9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

çok güzel fikir beğendim :46::46:

böyle düşünmene de sevindim,değişiyor yani bişeyler yavaş yavaş :7:

değişmek zorunda olduğunu gördüm.içim çok acıyor ama yapacak bir şey yok. ona en son gaziantepte terör olduğunda mesaj atmıştım; heryerde terör var, allahıma emanetsin. bana bişey olursa seni çok seviyorum diye. cevap yok. belki öldüm ben. onun haberi yok.

Günaydın arkadaşlar, tek tek alıntılayamadım, çok teşekkür ederim, çok haklısınız, ne içiyor bilmiyorum ama ben şarap içmiştim benim ona sarmam gerekirken o bana sarıyor, edebiyle oturan benim hale bak ! gene dayanamadım msjlarına cevap verdim, güzelce izah ettim, bak dedim, bi hata yaptın belki ben sebep oldum belki hak ettim sorun bu değil olan oldu mu ? önüne bak artık vicdanın rahat olsun ben seni affettim dedim.. coştu coştuuu.. telafi edecekmiş dee, gönlümü alacakmış daa, asla bırakmayacakmış da beni, şimdi cevap verme, çok kırgınsın şuan, biraz zaman geçsin oturup konuşalım düzeltelim diyor.. sen bana sabır ver Allahım ! ben şimdi bu hattımla bir sürü iş başvurusu yaptım thy ye falan.. sitesine girdim bilgilerimi güncelleyemiyorum da :26:

Numarasını engelleyebilirsen onu dene derim.Ne kadar gamsız bir insanmış
Kuzeniyle yakınlaşırken aklı nerdeydi acaba
Yok ya bunlar sevgi değil sevgi böyle bişey değil :((

değişmek zorunda olduğunu gördüm.içim çok acıyor ama yapacak bir şey yok. ona en son gaziantepte terör olduğunda mesaj atmıştım; heryerde terör var, allahıma emanetsin. bana bişey olursa seni çok seviyorum diye. cevap yok. belki öldüm ben. onun haberi yok.

Bir üstteki mesajın çok hoşuma gitti. :)
Ayrıca gerçekten bizim sevgi sandıklarımız sevgi değil'miş
Yani onların bize sunduğu sadece acı ve hayal kırıklığı
Geçenlerde bi kore dizisi izlemiştim özür dilerim ama seni seviyorum adı orda gördüm gerçek aşkı
Kendinden çok karşındakini düşünebilmek ve onun canı yandığında aynı acıları yaşamak bence gerçek aşk
Artık daha azı tatmin etmiyo beni
Dizi izleme işine bir son vermeliyim galiba :)

Bir üstteki mesajın çok hoşuma gitti. :)
Ayrıca gerçekten bizim sevgi sandıklarımız sevgi değil'miş
Yani onların bize sunduğu sadece acı ve hayal kırıklığı
Geçenlerde bi kore dizisi izlemiştim özür dilerim ama seni seviyorum adı orda gördüm gerçek aşkı
Kendinden çok karşındakini düşünebilmek ve onun canı yandığında aynı acıları yaşamak bence gerçek aşk
Artık daha azı tatmin etmiyo beni
Dizi izleme işine bir son vermeliyim galiba :)

bazen öyle oluyor ki şöyle düşün, geçmişteki bir acı ayakkabının içindeki taş gibi, seni rahatsız ediyor yürüdükçe. bir an oluyor çıktığını sanıyorsun, tam mutlu mutlu yoluna devam ederken o tekrar hatırlatıyor kendini, meğer köşeye kaçmış, hala orda. her gün o taşı unutmak için türlü türlü yöntemler deniyorum. oysa çıkarıp atabilme cesaretini ve kararlılığını gösterdiğim an herşey daha başka olacak. henüz yapamadım.

bizi bizden daha çok sevecek birileri olur mu bir gün? belki. ben zaten beklentimi o kadar yüksek tutmuyorum. benim kadar sevse daha ne isterim:16: iyi ki ben izlemiyorum o diziyi. bir aşk hikayesini kaldırabilecek bir yüreğim yok şu günlerde:1:

adriana çok sevindim böyle güzel bi şekilde günaydın yazmana :7:

ama ne olur şu çocuğa ne face de ne başka şekilde bişeyler ima edecek şeyler yazma.hatta sil gitsin,sana istese de ulaşamasın. inan bana bu en doğrusu. kendini güçlü göster ne olur!!! bazı şeyleri özelden yazacağım buradan uzun sürecek :34:

tamam canim :31: Ben mesaj atmadigim surece atmaz zaten gecen gece aradigim icin mesaj atmis. faceten iki hafta once sildim kizlarin canimli cicimli laflarini gordukce hepsinin sacini kokunden sokesim geliyordu. ne yavsaklar yaa... artik biz kizlarda az degiliz masallah... kiz arkadaslarimiza bu sekilde davranmiyoruz ama nedense erkek arkadaslarimiza askim canim cicim bebegiim ay cok seksi cikmissin beybi. bu ne ya vicik vicik iyyy:47::47:

7 yıllık bi ilişki, evlenmek için o kadar çaba harcadık. Ya da sadece ben harcadım bilemiyorum. :) Nikaha 25 gün kala iptal oldu herşey ve hiç kimse onun ailesinin tarafı ne oldu deme zahmetinde bile bulunmadılar. Kiraladığımız evi, diktirdiğim gelinliğimi, aldığımız eşyaları hepsini unutmak zorunda kaldım. Üzerinden 1,5 yıl geçti, herşeyi unuttum, onu unuttum derken, dorğuluğundan henüz emin olamadığım bi haberle ayrılığın ilk günlerine geri döndüm sanırım. Evlenmiş, 1 ay önce. Düğünü de 1 ay sonra yapılıcakmış. Doğruluğuna inanamıyorum şu an, emin olmak için de hiç bişey yapmıyorum. Biliyorum doğruluğu kanıtlanırsa yıkılıcam.

Üzüldüğüm de ne biliyo musunuz? Ben 7 yılımı verip bunca sıkıntı çekip bu adama inanıp onu beklemişken, 7 yılda bi yuva kurmayı beceremeyen bi adam, bir başkasıyla sadece bir kaç ayda nasıl evlenebilirdi ki? Doğru olmadığını ümit ediyorum, ama cesaretim de yok bunu sorgulamaya...

anammm aynı bennnn hepimizmi salagızya gerçekten çok :( unutsanda ıhanet içinden çıkmıyo cnm asla mutlu olamıycaklar ben diger arkdaşlar kadar sakın olamıyorum malesef aradan benımde onca yıl gectı halaa arar hakkını helal et der ama etmıyorum ötekı dünyada grşcez diyorum ona hep

bazen öyle oluyor ki şöyle düşün, geçmişteki bir acı ayakkabının içindeki taş gibi, seni rahatsız ediyor yürüdükçe. bir an oluyor çıktığını sanıyorsun, tam mutlu mutlu yoluna devam ederken o tekrar hatırlatıyor kendini, meğer köşeye kaçmış, hala orda. her gün o taşı unutmak için türlü türlü yöntemler deniyorum. oysa çıkarıp atabilme cesaretini ve kararlılığını gösterdiğim an herşey daha başka olacak. henüz yapamadım.

bizi bizden daha çok sevecek birileri olur mu bir gün? belki. ben zaten beklentimi o kadar yüksek tutmuyorum. benim kadar sevse daha ne isterim:16: iyi ki ben izlemiyorum o diziyi. bir aşk hikayesini kaldırabilecek bir yüreğim yok şu günlerde:1:

Ben 3 ay gibi bir zamanda izlemeye başladım hala canımın yandığı oluyor
Yakında sende izlersin umarım :1:

Elifzeynep feysin falan yok mu hiç mi görmüyorsun? merak ettim de bunu=)
Günler geçiyor okuyorum bu konuyu sürekli ama sen hep hoşgörülü,pozitifsin.
Allah inşallah en yakında zamanda yüzünü güldürür canım..:16:

Elifzeynep feysin falan yok mu hiç mi görmüyorsun? merak ettim de bunu=)
Günler geçiyor okuyorum bu konuyu sürekli ama sen hep hoşgörülü,pozitifsin.
Allah inşallah en yakında zamanda yüzünü güldürür canım..:16:

hayır canım face falan yok,olsa da kapatırdım zaten.ne maillerine ne facebook hesabına falan bakmam,bakmadım da.o da zaten kırk yılın başı bişey paylaşır hem :) biz biraz sade bir çifttik,öyle sosyal medyada falan aktif değildik :)

günler geçiyor ama ben bu geçen günlerin beni ezip geçmesine izin vermek istemiyorum. üzülmüyor muyum? daha biraz önce hatırlatan bir şey gördüm gözlerim doldu çok fena oldum ama yanımda anneme bile demedim. çünkü bir yerden sonra dillendirdikçe o acı hafifleyeceğine artıyor.bir de ben acının bile bi mahremiyeti olması gerektiğine inanıyorum. sanki sessiz yaşanınca o acı daha kıymetli oluyor gibi geliyor....

çok sağol canım, inşallah yakın zamanda burada benim de senin de daha iyi olduğumuza dair haberler görürüm....:34:

yazmak istedim:

Hakk’ın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. “Düzenim bozulur, hayatımın altı üstüne gelir” diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden daha iyi olmayacağını?

tebriz'li şems-kural14

"

Ne olmasını bekliyorsun? Hayatın sana ne sunmasını bekliyorsun? Dün akşam hayalini kurduğun şeylerin, sabah olunca gerçekleşeceğini mi umuyorsun?
Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
Sistem böyle çalışmıyor! Düşünce gücü, metafizik, parapsikoloji, yoga, meditasyon, aklına her ne geliyorsa, neye inanıyor ve peşinden gidiyorsan, hepsi bir yerde tıkanıp kalacaktır!

Ummakla, dilemekle olmuyor, ayağa kalkacaksın! Her şeyden önce farkına varacaksın! Hangi öğretiye inanırsan inan, üstün körü anlamayacaksın. Bir bilgiyi gerçekten hayatında uygulayamıyorsan, o bilgiye sahip olduğun yanılgısına kapılmışsın demektir. Kendini kandırmayacaksın!
Gerçekleri anlayacak, sonu her ne olursa olsun kabul edeceksin. Bazen bildiklerin, öğrendiklerinin acı verir. Onu da yaşayacaksın. Önce kendinin, ne olduğunun, nelere sahip olduğunun, gücünün, yeteneklerinin, bu hayata neden geldiğinin farkına varacaksın.

Hayatını, gereksiz şeyler uğruna harcamayacaksın. Kalbinde yaşadığın her duyguyu aşk sanıp, peşinden çöllere düşmeyeceksin. Aşkın adını ağzına almadan önce, uzun uzun düşüneceksin. Yüreğinle yüzleşeceksin. Sevgiyi, tutkuyu, şehveti, alışkanlığı, çekimi, aşkı birbirinden ayırt edeceksin.

Hiç kimsenin ve hiçbir şeyin senden daha önemli olduğunu düşünmeyeceksin. Bedenine, ruhuna, aklına sahip çıkacaksın. Hak etmeyenin ardından yas tutup, bunu da aşka bağlayıp, aşkın şanını kirletmeyeceksin. Kendini tanıyacaksın, hem de çok iyi tanıyacaksın! Kimleri, neden ve niçin seçtiğini bileceksin.
İnsanız hepimiz, elbette zayıflıklarımız, düşkünlüklerimiz, saflıklarımız var ancak kendi huylarını, eksiklerini iyi tahlil edeceksin. Ardından gözyaşı döktüğünün adını doğru koyacaksın! Yıllar süren yaslar yaşayıp, unutamadığını iddia edeceğine, neden hayatına başlayamadığını çözeceksin. Korkularınla yüzleşeceksin.

Yattığın yerden, kurduğun hayale uygun bir beyaz atlı prens beklemeyeceksin. Aklın çalışacak, elin ekmek tutacak, kimseye boyun eğmeden yaşamanın lezzetini bileceksin. İster kocan olsun, ister oğlun, ister anan, ister baban, kimsenin sevgisiyle hükmünü birbirine karıştırmayacaksın. Ezilen, zavallı, akılsız olmak kazandırır gibi dursa da, sonunda mutlak kaybettirir; bunu unutmayacaksın!

Başkalarına değil, kendi gücüne inanacaksın. Birinin boynuna asılarak durursan, karşındakini yormakla kalmazsın, bir gün kendi kolların bile çekemez ağırlığını düşersin; kimseye dayanmayacaksın! Dünya da sensin, evren de! Kendini geliştireceksin. Büyüyeceksin, olgunlaşacaksın. Ruhunu da, aklını da bedenin gibi besleyeceksin. Önce sen büyük olacaksın, farkında olacaksın, sonra dünyanın zevklerinin, aşkın, hayatın tadını çıkaracaksın. Emanet hayatlara tutunup, ömrünü harcamayacaksın. Ne olmasını bekliyorsan, sen öyle oturdukça, olmayacak. Boşuna hayal kurmayacaksın!" CAN YÜCEL

bunu paylaşmak istedim ara sıra okur kendime verdiğim sözleri hatırlarım ve hayatta benden başka hiçbir şeyin önemli olmadığını hatırlarım...

"

Ne olmasını bekliyorsun? Hayatın sana ne sunmasını bekliyorsun? Dün akşam hayalini kurduğun şeylerin, sabah olunca gerçekleşeceğini mi umuyorsun?
Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
Sistem böyle çalışmıyor! Düşünce gücü, metafizik, parapsikoloji, yoga, meditasyon, aklına her ne geliyorsa, neye inanıyor ve peşinden gidiyorsan, hepsi bir yerde tıkanıp kalacaktır!

Ummakla, dilemekle olmuyor, ayağa kalkacaksın! Her şeyden önce farkına varacaksın! Hangi öğretiye inanırsan inan, üstün körü anlamayacaksın. Bir bilgiyi gerçekten hayatında uygulayamıyorsan, o bilgiye sahip olduğun yanılgısına kapılmışsın demektir. Kendini kandırmayacaksın!
Gerçekleri anlayacak, sonu her ne olursa olsun kabul edeceksin. Bazen bildiklerin, öğrendiklerinin acı verir. Onu da yaşayacaksın. Önce kendinin, ne olduğunun, nelere sahip olduğunun, gücünün, yeteneklerinin, bu hayata neden geldiğinin farkına varacaksın.

Hayatını, gereksiz şeyler uğruna harcamayacaksın. Kalbinde yaşadığın her duyguyu aşk sanıp, peşinden çöllere düşmeyeceksin. Aşkın adını ağzına almadan önce, uzun uzun düşüneceksin. Yüreğinle yüzleşeceksin. Sevgiyi, tutkuyu, şehveti, alışkanlığı, çekimi, aşkı birbirinden ayırt edeceksin.

Hiç kimsenin ve hiçbir şeyin senden daha önemli olduğunu düşünmeyeceksin. Bedenine, ruhuna, aklına sahip çıkacaksın. Hak etmeyenin ardından yas tutup, bunu da aşka bağlayıp, aşkın şanını kirletmeyeceksin. Kendini tanıyacaksın, hem de çok iyi tanıyacaksın! Kimleri, neden ve niçin seçtiğini bileceksin.
İnsanız hepimiz, elbette zayıflıklarımız, düşkünlüklerimiz, saflıklarımız var ancak kendi huylarını, eksiklerini iyi tahlil edeceksin. Ardından gözyaşı döktüğünün adını doğru koyacaksın! Yıllar süren yaslar yaşayıp, unutamadığını iddia edeceğine, neden hayatına başlayamadığını çözeceksin. Korkularınla yüzleşeceksin.

Yattığın yerden, kurduğun hayale uygun bir beyaz atlı prens beklemeyeceksin. Aklın çalışacak, elin ekmek tutacak, kimseye boyun eğmeden yaşamanın lezzetini bileceksin. İster kocan olsun, ister oğlun, ister anan, ister baban, kimsenin sevgisiyle hükmünü birbirine karıştırmayacaksın. Ezilen, zavallı, akılsız olmak kazandırır gibi dursa da, sonunda mutlak kaybettirir; bunu unutmayacaksın!

Başkalarına değil, kendi gücüne inanacaksın. Birinin boynuna asılarak durursan, karşındakini yormakla kalmazsın, bir gün kendi kolların bile çekemez ağırlığını düşersin; kimseye dayanmayacaksın! Dünya da sensin, evren de! Kendini geliştireceksin. Büyüyeceksin, olgunlaşacaksın. Ruhunu da, aklını da bedenin gibi besleyeceksin. Önce sen büyük olacaksın, farkında olacaksın, sonra dünyanın zevklerinin, aşkın, hayatın tadını çıkaracaksın. Emanet hayatlara tutunup, ömrünü harcamayacaksın. Ne olmasını bekliyorsan, sen öyle oturdukça, olmayacak. Boşuna hayal kurmayacaksın!" CAN YÜCEL

bunu paylaşmak istedim ara sıra okur kendime verdiğim sözleri hatırlarım ve hayatta benden başka hiçbir şeyin önemli olmadığını hatırlarım...

offf!!!! can yücel hangi evrenden diye sorarım hep kendime....

ne kadar güzel anlatır hayatı hem de her yönüyle!!!

çok güzel bir yazı paylaştığın için teşekkürler!!!:54:

bazen böyle yazılar okuyup kendimize bir tokat atmak geriyor!!!

keşke bu yazı daha önceden karşıma çıksaydı derim kendime:)belki kendi değerimin farkına daha erken varırdım ama acı da mutluluk gibi çekileceği bir zaman dilimi varmış ve biteceği aynı zamanda..şimdi biliyorum ki kalbini yakan birisiyle aynı düzlemde durmak imkansızlaşıyor..ömür dediğim bu yolda ise mola verenlerle yürümek hayatı çaresizleştiriyor...rabbim hepimize en hayırlı kapıları acsın kader arkadaşlarım..güzel günler çok yakında:))

canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama, dünyada sadece o yok,yani sen de ona kalmadın, seni istemeyeni sen 2 kere isteme... :47:

:)) sağol canım benim, çok tşk ederim....
artık isteyip istememe durumu bile kalktı ortadan. çünkü ben normal bir ayrılık yaşamadım ve normal bir kırgınlık değil bendeki. kin kzgınlık yok ama içimdeki kırgınlık çok derin...
böyle olması gerekiyormuş ne diyeyim ki...isyan etmiyorum hayırlısı olsun....

enfal86 gercekten cok guzel bir yaziymis. arada okumak lazim boyle seyleri hayatin kosusturmacasi umutlar hayal kirikliklari bi bakmisiz aslinda bildigimiz hakverdigimiz seyleri gormezden gelmis uzuldukce uzuluyoruz..

Bide kizlar hepimiz tutturmusuz bidaha kimseye guvenemeyiz diye. bence bu da yanlis. niye guvenemeyelim ki? 1 erkek canimizi yakti diye hepsi oyle olacak diye birsey yok dimi:ssz:

Kadinlar kulubu face'te bir fotograf paylasmis kollari bacaklari olmayan bir adam var Nick vujicic onun dugununden ve balayindan. Cocuklugunda arkadaslari tarafindan hor gorulmus bi insan. Ama insanlara kusmemis guvenmemeyi secmemis. 2 milyon insanla bulusmus heryerde konferanslar vermis kendinize guvenin demek icin. Cok etkilendim. Hic bir zaman ne umudumuzu ne de inancimizi kaybetmemeliyiz bence:15:

Adamin hikayesini duymadiysaniz bu videoyu izleyebilirsiniz. Halimize binlerce kez sukurler olsuunn!

[video=youtube;zzWSMb6tMbA]http://www.youtube.com/watch?v=zzWSMb6tMbA[/video]

hayatımıza giren insanlar tesadüf eseri girmezler..hepsinin bir amacı vardır..kimi mutlu eder kimide bişeyler öğretir..

enfal86 gercekten cok guzel bir yaziymis. arada okumak lazim boyle seyleri hayatin kosusturmacasi umutlar hayal kirikliklari bi bakmisiz aslinda bildigimiz hakverdigimiz seyleri gormezden gelmis uzuldukce uzuluyoruz..

Bide kizlar hepimiz tutturmusuz bidaha kimseye guvenemeyiz diye. bence bu da yanlis. niye guvenemeyelim ki? 1 erkek canimizi yakti diye hepsi oyle olacak diye birsey yok dimi:ssz:

Kadinlar kulubu face'te bir fotograf paylasmis kollari bacaklari olmayan bir adam var Nick vujicic onun dugununden ve balayindan. Cocuklugunda arkadaslari tarafindan hor gorulmus bi insan. Ama insanlara kusmemis guvenmemeyi secmemis. 2 milyon insanla bulusmus heryerde konferanslar vermis kendinize guvenin demek icin. Cok etkilendim. Hic bir zaman ne umudumuzu ne de inancimizi kaybetmemeliyiz bence:15:

Adamin hikayesini duymadiysaniz bu videoyu izleyebilirsiniz. Halimize binlerce kez sukurler olsuunn!

[video=youtube;zzWSMb6tMbA]http://www.youtube.com/watch?v=zzWSMb6tMbA[/video]

haklısın canım her şeyin bir zamanı var ben de hep güvenemicm derdim ama öyle düşünmüyorum artık..şimdi hayat felsefem şu oldu "insanlara güvenmelisin ama kime iki kez güveneceğini iyi bilmelisin..." aslında şimdi şunu düşündüm bizler ne kadar da güçlüyüz o insanlar böyle yaparak bizi daha güçlü kıldılar farkında olmadan.gerçekleri gösterdiler..ve o videoyu daha bir hafta önce tesadüfen tekrar izlemiştim alınması gereken ne çok ders var...Allah o kdar büyük ki çektiğimiz sıkıntılar boşuna değil ve birgün gelecek şükredicez iyi ki bunları yaşamışız diye..ben şimdi yaşadığımı sandığım şerdeki hayrı görebiliyorum...

Back
X