9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

ilk zamanlar hep bu şarkıyı dinleyip ağlıyordum. beni darmadağın eden bi şarkı bu.....:43: hatta babam gelip kapat şunu benim bile gözlerim doldu diye paylamıştı beni....

[video=youtube;7ylTzg7P9BA]http://www.youtube.com/watch?v=7ylTzg7P9BA&feature=related[/video]

ayy bu bizim Yıldız ablamızın ay ışığında'sı.. annem bayıldıııı.. bu şarkı benim ilk nişanlımla damda diz dize oturarak ve de ağlayarak ve de ay ışığı altında söylediğimiz bir şarkı.. sesi çok güzel giderdi bu şarkıya... bir de sigara yakardı... bir de kapkara kaşını çatardı... ahh ahh.. 2.sinin acısını yaşamadan ilk nişanlım için ağlayacam nerdeyse allahım yaa =)))))))

ayy bu bizim Yıldız ablamızın ay ışığında'sı.. annem bayıldıııı.. bu şarkı benim ilk nişanlımla damda diz dize oturarak ve de ağlayarak ve de ay ışığı altında söylediğimiz bir şarkı.. sesi çok güzel giderdi bu şarkıya... bir de sigara yakardı... bir de kapkara kaşını çatardı... ahh ahh.. 2.sinin acısını yaşamadan ilk nişanlım için ağlayacam nerdeyse allahım yaa =)))))))

of üzdüm seni burcucum ya :((( ben azeri türkçesi ile olanı biliyordum sadece, yıldız tilbe de söylemiş baktım şimdi sen yazınca:14:

Eski yar eski yara
Sizliyor eski yara
Yenisinden fayda yok
Varip gidem eski yara

Eski yardan eski yardan
Geçilmez eski yardan
Yenisiyle gönül eyle
Yare kalsin eski yardan

Eski yara eski yara
Kapanmaz eski yara

Sinesine sürer mi
Geri dönsem eski yara

Eski yardan eski yardan
Gerçek sözler eski yardan
Ben yareyim sen derman
Kes umudu eski yardan

Eski yar eski yara
Kalbimde eski yara
Yüzlerce güzel var da
Hasretim ben eski yara .... :ssz: ben de bunu dinleyip efkarlanam azıcık.. ne olursa olsun onurunla ayrılacaksın.. onurunla anılacaksın..

kalbi temizler böyle şeyler.. üzmedin beni, üzer misin hiç ? ben efkarlanır, dertlenir, oflar puflarım 5 dk sonra açar mezdeke oynarım.. artık 15 dk dan fazla süremiyor efkarlarım.. geçen annemle şarap içiyoruz, güya efkar dağitacam, dayım da var.. gülme krizine soktum hepsini, ağiz tadıyla bi keyif yapamadık :9:

puccayı bilirim,çok geyik kız. o hikayeyi de biliyorum.ama bak o da yaşıyor değil mi? hem de nasıl mutlu.üstelik o blogu o adam için açmış olsa da :)

keşke yapmasaydın aramasaydın.bak daha çok üzüldün. bazı şeyleri zamana bırakmak lazım, ama zamana bırakırken de kendimizi hırpalamadan, beklenti içinde olmadan ve sorgulamadan.ne güzel yatacakmışsın keşke yatsaydın ya da okuyunca kötü oldun kalkıp bir duş alsaydın inan iyi gelirdi.
belki seni hiçç unutmayacak belki çoktan unuttu. belki hala seviyor belki hiç sevmedi...her olayın arkasında görmediğimiz bir neden vardır. bırak sen iyi düşün. kendin için iyi düşün.aslında sen kendinle savaş halindesin. onun sensiz olmasını kabul edemiyosun ama böyle olmaz.bırak sen gelmeyecek unuttu diye düşün. bakarsın bir gün gelir o zaman düşünürsün belki de hiç düşünmezsin.

sevgi güzel ama sen onun sevgisi olmadan bir hiç misin ki,kendini böyle salıyosun. sev,hatta istersen hiç unutma ve hep onu sev ama bunu hayatının tek amacı yapma. bir şiirde bir şarkıda ağla hatırla... ama o kadar.

lütfen ilk önce ne yapıyor diye bile düşünme ve bırak hayatında isterse 50 hatun olsun.ben hiç bakmadım ne maillerine ne başka birşeye. böyle yapınca karşıdakinie sanki görünmyen bi şekilde hala onu beklediğimizi ve takip ettiğimizi hissettiriyoruz sanki. belki de enerji iledir ama hissediyorlar.
Allah sabır verir emin ol. sadece O na güven ve kendini Allah ın herşeyi hayırlısıını vereceği düşüncesine tam olarak teslim et.....

yok tatlım gitmem.ben onu tekrar istemiyorum ki gideyim. evet hala seviyrum ama bu onunla olmak anlamında değil. emin ol böyle bir sarsıntıyı yaşayınca o kadar kırılıyosun ki sesini bile duymaya cesaretin olmuyor ve onsuzluk daha iyi geliyr.:26:

özleseydi eğer zaten beni görmesi gerekmezdi aramak için. ben nasıl onu herşeye rağmen hala görmeden seviyorsam o da sevip özleyebilir. ama şu saatten sonra sevgim ne kdarsa gururum da o kadar.

canim haklisin ama gece olunca duramiyorum ben sesini duyunca kayip parcami bulmusum gibi geldi biliyo musun. aliskanlik sanirim benimkisi. baglanmayi sevenlerdenim arkami donup gidemem kolay kolay. bundan kaynaklaniyor biliyorum. Bugun biraz daha iyiyim her ne kadar yuzum az gulse de elimden geleni yapmaya calisiyorum olur heralde boyle arada. 1 2 aya daha rahatlamis olurum. 1 ay once gordum optum sevdim kokladim hooop yine kaydi ellerimden. Acisi tazelendi anlayacagin.:5:

Canım senin de ayrılalı bayağı olmuş sanıyorum ki?
1 yıldır ilişkisi yok filan.. Hala unutamamak çok acı bilirim:26:

Gecen yaz ayrildik fena bi sekilde ayrildik. sevdigi halde arada uzaklasip geri gelir o. yine oyle yapmisti bayagi kalbim kirildi gururum kirildi agir konustu baskasini seviyorum dedi neler neler... Bu yaz gordum ayni askla bakiyodu sevdigini biliyorum geri donmeyecegini de. Kotu seyler yasadik cunku donemez.

Benim durumum biraz daha kotu. psikologa gitmedigim hafta resmen depresyonun dibine batiyorum. gidince geri duzeliyorum. Bigun cok mutluyum cok guzelim cok neseliyim. Ertesi gun uykusuz gozler sis icime kapanmis her an aglayabilecek haldeyim. (aslinda su an tam yengec burcunun ozelliklerini ozetledim yaaa cocugum yengec burcu olmasin noluuuuurr!!:53:)

Ama bu topik bana iyi geliyooooo. Cunku bu topiktekiler benim kadar belki daha fazla sevmis.. benim kadar guvenmis, benim kadar aci cekmis. Ben kalkipta acimi arkadaslarima anlatamam. Anlamazlar. yilda 3 4 tane sevgili degistirirken benim 4 yildir sadece yazlari gordugum bi insani sanki canimdan etimden bir parcaymis gibi yoklugunu hissettigimi anlamazlar. Sizinle iyilesicem bende ins:13:

canim haklisin ama gece olunca duramiyorum ben sesini duyunca kayip parcami bulmusum gibi geldi biliyo musun. aliskanlik sanirim benimkisi. baglanmayi sevenlerdenim arkami donup gidemem kolay kolay. bundan kaynaklaniyor biliyorum. Bugun biraz daha iyiyim her ne kadar yuzum az gulse de elimden geleni yapmaya calisiyorum olur heralde boyle arada. 1 2 aya daha rahatlamis olurum. 1 ay once gordum optum sevdim kokladim hooop yine kaydi ellerimden. Acisi tazelendi anlayacagin.:5:

Gecen yaz ayrildik fena bi sekilde ayrildik. sevdigi halde arada uzaklasip geri gelir o. yine oyle yapmisti bayagi kalbim kirildi gururum kirildi agir konustu baskasini seviyorum dedi neler neler... Bu yaz gordum ayni askla bakiyodu sevdigini biliyorum geri donmeyecegini de. Kotu seyler yasadik cunku donemez.

Benim durumum biraz daha kotu. psikologa gitmedigim hafta resmen depresyonun dibine batiyorum. gidince geri duzeliyorum. Bigun cok mutluyum cok guzelim cok neseliyim. Ertesi gun uykusuz gozler sis icime kapanmis her an aglayabilecek haldeyim. (aslinda su an tam yengec burcunun ozelliklerini ozetledim yaaa cocugum yengec burcu olmasin noluuuuurr!!:53:)

Ama bu topik bana iyi geliyooooo. Cunku bu topiktekiler benim kadar belki daha fazla sevmis.. benim kadar guvenmis, benim kadar aci cekmis. Ben kalkipta acimi arkadaslarima anlatamam. Anlamazlar. yilda 3 4 tane sevgili degistirirken benim 4 yildir sadece yazlari gordugum bi insani sanki canimdan etimden bir parcaymis gibi yoklugunu hissettigimi anlamazlar. Sizinle iyilesicem bende ins:13:

Ne olur yapma bunu kendine bitanem.. Tamam sev.. acını da yaşa.. hem de en dibine kadar.. ama ne olursun gidip gidip sana geri gelmesine, seni darmadağın etmesine izin verme ! sakın yapma bunu.. hem o zaman iyice çirkinleşir bi süre sonra sende, güzel de kalmaz.. kapat sana gelebileceği her yolu.. aşkın grisi olmaz, ya siyahtır ya beyazdir, aşkta netlik önemlidir.. net olmayan bi aşka bağlanma.. kendi içinde sev.. bağrına taş bas ama onun frekansından uzak dur.. yoksa asla iyileşemezsin..

Ne olur yapma bunu kendine bitanem.. Tamam sev.. acını da yaşa.. hem de en dibine kadar.. ama ne olursun gidip gidip sana geri gelmesine, seni darmadağın etmesine izin verme ! sakın yapma bunu.. hem o zaman iyice çirkinleşir bi süre sonra sende, güzel de kalmaz.. kapat sana gelebileceği her yolu.. aşkın grisi olmaz, ya siyahtır ya beyazdir, aşkta netlik önemlidir.. net olmayan bi aşka bağlanma.. kendi içinde sev.. bağrına taş bas ama onun frekansından uzak dur.. yoksa asla iyileşemezsin..

Haklisin. Hep bi umit vardi icimde geri donecegine dair bide su huyumuz varya bizim ben cok seversem degisir.. degismez anacim. niye yirtiniyon dimi. Bunu yeni anladim ben. Daha yeni farkediyorum. ama tecrubeyle sabit demek ki. Bu iliskimde o kadar cok ezdirdim ki kendimi her anlamda. Bende farkindayim aslinda bidaha olmayacaginin. Gulluk gulistanlikmis hic kirilmamisiz gibi neseyle devam edemez bu kadar olaydan gecmis bir iliski. Icimde sevgim kalacak. unutmak icin sevmedim ki. Ama ona ulasmaya calismicam. Ne ona ne de kendime eskiyi hatirlatmicam. Onume bakicam ins. O benimle olmayi secmedi. Zorla guzellik olmaz ki :31: Bari bu sefer kendimi ondan daha cok seveyim de kurtariyim en asagilardan kendimi:50:

Haklisin. Hep bi umit vardi icimde geri donecegine dair bide su huyumuz varya bizim ben cok seversem degisir.. degismez anacim. niye yirtiniyon dimi. Bunu yeni anladim ben. Daha yeni farkediyorum. ama tecrubeyle sabit demek ki. Bu iliskimde o kadar cok ezdirdim ki kendimi her anlamda. Bende farkindayim aslinda bidaha olmayacaginin. Gulluk gulistanlikmis hic kirilmamisiz gibi neseyle devam edemez bu kadar olaydan gecmis bir iliski. Icimde sevgim kalacak. unutmak icin sevmedim ki. Ama ona ulasmaya calismicam. Ne ona ne de kendime eskiyi hatirlatmicam. Onume bakicam ins. O benimle olmayi secmedi. Zorla guzellik olmaz ki :31: Bari bu sefer kendimi ondan daha cok seveyim de kurtariyim en asagilardan kendimi:50:

aslında şu msjında ne güzel anlatmışsın her şeyi. sakince düşündüğünde herşeyin farkındasın ama dediğin gibi galiba kendini hislerine bırakmyı seviyorsun:50:
hislerinle kalbin hep bir ayarda olsun, zaman zaman biri diğerinin önüne geçebilir ama tamamen onun esiri olma ne olur

aslında şu msjında ne güzel anlatmışsın her şeyi. sakince düşündüğünde herşeyin farkındasın ama dediğin gibi galiba kendini hislerine bırakmyı seviyorsun:50:
hislerinle kalbin hep bir ayarda olsun, zaman zaman biri diğerinin önüne geçebilir ama tamamen onun esiri olma ne olur

tesekkur ederiiim sana da burcu'ya da :16: en guzeli akisina birakmak ne ofke ne ozlem hicbi duyguda asiriya kacmadan bu donemi sakince atlatmak :) hafifledim biraz:31: Ahanda dusunce gucu :emir_bebek:

hani bir an kendimi senn yerine koydum kaldıramazdım ya kabullenmek zor hani neden birden böyle oldu neden neden kafada binlerced soru işareti
hani diyelim geri döndü peki şuan ki yaşadıklarını unutabilcekmisin düşünsene 9 yıl emek verdin iyisiyle kötüsüyle iki ay kalmış sayılı günler
bu durum affedilir mi affedilmez mi ben okuyunca bile çok kötü oldumm :(

Anlıyorum canım toparlanmak çok zor.. pozitif düşünsen de gece olunca bir başka oluyor.
Kimse seni senden daha iyi anlayamaz.Yaşadıklarını bir sen bir Allah bilir çünkü..
Hepimizin bir yarası var işte, kanar kanar durur içimizde.. Ben de 1buçuk yılı geçti unutamadım..
Dahası hala seviyorum.. Olduramadık, olmuyor. Başkasını düşünemiyorum.
Ama inşallah iyileşir dediğin gibi.. bu yaraları kapatıcak birileri çıkar karşımıza:5:

Allah sabır versin size. Üzüldüm gerçekten.

çok teşekkür ederim , inşallah daha iyi olacak her şey :)

hani bir an kendimi senn yerine koydum kaldıramazdım ya kabullenmek zor hani neden birden böyle oldu neden neden kafada binlerced soru işareti
hani diyelim geri döndü peki şuan ki yaşadıklarını unutabilcekmisin düşünsene 9 yıl emek verdin iyisiyle kötüsüyle iki ay kalmış sayılı günler
bu durum affedilir mi affedilmez mi ben okuyunca bile çok kötü oldumm :(

ben affetim bile çoktan. hiç kızgın değilim...sadece kırgınım ama o da kötü bi kırgınlık değil,sitem...

geri dönse istemem artık, sevmek ayrı onla olmak istemek ayrı. affettim ama unutmadım....

hayırlısı olsun ne diyelim,elden başka ne gelir. ama daha iyiyim çok şükür.Allah veriyor sabrını,çok ağır dertleri görünce etrafında,şükrediyorsun ve Allah mutlaka şerden hayır nasip eder diyosun....

Selam canım okudum hikayenın bir çogunu ve şaşırdım yaşananlara demiycegım çünkü herkezden herşeyı beklerım ve ben senın nasıl olurda bu kadar sakın olursun çokkkkkk şaşkınım hasta olursun sonra bagır çagır içindekıleri kus bence kusura bakma ama sen o adamı tanıyamamışsın 9 yıl boyunca oynamış sana ve ailene hertürlü aslında karakteri özü hiçte saglam degılmiş canım sen öle görmek istemışsındır ya hastaydı bu insan yıllarca yada çok güzel rol yaptı ok senı sevmıştır buna katılıyorum ama oynadı senınle unutman daha kolay olmalı yok ceyızdı.nışandı düşünme bıle bunları kurtulduguna sevın arkdaşım sen bende yaşadım aynısını kapımda köpekdi 4 yıl yattı süründü kapımda tam ben ona evet dedım ev eşyalar hepsi hazırdı ve benımleylen anlaşmalı evlılık yapmış başkasıyla 3ay sonra boşanıcak haberımde olmuycaktı allah yüzüme baktıda rüyama girdi istemedım bırden ve ozaman ögrendim 6 yıllık ilşkim bittti adam kendını kesmelere kalkıyodu ben bırakınca ölüyodu ölüyodu bitti gitti bence sen şuna üzülmeliisn içinde hep ne kalıcak biliyomusun canım insanlara olan güvenın biticek kımseye ii bakamıycaksın belkıde karşına çok ii düzgün adamlar çıkıcak karalıcaksın onları herşeyın hayırlısı tatlım çok kızdım adama benzemeyen şahısa delikanlı bıle degılmiş karşına çıkıpta sölemedı sindi biyerlere unut gitsin öle güzel yaşakı sen neşenı geri kazan haberını aldıkçada kudursun

Anlıyorum canım toparlanmak çok zor.. pozitif düşünsen de gece olunca bir başka oluyor.
Kimse seni senden daha iyi anlayamaz.Yaşadıklarını bir sen bir Allah bilir çünkü..
Hepimizin bir yarası var işte, kanar kanar durur içimizde.. Ben de 1buçuk yılı geçti unutamadım..
Dahası hala seviyorum.. Olduramadık, olmuyor. Başkasını düşünemiyorum.
Ama inşallah iyileşir dediğin gibi.. bu yaraları kapatıcak birileri çıkar karşımıza:5:

ah canim yaa.. bak yalniz degilsin en azindan bende ayni dertten muzdaribim sonucta :ssz: biraz once tv de bi kardiyolog konusuyordu. Stresimiz gecmisimizden ve gelecek kaygilarimizdan dolayi var. Hepimizde var. Gecmisinizi birakin ders alin ve unutun. Kalbinizi yoruyosunuz. Siz uzulunce hicbirsey degismeyecek. Bugununuze bakin rahat gecirmeye calisin diyor. Bende 2 haftadir nefes darligi var oyle otururken birden aldigim nefes yetmiyomus gibi oluyo. bi kez daha basima gelmisti o zaman da kendimi boyle kahrediyordum. Deger mi ya... erken yaslanicam valla:27:

onumuze bakicaz tatlim onlar yok olmicak da. yasadik bitti. simdi yeni daha guzel seyler yasicaz. ne zaman olur bilemeyiz ama olacak :)

Back
X