saracım bende varım 90kiloolaraktan
bende 100 kiloyum boyum 1.70 ve kilo vermek istiyorum :)
hadiii kızlar kimse kilo vermek istemiyomu gelinde beraber zayıflayalım :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
bende varım canım kabul edersen... bende diyetteyim ayın 22 sinde 4 ay olacak diyete başlayalı
merhaba canım benımde bir günlügüm var ama yalnız başına olmuyor ben 100 kilonun çokkk ustundeyım 140 kıloyum bu 10 kilo vermış halım 1 haftadır dikkat edemıyorum kardeşimin dügünü vardı gelen giden ama herkezi gönderdim şimdi tekrar başlıyorum
günlük çok işe yarıyor ne yedigini biliyorsun beraber yardım laşarak zayıflamak isterim
tabiki kabul ederim birbirimize destek olursak daha kolay başarırız diye düşünüyorum
kaç kiloydun kaç kilo verdin anlatsana biraz canım
bende 105 i gördüm geçen hafta
istersek zayıflayabiliriz inanmak başarmanın yarısıdır derler artık sende bizimlesin
insallah hepimiz kolay sorunsuz kilo veririz
günaydınlar bugün motivasyonum yüksek başladım ,inşallah hep böyle gider ,dün akşam tatlı istediğim tavan yaptı yine ,bugün regl olmuşum,inşallah hızlı geldiği gibi hızla giderr kilocuklar ,akşama toplu bildirim yaparım öpüldünüz:
tabiki kabul ederim birbirimize destek olursak daha kolay başarırız diye düşünüyorum
kaç kiloydun kaç kilo verdin anlatsana biraz canım
bende 105 i gördüm geçen hafta
istersek zayıflayabiliriz inanmak başarmanın yarısıdır derler artık sende bizimlesin
Sara cım çok iyi yapmışsın diyet topiği açarak birlikte yol alacağın arkadaşlarla daha keyifli ilerleyecek eminim bu zor süreç...
Hayırlı olsun ve kilo vermek isteyen tüm hanımlara Allah azim versin bir an evvel olmak istediğiniz kilolara gelin inşallah
sarammmmmmmmmmmmmmhayırlı olsun topiğin inşşşş istediğiniz kiloları verip kürdan gibi ANNELER olursunuz
canım ben 23 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evlendiğimde 78 kiloydum 1 yılda 35 kilo civarında aldım tartıda 115.6 yı gördüm şimdi 98 kiloyum canım işte aynın 22 sinde 4 ay olacak hedefim 1 ocağa kadar 90 kilo 1 hazirana kadar da 70 kilo olmak canım
Sara cım hayırlı olsun topicin. Destek günlük dertleşmek hepsi iyi gelecektir ben inanıyorum. Bi de ben hadi diyebilsem ne iyi olacak. Resmen dengeli beslenmeye üşenir oldum. Nerde haylaz yaramaz yiyecekler hep gidip onları buluyorum
Sara cım çok iyi yapmışsın diyet topiği açarak birlikte yol alacağın arkadaşlarla daha keyifli ilerleyecek eminim bu zor süreç...
Hayırlı olsun ve kilo vermek isteyen tüm hanımlara Allah azim versin bir an evvel olmak istediğiniz kilolara gelin inşallah
sarammmmmmmmmmmmmmhayırlı olsun topiğin inşşşş istediğiniz kiloları verip kürdan gibi ANNELER olursunuz
canım ben 23 yaşındayım 1 buçuk yıllık evliyim evlendiğimde 78 kiloydum 1 yılda 35 kilo civarında aldım tartıda 115.6 yı gördüm şimdi 98 kiloyum canım işte aynın 22 sinde 4 ay olacak hedefim 1 ocağa kadar 90 kilo 1 hazirana kadar da 70 kilo olmak canım
Sara cım hayırlı olsun topicin. Destek günlük dertleşmek hepsi iyi gelecektir ben inanıyorum. Bi de ben hadi diyebilsem ne iyi olacak. Resmen dengeli beslenmeye üşenir oldum. Nerde haylaz yaramaz yiyecekler hep gidip onları buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?