9 yıllık ilişkinin ardından düğüne 2 ay kala terk edilmek....

sanırım suan ki psklojimi daha ii anlatmazdı 2 ay oldu ayrılalı bugün fotolarını gördüm ortak arkadaslarda aglamaktan canının cıkması böle bişiymiş halbuki ayrılırken yetti artık demştim ama şimdi özlemim artıyor sanki :(

Haklisiniz umarim dediginiz gibi olur.
Bu suan bana uzuntu veren biten iliskime bir baskasini unutmak icin baslamistim. Ve cok buyuk bir hata oldugunu gordum.
Simdi zaman veriyorum kendime. Aciyi aticamm ve gercekten hazir oldugumda bir baskasina kapimi acicam. O zamana kadar da bu gidenin donmesini falan beklemiycem tabi eger basarabilirsem. Aslinda bazen basariyorum. Sanirim boyle boyle alisicam onun hayatimdan gittigine. iki gun iyi, bir gun kotu, derken iyi oldugum gunler artacak ve ben kendime gelicem...

Yani insallah (=

önce şu msjlarının sonuna gülücük koy bakayım!!! ne bu ağlayan surat hep!!! :34:

inşallah derken bile hüzünlüsün,nerde kaldı Allah' güvenmek o zaman? inşallah ne demek? Allah dilerse demek. sen inşallah de ve gerisini O'na bırak, ama üzülerek surat asarak değil...

zamansız hiçbirşey yaşama canım. acını da sevgini de . emin ol bir gün gelecek istesende kendini bu kadar üzemeyeceksin,istesende bu kadar düşünemeyeceksin,ağlayamayacaksın....şu an bunları hissediyorsan,yaşa bunları ama şunu unutma bunlar geçecek...

ya buraya ne geçiyosa içinden. burada bizgiller bazen kendi sıkıntımızı unutup diğerini teselli ederken bi bakıyoruz kendimizi düşünmeye zaman kalmamış. kendi yaramızı kendimiz sarıyoruz burada biz elimizden geldiğince ve destek olabildiğimizce...
:29:

sanırım suan ki psklojimi daha ii anlatmazdı 2 ay oldu ayrılalı bugün fotolarını gördüm ortak arkadaslarda aglamaktan canının cıkması böle bişiymiş halbuki ayrılırken yetti artık demştim ama şimdi özlemim artıyor sanki :(

of buna ben de dağıldım işte...sarılmak istedim sana :29:

ağlama demiyeceğim sana ağla ki aksın o zehir dışarı,kaldıkça içini daha beter dağlar. 2-3 ay daha çok erken.

ben ağlamıyor muyum sanıyorsun? forumda kendi gelinliğimin hemen hemen aynısını gördüğüm gün nasıl uyudum bilmiyorum. ağlamaktan sızdım resmen. ama hiç şunu düşünmedim: ya eskiye dönersem? hayır bunu düşünme. bunlar normal ve bunlar eskiye dönüş sinyali değil.

diyet gibi yani. bir gün çikolota yedik diye diyeti bozmaya değer mi? hayır yine diyete devam ve sonunda dal gibi olacağız

inş bugünlerde geccek canım ya bizimde ortak arkadasımızın nişanı vardı herkes orda bn gidemedim haliyle onların hepsini öle mutlu görünce kendimi fazlalık gibi hissettim sanki bn sevilmeye layık değilmişim gibi her fotografın altına da mutlulugunu belirten seyler yazmış sanki bn hiç yokmuşum gibi hayatında :(

inş bugünlerde geccek canım ya bizimde ortak arkadasımızın nişanı vardı herkes orda bn gidemedim haliyle onların hepsini öle mutlu görünce kendimi fazlalık gibi hissettim sanki bn sevilmeye layık değilmişim gibi her fotografın altına da mutlulugunu belirten seyler yazmış sanki bn hiç yokmuşum gibi hayatında :(

işte tam bu yüzden ben ne face açtım ne de başka ortak şey bıraktım...eğer face hesabın varsa da kapat derim. uzak kalmak en iyisi bir dönem. hatta istersen kimsenin tlfnunu bile açma. arayan seni seven tekrar arasın. tembih et herkese onunla ilgili en ufak şeyi bile söylemesinler sana.kendimi düşündüm bir an,kötü oldum. yağmur altındaki kedi yavrusu gibi hissetmek ne demek bilirim.

kim iyi durumda kim değil bilemeyiz. anlık fotoğraflara tepkilere bakıp değerlendirme hiçbirşeyi....

inşallah geçecek canım inşallah...

Son düzenleme:
işte tam bu yüzden ben ne face açtım ne de başka ortak şey bıraktım...eğer face hesabın varsa da kapat derim. uzak kalmak en iyisi bir dönem. hatta istersen kimsenin tlfnunu bile açma. arayan seni seven tekrar arasın. tembih et herkese onunla ilgili en ufak şeyi bile söylemesinler sana.kendimi düşündüm bir an,kötü oldum. yağmur altındaki kedi yavrusu gibi hissetmek ne demek bilirim.

kim iyi durumda kim değil bilemeyiz. anlık fotoğraflara tepkilere bakıp değerlendirme hiçbirşeyi....

inşallah geçecek canım inşallah...

bna ayrılırken seni artık sevemiorum demişti halbuki tek yaptıgım üstüne fazla düşmekti ne derslerime dönebiliyorum ne kendime deger verebiliorum biliorum bu kadar sacmalık olmaz. bnm okulum biraz uzundu ona beklemek zor geldi hep kendime haksızlık ediorum :(

bna ayrılırken seni artık sevemiorum demişti halbuki tek yaptıgım üstüne fazla düşmekti ne derslerime dönebiliyorum ne kendime deger verebiliorum biliorum bu kadar sacmalık olmaz. bnm okulum biraz uzundu ona beklemek zor geldi hep kendime haksızlık ediorum :(

:50: ah bu erkekler!!!

seni sevmiyorum diyene bişey denemez....

saçmalık değil canım bu,çok normalbu yaşadıkların. kaç insan terk edilmeyi,seni sevmiyorum cümlesini hazmedebilir kolayca? benim diyen varsa beri gelsin. sana bana der ama git bir de ona sor. bir süre sonra o burnum düşse almam havaları yerini derbederliğe bırakır...

bunu yaşamaktan utanma çekinme.herşeyi zamanında yaşa ve bırak gitsin.nasıl ki üzülmenin de bir sırası zamanı varsa,mutluluğun unutmanın da bir sırası var,gelecek o günler...

ama lütfen onun hakkında haber almaktan uzak dur.istemli ya da istemsiz uzak dur...:26:

Son düzenleme:
evet haber almamak en iyisi cok özledim onu ya bi gelse bi sımsıkı sarılsam hep derdimi anlatırdım aldıgımız nefes ayrı gitmezdi ah ne cok özlemişim ya :(

:((( bana kızma gücenme ne olur... ama lüten benim de ve ayrılan herkesin de yaptığı hatayı yapıp eskileri düşünme. o nefesi ayrı almak,dertlerini,mutlulularını başkası ile hatta bazen kendin ile paylaşmak zorundasın....

böyle düşünmezsen ya da kendini zorlamazsan bu böyle devam edecek...

Canim benim eskisinden bitane de sende varmis o zaman. Icten ice kendimi suclardim ben yanina gidemedigim icin. Sende de bu var mi bilmiyorum ama sakin kendini suclu hissetme. Gercekten seven adam nasil beklemez ya nasil? Ciddi dusunen bir erkek boyle davranabilir mi? Hayir dusundugu sey ne biliyo musun gencligimi bir kizi bekleyerek harcayacagima yanimda biriyle olurum hayatin tadini cikaririm. Bu tip erkeklerden gercek ask beklemek sacma.

Beni terketme sebebi universiteyi turkiye'de okumak istemeyisimdi. 1 sene sonra yuz yuze geldigimizde ben seni beklemeyi goze alacak kadar sevdim de sen bunu beceremedin ustune hayallerimden vazgecmemi istedin demek ki benim kadar sevmemissin peki ben senin icin neden hayatimi degistireyim dedigimde de yuzu allak bullak oldu. Benim kadar sevseydi terkedemezdi.

O yuzden yuregi senin kadar sevgi alamiyorsa icine unut onu canim. Bak zamanla kendin goreceksin bunu. O insan dogru insan degil. Bencil... Sevgisinin onune kendini koydu orda gununu gun etmek icin. Sende yol ver. Eminim daha guzel seyler hakediyorsun...

Haksiz olan sen degilsin o. Bosver yaa.. adamlar askere gider biz bekleriz okullari olur biz bekleriz ama onlar bekleyemez... erkek ya. kufredesim geldi ya. Bosver canim yaa yol ver gitsiiin. Sen guclu dur agla et uzul ama kendini ezdirme tamam mi:16:

Kizlar bu arada sinavim bitti 2.sine hazirlanmak lazim:ssz: Eskisi aklima geliyor sinava kalkip gidecegim gece bile aklima geldi. ama inanin sevemiyorum artik. Bosuna dememisim aldatsaydi daha kolay olurdu diye. Uzulmeyi bile cok goruyorum sanirim ona. ins boyle devam eder:21: hatta aklima hic gelmese ne guzel olurduuuu:31:

Adriana nasıl geçti sınavın? inşallah iyi geçmiştir!!!

ayrıca sen böyle yazabildin ya bak biryere çöp sokcam :))) yakındır arasıra da aklına gelmeyecek emin ol,ya da gelse de ayy amann diyeceksin...

bu arada ikinci sınav varmış sen napıyosun burada,hadi hadi derse naşşş :)))

Adriana nasıl geçti sınavın? inşallah iyi geçmiştir!!!

ayrıca sen böyle yazabildin ya bak biryere çöp sokcam :))) yakındır arasıra da aklına gelmeyecek emin ol,ya da gelse de ayy amann diyeceksin...

bu arada ikinci sınav varmış sen napıyosun burada,hadi hadi derse naşşş :)))

aynen dimiii :) daha 2 3 hafta once resmen en dipteydiim. goz gormeyince gonul katlaniyormus gercekten:34: Sinav umdugum gibi gecmedi ama buna da sukur. diger sinav taa kasimda yarindan itibaren ona calismaya basliyorum. Ins bu sefer olur :)

Elifzeynep nasilsin iyi misin? Herkesin derdine derman oluyorsun burda ben en cok senin ne yaptigini merak ediyorum bugun dunden daha iyi miydin? agladin mi ya da mutlu oldun mu ne biliyim. Ben senin cabucaak toparlanip gezip tozmani istiyorum :31:

aynen dimiii :) daha 2 3 hafta once resmen en dipteydiim. goz gormeyince gonul katlaniyormus gercekten:34: Sinav umdugum gibi gecmedi ama buna da sukur. diger sinav taa kasimda yarindan itibaren ona calismaya basliyorum. Ins bu sefer olur :)

Elifzeynep nasilsin iyi misin? Herkesin derdine derman oluyorsun burda ben en cok senin ne yaptigini merak ediyorum bugun dunden daha iyi miydin? agladin mi ya da mutlu oldun mu ne biliyim. Ben senin cabucaak toparlanip gezip tozmani istiyorum :31:

cnm sana mesaj atamıyorum mesaj kutun dolmış

iyimiyim bilmiyorum.yani iyi olmak tabirim değişti artık. çok şükür diyelim. ağlıyorum evet,hatta daha bugün ağladım,onun arabasının aynısı gördüm sokakta,içim bi garip oldu....yaşarıverdi gözlerim...beni istemeye geldikleri günü hatırladım. balkondan bakıp duruyordum....

mutlu oluyor muyum? billmiyorum ama üzülmüyorum eskisi kadar. bazen olmadık öyle şeyle oluyor ki karnım ağrıyıncaya kadar gülüyorum. ya da pat diye bir espiri yapıyorum millet gülüyor. hatta benim espirilerimi özlediklerini söylüyorlar. :)))) hatta bak görüyo musunuz başınıza kaldım adam son anda kaçtı diye dalga bile geçiyorum :)))

bir de sanırım evililik mevsimindeyiz, sürekli düğünlere şahit oluyorum :26:

ben derman olmuyorum estağfurullah canım benim. sizin yazılarınız bazen beni güldürüyor bazen düşündürüyor bazen de sizin için dua ediyorum...ben değil, biz birbrimize iyi geliyoruz.

bu sınav zaten stresli bir dönemine denk geldi. sonucunun ne olacağını bilemeyiz. biz iyi düşünelim...

kasıma daha çok var,inşallah bu iyi geçecek :29:

iyimiyim bilmiyorum.yani iyi olmak tabirim değişti artık. çok şükür diyelim. ağlıyorum evet,hatta daha bugün ağladım,onun arabasının aynısı gördüm sokakta,içim bi garip oldu....yaşarıverdi gözlerim...beni istemeye geldikleri günü hatırladım. balkondan bakıp duruyordum....

mutlu oluyor muyum? billmiyorum ama üzülmüyorum eskisi kadar. bazen olmadık öyle şeyle oluyor ki karnım ağrıyıncaya kadar gülüyorum. ya da pat diye bir espiri yapıyorum millet gülüyor. hatta benim espirilerimi özlediklerini söylüyorlar. :)))) hatta bak görüyo musunuz başınıza kaldım adam son anda kaçtı diye dalga bile geçiyorum :)))

ben derman olmuyorum estağfurullah canım benim. sizin yazılarınız bazen beni güldürüyor bazen düşündürüyor bazen de sizin için dua ediyorum...ben değil, biz birbrimize iyi geliyoruz.

bu sınav zaten stresli bir dönemine denk geldi. sonucunun ne olacağını bilemeyiz. biz iyi düşünelim...

Bişey sorcam.. Bu terkedisin altında ne olduğunu hala cozemedin mı canım.

Yani o zamandan beri hiç görmedin mı
Onu hiç haber almadın mı
Nerde ne yapar hiç merak etmedin mı
Takip etmedin mı sosyal paylaşımdan??

Umarım tez zamanda atlatirsin canım benİm

Bişey sorcam.. Bu terkedisin altında ne olduğunu hala cozemedin mı canım.

Yani o zamandan beri hiç görmedin mı
Onu hiç haber almadın mı
Nerde ne yapar hiç merak etmedin mı
Takip etmedin mı sosyal paylaşımdan??

Umarım tez zamanda atlatirsin canım benİm

hayır canım ne aradım ne sordum ne takip ettim...zaten ne face hesabım var ne de twitter...

bakmadım bile maillerine,şifrelerine falan...kendime inanamıyorum ama yapmadım.demek o kadar kırılmışım....

hiçbir arkadaşıma sormadım,onu tanıyan beni tanıyan herkese söyledim ben,bizi toprağa verdim diye. ölen bir ilişknin arkasından sadace dua ediyorum. yaralı bile değil benim için,öldü herşey...

merak etmiyorum da..ama dua ediyorum zaman zaman iyi olsun,sağlığı iyi olsun,işi iyi olsun....hiç kin tutmuyorum.beddua da etmedim,istemem benim yüzümden hayatında kötü birşey olsun.kırgınım ama,hem de çok çok derin.belki de bunun için tüm bağımı kestim...

ben bitmesini kabul ederimdim. ama hep diyorum ya ben öylece kalakaldım. nedeni var elbet ama öyle kaçar gibi gitti...işte bunu haketmedim...bir veda bir helallik olmadan gitti... neyse canı sağolsun....

olan biteni anladın mı dersen,hayır hala anlamadım.eskiden anlamak istiyordum,sorular soruyordum ama vazgeçtim,kabullendim. hangi neden sonucu değiştirir ki? nedeni ne olursa olsun ben bunları yaşadım mı yaşadım...

çok teşekkür ederim canım benim,inşallah hem ben hem de benim gibi olan arkadaşlar atlatır tez vakitte
:31:

Son düzenleme:

Espri yaptiginda sen bile sasiriyorsun dimi:9: ben cok gulunce sasiriyordum aha mutlu oldum bak simdi diye:52:. Bugun boool boooll gulustuk kiz kardesimle :) mutlu olmak isteyince zamanla bi iyi bi kotu de olsa oluyor galiba. Ahh ya su izler tamamiyle silinse aklimiza geldiginde sizlamasa kalbimiz tam olacak. Olacak ama benim umudum var:7:

Back
X