• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

menüm
sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 bardak şekersiz süt
1 dlm ekmek

ara
1 havuç

öğle
hamsi
salata

akşam
kavurma
2 kaşık pilav
salata
ayran

ara
mandalina

günlüğüm dürüst olacam bu hafta diyeti biraz astım doğum günüydü misafirdi derken kendimi frenleyemedim kendime bu yüzden çok kızıyorum ama yarından itibaren eski sıkı diyete devam edecem

günaydın kızlaaaaaaaaar
güzel bir hafta olsun herşey gönlümüzce olsun

:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:

geçmiş olsun Saracımm...inşaallah basit bir ağrıdır ve merhemle ağrıkesiciyle falan geçer

sağol canım doktor önemli bi şey gibi görünmüyor kas zorlanması olmuş dedi ama yinede geçmezse MR çekelim dedi halada tam geçmiş değil

bu hafta kilo vermemişim nedense hiç şaşırmadım bu yüzden canım sıkkın moralim sıfır ne zaman gidecek bu kilolar yaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

sabah menüm:

bi taneden az galeta üç tane zeytin yarım çay bardağı şekersiz çay

canım hiçbişey istemiyo midemde bulanıyo

günlüğüm dürüst olacam bu hafta diyeti biraz astım doğum günüydü misafirdi derken kendimi frenleyemedim kendime bu yüzden çok kızıyorum ama yarından itibaren eski sıkı diyete devam edecem

Kendine kızma böyle daha da zorlaşır, arada kaçamakların olur.Çünkü geniş mideyi yavaş yavaş küçültmek lazım ki, vücut aşırı tepki vermesin, yoksa hızla verdiğin kiloları aynı hızla geri alırsın:34:

kızlar kk en leri diye yarışma başlamış aşağıda vereceğim linke bakarmısınız benim favorim egunal desteklerinizi bekliyorum :34::34::34::34::34:

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670973-marifetli-kk-ascisi.html

Baktım da Nevreste almış başını gitmiş yarışmada,hayırlısı olsun...

bu hafta kilo vermemişim nedense hiç şaşırmadım bu yüzden canım sıkkın moralim sıfır ne zaman gidecek bu kilolar yaaaaaa:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Canını sıkma temem mi:20::20::20::20: Öle can sıkmakla yürümez bu işler.Olur de ben hala diyetime devam ediyorum bırakmadım diye söyle kendine.Devam ediyor musun, evet, yalan değil yani:34:
Canım henüz rayına oturtamadığın için böyle, ama kararlılığını devam ettirirsen ve bence Saram fiziksel aktivitelerini arttırmalısın o zaman daha hızlı verdiğini görürsün inşallah.

Kendine kızma böyle daha da zorlaşır, arada kaçamakların olur.Çünkü geniş mideyi yavaş yavaş küçültmek lazım ki, vücut aşırı tepki vermesin, yoksa hızla verdiğin kiloları aynı hızla geri alırsın:34:

Baktım da Nevreste almış başını gitmiş yarışmada,hayırlısı olsun...

Canını sıkma temem mi:20::20::20::20: Öle can sıkmakla yürümez bu işler.Olur de ben hala diyetime devam ediyorum bırakmadım diye söyle kendine.Devam ediyor musun, evet, yalan değil yani:34:
Canım henüz rayına oturtamadığın için böyle, ama kararlılığını devam ettirirsen ve bence Saram fiziksel aktivitelerini arttırmalısın o zaman daha hızlı verdiğini görürsün inşallah.

haklısın spora başlamam lazım ve su içmeyi hep ihmal ediyorum bir gün içiyorum bir gün içmiyorum olmuyo böyle

amaaaan ne bileyim huzursuzum zaten tartıya çıkmamda tuz biber oldu :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

haklısın spora başlamam lazım ve su içmeyi hep ihmal ediyorum bir gün içiyorum bir gün içmiyorum olmuyo böyle

amaaaan ne bileyim huzursuzum zaten tartıya çıkmamda tuz biber oldu :31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31::31:

Su içme konusunda ben de aynıyım, hele kış geldi mi neredeyse benim su ihtiyacımı çayım karşılar, su aklıma gelmez bile:50:

E tartıya çıktın diye kilo mu aldın sanıyorsun, biraz mideyi hafif aç bırak bak yine düşmüş göreceksin, onlar aldığın kilolar değil, yiyip içtiklerin.Ben yemek yiyiorum tartıyorum kendimi + 3 kilo iken aç tartıyorum kendimi - 3 oluyorum, Yani değerler bu kadar çabuk oynamaz onu diyorum:40:

Back
X