merhaba herkese sabah
1 dilim tam buğday ekmeği biraz kıymalı yumurta,1 dilim peynir
öğlen: 1 tabak kurufasulye 6 kaşık kadar yanında yarım kase yoğurt
ara:yarım dilim börek bir ısırık kek(adetim ya iştah açık maşallah)
akşam 1 mandalina sanırım börek tok tuttu canım yemek istemedi
bu arada biraz kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 5 yaşında bir pamuk helvam(kızım) varkilolarım hep doğumdan sonra kaldı,bende kendini salanlardanım sağlık bakanlığında memurum işte böyle bu hafta izinliydim evde mutfakla, oda arasında gittim geldim
teşekkür ederim canım:)Allah kimseyi yavrusuz koymasın zor çeken bilir.Ben daha önce burda bir günlük bile açmıştım:)bu kilolar gidecek anne olcam diye ama püffff hiç azmim yokmuş aynı olduğum yerde sayıyorum.nasıl bir bünyem varsa.Ne yazıkki sporda yapsam bu kiloların gitmesi çok zor eee haklılar 30 senedir yerleşik yaşamdalar kilogiller öyle haa deyince evden çıkmayızzzz diye diretiyorlar sanırım:)Ya benim anlamadığım nice kilolular var çatır çatır hamile kalıyor ,biz niye kalamıyoruz ya.Kilo verme işi çokkkk zorrr yaamoralimizi bozmak istemiyorm aslındada birbirimize destek olmamız lazım tabii.şimdi akşam yemeği olarak yoğurtlu karnıbahar ve salata yiyeceğim.hadi bakalım gazamız mübarek olsun:)
amin canım Rabbim hiçbirimizin kucağını boş koymasın bu mübarek gecenin yüzüsuyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
kilolar konusunda haklısın yılların birikmişliği bi defada ha deyince gitmez ama bizler hem güçlü hem azimli hatunlarız bu sefer bu kilolar gidecek arkadaş o kadarbu arada akşam yemeğin güzelmiş
canım rabbim gönlünüzüüün hayırlı muratlarını versin sizlere hayırlı evlatlar nasıp etsin cokkk iyi bi karar ben çok kilolu hamılelik geçirdim çok zor oldu belkide kiloları verınce kendiliğinden olur
akşam menümü yazayım yatmadan önce
yarım porsiyon taze fasulye
haşlanmış brokoli
bi kase yoğurt
yarım kasede aşure
meyva olarakda yarım mandalina yarım armut bi elma
20 gunde kac kilo verdin?saracım ben de geldim
evet arkadaşlar ben de kendimi tanıtayım
25 yaşındayım 17 aylık bir oğlum var 4 yıllık evliyim evlendiğim de 56-57 kiloydum 87 yle hamile kaldım 92 yle doğuma girdim doğumdan sonra 82 ye kadar düştüm tabi geceleri uyumayan oğlum sayesinde gece 2 yemelerinden sonra 90 ı gördüm ve 20 gündür diyet yapıyorum spor olarakta leslie pek çok diyet tecrübem var beraber vericez inş tüm fazlalıklarımızı
Yediklerimi azalttim. Diette ilk hafta vucuttaki su gittigi icin verdim. Yalniz istahim acilmaya basladihoş geldin canım çok güzel bi haftada 2 kilo vermişsin
neler yapıyosun neler yiyip içiyosun yazarsan birbirimize fikir olur
saracım ben de geldim
evet arkadaşlar ben de kendimi tanıtayım
25 yaşındayım 17 aylık bir oğlum var 4 yıllık evliyim evlendiğim de 56-57 kiloydum 87 yle hamile kaldım 92 yle doğuma girdim doğumdan sonra 82 ye kadar düştüm tabi geceleri uyumayan oğlum sayesinde gece 2 yemelerinden sonra 90 ı gördüm ve 20 gündür diyet yapıyorum spor olarakta leslie pek çok diyet tecrübem var beraber vericez inş tüm fazlalıklarımızı
saracım tavsiyem ara öğünlerde yediğin meyve 1 porsiyonu geçmesin fazlası kilo yapıyor
elmayı yemeseymişsin mesela
Yediklerimi azalttim. Diette ilk hafta vucuttaki su gittigi icin verdim. Yalniz istahim acilmaya basladi(
Bende bgünaydınnnnn kızlar ,dünki dediğiniz gibi kekle börekle bu iş olmaz bir ısırıkta olsabir daha yok inşallah haftaya sporada başlarım şimdi regliyim canım istemiyor
günaydınnnnn kızlar ,dünki dediğiniz gibi kekle börekle bu iş olmaz bir ısırıkta olsabir daha yok inşallah haftaya sporada başlarım şimdi regliyim canım istemiyor
Kızlar selam 90-100 grubuna bende dahilim inancım tam motivasyonum yüksek benim gibi birine hayır diyemezsiniz heralde:)Şaka bi yana gurubunuz hayırlı olsun.Ben 2009 da kaydolmuşum kk ya ama yazmak 2013e kısmetmiş benimde günlüğüm var sizi de beklerim şansınız bol yolunuz açık olsun
1,5 kilo verdim ama bu aralar çok kaçamak yaptım daha fazlasını verebilirdim20 gunde kac kilo verdin?
hb canım evet fit anne olalımhoş geldin canım beraber zayıflayalım prensesim kilolu olmak kader değil hayatımızı kendimiz karartmayalım sağlıklı olup fit anne olalım dimi ama leslie yi nasıl yapıyosun nettenmi bakıyosun bi çok kişiden duydum ama ben hiç bilmiyorum bide julian mı ne var onu yapan da çok bunları araştırayım ben en iyisi
sende günlük menünü yaz prensesim istersen daha iyi olur
elma yerine ayran içseydin hem tok tutarhaklısın canım ama elmayı akşam işten gelince acıkmıştım o yüzden yedim mandalinayla armududa akşam yemeğinden sonra yedim
bence güzel bir kahvaltı olmuşsabah menümü yazayım hemen
bi bardak az şekerli süt
iki buçuk tane galeta
dört tane siyah zeytin
bi domates
yarım salatalık
bi tutam maydanoz
iki tane ceviz
bu arada galetanın tadını çok sevdim artık ekmek yemiyecem bunun yerine acıkınca galeta atıştıracam oda aşırıya kaçmadan tabiki
bide kızlar her öğün yoğurt yiyecem sizde yiyin yoğurt karın yağlarını erimede çok faydalıymış
Kızlar selam 90-100 grubuna bende dahilim inancım tam motivasyonum yüksek benim gibi birine hayır diyemezsiniz heralde:)Şaka bi yana gurubunuz hayırlı olsun.Ben 2009 da kaydolmuşum kk ya ama yazmak 2013e kısmetmiş benimde günlüğüm var sizi de beklerim şansınız bol yolunuz açık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?