- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi elifzeynep2012
-
- #1.201
ayyyy bunların hepsini toplayıp imha edelim en güzeli
afakanlar bastı yaa ne bu yaa sanki hiç kötü günümüz olmamış gibi gözümün önüne en mutlu olduğum günler geliyor!!
ayyyy bunların hepsini toplayıp imha edelim en güzeli
afakanlar bastı yaa ne bu yaa sanki hiç kötü günümüz olmamış gibi gözümün önüne en mutlu olduğum günler geliyor!!
ayy bu cok kotu biliyorum!! hatta o melek olur gozunde kendi hatalarini buyuturde buyutursun. bundan sonra iste ben hep telefona sarilir ozur dilerdim. ne salagim ya. Neyseki artik hatalari o kadar cok ki ben melegim o seytan affedecek ask dilenecek kadar alcalmiyorum
Ay aynen!! Yazini okuduktan sonra kahkaha attim ama, artik halime guluyorum
Hep aklimda ask dolu anlar, boyle kediler gibi sirnasik sirnasik! Aaaa yeter yahu
Ay aynen!! Yazini okuduktan sonra kahkaha attim ama, artik halime guluyorum
Hep aklimda ask dolu anlar, boyle kediler gibi sirnasik sirnasik! Aaaa yeter yahu
terk edilen olursak dahaçok acı çekreriz çünkü tekme basıyıp kovulmuş hissine kapılrız biraz ego.. Ama bırakn ben olursam onun hatası yuzunden Bir iki ağlarım.. Ve şuda bir istatisliğe bağlı olarak konuşuyorum ilişkinin yarısı zamanı kadar acı çekermişsin ayrılırsan.. 10 sene ise 5 sene atlatamassın kolay kolay... Umarım çözüm yolu bulursunuz.....
galiba biz kadınlar da çivi çiviyi söker diyecek kadar rahat olmalıyız... Biri giderse başka biri gelir... Allah karşımıza çıkacak insanın kıymetini anlamamız için belkide önce olumsuzunu yaşatıyor bize... Evlenip ortada kalmaktansa flört döneminde gerçek yüzlerini görmek bile nimettir... Allah kötü insanların şerrinden korusun herkesi... Ve birşeyi daha anladım ki flört döneminde çok sık görüşmek birşeyleri tüketebiliyor .. Hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?