- Konu Sahibi elifzeynep2012
- #1.241
merhabalar.... nerdeyse tum sayfalara soyle bı goz attım.. ve sıkı durun ben karsı tarafım :) yanı ben sevdıgım adamı terkettım .. 3 yıldır bırlıkteydık hersey guzelken bırden bıtsın ıstedım bıttı....ve 5 ay ayrı kaldık.. o dedıgınız tum acıları ben sevdıgım adama yasattım.. hemde 5 ay.. cok kotu oldu.. sabaha kadar ewımın onunde bekledı.. cok rahat anlattıgıma bakmayın bnde cok kotu gunler gecırdım.ayrıca ayrılıgın ustunden 2 yıl gectı ama sevdıgım adam da hala guven sorunu var bana karsı.yıne bırakır gıder mı dıye. ne yaptıysam bu duygudan onu vazgecıremedım..belkıde boylesı hayrlıdır...yanı bi sekılde ilişkıler bıtıyor acıda olsa. ve yenıden baslıyor..sımdı bırlkteyz ve bı ay sonra nişanlanıcaz insallah.. bişi daha belrtmelıyım kı bu sayfaları okurken gozyaslarıma hakım olamadım resmen hüngur hüngur agladım.. dusunun o acıları ben yasattım. yaşamadım.. bu durumda bıle cok acı cekıyorum aglıyorum hala uzuluyorum..pişmanım.. bu yuzden elifzeynep tebrikler.. ayakta kalmayı basarabıldıgın ıcın ve allaha bu kadr kendını teslım edebıldıgın ıcın... ne guzeldr o teslımıyet duygusu.. inan senın gbı bırıyle konusmak dertlesmek ısterdım.. brden bagrıma basasım geldı senı :))).. rahat ol senın ıcın dua edıcem.. ve guzel gunler cok yakınında.. buna ınanıyorum sende ınan lutfen..