- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
kızlar selam nasılsınız![]()
aleykümselam canım ben iyi sayılırım sen nasılsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aleykümselam canım ben iyi sayılırım sen nasılsın
iyiyim bende de neden tam iyi değilde sayılır![]()
neden ki ne oldu :26:
bilmiyorum ki bi haftadır ağrıyodu inceden inceden ama dünden beri fenalaştı çaydanlığı bile kaldıramıyorum o kadar yani
menüm
sabah
1 yumurta
2 zeytin
1 bardak şekersiz süt
1 dlm ekmek
ara
1 havuç
öğle
hamsi
salata
akşam
kavurma
2 kaşık pilav
salata
ayran
ara
mandalina
sanırım eklemlerinde bi sorun var doktora görün istersen daha kötüü olmasın![]()
yarın doktora gidecem bakalım ne diyecek
geçmiş olsun Saracımm...inşaallah basit bir ağrıdır ve merhemle ağrıkesiciyle falan geçer
günlüğüm dürüst olacam bu hafta diyeti biraz astım doğum günüydü misafirdi derken kendimi frenleyemedim kendime bu yüzden çok kızıyorum ama yarından itibaren eski sıkı diyete devam edecem
kızlar kk en leri diye yarışma başlamış aşağıda vereceğim linke bakarmısınız benim favorim egunal desteklerinizi bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-enleri/670973-marifetli-kk-ascisi.html
bu hafta kilo vermemişim nedense hiç şaşırmadım bu yüzden canım sıkkın moralim sıfır ne zaman gidecek bu kilolar yaaaaaa![]()
Kendine kızma böyle daha da zorlaşır, arada kaçamakların olur.Çünkü geniş mideyi yavaş yavaş küçültmek lazım ki, vücut aşırı tepki vermesin, yoksa hızla verdiğin kiloları aynı hızla geri alırsın
Baktım da Nevreste almış başını gitmiş yarışmada,hayırlısı olsun...
Canını sıkma temem miÖle can sıkmakla yürümez bu işler.Olur de ben hala diyetime devam ediyorum bırakmadım diye söyle kendine.Devam ediyor musun, evet, yalan değil yani
Canım henüz rayına oturtamadığın için böyle, ama kararlılığını devam ettirirsen ve bence Saram fiziksel aktivitelerini arttırmalısın o zaman daha hızlı verdiğini görürsün inşallah.
haklısın spora başlamam lazım ve su içmeyi hep ihmal ediyorum bir gün içiyorum bir gün içmiyorum olmuyo böyle
amaaaan ne bileyim huzursuzum zaten tartıya çıkmamda tuz biber oldu![]()