• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

Su içme konusunda ben de aynıyım, hele kış geldi mi neredeyse benim su ihtiyacımı çayım karşılar, su aklıma gelmez bile:50:

E tartıya çıktın diye kilo mu aldın sanıyorsun, biraz mideyi hafif aç bırak bak yine düşmüş göreceksin, onlar aldığın kilolar değil, yiyip içtiklerin.Ben yemek yiyiorum tartıyorum kendimi + 3 kilo iken aç tartıyorum kendimi - 3 oluyorum, Yani değerler bu kadar çabuk oynamaz onu diyorum:40:

dimi canım yaaaa bide tartıyı alıp elime evde geziyorum her köşede farklı çıkıyo :9::9::9::9::9::9::9: aslında düz zemin olması gerekli ayaklarının oynamaması gerekli onada dikkat ediyorum üstelik dijital tartı ama ne bileyim :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

dimi canım yaaaa bide tartıyı alıp elime evde geziyorum her köşede farklı çıkıyo :9::9::9::9::9::9::9: aslında düz zemin olması gerekli ayaklarının oynamaması gerekli onada dikkat ediyorum üstelik dijital tartı ama ne bileyim :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Canım düz zemin bir de beton olması lazım parkeler üzerinde yanlış çıkıyor ben ya banyoda ya da mutfakta tartılıyorum.

ben de bu hafta aynıyım vermemişim almamışım
ama vericez inş
benim en iyi aşçı oyum nevrestenin

öğlen bir tabak kabak yemeği ve bi kase yoğurt
akşam fırında hamsi ve salata üç dilim ekmek ekmek fazla olmuş olabilir ama midem çok kötüydü o yüzden yedim çokda özlemişim

günaydın günlüğüm

bu sabah altı tane zeytin iki adet galeta bi bardak şekersiz çay içtim

demek bu hafta kilo veremedik ama sağlık olsun iradesizlik yok bu kilolar ya gidecek ya gidecek

fazla olmamış değilmi :44::44::44::44::44::44::44::44:

aynen canım mecbur gidecekler
mesela dün kendimce iyi yememe rağmen bugün artıdayım
ama moral bozmak yok
yok canım olmamış

zeytin kilo yaparmı acaba merak ettim ben bunu bir araştırayım ben bu ara peynir hiç yemiyorum nerdeyse canım zeytin istiyo sürekli ne hikmetse :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

aynen canım mecbur gidecekler
mesela dün kendimce iyi yememe rağmen bugün artıdayım
ama moral bozmak yok
yok canım olmamış

moral bozmak yok canım tabikide bunca yılda alınan kilolar ha demeyle gidermi gitmez bide yılların verdiği alışkanlıklar var kolay kolay vazgeçilemiyor her yemekle ekmek yemek gibi :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

moral bozmak yok canım tabikide bunca yılda alınan kilolar ha demeyle gidermi gitmez bide yılların verdiği alışkanlıklar var kolay kolay vazgeçilemiyor her yemekle ekmek yemek gibi :34::34::34::34::34::34::34::34::34:

öyle gerçekten ben de ekmeksiz yapamayanlardanım
azmimiz olsun yeter ki veririz inş

saram adet olayım bende sizlerleyim inşallah..
suan cok fazla artılarda görünüyorum o yüzden adet olmayı beklicem..
yalnız bi problemim var vücudum cok fazla ödem topluyor bunun için sizlerden içmesi çokta kötü olmayan ödem attırıcı tarifler istiyorum kendi yapabileceğim

aynen canım bize lazım olan sabır

saram adet olayım bende sizlerleyim inşallah..
suan cok fazla artılarda görünüyorum o yüzden adet olmayı beklicem..
yalnız bi problemim var vücudum cok fazla ödem topluyor bunun için sizlerden içmesi çokta kötü olmayan ödem attırıcı tarifler istiyorum kendi yapabileceğim

merhaba canım şimdi nasılsın toparlayabildinmi biraz

ödem için bol bol su içmek gerek diye biliyorum ama ödem atıcı tarifleride araştırırım senin için:34::34::34::34::34::34::34:

beton yokda fayans olsa olurmu evet parkeler yanlış çıkarıyo kınıyorum onları :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Olur tabi, genel olarak beton demiştim fayans da betonun kardeşi ya:1:

ben de bu hafta aynıyım vermemişim almamışım
ama vericez inş
benim en iyi aşçı oyum nevrestenin

Sağlık olsun canım, ben de aynı:40:
öğlen bir tabak kabak yemeği ve bi kase yoğurt
akşam fırında hamsi ve salata üç dilim ekmek ekmek fazla olmuş olabilir ama midem çok kötüydü o yüzden yedim çokda özlemişim
Afiyet olsun iyi etmişsin, mideni düşünmelisin:40:

demek bu hafta kilo veremedik ama sağlık olsun iradesizlik yok bu kilolar ya gidecek ya gidecek

fazla olmamış değilmi :44::44::44::44::44::44::44::44:
Bence de olmamış:40:

günaydın günlüğüm

bu sabah altı tane zeytin iki adet galeta bi bardak şekersiz çay içtim

zeytin kilo yaparmı acaba merak ettim ben bunu bir araştırayım ben bu ara peynir hiç yemiyorum nerdeyse canım zeytin istiyo sürekli ne hikmetse :44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Hıh Saracım kaç gündür bunu sana söyleyecektim.Geçen gün İyi Fikir programında doktor Ayça Kaya 5 tane zeytinin 1 yemek kaşığı zeytinyağı yerine geçtiğini, o nedenle öyle leblebi yer gibi zeytin tüketilmemesi gerektiğini söyledi.
Kaç gündür bunu sana söyleyecem hep unuttum ama yeri şimdi gelmiş:40:

Valla ben de ekmeksiz ıııııhhhhhh:17::17::17::17::17:

aynen canım bize lazım olan sabır

merhaba canım şimdi nasılsın toparlayabildinmi biraz

ödem için bol bol su içmek gerek diye biliyorum ama ödem atıcı tarifleride araştırırım senin için:34::34::34::34::34::34::34:

canım baya toparladım ama cok sarsıldım arka arkaya iki sevdiğin insanı kaybedince cok zor oldu bizler için..

kuzum zaten kesin 3 ltre su içiyorum hatta bazen fazla bile oluyor.
ama bana aşırı aktif mesane teşhisi koyuldu sıksık ta idrara çıkıyorum ama buna rağmen yinede vücudum su topluyor..

daha önceki diyetisyen deneyimlerimdede o olmuştu bi türlü gitmedi ödemler 8 ayda 10 kilo verdim yağdan ama su oranımda 5 kilo artmıştı yani 8 ayda giden sadece 5 kilo oldu:31:
buna çözüm bulmalıyım..
bide biliyosun pko var cok zor veriyorum hatta veremiyorum sonrada bırakıyorum

Olur tabi, genel olarak beton demiştim fayans da betonun kardeşi ya:1:

Sağlık olsun canım, ben de aynı:40:

Afiyet olsun iyi etmişsin, mideni düşünmelisin:40:

Bence de olmamış:40:

Hıh Saracım kaç gündür bunu sana söyleyecektim.Geçen gün İyi Fikir programında doktor Ayça Kaya 5 tane zeytinin 1 yemek kaşığı zeytinyağı yerine geçtiğini, o nedenle öyle leblebi yer gibi zeytin tüketilmemesi gerektiğini söyledi.
Kaç gündür bunu sana söyleyecem hep unuttum ama yeri şimdi gelmiş:40:

Valla ben de ekmeksiz ıııııhhhhhh:17::17::17::17::17:

hadi ya zeytin kilo yapıyo demek ama çok lezzetli ya hem mideyede iyi geliyor beş altı zeytinden bi zarar olmaz inşallah

canım baya toparladım ama cok sarsıldım arka arkaya iki sevdiğin insanı kaybedince cok zor oldu bizler için..

kuzum zaten kesin 3 ltre su içiyorum hatta bazen fazla bile oluyor.
ama bana aşırı aktif mesane teşhisi koyuldu sıksık ta idrara çıkıyorum ama buna rağmen yinede vücudum su topluyor..

daha önceki diyetisyen deneyimlerimdede o olmuştu bi türlü gitmedi ödemler 8 ayda 10 kilo verdim yağdan ama su oranımda 5 kilo artmıştı yani 8 ayda giden sadece 5 kilo oldu:31:
buna çözüm bulmalıyım..
bide biliyosun pko var cok zor veriyorum hatta veremiyorum sonrada bırakıyorum

çok zor biliyorum ama hayat devam ediyo işte napacaksın canım Allah başka acı vermesin inşallah

bendede pko var belki ondan zor gidiyo kilolar :44:

o halde sen önce tedavi ol canım bu rahatsızlığın bi tedavi var muhakkak dimi

bende öyle üç litreyi geçtim iki litre su içsem ne güzel olacak ama nerdeeeee

çok zor biliyorum ama hayat devam ediyo işte napacaksın canım Allah başka acı vermesin inşallah

bendede pko var belki ondan zor gidiyo kilolar :44:

o halde sen önce tedavi ol canım bu rahatsızlığın bi tedavi var muhakkak dimi

bende öyle üç litreyi geçtim iki litre su içsem ne güzel olacak ama nerdeeeee
canım pkodan dolayı zor gidiyo kilolar..
ben glukofen kullanıcam insülin direncime baktırıp dr um öyle dedi..
dr a gittim ama vücudumun su tutmasının sebebi bağırsaklar veya böbrekler değil canım onlar iyi durumdalar büyük ihtimal o da pko ya bağlı diye düşünüyoruz..
öyle işte

canım pkodan dolayı zor gidiyo kilolar..
ben glukofen kullanıcam insülin direncime baktırıp dr um öyle dedi..
dr a gittim ama vücudumun su tutmasının sebebi bağırsaklar veya böbrekler değil canım onlar iyi durumdalar büyük ihtimal o da pko ya bağlı diye düşünüyoruz..
öyle işte

hıııı anladım canım bende insülin direncime baktırmıştım normaşdi bi ara glukofen içtim ama bıraktım bi arada inofolic içtim bıraktım ama şimdi inofolice yeniden başlayacam

Back
X