktan maşallahlık gibi görünüyosa oh ne mutlu bize ama çok zor geçiyor bu dönemler...

sen de inşallah daha iyi olursun canım.öyle kendini koyma sabret zor ama tek çözüm bu malesef :26:

valla acikcasi ben siz olmadan duzelemiyodum :50: burda aslinda her gun birbirimizi telkin ederken teselli olurken kendi yaramizi da iyilestiriyoruz. cunku birbirimize mantikli olmamiz gerektigini her gun hatirlatiyoruz. En onemlisi yalniz degiliz :13: Ve farkinda olmadan burda yazilanlari kendimize asiliyoruz. Helal olsun bize bee :15:
Tabi ki arada daha duygusallastigimiz kalbimize yenik dustugumuz oluyor. Ama sizce de gidisat iyi degil mi kizlar:emir_bebek:

valla acikcasi ben siz olmadan duzelemiyodum :50: burda aslinda her gun birbirimizi telkin ederken teselli olurken kendi yaramizi da iyilestiriyoruz. cunku birbirimize mantikli olmamiz gerektigini her gun hatirlatiyoruz. En onemlisi yalniz degiliz :13: Ve farkinda olmadan burda yazilanlari kendimize asiliyoruz. Helal olsun bize bee :15:
Tabi ki arada daha duygusallastigimiz kalbimize yenik dustugumuz oluyor. Ama sizce de gidisat iyi degil mi kizlar:emir_bebek:

ben buraya yazdığım gün resmen yaşayan ölü gibiydim. nasıl yazdım hiç hatırlamıyorum bile. ama dediğin gibi insan yalnız olmadığını görünce garip bi şekilde az da olsa rahatlıyor.çünkü terk edilmek insanın gururunu çok çok inciten,özgüvenini sarsan bir durum.hele ki böyle uzun süre sonra eviliğe ramak kala olunca daha da beter oluyor. kendimi çok küçülmüş,aşağılanmış ve değersin hissediyordum. bunca şeyden sonra evlilik öncesi terk edilmiştim. kaç kişinin başına gelirdi ki? demek ki ben çok değersizim ondan oldu bunlar diyordum kendime.

ama gördüm ki yalnız değilmişim.o söylenen bir tek sen değilsinler teselli değil gerçekmiş.

acılar benzer olduğu için yaşanan sıkıntılar da benzer oluyor. ve çözüm de üç aşağı beş yukarı aynı oluyor. sadece bazen birilerinin,seni anlayan birilerinin sana ,hadi yola devam,kalk ayağa demesi gerekiyor. sanırım biz de burada bunu yapıyoruz birbirimize
:13:

evet gayet iyi gidiyoruz adriana :46: düşe kalka ama devam ediyoruz...

Son düzenleme:
Back
X