- Konu Sahibi elifzeynep2012
belkide böylesi hayırlıdır canımmmm gerçekten zor bir durumda klmışsın ama allhım yardım etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BRNAZAKLI canım ben şöyle düşünüyorum. hani zordur diyoruz ya. bir insan düğün öncesi çekip gidecek kadar cesareti kendinden bulabiliyosa. sonrasında da aklı başına geldiğinde dönecek cesareti bulmalı... ama bi saatten sonra insan o gelse de istemiyor sanırım
doğru cnm insan gidecek cesareti bulabiliyorsa gelicek cesaretide bulur.. bu herzaman böyle olurr. ama karşındaki çok üzdülerse ne olucak peki gururları kırıldıysa göz yaşı döktülerse gitmek kolaydır geri gelmiceğini düşünerek gider insan ama akılları başlarına gelince de geri dönerler geri dönmek isterlerr.
BRNAZAKLI canım ben şöyle düşünüyorum. hani zordur diyoruz ya. bir insan düğün öncesi çekip gidecek kadar cesareti kendinden bulabiliyosa. sonrasında da aklı başına geldiğinde dönecek cesareti bulmalı... ama bi saatten sonra insan o gelse de istemiyor sanırım
ADRİANA LİMMAA tatlım ben zaten gitti ve bitti dedim. o şehre gittiğim gün gelseydi hiçbirşey olmamış gibi boynuna sarılıp devam edecektim ama ben o otobüse bindiğim an bitti dedim kabullendim.resimleri sildim yırttım attım.nişan kıyafetimi verdim birilerine. numaralar msjlar hepsini sildim. elim gitmesin görmeyeyim diye. ama bana dersen ki ne düşünüyosun. belki bir ay belki beş ay sonra evet dönecek ve özür dileyecek. çünkü onu tanıyorum. ama bu dönmek bana gelsin ohh evlenelim anlamında bi dönmek değil. umut değil yani benimkisi. çünkü bende açtığı yaraları yaşayan bilir.
elifzeynep2012
canım varmı bir gelişme nasılsın? iyimisin..
valla tatlim o kadar mantikli dusunuyorsun ki senin durumundaki cogu insana gore daha cabuk toparlanacaksin sen. Kendini birakma![]()
sankı ben yasamısım yazdıkalrınızı basıma boyle bırsey geldıgı ıcın degıl ama ne bıleyım yuregım daraldı uzun ılıskılerın kaderı genelde bu oluyor sanırım bızde esımle 4.yılımıza gırerken evlendık bıraz daha evlenmeseydık belkıde ayrılabılrdık bı yerden sonra ıpler kopmaya baslıyor ılıskıde bır sogukluk gırıyor sevgılınız nısanlınız sızı neden terkettı bılmıyorum ama cok merak edıyorum pekı sız nasıl olyuyorda merak etmıyorsunuz bunca yıl emek verdıgınız ılıskınızı nasıl bukadar kolay bıtırebılmesıne ızın verıyorsunuz sımdı ben bunu merak edıyorum.
elifzeynep gercekten cok kibar ve hanimefendi bir kizsin,surada yazdiklarini 3 gündür okuyorum gercekten her kelimenden zerafet damliyor...
insallah canim gercekten hakkainda hayirli olan birisiyle olursun ilerde,belki o kis bu kisidir ama kolay degil gelse bile o yasananlar,yaralar nasil kapanacak..
mutlu olmani gercekten cok istiyorum..
bişey sorcam kızlar: sanırım bu durumda gidip de geri dönen hiç yok değil mi :))
Selam canim öncelikle cok ama cok üzüldüm durumuna inan okurken icimden biseyler koptu ve agladimbenzer bir durumu bende 1,5 ay önce yasadim.bizimki yillardir süren bir iliski olmasa da insani delip geciyor bu sebepsiz ayriliklar,hemde bu kadar cok severken.her yorumunu okudum,inan tipatip ayni seyleri söyleyerek bitti benim iliskimde.dügün tarihi henüz alinmamisti ama bizde ekim gibi düsünüyoduk daha dogrusu onun israriyla bu sene olmasini kabul ettim.ailemi güclükle evlilige ikna eden,nisani bir an önce takmak isteyen adam,nisandan 2 ay sonra ekimde dügünü kesinlikle istiyorum diye direten adam 2 gün sonra ben emin degilim sana olan sevgimden dedi.yani bunlara gögüs gerecek kadar seviyormuyum bilmiyorum dedi.o an yüzügü cikardim verdim ve bana yalvardi düsünmemiz gerektigini hemen ayrilmamamiz gerektigini söyledi.neyse ben sabrettim senin gibi,yalvardim,kendimden cok ödün verdim ama 1 ayin sonunda biz ayrildik.ayrilma kararimi ailesine söyledigimde aman kizim canim kizim biz seni cok seviyoruz onun söylemedigi bir derdi var sorup ögrenirim sen hic yorma güzel kafani diyen annesi birdaha aramadi.araya elci koydular ve bizde hediye altin vs geri verdik.tabi ayrilik sonrasi ailem destek olsa da,biz sana demistik diye ignelemeler insani daha cok yipratiyor.bende o an sinirimle hakkimi helal etmiyorum demistim ama dualara sarilip Rabbime tevekkül ettigimden beri diyorumki, Allah görmüyormu benim durumumu,herkes Ondan dahami merhametli?kesinlikle degil.hicbir kuluna kaldiramiycagi yükü yüklemez Rabbim,bunu ögrendim.haksizliga ugramaliyizki adalet ve merhamet duygumuz gelissin,aci yasamaliyizki dünyanin fani oldugunu anlayalim...benim acimda cok taze daha canim o yuzden seni cok ama cok iyi anliyorum.Allah bize Eyyup as in sabrindan, İbrahim as in teslimiyetinden versin.
sanirim yasananlari unutmak yor oluyor. tekrar geri donunce olanlari hatirlayarak devam etmek zor olmali
yok canım bi gelişme sanmıyorum da olacağını. bir ay oldu aramadı ben de aramadım...
canım merak etmem mi nasıl diye. ben her duamda ona da dua ediyorum iyi sağlıklı olsun diye. ben bişeyleri bırakmadım ki? aksine o şehre gittim yalvadım ki iyi bişey değil, ama gelmedi yanıma. bir hafta aradım uğraştım.düzeltebiliriz dedim ama gelmedi. psikolojim kötü üstüme gelme dedi. en son bazı şeyler söyledi artık çok gururum kırıldı. çünkü ben elimde çeyizimle gelinliğimle kaldım. bu çok acı bişey. bi süre sonra bende artık en azından özsaygım kalsın diye aramadım. nasıl arardım biliyomusun? bana deseydi ki bi takım sorunlar var gel beraber çözelim. otururduk ertelerdik düğünü ve halletmeye çalışırdık.o zaman evet her tülü çabayı verirdim gocunmazdım. ama o gelmedi bile.bir tek ben yaşamadım emek vermedim o da verdi elbet ve buna rağmen gelmiyorsa yapacak bişey yok.
sana da eşinle mutluluklar diliyorum canım Allah devam ettirsin mutluluğunuzu....
sakın üzülme bende aynı şekilde bir nişanlılık dönemi geçirdim. çok seviyordum tabiri caizse köpek gibi derler ya öyle...
ama bir gün telefonda aradı beni dedi ki ben yapamıyorum olmuyor psikolojim çok bozuldu burada bitsin o anda kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. vücudumdan ruhum uçmuş gitmiş gibi tepkisiz şeklide kaldığımı ve hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. ben ben değildim sanki ne yemek yiyiyor ne konuşuyordum. abuk subuk yerli yersiz ağlama krizlerine giriyordum ailem beni psikologa bile götürdüler. 3 ay ilaç tedavisi gördüm sayesinde... ayrıldıktan sonra aradı yalvardı barışalım diye ama bitti ya benim için yok dedim heee şimdi mi hala arıyor faceden yazıyor ama ben başkasıyla evlendim ve 1 yaşında oğlum var ona kızarken ondan nefret ederken sayesinde mutluluğu buldum. çok sevdiğim bir eşe ve dünyalar güzeli bir erkek evlada sahibim... belki onunla evlensem çok mutsuz olacaktım
sende sakın üzülme o seni arayacak pişman olacak ve seni sevdiğini söyleyecek bence zaman gerekiyor sadece.....:26:
sakın üzülme bende aynı şekilde bir nişanlılık dönemi geçirdim. çok seviyordum tabiri caizse köpek gibi derler ya öyle...
ama bir gün telefonda aradı beni dedi ki ben yapamıyorum olmuyor psikolojim çok bozuldu burada bitsin o anda kafamdan aşağıya kaynar sular döküldü. vücudumdan ruhum uçmuş gitmiş gibi tepkisiz şeklide kaldığımı ve hüngür hüngür ağladığımı hatırlıyorum. ben ben değildim sanki ne yemek yiyiyor ne konuşuyordum. abuk subuk yerli yersiz ağlama krizlerine giriyordum ailem beni psikologa bile götürdüler. 3 ay ilaç tedavisi gördüm sayesinde... ayrıldıktan sonra aradı yalvardı barışalım diye ama bitti ya benim için yok dedim heee şimdi mi hala arıyor faceden yazıyor ama ben başkasıyla evlendim ve 1 yaşında oğlum var ona kızarken ondan nefret ederken sayesinde mutluluğu buldum. çok sevdiğim bir eşe ve dünyalar güzeli bir erkek evlada sahibim... belki onunla evlensem çok mutsuz olacaktım
sende sakın üzülme o seni arayacak pişman olacak ve seni sevdiğini söyleyecek bence zaman gerekiyor sadece.....:26:
ya 6 ay sonra nasıl evlenir bi insan. hani hayatına bi kedi girip çıksa ararsın yokluğunu!!! demek ki uzaktayken birileri daha varmış hayatında. biz hiç uzak kalmadık dipdibe idik hep. ama hayat işte olmaz diyemem çünkü bunun da olacağını bana söyleseler inanmazdım.
çok sağol canım güzel dileklerin için. inşallah sen de ailenle çok mutlu olursun...