9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Ya ben onunla en son 5 gun once gorustum yuzyuze. Sonra rahatlamistim, bittiyse bitti falan diye pasalar gibiydim. Simdi yine efkar basti! Allah im niye boyle oluyor?
Ne ozlemek istiyorum, ne o guzel gunler aklima gelsin istiyorum! Ben mi istedim hayatima girmesini? Kendi geldi, israrla sevgilisi yapti beni, sonra da gitti! E ben o arada cok sevmistim ama onu

Allah hepsinin cezasnı versin hepsinin bizim 3 sene olmuştu sıkıldım diyip çekti gtti evlenmek için okdar hayaller kurarken benn ondan başkasını düşünmemşken o şimdi başka kızların yanında hak etçek naptım ben bunları ne aradı ne sordu şimdi başka kızın kollarında bukadarmı basit benm acım nasıl geçicek nasıl dincekk allahım sen yardım ett

galiba biz kadınlar da çivi çiviyi söker diyecek kadar rahat olmalıyız... biri giderse başka biri gelir... ALLAH karşımıza çıkacak insanın kıymetini anlamamız için belkide önce olumsuzunu yaşatıyor bize... evlenip ortada kalmaktansa flört döneminde gerçek yüzlerini görmek bile nimettir... allah kötü insanların şerrinden korusun herkesi... ve birşeyi daha anladım ki flört döneminde çok sık görüşmek birşeyleri tüketebiliyor .. hayırlısı olsun....

Haftasonun kötü geçmiş okuduğum kadarıyla. Eşyalarını göndermesinin etkisidir diye düşündüm. Ben de eşyalar alınınca kötü hissetmiştim, beynimiz tam olarak bittiğini algılıyor sanırım.
Bulaşıkları yıkarken ağladığını yazmışsın ya ben de düşündüm bu söylediğini. Belki ilk zamanlar değil de sonradan pek hoşuna gitmezdi sanırım. Onlara hizmet etmekten bile zevk alıyoruzOnlarla birlikteyken yıkadığımız bulaşıkla şimdikinin ne farkı var? Evcilik oynayarak büyüdük ya ondan böyle hayal ediyoruzGelinler gelinliğini çok önceden hayal etmeye başlıyor mesela. Ben hiç damatlığını hayal eden erkek görmedim ama.Nişanlılık döneminde düğünümü, kına gecemi çok hayal ederdim. Kına gecem için birsürü ıvır zıvır aldım. Hepsi saçma geliyor şu anda. Özetle evlenince her şey mükemmel olacakmış gibi düşünmek de bizi üzüyor. Ama şu anki yaşadıklarımızın benzerini yaşayacaktık. İstersen bi düşün şimdi yaptıklarından farklı ne yapıyor olurdun?

Bu bir tecrübe, deneyimdi öğrendik geçti gitti. Terk edilen ne ilk ne son kişiyiz. Yalnız değiliz bunu bilmek bile büyük bir rahatlık aslında. Bir de suçlu olan taraf değiliz. Belki ortada suçta yoktur, nasibimizde yoksa adam napsın olmayacaktı işte.

”Ben değişmeden hiçbir şey değişmeyecek. Ben değiştiğimde dünya değişecek. ”
“İçinizde nasıl yürüyorsanız dışarıda onlarla karşılaşırsınız.”
”Vicdan daha önce yaşanmış aynalıklardır. ”
“İnsanlar bizi baktığımız enerjide karşılar.”
“Dışarıda neyi ayıplıyorsanız kendi içinize sorun: Ben bunu nerede yaptım ki ayıplayacak kadar biliyorum?”
AYNALIK ÇALIŞMASI NASIL YAPILIR?
Aynalık, dışarıda tarif ettiğimiz her şeyin kendimizde olduğunun tespitidir. İçimizde olmayan ve tanımadığımız hiçbir tari***fi dışımızda göremeyiz. Çevremizde görüp de kızdığımız, yargıladığımız, yani bir sıfatla tanımladığımız herkes ve her şey bizi bize gösteren aynalarımızdır.
Dışımızda tarif ettiğimiz her şey bizi içimize yönlendirir. Bu nedenle başlangıçta aynalar çalışmasının kabulü zor olabilir ama sonra tespit ettiğimiz her aynalığımızdan kendi içimizi değiştirdikçe gerçek huzuru buluruz.
Eğer sinirlendiğiniz, kızdığınız, öfkelendiğiniz bir anda (sahnede) bir başkası hakkında, yani karşınızdaki kişi hakkında başına sıfat koyarak tarif yapıyorsanız o kişi ile ilgili aynalık çalışması yapmalısınız.
Bu çalışmayı yaparken kendinize soracağınız ilk soru şudur:
“Ben ………’yı nasıl tarif ederim?”veya
“Ben ……….’nın hangi huyunu değiştirmesini isterim? ”
Tarifiniz çıktığı zaman o tarifin karşısına
“Peki, yaşadığım hangi olaylarda ben de böyle davrandım?”
sorusunu yazın.
Bu sorunuzun karşılığında, gözünüzün önüne muhakkak yaşadığınız bir olay gelecek.
Tespit ettiğiniz olayın içinde o olayı sevgiye dönüştürürken kendinize soracağınız ikinci soru ise
“Bunu neden yapıyorum, yapmasaydım ne olurdu zannediyorum? Bana bunu yaptıran hangi korkum?”
sorusudur. Bu soru ile huy ve davranışlarınızın sebebi olan korkularınıza ulaşacaksınız.
Bir insanın dışarıdaki tarifinin tamamen bitebilmesi için aşağıdaki tabloyu kendinde uygulamış ve kendisi için kendi aynalar haritasını çıkarmış olması gerekir.

altındır
birde bu taraftan bakın..hiç kimsenin hayatımıza girmesi tesadüf değil muhakki bize aynalık vazifesi vardır bizde ona

ayyyy bunların hepsini toplayıp imha edelim en güzeli

afakanlar bastı yaa ne bu yaa sanki hiç kötü günümüz olmamış gibi gözümün önüne en mutlu olduğum günler geliyor!!

bi arabeskim eksikti o da tamamarabeskten hiç hoşlanmam ama Işın Karaca'nın arabesk albumunu dinliyorum. Ne duamsın ne de bedduam şarkısını dinliyorum. Sözleri tam bize görekendi halime gülüyorum .Aklıma bile gelmicek şeyler yapıyorum.

Kizlar koyvermeyin beddua bile etmeyelim onlara hem donup dolasip bize geliyo bende dayanamadim sabah 3 gun kala terkedeni duyunca ama
Keske soyle bisey olsa tam 1 yil sonra hepimiz musmutlu iliskiler yasiyo olsak. cok mu sey istiyorum bilmiyorum. Eger bu coksa sey de olur bundan 1 yil sonra ask yok aci yok fln kivamina gelsek de olur

afakanlar bastı yaa ne bu yaa sanki hiç kötü günümüz olmamış gibi gözümün önüne en mutlu olduğum günler geliyor!!

ayy bu cok kotu biliyorum!! hatta o melek olur gozunde kendi hatalarini buyuturde buyutursun. bundan sonra iste ben hep telefona sarilir ozur dilerdim. ne salagim ya. Neyseki artik hatalari o kadar cok ki ben melegim o seytan affedecek ask dilenecek kadar alcalmiyorum

Ay aynen!! Yazini okuduktan sonra kahkaha attim ama, artik halime guluyorum
Hep aklimda ask dolu anlar, boyle kediler gibi sirnasik sirnasik! Aaaa yeter yahu

yok yok aramamm!!! aramam!!hatta o arıyor açmıyorum ben!

ben kendi kendime sevip acımı çekiyorum işte evet öyle mutlu olduğum zamanlar aklıma gelince melek gibi geliyor ama aramıyorum açmıyorum cevap vermiyorum vermemde.

geçmişin kapısını kapadım kilitledim anahtarıda denize attım.yetti çünkü artık ... biz meleğiz..onlar şeytan

Hep aklimda ask dolu anlar, boyle kediler gibi sirnasik sirnasik! Aaaa yeter yahu

terk edilen olursak dahaçok acı çekreriz çünkü tekme basıyıp kovulmuş hissine kapılrız biraz ego.. Ama bırakn ben olursam onun hatası yuzunden Bir iki ağlarım.. Ve şuda bir istatisliğe bağlı olarak konuşuyorum ilişkinin yarısı zamanı kadar acı çekermişsin ayrılırsan.. 10 sene ise 5 sene atlatamassın kolay kolay ... Umarım çözüm yolu bulursunuz.....

ay bende her halime gülüyorum özlesem hahahahah halime bak
ağlasam hahahahah halime bak
gülsem hahahah halime bak
enerjim tavan yapıyor ve sonra mutsuz olunca birden yine başlıyorum ahahahha halime bak daha inebileceğim bir dip yok umutlu en iyisi gül diyorum bu arada

:) ben düşünmemek için çekim yasası enerji yükesltme nlp Ho'oponoponopo reiki herşeye yapıştım yani meditasyon yoga

yakında odamdan pembe beyaz ışıklar çıkacak bende arşa yükseleceğim :)

vu ozaman ben 2.5 senemi acı çekeceğim hiç sanmıyorum o kadar parçalarım kendimi valla demedi demeyin o kalbi söker atarım hiçte okadar acı çekmem en fazla 1 ay veriyorum kendime o da en fazla hıh

kedi35, ilk askimla hic gercekten cikmamistik. Onunla Mart ayi gibi tanismis, haziran sonuna kadar konusmustum. Sonrada bitmek zorunda kalmisti. Ve ben o 3 aylik sevgimi 2 yil boyunca unutamadim, acisini cektim, icim yandi.. O yuzden o soyledigin iliski suresinin yarisi kadar zamanda unutmaya pek inanmiyorum. Gecirilen sureden cok paylasilanlar, hissedilenler, ve kurulan hayaller onemli...

Amannnn ne ask acisiymis be kardesim.. Icimde bi ozlem var iste hepsi bu! Keske ayrilmasaydik dedigim de oluyo, bu ayriligin bize iyi geldigini, hayatta neyi onemsedigimi, ve kim oldugumu daha iyi anlamami sagladigini dusundugum de oluyo. Olan herseyin bi sebebi var iste. Keske tecrubelerin, ogrendigimiz seylerin bedelleri bu kadar agir olmasaydi. Evet belki bu iliskide cok tecrube edindim ve bundan sonraki iliskimde daha dikkatli, daha iyi olacagim. kim bilir.. Ama bunu dusunurken de Allah biliyor ya kalbimde saklanmis ufak bi kivilcim "ama ben baskasini degil onu istiyorum.." diyo..

Son düzenleme:

sana katılıyorum aslında normalmiş gbi geliyo çok görüşmek sevdgin için yaptıgnı sanıyosun ama dogru deil ailesi bana çok sevdin sen onu bukadar sevmesen başka olur demişlerdi allaha havale ediyorum.. Hayat okadr güzelki allah byle sıkıntılarla sınasın demek bunu kaldıracaak kadar gücümz varmış geçer hepsi neler geçiyo buda geçer hepimizin yaraları igleşir bizi üzenler multu olamaz bu bi gerçek..

3 ay oldu etkisi azaldı inşallah bitti bitecek acısı. Ama işte arada pörtlemese o sırada olsun gelsin yok o olsun illa olsun modu. Sonra bakıyorum kızla fotograflarına hah olur ancak böyle diyorum. Hayırlısı ama büyük konuşmayayım da hiç öyle iki sene üç sene içimde tutamam kusura bakmasın bir sene bile fazla 6 aydan sonra da artık çok abes. Hayatım kısa ona o kadar ayıracak vaktim yok. Genç değilim on beşimde değilim ki harcayacak bol zamanım olsun gerçi o zaman bile harcamam. Sonuçta o üc sene önce yoktu üc sene sonrada olmayacak belli ki hayat devam ediyor geldiği gibi gitti napalım. Kendisi bilir.

Hz.Mevlana yine ne güzel söylemiş....

Güvendiğiniz dağlara karlar yağdığında en güzel çare, dağ ile karı başbaşa bırakmaktır.
Gün gelip karlar eridiğinde; dağ yolunuzu gözleyince en güzel cevap, başka bir dağdan selam yollamaktır....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…