90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

öğlen menümü yazayım hemen

iki dilim tam buğday ekmeği

bi kase mercimek çorbası

bi tabak zeytinyağlı taze fasulye

üç dilim kuşbaşı büyüklüğünde haşlanmış tavuk

çokmu olmuş yok yok çok değil bence

sağol canım inşallah başarılı olurum daha doğrusu başarmak zorundayım bu kilolarla nereye kadar dimi ama
yaparsın sen Allahın izniyle..

orucum ama ben yaa şimdi bunlar bana nasıl güzel göründü anlatamam

hayırlısı ile zayıflayalım canım sonra allah hayırlısı ile bi bebiş nasip etsin sana bende sene ye faln düşünüyorum bebiş kilo vermeden hamile kalmak istemiyorum allah hayırlısını nasip etsin inş

saracım merhaba :)tüp bebek günlüklerinden buraya geldim bende 94 kiloyum ve tüp bebek yaptırmaya kalktım:)doktorda hiç zayıfla mayıfla demedi bana ne hikmetse.ama ben spora da gidiyorum diyet pek yapamıyorum yalan yok.hele bu hafta iyice kaçırdım ipin ucunuhadi hayırlısı bakalım...

yaparsın sen Allahın izniyle..

orucum ama ben yaa şimdi bunlar bana nasıl güzel göründü anlatamam

kıyamam yaaa hakkını helal et canım menim oruçluyken yemekler daha bi çekici gelir insana bilirim aslın hasta olmasam bende oruç tutacaktım ama hem gribim hemde bugün regl oldum Allah affeder inşallah bu şekilde oruç zaten olmaz namazda olmaz ama salavat çekecem bol bol

inşallah canım önce zayıflayalım sonra anne olalım inşallah sende seneye anne olursun ve bu süreçte hiç beklemezsin bizler gibi

hoş geldin canım inşallah tedavin bebekli sonuçlanır canım Rabbim bu yolda hiç kimsenin emeğini boş çıkarmasın

bana son gittiğim doktor daha beni dinlemeden direk 30 kilo vermelisin dedi çok kızdım çok üzüldüm ama baktım korkunun ecele faydası yok zayıflamaya karar verdim bu kilolar gidecek başka yolu yok

sende dikkat et canım kilolarını yavaş yavaş zayıfla hem hamileliğin rahat geçer hemde anne olman daha kolay olur bellimi olur

inşallah canım önce zayıflayalım sonra anne olalım inşallah sende seneye anne olursun ve bu süreçte hiç beklemezsin bizler gibi

inşllah canım allah hayırlısını nasip etsin canım hakkımızda hayırlısı sen neler yapıyorsun zayıflamak için spor fln yapıyor musun

inşllah canım allah hayırlısını nasip etsin canım hakkımızda hayırlısı sen neler yapıyorsun zayıflamak için spor fln yapıyor musun

yok canım daha spora başlamadım diyetede yeni başladım zaten ama yürüme bandı almayı düşünüyorum malum önümüz kış dışarda yürümeye erinirim

helal olsun kuzucum ne demek...
az kaldı yarım saat sonra yicem bi sürü şey
Rabbim olmayanlara versin...
Dediğin gibi bol bol salavat getir bi de istiğfar çek...

merhaba herkese sabah
1 dilim tam buğday ekmeği biraz kıymalı yumurta,1 dilim peynir
öğlen: 1 tabak kurufasulye 6 kaşık kadar yanında yarım kase yoğurt
ara:yarım dilim börek bir ısırık kek(adetim ya iştah açık maşallah)
akşam 1 mandalina sanırım börek tok tuttu canım yemek istemedi

bu arada biraz kendimden bahsedeyim 30 yaşındayım 5 yaşında bir pamuk helvam(kızım) var kilolarım hep doğumdan sonra kaldı,bende kendini salanlardanım sağlık bakanlığında memurum işte böyle bu hafta izinliydim evde mutfakla, oda arasında gittim geldim

teşekkür ederim canım:)Allah kimseyi yavrusuz koymasın zor çeken bilir.Ben daha önce burda bir günlük bile açmıştım:)bu kilolar gidecek anne olcam diye ama püffff hiç azmim yokmuş aynı olduğum yerde sayıyorum.nasıl bir bünyem varsa.Ne yazıkki sporda yapsam bu kiloların gitmesi çok zor eee haklılar 30 senedir yerleşik yaşamdalar kilogiller öyle haa deyince evden çıkmayızzzz diye diretiyorlar sanırım:)Ya benim anlamadığım nice kilolular var çatır çatır hamile kalıyor ,biz niye kalamıyoruz ya.Kilo verme işi çokkkk zorrr yaamoralimizi bozmak istemiyorm aslındada birbirimize destek olmamız lazım tabii.şimdi akşam yemeği olarak yoğurtlu karnıbahar ve salata yiyeceğim.hadi bakalım gazamız mübarek olsun:)

merhaba arkadaşım senle aynı yaştaymışız:)beni kandıramazsın bir dilim börekmiş yok bir ısırık kekmiş şaka yapıyorum tabiiki ama her şakanın altında bir gerçeklik vardır:)ben ne yazıkki hiçbirzaman bir ısırıkla kalamayanlardanım.

helal olsun kuzucum ne demek...
az kaldı yarım saat sonra yicem bi sürü şey
Rabbim olmayanlara versin...
Dediğin gibi bol bol salavat getir bi de istiğfar çek...

Allahım orucunuda ibadetlerinide dualarınıda kabul etsin canım yüreği güzel kendi güzel arkadaşım Rabbim yüzünü güldürsün evladını bu ay göndersin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…