yaparsın sen Allahın izniyle..sağol canım inşallah başarılı olurum daha doğrusu başarmak zorundayım bu kilolarla nereye kadar dimi ama
öğlen menümü yazayım hemen
iki dilim tam buğday ekmeği
bi kase mercimek çorbası
bi tabak zeytinyağlı taze fasulye
üç dilim kuşbaşı büyüklüğünde haşlanmış tavuk
çokmu olmuş yok yok çok değil bence
sağol canım inşallah başarılı olurum daha doğrusu başarmak zorundayım bu kilolarla nereye kadar dimi ama
amin canım sağol hepimiz fit birer anne olacaz inşallah
bende 39 yaşındayım canım ve 5,5 yıllık evliyim bi defa hamile kaldım oda düşükle sonuçlandı iki defada tüp bebek maceram var negatifle sonuçlanan doktorlar sebep kilodur deyince zayıflamaya karar verdim 105 kiloyum canım yolum uzun gibi gözüksede başaracağıma inanıyorum
sağol canım menim o halde sende bize katıl maksat muhabbet olsun amaç ise zayıflamak
merhaba arkadaşlar ben 100 kilonun biraz üzerindeyim evlat sahibi olmak istiyorum ama zayıflamam gerek bugün itibarıyla diyete başladım haftada bi kere tartılacam ve hergün yediğimi içtiğimi burada yazacam haftada birde kilo verip vermediğimi yazacam tabi dürüstçe. sizlerde bu süreçte benimle brlikte zayıflamak birbirmize destek olmak istiyosanız gelin beraber zayıflayalım
yaparsın sen Allahın izniyle..
orucum ama ben yaa şimdi bunlar bana nasıl güzel göründü anlatamam
hayırlısı ile zayıflayalım canım sonra allah hayırlısı ile bi bebiş nasip etsin sana bende sene ye faln düşünüyorum bebiş kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum allah hayırlısını nasip etsin inş
saracım merhaba :)tüp bebek günlüklerinden buraya geldim bende 94 kiloyum ve tüp bebek yaptırmaya kalktım:)doktorda hiç zayıfla mayıfla demedi bana ne hikmetse.ama ben spora da gidiyorum diyet pek yapamıyorum yalan yok.hele bu hafta iyice kaçırdım ipin ucunuhadi hayırlısı bakalım...
Mrb. Ben gecen hafta 94 ile diete basladim .
Suan 92 kiloyum. Verecegm bu kilolari. Eski 65 lik halime doncem.
inşallah canım önce zayıflayalım sonra anne olalım inşallah sende seneye anne olursun ve bu süreçte hiç beklemezsin bizler gibi
inşllah canım allah hayırlısını nasip etsin canım hakkımızda hayırlısı sen neler yapıyorsun zayıflamak için spor fln yapıyor musun
kıyamam yaaa hakkını helal et canım menim oruçluyken yemekler daha bi çekici gelir insana bilirim aslın hasta olmasam bende oruç tutacaktım ama hem gribim hemde bugün regl oldum Allah affeder inşallah bu şekilde oruç zaten olmaz namazda olmaz ama salavat çekecem bol bol
yok canım daha spora başlamadım diyetede yeni başladım zaten ama yürüme bandı almayı düşünüyorum malum önümüz kış dışarda yürümeye erinirim
spor şart canım ya tek başına diyet olmuyo
hoş geldin canım inşallah tedavin bebekli sonuçlanır canım Rabbim bu yolda hiç kimsenin emeğini boş çıkarmasın
bana son gittiğim doktor daha beni dinlemeden direk 30 kilo vermelisin dedi çok kızdım çok üzüldüm ama baktım korkunun ecele faydası yok zayıflamaya karar verdim bu kilolar gidecek başka yolu yok
sende dikkat et canım kilolarını yavaş yavaş zayıfla hem hamileliğin rahat geçer hemde anne olman daha kolay olur bellimi olur
merhaba herkese sabah
1 dilim tam buğday ekmeği biraz kıymalı yumurta,1 dilim peynir
öğlen: 1 tabak kurufasulye 6 kaşık kadar yanında yarım kase yoğurt
ara:yarım dilim börek bir ısırık kek(adetim ya iştah açık maşallah)
akşam 1 mandalina sanırım börek tok tuttu canım yemek istemedi
helal olsun kuzucum ne demek...
az kaldı yarım saat sonra yicem bi sürü şey
Rabbim olmayanlara versin...
Dediğin gibi bol bol salavat getir bi de istiğfar çek...
spor şart canım ya tek başına diyet olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?