• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

Evet duygularımı sömürdün hem de çoh fena çoh:1::1::1::1:
Tanırım de mi bacımı, tanımaz mıyım:48::48::48::48::48::48::48:

Prensesim Rüzgarın Krallığı izlediğim Kore dizisinin adı, o ne kız demişsin ya :9::9::9::9::9:
Ben Kore dizilerine hastayım ya izleyin bakın , göreceksiniz siz de hastası olursunuz kesin:9::9::9::9::9:

Kızlar ya bişey soracam, akvaryumu olan var mı aranızda ? Benim 8 tane japon balığım var gayet mutlu ve keyifliydiler, ama iki gündür siyah japonum, bugün de sarı olanı çok durgunlaştılar, ölecekler diye korkuyorum.Sizce neden oldu bunlar böyle:44:

nasılda tanırmış bacısını :29::29::29::29::29::29::29::29::29:

balikların suyunu değiş canım varsa ilaçlarından damlat suya :34::34::34::34::34:

günaydın kızlaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun

AMİN

benim diyet düngece kebaptı sarmaydı pideydi pastaydı derken güme gitti

ama bugün toparlayacam kaldığı yerden devam

sabahki menüm bir bardak şekersiz süt birer domates ve salatalık bir tutam maydanoz galeta bile yemedim

ben çok kötü oldum
anneme gittim biraz musaba baksınlar en azından diye

demek mesajımı beğenmedin ha:27::27:
biliyorum tatlım şaka yapmıştım:38::38::38:

valla benim hiç mi hiç dizi izlemeye fırsatım olmuyo
zaten televizyonumuz kurulu bile değil
biz bu aralar yeni aktivite peşindeyiz:55::55:
musaba bugün ay ve yıldızı öğrettim çok hoşuna gitti
devamlı aaaaaay deyip durdu:16::16:
hatresim sen bir suyunu temizle belki düzelirler

Ben mutfağa da bir tv aldım, öyle olunca dizi, yarışma, sohbet hoşuma giden ne program varsa ancak izler oldum. Öteki tv ye Rana' dan fırsat mı var, el koymuş sıpa :1:Dizi pek izlemem, izlediğim bir kore dizileridir bir de seksenler:1:

Bugün eşimi gönderdikten sonra başladım akvaryumla uğraşmaya ve daha yeni bitirdim, geriye ortalıktaki leğenler kaldı, çünkü akvaryum bayağı büyük, bakalım balıklarım kendilerine gelecekler mi:44:

beğenmedim tabi siz benim için çok değerlisiniz takmamak olurmu ama işim çıkınca aniden gitme zorunda kalıyorum

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
:48::48::48::48::48::48::48:
nasılda tanırmış bacısını :29::29::29::29::29::29::29::29::29:

balikların suyunu değiş canım varsa ilaçlarından damlat suya :34::34::34::34::34:

Suyunu değiştirdim, baştan sona ne varsa çıkardım hepsini yıkadım, hallettim az önce çok şükür, inşallah düzelirler.İlaç yok bi de onu almam lazım di mi?

günaydın kızlaaaaaaaar

herkese hayırlı cumalar Rabbim bu mübarek günün hürmetine evlerimizdeki huzur ve mutluluğu artırsın bedenimize sağlık versin ve bizi tüm kötülüklerden korusun

AMİN

Amin canım, peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselama salavat getirmeyi de unutmayalım inşallah.Ne kadar çok salavat o kadar çok sevap:40::40::40::40:

sabahki menüm bir bardak şekersiz süt birer domates ve salatalık bir tutam maydanoz galeta bile yemedim

Ne hissettin diyeti biraz boşlayınca saldırdın mı yemeklere yoksa iştahın gitmiş de az mı yedin:44:

beğenmedim tabi siz benim için çok değerlisiniz takmamak olurmu ama işim çıkınca aniden gitme zorunda kalıyorum

:48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48::48:
sen de benim için öylesin canım:38::38::38:

1 günden bişey çıkmaz
saracım bence kahvaltıda yumurta ye

Ben mutfağa da bir tv aldım, öyle olunca dizi, yarışma, sohbet hoşuma giden ne program varsa ancak izler oldum. Öteki tv ye Rana' dan fırsat mı var, el koymuş sıpa :1:Dizi pek izlemem, izlediğim bir kore dizileridir bir de seksenler:1:

Bugün eşimi gönderdikten sonra başladım akvaryumla uğraşmaya ve daha yeni bitirdim, geriye ortalıktaki leğenler kaldı, çünkü akvaryum bayağı büyük, bakalım balıklarım kendilerine gelecekler mi:44:

:48::48::48::48::48::48::48:

Suyunu değiştirdim, baştan sona ne varsa çıkardım hepsini yıkadım, hallettim az önce çok şükür, inşallah düzelirler.İlaç yok bi de onu almam lazım di mi?

Amin canım, peygamber efendimiz aleyhissalatü vesselama salavat getirmeyi de unutmayalım inşallah.Ne kadar çok salavat o kadar çok sevap:40::40::40::40:

Ne hissettin diyeti biraz boşlayınca saldırdın mı yemeklere yoksa iştahın gitmiş de az mı yedin:44:

inş normale döner balıkların canım

ayyyyyyy tuzsuzda hiç çekilmez kııııııız ben yemeklere bile tuz eklerim fazladan :30::30::30::30::30::30::30:

Aynen:40::40::40: Bende de biraz fazla tuz tutkusu var:1:
Ama benim tansiyonum da genelde düşüktür, heralde ondan mıdır nedir vücut istiyor sanırım. Senin de öyleydi.
Hatta ben Rana' ya hamileyken çok tuzlu yediğim için eşim beni doktora şikayet etti:1::1::1:Doktor zararlı olabilir dedi, sonra bir tansiyonuma baktı 9:53::53::53:
Sonra güldü,ben sana tuzlu yeme mi dedim, diye:1:

fazla tuz tüketme kız
ben yumurtayla hiç tuz tüketmem

Valla ben de tuzsuz yiyemem:17::17::17:
Yahu prensesim sen kararlılıkla nasıl şu kilolarından kurtulamamışsın hayret:53:

Ama benim tansiyonum da genelde düşüktür, heralde ondan mıdır nedir vücut istiyor sanırım. Senin de öyleydi.
Hatta ben Rana' ya hamileyken çok tuzlu yediğim için eşim beni doktora şikayet etti:1::1::1:Doktor zararlı olabilir dedi, sonra bir tansiyonuma baktı 9:53::53::53:

Yahu prensesim sen kararlılıkla nasıl şu kilolarından kurtulamamışsın hayret:53:

canım evet benim tansiyonumda düşük hep 10 - 6 civarında seyrediyo belkide ondan tuzlu yiyorum

biliyorum zararlı ama tuzsuzda hiç lezzetli gelmiyo ama haklısın yumrtayı tuzsuz deneyecem hemide yarın sabah :34::34::34::34:
dene canım:46::46::46::46:

ben de tuzu fazla tüketmem canım çekmez
benim de tansiyonum hep düşüktür
hele hamileyken 7 ye 5 falandı
geç karar verdim canım
zaten doğru düzgün kilo da veremiyorum
bu hafta kaçamak yapıcam:56::56:

canım evet benim tansiyonumda düşük hep 10 - 6 civarında seyrediyo belkide ondan tuzlu yiyorum

Ben öyle olduğunu düşünüyorum çünkü vücud istiyor bir türlü kendimi bu konuda frenleyemiyorum.

geç karar verdim canım

Sen istisnasın galiba:1:
Boşveeeeeerrrrrrrrrrrrr yap kaçamağını, bak Sara ne güzel yaptı, ben de yaptım hala da yapmaya devam ediyorum:17::17::17:

Ben öyle olduğunu düşünüyorum çünkü vücud istiyor bir türlü kendimi bu konuda frenleyemiyorum.

Boşveeeeeerrrrrrrrrrrrr yap kaçamağını, bak Sara ne güzel yaptı, ben de yaptım hala da yapmaya devam ediyorum:17::17::17:

sanırım:1::1::1:
yapıcam koca hafta kaçamaksız 100 gr vermişim ne bu ya:50::50:

sanırım:1::1::1:
yapıcam koca hafta kaçamaksız 100 gr vermişim ne bu ya:50::50:

Senin bünyen demek ki kolay atamıyor kiloları, oysaki sen emziren bir annesin hem de.Çok daha kolay vermen gerekirken diyete rağmen 100 gram:44:
Kimi insanların vücudu aldığı enerjiyi yakmaz, sen öylesin galiba. Kimi de dünyayı yer ama zerre kilo almaz, keşke onlardan olaydık:1:

Senin bünyen demek ki kolay atamıyor kiloları, oysaki sen emziren bir annesin hem de.Çok daha kolay vermen gerekirken diyete rağmen 100 gram:44:
Kimi insanların vücudu aldığı enerjiyi yakmaz, sen öylesin galiba. Kimi de dünyayı yer ama zerre kilo almaz, keşke onlardan olaydık:1:

aynen canım oysaki 1 ayda 10 kilo alırım da veremem
keşke

geç karar verdim canım

bünye meselesi sanırım

boş ver diyeti önce iyileş hastayken zaten kilo verirsin beslenmenden kesme

heee dün kaçamak yaptım ama o istisnaydı yinede çok yemedim inanırmısın gıdım gıdım iki dilim pide yedim çok özlemişim :9::9::9::9::9::9:

bünye meselesi sanırım

boş ver diyeti önce iyileş hastayken zaten kilo verirsin beslenmenden kesme

heee dün kaçamak yaptım ama o istisnaydı yinede çok yemedim inanırmısın gıdım gıdım iki dilim pide yedim çok özlemişim :9::9::9::9::9::9:

öyle canım
yıllarca yedik birazda yemiyelim dimi ama

Back
X