- Konu Sahibi elifzeynep2012
Çok sevmişsin canım yaa insan böyle sevgi buldumuda bırakmak istermi tabi birde artık alışkanlıklar var yani ama o alışkanlıklar ondada var bunu unutmaa yani sen ne hissediyorsan oda hissediyor ama üstüne düşersen kıymetli olacak kaçan herzaman kovalanır her zaman benim eşim benden 12 yaş büyük 2 yıl nişanlılıkta bile evlilik korkusu sarıyor hep o benim üstüme düşüyordu birara şımardı 'ee yeter biterse bitsin' dedi sen bilirsin dedim sonra kendini bir sirkelemiş ve 'ben ne yapıyorum yıllarca beklediğim aşkı buldum ve şımardım demiş' o gün bugündür hep ben kaçan tarafım. O yüzden kovalayan olmayacaksın mecburen çünkü o silip atmamış ara vermek istemiş yani bitmeyen birşey var, umudun var. Senin kalbin temiz ve hak yolunu nikahı istiyorsun Allah senin yanında neden olmadığını yada geç olduğunu yıllar sonra anlıyorsun. Vaay be diyorsun demekki hakkımda hayırlısı buymuş diyorsun.
evet çok sevdim o da sevdi... belki sevmiydur artık bilmem ama ben hala seviyorum ve sevgimden de aramıyorum biraz. hani derler ya büyük sevgilerin kırgınlığı daha büyük olur diye aynen öyle benimkisi. ben ona yapsaydım bunu ve o benim gibi davransaydı artık bi süre sonra benim vicdanım rahat etmezdi. eğer ben üstüne gidersem daha çok kaçacak.ister aileni ister sevgilini ister eşini ister güzelliğini paranı... ne olursa olsun onun kaybını tam yaşamadan değerini bilemiyosun. o yüzden o da bi dinlensin bakalım. bu kız bunca şeyden sonra bu kadar seviyoken neden aramadı acaba greçekten kayıp mı ettim onu desin. bunu dediği anda gelirse gelir yoksa zaten o eskide biyerde benden gitmiş demektir.....