- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.241
sevilmek istiyorum, artik bunu hissetmek istiyorum..
sevdigim insanla evlenmek istiyorum..
oy kıyamam sana canım benim...inşallah olacak!! Allah'tan umudunu kesme!!
bakma bana sen,ben tercihimi yaptım gibi de ondan böyle diyorum. hani derler ya bazıları bir defa dener diye. sanırım benimkisi öyle oldu. hala seviyorum ama onunla olmaz. belki de böyle devam edip gidecek.
yarimden de yaramdan da memnunum sanki ben,azcık deli de olabilirim
merhabalar....
evet delisin sanirim :18:
sakin böyle söyleme, simdi yaramiz taze diye, aman güvenemeyiz aman sevemeyiz diyoruz,
inan bende hala nasil sevcem baskasini diye düsünüyorum, her erkekten igreniyorum sanki,
sanki hickimseyi sevemicem ve ömür boyu igrencem herkesten,
ama böyle olmicak insallah, umudumu kaybetmedim sende kaybetme,
allahtan hayirlisini dilemeliyiz..
peki seni ayrilmaya iten sebeb neydi ???
nicin okadar acilar cektirdin sevgiline?
Ve neden sonra geri döndün ?? bunlari aciklarsan sevinirim
yani burdaki durumla benzerlık gosterır mı bılmem ama... karsı tarafın dertlerınin benı bogdugunu hissediyordum..3 bucuk yıl olmustu dıyordum kendı kendıme.. hep onun acısından baktım hep onun dertlerıne derman olmaya calıstım ve adete kendımı unuttum..herkese bundan bahsedıyordum ama ayrıldıktan sonra bişeyi es gectıgımı farkettım.. ben o kişiyi dualarımda cagırırdım hep..hep onu ısterdım. allaha yalvarırdım...dogru durust ve allah korkusu olan bırıne asık olmayı ve omrumun sonuna kadr onunla olmayı ısterdım..ilk sevgılımdı o benm. tum tecrubesızlıgıme ragmen o benden asla yararlanmaya calısmadı bana sefkatlı, duyarlı ve aşkla yaklaştı hep..bense dualarımla cagırdıgım adamı bir cırpıda bana bazı zevklerı yasatmadıgı ıcn terkettım.. yaptıgım cok cok alçakçaydı.5ay gecmıstı ve hayatım rengini kaybetmeye baslamıstı bu surecte okadar sacmasapan ınsanlarla tanıstım kı.. hayatım donuklastı birden..yalanlı dolanlı ınsanlara alısık degıldım kı ben. meger elımden neyı kacırmıstım.. cok buyuk bı sınavdan gecıyordum ve başarısız olmak uzereydım. buna bi an once dur demelıydım. ama demeyedebilirdim. ayrı olabılırdık. baskasıyla olabılrdım. kimi kaybettigimin farkında bıle olmayabilirdim..allaha sukredıyorum su an farkında oldugum ıcın..
merhabalar.... nerdeyse tum sayfalara soyle bı goz attım.. ve sıkı durun ben karsı tarafım :) yanı ben sevdıgım adamı terkettım .. 3 yıldır bırlıkteydık hersey guzelken bırden bıtsın ıstedım bıttı....ve 5 ay ayrı kaldık.. o dedıgınız tum acıları ben sevdıgım adama yasattım.. hemde 5 ay.. cok kotu oldu.. sabaha kadar ewımın onunde bekledı.. cok rahat anlattıgıma bakmayın bnde cok kotu gunler gecırdım.ayrıca ayrılıgın ustunden 2 yıl gectı ama sevdıgım adam da hala guven sorunu var bana karsı.yıne bırakır gıder mı dıye. ne yaptıysam bu duygudan onu vazgecıremedım..belkıde boylesı hayrlıdır...yanı bi sekılde ilişkıler bıtıyor acıda olsa. ve yenıden baslıyor..sımdı bırlkteyz ve bı ay sonra nişanlanıcaz insallah.. bişi daha belrtmelıyım kı bu sayfaları okurken gozyaslarıma hakım olamadım resmen hüngur hüngur agladım.. dusunun o acıları ben yasattım. yaşamadım.. bu durumda bıle cok acı cekıyorum aglıyorum hala uzuluyorum..pişmanım.. bu yuzden elifzeynep tebrikler.. ayakta kalmayı basarabıldıgın ıcın ve allaha bu kadr kendını teslım edebıldıgın ıcın... ne guzeldr o teslımıyet duygusu.. inan senın gbı bırıyle konusmak dertlesmek ısterdım.. brden bagrıma basasım geldı senı :))).. rahat ol senın ıcın dua edıcem.. ve guzel gunler cok yakınında.. buna ınanıyorum sende ınan lutfen..
allah sabir versin ne diyecegimi bilemedim 9 senelik bir iliskiden sonra evlilige yakin bi zamanda ayrilmak cok ilginc , cok uzuldum insallah hersey duzelir
evet delisin sanirim :18:
sakin böyle söyleme, simdi yaramiz taze diye, aman güvenemeyiz aman sevemeyiz diyoruz,
inan bende hala nasil sevcem baskasini diye düsünüyorum, her erkekten igreniyorum sanki,
sanki hickimseyi sevemicem ve ömür boyu igrencem herkesten,
ama böyle olmicak insallah, umudumu kaybetmedim sende kaybetme,
allahtan hayirlisini dilemeliyiz..
bana gelince,ben sabırlı mıyım? sanmıyorum sadece çabalıyorum...elden başka birşey gelmiyor çünkü. hatta zaman zaman diyroum ki kendime: boşver,mazlum olmak iyidir,geride kalmak iyidir. hatta delice gelebilir ama ben yaramı bile seviyorum...sanki acısı bile güzel..belki de aşk böyle bir şey...çok şükür ki kalbim kinle ve kötülükle dolu değil. hala sevgi ile dolu...
Ah o yaraları sevmek, onlara sahip çıkmak yok mu?
Ben de derdim "Rabb'im bu yarayı acıyı benden alma O'ndan kalan tek bunlar var"..
Sonra dedim ki, acıdan yorulunca. "Rabb'im kalbimi O'na karşı buza çevir"... Zaman geçti ve kalbim soğudu elhamdulillah...
Keske bazi arkadaslar ümit vermeye calismasa,
"ariyacak dönecek barisacaksiniz hissediyorum" vs gibi...
iyi niyetle yaptiklarini biliyorum ama yanlis bana göre,
tam herseyi unutmaya baslarken, tam iyilesmeye baslarken böyle sözler insanin icine bir umut düsürüyor,
ve bu insani daha cok yaraliyor, cünkü zaman gectikce öyle olmadigini anliyorsun, ve hersey tekrardan basliyor.
Geçecek inşaAllah...
Acının tadını çıkarıyorsun, iliklerine kadar, kaba tabirle "Allah'ına kadar..."
Ve evet okuduklarınla, aşkı tarif ettikleri ve anladığın kadarıyla yaşıyorsun, acıyı da...
Hatta bazen şarkılar da acıtıyor... "Bire gülü sevdim, bir seni sevdim...."
Rabb'im kalbinin güzelliği, aşkının temizliği için, gönlündekileri sana nasip etsin... (âmin âmin âmin)
Umut bittiğinde her şey yoluna girmeye başlıyor.
Yani O'na dair umut...
yüreğinin soğuması ve O'na dair umutlarının bitmesi dileğimle, Allah yardımcın olsun...
Nietzsche der ki "umut en son kötülüktür, işkenceyi uzatır." çok doğru aslında. biten her ilişkinin ardından çevremizden de aynı sözleri duyuyoruz umut vermekten ziyade biraz tecrübe ile ilgili belki de, bilmiyorum ama araması ya da aramaması ihtimalini aşıp düşünmeye başladığında ve kendine neden olmayacağına dair mantıklı sebepler sunduğunda o zaman bu sözlerin de bir hükmü kalmıyor. pasif bir konumda aranılmayı bekleyen insan olmayı reddettiğimizde kaderimizi onların insafına bırakmaktan da vazgeçiyoruz. acımız çok yeni, geçmişe baktığımızda sadece o insanla ilgili anılarımız var, sanki öncesi yok gibi, şu anı da zaten acımızla boğuyoruz, yeniden hayata karıştığımızda farklı insanlarla temas halinde olduğumuzda ( bu sevgili anlamında da değil) yeni anılar biriktirdiğimizde eskiler de biz bile farkında olmadan eriyip gidecek, bazen bir öfke bazen de tatlı bir tebessüme neden olacak. umarım en kısa sürede bu başlık altında yeni heyecanlarımızdan, kalbimizi ısıtan güzel yaşanmışlıklardan söz eder şu günlerimizi bile hafif bir burukluk da olsa içinde tebessümle anarız...
merhaba,
konuyu baştan sona okudum sayılır,ciddi bir sabır örneği göstermişsin,kendimi senin yerine koydumda bir an sanırım ben aynı sabrı gösteremezdim diyorum kendimce...zaman herşeyin ilacıdır...ama biliyormusun sana şunu söylemeliyimki seni arayacak bunu hissettim ama sen eski sen olmadığını anlayacaksın..istemeyeceksin gibi...
sanırım yanlış başlığa yorum yapmışım:))
Keske bazi arkadaslar ümit vermeye calismasa,
"ariyacak dönecek barisacaksiniz hissediyorum" vs gibi...
iyi niyetle yaptiklarini biliyorum ama yanlis bana göre,
tam herseyi unutmaya baslarken, tam iyilesmeye baslarken böyle sözler insanin icine bir umut düsürüyor,
ve bu insani daha cok yaraliyor, cünkü zaman gectikce öyle olmadigini anliyorsun, ve hersey tekrardan basliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?