9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

Ben de eşyaları alma işini erteledim bir süre. Çünkü bu onu son görüşüm demekti. Ailem bir an önce bu işi bitir. Eşyaları görmek seni daha mutsuz edecek dedi. Ben de aradım gelip aldı. Karşılaşmayı istemiyorsan başka birisinin evde olmasını sağlayabilirsin onun yerine. Ama olayları kabullenmek açısından eşyaların alındığını görmek iyi oluyor sanırım. Ben eşyalar alındıktan sonra işin ciddiyetinin farkına varmıştım mesela. Tabii çok zor oldu. Kendini kötü hissedersen ara dedi. Ama aramadım. O da beni aramadı

kendini kötü hissedersen ara ne demek! sanki sen durduk yere kötü oldun :( aynı sen de ben gibi gururlusun. gerçi bu gurur bir nevi kabullenmek. çünkü bi insan bir hafta kala gidiyosa dur denmez ona.

işin garibi ne biliyomusun o ve ailesi ne altınlar ne bohça ne eşya hakkında aramadılar beni. yani sizin nasıl bitti bilmiyorum ama beni ne ailesi aradı ne o aradı bitti demediler. benden süre istedii emin değilim bilmiyorum dedi ve düğün iptal oldu. bir ay oldu ne o ne ben aramadım. yani öyle havada kaldı herşey.

Senin adına gerçekten çok üzüldüm yaşadıkların benim yaşadıklarıma o kadar çok benziyor ki! Inan hissettiklerini çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun içini ferahlatsin. Ben senin yaşadıklarının benzerini 2 yıl önce yaşadım ama acısı hâlâ içimde hala üzgünüm eskisi kadar olmasa da hâlâ ağlıyorum hayatım dediğin insandan hayatının kazığını yemek hayallerinin yıkılması insanlara olan güvenin kırılması bunlar çok zor şeyler. Allah yardımcın olsun.

valla hiç anlam veremedim hem de hiç. bir hafta önce eşya seçip bir hafta sonra ayrılmak. mutlaka bir sinyal olmalı önceden farkettiğiniz yada etmediğiniz. ama mutlaka bişey vardı aklında. bir söz duymuştum, size ayrıldığını söylüyorsa buna karar vereli bir kaç ay olmuştur diye, belki bir tartışmanız falan bardağı taşıran son damla olmuştur. suç sizde demiyorum kesinlikle, sadece anlamlandırmaya çalışıyorum bu gidişi.

Senin adına gerçekten çok üzüldüm yaşadıkların benim yaşadıklarıma o kadar çok benziyor ki! Inan hissettiklerini çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun içini ferahlatsin. Ben senin yaşadıklarının benzerini 2 yıl önce yaşadım ama acısı hâlâ içimde hala üzgünüm eskisi kadar olmasa da hâlâ ağlıyorum hayatım dediğin insandan hayatının kazığını yemek hayallerinin yıkılması insanlara olan güvenin kırılması bunlar çok zor şeyler. Allah yardımcın olsun.

önceleri sadece benim başıma mı geldi diyordum. ama sonra üzülerek gördüm ki yalnız değilmişim :( Allah acılarımızı sıkıntılarımızı feraha kavuştursun canım....

valla hiç anlam veremedim hem de hiç. bir hafta önce eşya seçip bir hafta sonra ayrılmak. mutlaka bir sinyal olmalı önceden farkettiğiniz yada etmediğiniz. ama mutlaka bişey vardı aklında. bir söz duymuştum, size ayrıldığını söylüyorsa buna karar vereli bir kaç ay olmuştur diye, belki bir tartışmanız falan bardağı taşıran son damla olmuştur. suç sizde demiyorum kesinlikle, sadece anlamlandırmaya çalışıyorum bu gidişi.

yok yok dediğiniz çok doğru.elbette önceden bi sinyal vermiştir hatta sonradan farkettim bazılarını ama sordum hayır dedi. demek ki zamanı değilmiş illa bi zamanı olur ya...

mesela perde alırken ordaki adam eski eşini anlatmıştı bize. dönerken yolda bir an kendini dinledim boğuldum dedi. nasıl yani dedim sustu :S

Allah yardımcın olsun yaşadıklarının benzerini bende yaşadım neler hissettiğini ne kadar acı çektiğini anlayabiliyorum.

Acıların gün gelecek geçecek demeyi çok isterdim ama geçmiyor sadece acılarla yaşamaya alışıyor insan en azından benim için öyle oldu umarım sen yaşadıklarını unutursun hayatın üzerinde olumsuz izler bırakmaz.

valla canım hem üzüldüm hem sen mutlu olduğun için sevindim hem de maşallah dedim... inşallah bende bizde böyle oluruz.ama işte insan bunca yıldan sonra zor kabulleniyor. ama sana da koca bi maşallah ve Allah dileklerini en kısa zamanda gerçekleştirsin :)

şuan yaşadiğin acının her bir zerresini 4 sene önce yaşadım.. en koyusunu hem de..iyi ki de yaşamışım.. şuan daha kolay atlatıyorsam bu süreci geçmişte yaşadiğim acılar sayesinde.. seni öldürmeyen bütün acılar güçlendirir.. acı çekeceksin.. ama geçecek.. mutlaka geçecek.. teğet geçecek.. sıyırıp geçecek.. delip geçecek.. parçalayıp geçecek.. ama ge-çe-cek.. gün gelecek uyanacaksın bi bakmışsın ki sabahların bir anlamı var.. gün gelecek.. tebessümle anacaksın.. gün gelecek neydi bee diyip güleceksin.. gün gelecek ufacık bi sızlama olacak.. sonra geçecek işine odaklanacaksın.. bi daha da seni hiçbi aşk yaralayamayacak bu denli.. hayat mucizelerle dolu.. bunların hepsi bizi biz yapiyor.. ne kapılar açılacak ne güneşler doğacak.. umut.. hiç yitirme işte bunu.. çek acını doya doya ve bitir.. akıt içinden bu zehri.. sonra aklan paklan.. tut elinde sımsıkı umudunu.. inatla sımsıkı sarıl hayata.. hayata alçaklığa kalleşliğe inatla diren.. :34:

ben de acını en iyi anlayanlardanım diyebilirim.4 yıllık bi ilişikiydi sözde bu yaz evlenecektik ama yaklaşık 9 ay önce ayrıldık terk etti diyelim daha doğru..ne kendisi ne ailesi hiç biri be beni ne ailemi aradı..aldı eşyalarını gittii. yüzyüze bile bitirmedi o kadar saygısızdı..iki hafta sonra başkasıyla nişanlandığını öğrendim ben de o an bitirdim aklımda .. şimdi sadece geçmişte kalmış içimi dahi acıtmıyor ..hakkım helal değil ailesine ve ona..hesabımız mahşere kaldı..

senin için ne olur bilemem hayrlısını isterim en yürekten ama şunu bil senin gibiyiz biz de.tek sen değilsin bunu bilmek bile acını biraz olsun hafifletebilir.

biraz kendini topladıktan sonra istihareye yatmanı öneririm en azından Rabbimin bir işareti yol gösterecektir sana..dua et inan başka caresi yok..hayırlısı gercekten ..vardır bunda da bir şey..Mevlam neylerse güzel eyler..

ben de acını en iyi anlayanlardanım diyebilirim.4 yıllık bi ilişikiydi sözde bu yaz evlenecektik ama yaklaşık 9 ay önce ayrıldık terk etti diyelim daha doğru..ne kendisi ne ailesi hiç biri be beni ne ailemi aradı..aldı eşyalarını gittii. yüzyüze bile bitirmedi o kadar saygısızdı..iki hafta sonra başkasıyla nişanlandığını öğrendim ben de o an bitirdim aklımda .. şimdi sadece geçmişte kalmış içimi dahi acıtmıyor ..hakkım helal değil ailesine ve ona..hesabımız mahşere kaldı..

senin için ne olur bilemem hayrlısını isterim en yürekten ama şunu bil senin gibiyiz biz de.tek sen değilsin bunu bilmek bile acını biraz olsun hafifletebilir.

biraz kendini topladıktan sonra istihareye yatmanı öneririm en azından Rabbimin bir işareti yol gösterecektir sana..dua et inan başka caresi yok..hayırlısı gercekten ..vardır bunda da bir şey..Mevlam neylerse güzel eyler..

:( kötü olmuş nişanlanması. ama bekle bakalım kader önüne hangi gerçekleri çıkarır belli olmaz.
ne olur hakkım helal değil deme ve bana kızma acılarımız aynı çünkü seni anlıyorum ve buna rağmen diyorum. kin karşıdakini içinde hala yaşatmana imkan veren ve seni yiyip bitiren bi duygu. Allah a havale et herşeyi. iyisiyle kötüsüyle. O bizden iyi bilir ne yapacağını.
ben rüyalardan etkileniyorum canım ve korkuyrum yatmaya :(

evlenipte yasiyacagina simdi yasamissin verilmis sadakan varmis isisn asli o adam korkaksa guven sorunu varsa zaten evine direk sana koca olmazdi ..................amaaaaaaaa icinde klamasin sonra neden niye nasil dememk icin ben senin yerinde olsam gururumu bi kenara birakir arardim ve NEDEN diye sorardim sonra hep icinde ukte olucak cunku
neden sadece bunu ogrenmek istiyorum de
ogren ve sonra yasamina yeniden basla
gerekirse calisiyosan il degistir yeni bi seyler yapppp
kaderde ne yazildiysa onu goruyouz zaten
her serde bi hayiir
her gecenin karanliginin sabahi ve gunaydinligi var cnmmm
allah yolunu acik etsin
allah mutlu etsin

selam
yaşadıkların çok çok kötü hemde evlilk arifesinde.
ama şunu anladım
belli ki evlilik hazırlıkları agır gelmiş
eşimi ve kendimi düşünümde ne kadar zordu o hazırlık aşamaları gercekten biz bizlikten cıkmıştık...
gercekte insan bogulacak gibi oluyor..
cok mu sıktınız acaba
erkekler bizim gibi böyle sıkıntılara gelemiyo cünkü..
ama hersey bitmiş artık oh çekecekkten gitmesi çok anormal..

şunu merak ediyorum
mesela ben evlendikten sonra kız ark la görüşemez olduk dolayısıyla ne olursa eşime anlatıyorum ne görsem ona söylüyorum
yapışık olduk artık
bana ben senin kız arkadasınmuyım bana niye söylüyosun vs.. diyip moralimi bozuyo
o anda anlıyorum ki
eşin yeri ayrı arkadasın yeri ayrı.
yani cok fazla mı sıkıyoruz acaba?

selam
yaşadıkların çok çok kötü hemde evlilk arifesinde.
ama şunu anladım
belli ki evlilik hazırlıkları agır gelmiş
eşimi ve kendimi düşünümde ne kadar zordu o hazırlık aşamaları gercekten biz bizlikten cıkmıştık...
gercekte insan bogulacak gibi oluyor..
cok mu sıktınız acaba
erkekler bizim gibi böyle sıkıntılara gelemiyo cünkü..
ama hersey bitmiş artık oh çekecekkten gitmesi çok anormal..

şunu merak ediyorum
mesela ben evlendikten sonra kız ark la görüşemez olduk dolayısıyla ne olursa eşime anlatıyorum ne görsem ona söylüyorum
yapışık olduk artık
bana ben senin kız arkadasınmuyım bana niye söylüyosun vs.. diyip moralimi bozuyo
o anda anlıyorum ki
eşin yeri ayrı arkadasın yeri ayrı.
yani cok fazla mı sıkıyoruz acaba?

dediklerinizin hepsini onaylıyorum. şöyleki zaten sürekli birlikte bir 8 yıl ve ardından bir yıl nişanlılık. ki ben onsuz nefes alamazdım. dediğiniz gibi biraz böyel kanka gibi de olmuştuk.
diğer düğün hazırlıkları olayına gelince onda da belki hatalarım olmuştur onu da kabul ederim. hatta ertelemeyi de kabul ederim ama keşke karşıma çıkıp konuşsaydı benle :((

:( kötü olmuş nişanlanması. ama bekle bakalım kader önüne hangi gerçekleri çıkarır belli olmaz.
ne olur hakkım helal değil deme ve bana kızma acılarımız aynı çünkü seni anlıyorum ve buna rağmen diyorum. kin karşıdakini içinde hala yaşatmana imkan veren ve seni yiyip bitiren bi duygu. Allah a havale et herşeyi. iyisiyle kötüsüyle. O bizden iyi bilir ne yapacağını.
ben rüyalardan etkileniyorum canım ve korkuyrum yatmaya :(

kader şimdide sınıyor beni o olaylara nasıl dayandığımı güçlü olduğumu bilirim ama şimdi elim kolum bağlı caresizmişim gibi geliyor..neyse o farklı konu:(

ozaman seni tebrik ederim senin kadar iyi niyetli değilim.. tabiki Allaha havale ettim ama inan bi gram hakkım helal değil onlarda etmesin sıkıntı değil..

anladım canım dua tek ilacın.bence İlahi Aşka yönel biraz..

kader şimdide sınıyor beni o olaylara nasıl dayandığımı güçlü olduğumu bilirim ama şimdi elim kolum bağlı caresizmişim gibi geliyor..neyse o farklı konu:(

ozaman seni tebrik ederim senin kadar iyi niyetli değilim.. tabiki Allaha havale ettim ama inan bi gram hakkım helal değil onlarda etmesin sıkıntı değil..

anladım canım dua tek ilacın.bence İlahi Aşka yönel biraz..

emin sende çok iyi niyetlisin ve kalbin kırık. benimkisi sadece senle aynı duyguları yaşayan biri olarak bi tavsiye idi kırmak istemem seni.
bi de şu var onu unutmak ve devam etmek için çok geçerli bi nedenin var. ben ne yapacağımı bile bilmiyorum. öyle havada asılı kalan bi durum.bu gün nişanlansa ne hissederim ölürüm acıdan galiba evet ama Allah bi sabırı veriyr sanırım bize.
ne diyeyim :( Allah daha çok sabır versin ve karşına herşeyi unutacağın birini çıkarsın tüm kalbimle diliyorum sana bunu....

dediklerinizin hepsini onaylıyorum. şöyleki zaten sürekli birlikte bir 8 yıl ve ardından bir yıl nişanlılık. ki ben onsuz nefes alamazdım. dediğiniz gibi biraz böyel kanka gibi de olmuştuk.
diğer düğün hazırlıkları olayına gelince onda da belki hatalarım olmuştur onu da kabul ederim. hatta ertelemeyi de kabul ederim ama keşke karşıma çıkıp konuşsaydı benle :((

inşallah konuşabilirsiniz
erkeklerin agzından laf almak cok zor yaa
agzından girip burnundan cıkmak lazım.
sanırım siz ayrı şehirlerdesiniz o yüzden görüşemiyor konuşamıyorsunuz
ama bence bi şekilde konuş ögren sebebini
yoksa kendini yiyip bitirirsin..

emin sende çok iyi niyetlisin ve kalbin kırık. benimkisi sadece senle aynı duyguları yaşayan biri olarak bi tavsiye idi kırmak istemem seni.
bi de şu var onu unutmak ve devam etmek için çok geçerli bi nedenin var. ben ne yapacağımı bile bilmiyorum. öyle havada asılı kalan bi durum.bu gün nişanlansa ne hissederim ölürüm acıdan galiba evet ama Allah bi sabırı veriyr sanırım bize.
ne diyeyim :( Allah daha çok sabır versin ve karşına herşeyi unutacağın birini çıkarsın tüm kalbimle diliyorum sana bunu....

kırılmam canım evet bir nedenim vardı ve ben 15 gün ağladım ona bize..ama sonrasında zerresi dahi canımı acıtmadı..Rabbimin sayesinde..
güzel dileğin için teşekkür ederim tam çıktı öyle birisi diyordum o da kelek çıktı :) sinirden şaka bile yapıyorum nese..

ben olsam çıkar karşısına dikilirdim..onca yılın hatrı var yüzüne bakarak söylesin..hakkında hayırlısı neyse o olsun..Rabbim dayancak güç ve sabır versin..

inşallah konuşabilirsiniz
erkeklerin agzından laf almak cok zor yaa
agzından girip burnundan cıkmak lazım.
sanırım siz ayrı şehirlerdesiniz o yüzden görüşemiyor konuşamıyorsunuz
ama bence bi şekilde konuş ögren sebebini
yoksa kendini yiyip bitirirsin..

gittim canım ama gelmedi şu an hiç iyi değilim git dedi :( artık yapacak tek şey dua etmek...

kırılmam canım evet bir nedenim vardı ve ben 15 gün ağladım ona bize..ama sonrasında zerresi dahi canımı acıtmadı..Rabbimin sayesinde..
güzel dileğin için teşekkür ederim tam çıktı öyle birisi diyordum o da kelek çıktı :) sinirden şaka bile yapıyorum nese..

ben olsam çıkar karşısına dikilirdim..onca yılın hatrı var yüzüne bakarak söylesin..hakkında hayırlısı neyse o olsun..Rabbim dayancak güç ve sabır versin..

yok canım denedim dikilmeyi ama gelmedi :( yapmam artık. amin canım artık dua etmekten başka çarem yok...

Ben gurur fln dinlemem gider yapışırım yakasına ya..

Bidaha bidaha giderim

Hayatı zindar ederim

(yapmışlığım var bunları)

Nişanlıyken senden ansızın ayrılmış

Tazminat davası açardım ban snn yerinde olsam

Son düzenleme:
Back
X