90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

tanıştığıma memnun oldum bende 39 yaşındayım memurum ve çocuğum yok diyete evlat sahibi olmama kolaylaşsın diye başladım sağlık olmanın ötesinde

tatlım menün güzel ama hergün belli bi kalori alman lazım yoksa çabuk acıkır kilo vermek yerine alırsın yanlışmı düşünüyorum bide öyle börekle kekle diyet olmaz bi ısırk bile olsa bi müddet bunları çıkarsak hayatımızdan kilo verdikten sonra aşırıya kaçmamak şartıyla yenebilir dimi

kızını Allah bağışlasın hayırlı bi evlat olsun inşallah Rabbim bizlerede evlat sahibi olmayı nasip etsin

Son düzenleme:

amin canım Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın bu mübarek gecenin yüzüsuyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

kilolar konusunda haklısın yılların birikmişliği bi defada ha deyince gitmez ama bizler hem güçlü hem azimli hatunlarız bu sefer bu kilolar gidecek arkadaş o kadar bu arada akşam yemeğin güzelmiş

canım rabbim gönlünüzüüün hayırlı muratlarını versin sizlere hayırlı evlatlar nasıp etsin cokkk iyi bi karar ben çok kilolu hamılelik geçirdim çok zor oldu belkide kiloları verınce kendiliğinden olur

akşam menümü yazayım yatmadan önce

yarım porsiyon taze fasulye

haşlanmış brokoli

bi kase yoğurt

yarım kasede aşure

meyva olarakda yarım mandalina yarım armut bi elma

saracım ben de geldim

evet arkadaşlar ben de kendimi tanıtayım
25 yaşındayım 17 aylık bir oğlum var 4 yıllık evliyim evlendiğim de 56-57 kiloydum 87 yle hamile kaldım 92 yle doğuma girdim doğumdan sonra 82 ye kadar düştüm tabi geceleri uyumayan oğlum sayesinde gece 2 yemelerinden sonra 90 ı gördüm ve 20 gündür diyet yapıyorum spor olarakta leslie pek çok diyet tecrübem var beraber vericez inş tüm fazlalıklarımızı

akşam menümü yazayım yatmadan önce

yarım porsiyon taze fasulye

haşlanmış brokoli

bi kase yoğurt

yarım kasede aşure

meyva olarakda yarım mandalina yarım armut bi elma

saracım tavsiyem ara öğünlerde yediğin meyve 1 porsiyonu geçmesin fazlası kilo yapıyor
elmayı yemeseymişsin mesela

20 gunde kac kilo verdin?

hoş geldin canım beraber zayıflayalım prensesim kilolu olmak kader değil hayatımızı kendimiz karartmayalım sağlıklı olup fit anne olalım dimi ama leslie yi nasıl yapıyosun nettenmi bakıyosun bi çok kişiden duydum ama ben hiç bilmiyorum bide julian mı ne var onu yapan da çok bunları araştırayım ben en iyisi

sende günlük menünü yaz prensesim istersen daha iyi olur

saracım tavsiyem ara öğünlerde yediğin meyve 1 porsiyonu geçmesin fazlası kilo yapıyor
elmayı yemeseymişsin mesela

haklısın canım ama elmayı akşam işten gelince acıkmıştım o yüzden yedim mandalinayla armududa akşam yemeğinden sonra yedim

günaydın kızlaaaaaaaaar

herkes için bol enerjili ve sağlıklı bi gün olsun

sabah menümü yazayım hemen

bi bardak az şekerli süt

iki buçuk tane galeta

dört tane siyah zeytin

bi domates

yarım salatalık

bi tutam maydanoz

iki tane ceviz

bu arada galetanın tadını çok sevdim artık ekmek yemiyecem bunun yerine acıkınca galeta atıştıracam oda aşırıya kaçmadan tabiki

bide kızlar her öğün yoğurt yiyecem sizde yiyin yoğurt karın yağlarını erimede çok faydalıymış

Son düzenleme:
günaydınnnnn kızlar ,dünki dediğiniz gibi kekle börekle bu iş olmaz bir ısırıkta olsa bir daha yok inşallah haftaya sporada başlarım şimdi regliyim canım istemiyor

Kızlar selam 90-100 grubuna bende dahilim inancım tam motivasyonum yüksek benim gibi birine hayır diyemezsiniz heralde:)Şaka bi yana gurubunuz hayırlı olsun.Ben 2009 da kaydolmuşum kk ya ama yazmak 2013e kısmetmiş benimde günlüğüm var sizi de beklerim şansınız bol yolunuz açık olsun

günaydınnnnn kızlar ,dünki dediğiniz gibi kekle börekle bu iş olmaz bir ısırıkta olsa bir daha yok inşallah haftaya sporada başlarım şimdi regliyim canım istemiyor

sporsuz olmaz canım bende başlayacam en kısa zamanda

hoş geldin canım aramıza hep beraber zevkle kilo verecez senin günlüğünede geliriz senide her zaman bekleriz

kaç kilosun ne kadar zamandır diyet yapıyosun neler yiyip nelerden kaçınıyosun yazarmısın

20 gunde kac kilo verdin?
1,5 kilo verdim ama bu aralar çok kaçamak yaptım daha fazlasını verebilirdim
hb canım evet fit anne olalım
leslie yi netten bakarak yapıyorum çokta zevkli
inş geceleri yazarım menümü
haklısın canım ama elmayı akşam işten gelince acıkmıştım o yüzden yedim mandalinayla armududa akşam yemeğinden sonra yedim
elma yerine ayran içseydin hem tok tutar
bence güzel bir kahvaltı olmuş
galetayı ben de çok severim
yedimmi duramıyorum
o nedenle ekmek yemeyi tercih ediyorum

hoş geldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…