90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

sara_28

Nirvana
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
46.748
84.453
798
merhaba arkadaşlar ben 100 kilonun biraz üzerindeyim evlat sahibi olmak istiyorum ama zayıflamam gerek bugün itibarıyla diyete başladım haftada bi kere tartılacam ve hergün yediğimi içtiğimi burada yazacam haftada birde kilo verip vermediğimi yazacam tabi dürüstçe. sizlerde bu süreçte benimle brlikte zayıflamak birbirmize destek olmak istiyosanız gelin beraber zayıflayalım

herkese günaydıııııııın

bugünkü sabah kahvaltımı yazıyorum

bir bardak az şekerli yarım yağlı süt

bir tane salatalık

bir tane domates

üç tane zeytin

bir tutam maydanoz

bir tutam dere otu

küçük bi dilim beyaz peynir

iki dilim tam buğday ekmeği

günde en az 1,5 litrede su içecem sabah bi bardak içtim akşama kadar bakalım ne kadar içecem

Son düzenleme:
hadiii kızlar kimse kilo vermek istemiyomu gelinde beraber zayıflayalım :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

bende varım canım kabul edersen... bende diyetteyim ayın 22 sinde 4 ay olacak diyete başlayalı

hadiii kızlar kimse kilo vermek istemiyomu gelinde beraber zayıflayalım :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

merhaba canım benımde bir günlügüm var ama yalnız başına olmuyor ben 100 kilonun çokkk ustundeyım 140 kıloyum bu 10 kilo vermış halım 1 haftadır dikkat edemıyorum kardeşimin dügünü vardı gelen giden ama herkezi gönderdim şimdi tekrar başlıyorum
günlük çok işe yarıyor ne yedigini biliyorsun beraber yardım laşarak zayıflamak isterim

bende varım canım kabul edersen... bende diyetteyim ayın 22 sinde 4 ay olacak diyete başlayalı

tabiki kabul ederim birbirimize destek olursak daha kolay başarırız diye düşünüyorum

kaç kiloydun kaç kilo verdin anlatsana biraz canım

bende 105 i gördüm geçen hafta

istersek zayıflayabiliriz inanmak başarmanın yarısıdır derler artık sende bizimlesin

insallah hepimiz kolay sorunsuz kilo veririz

günaydınlar bugün motivasyonum yüksek başladım ,inşallah hep böyle gider ,dün akşam tatlı istediğim tavan yaptı yine ,bugün regl olmuşum,inşallah hızlı geldiği gibi hızla giderr kilocuklar ,akşama toplu bildirim yaparım öpüldünüz:

günaydın canım motivasyonun hep yüksek olsun canım bugün bende regl olmuşum kilolar geldiği hızla gitse ne güzel olur ama gidecek umutsuzluk yok

Son düzenleme:
Sara cım çok iyi yapmışsın diyet topiği açarak birlikte yol alacağın arkadaşlarla daha keyifli ilerleyecek eminim bu zor süreç...
Hayırlı olsun ve kilo vermek isteyen tüm hanımlara Allah azim versin bir an evvel olmak istediğiniz kilolara gelin inşallah

sarammmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun topiğin inşşşş istediğiniz kiloları verip kürdan gibi ANNELER olursunuz

canım ben 23 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evlendiğimde 78 kiloydum 1 yılda 35 kilo civarında aldım tartıda 115.6 yı gördüm şimdi 98 kiloyum canım işte aynın 22 sinde 4 ay olacak hedefim 1 ocağa kadar 90 kilo 1 hazirana kadar da 70 kilo olmak canım

Sara cım hayırlı olsun topicin. Destek günlük dertleşmek hepsi iyi gelecektir ben inanıyorum. Bi de ben hadi diyebilsem ne iyi olacak. Resmen dengeli beslenmeye üşenir oldum. Nerde haylaz yaramaz yiyecekler hep gidip onları buluyorum

sağol canım inşallah başarılı olurum daha doğrusu başarmak zorundayım bu kilolarla nereye kadar dimi ama

sarammmmmmmmmmmmmm hayırlı olsun topiğin inşşşş istediğiniz kiloları verip kürdan gibi ANNELER olursunuz

amin canım sağol hepimiz fit birer anne olacaz inşallah

bende 39 yaşındayım canım ve 5,5 yıllık evliyim bi defa hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı iki defada tüp bebek maceram var negatifle sonuçlanan doktorlar sebep kilodur deyince zayıflamaya karar verdim 105 kiloyum canım yolum uzun gibi gözüksede başaracağıma inanıyorum

sağol canım menim o halde sende bize katıl maksat muhabbet olsun amaç ise zayıflamak

sağol canım inşallah başarılı olurum daha doğrusu başarmak zorundayım bu kilolarla nereye kadar dimi ama

amin canım sağol hepimiz fit birer anne olacaz inşallah

bende 39 yaşındayım canım ve 5,5 yıllık evliyim bi defa hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı iki defada tüp bebek maceram var negatifle sonuçlanan doktorlar sebep kilodur deyince zayıflamaya karar verdim 105 kiloyum canım yolum uzun gibi gözüksede başaracağıma inanıyorum

sağol canım menim o halde sende bize katıl maksat muhabbet olsun amaç ise zayıflamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…