• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

90 - 100 kilo üzeri olanlar beraber zayıflayalım mı

inşallah canım inşallah seninle amacımızda aynı inşallah başarılı oluruz:16::16:

inşallah canım sende evlat sahibi olmak için zayıflıyosun dimi inşallah Rabbim amacımıza ulaştırır bizi

günaydın ben listemi yazıyım yine

dün 16.30 1 ekşi elma

20.00 1 tabak pazı ,yarım tabak taze fasulye 2 dilim çavdar ekmeği 1 kase yoğurt

22.00 1 armut 1 bardak yağsız süt

bu sabah kahvaltı

bol limon sıkılmış dere otu , maydanoz

1 kibrit kutusu beyaz peynir , 1 yumurta sarısı

2 dilim tam tahıllı ekmek

ayrıca akşam 25 dakika koşu bandında tempolu yürüyüş yaptım

menün çok güzel sen bayağı sıkı tutmuşsun işi :34::34::34::34::34::34:

merhaba ben aranıza yeni katılıyorum :1: 23 yaşındayım,yeni evlendim,95 kiloyum.yıllardır tıka basa yedim ama nedense bir anda iştahım kesildi.yemek yemeyi hatırlamıyorum bile.aslında sebebi var da reklama girer :52: diyet listem hiç sağlıklı değil ama bi salatalık yesem bile doymuş hissediyorum.

sabah
iki salatalık
bir domates
bir çatallık peynir
iki zeytin

ara öğün
yeşil elma

öğlen (2-3 gibi)
2 bardak su
bir gün bi kase çorba diğer gün küçük bi tavuk eti
yağsız salata

akşam yemiyorum.
un,şeker,abur cubur,asitli içecek yemiyor içmiyorum.bol su içiyorum.mandalina falan yiyorum bazen.

spor pek yapamıyorum ama günde yarım saat yürüyorum.

yaza kadar 65 olur muyum acabaa :1:

ilaç kullanıyosun anladığım kadarıyla belkide yanılıyorum ama sonuçta doktor kontrolünde sorun olmaz yediklerinde güzel ama akşam yememek doğru değil

yine ben yazyım

11.00 yarım avuç badem

13.45 1 kase mercimek çorbası

1 tabak sulu köfte

2 dilim çavdar ekmeği

hem mercimek çorbası hem çavdar ekmeği ikisini bir arada yemesen canım

ben yine yazayım bu arada günaydın

dün akşam

1 kase çorba 1 porsiyon balık bol salata 4-5 dilim tam tahıllı ekmek ( balık olunca ekmeği biraz fazla kaçırdım )

bu sabah kardan dolayı evden kahvaltı etmeden çıkmak zorunda kaldım

kahvaltım

2 tane tost 1 bardak meyve çayı

ben yine yazayım bu arada günaydın

dün akşam

1 kase çorba 1 porsiyon balık bol salata 4-5 dilim tam tahıllı ekmek ( balık olunca ekmeği biraz fazla kaçırdım )

bu sabah kardan dolayı evden kahvaltı etmeden çıkmak zorunda kaldım

kahvaltım

2 tane tost 1 bardak meyve çayı

tatlım menülerini hergün paylaşman çok güzel bende elimden geldiğimce uğruyorum topiğe bide bizim bebeklerimizi beklerken sohbet ettiğimiz bi topiğimiz var istersen orayada gel daha çok kaynaşmış oluruz ne dersin bak linkini aşağıya yazıyorum :34::34:
:34::34::34:

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/422205-sabirla-bebegini-bekleyenler-5579.html#post33046156

günlüğüm biliyorum burayı çok ihmal ediyorum ama bu sıralar çok yoğunum

sabah menüm : yarım domates bir tane sivri biber bir tutam maydanoz bir tane haşlanmış yumurta bir bardak şekersiz çay

günlüğüm biliyorum burayı çok ihmal ediyorum ama bu sıralar çok yoğunum

sabah menüm : Yarım domates bir tane sivri biber bir tutam maydanoz bir tane haşlanmış yumurta bir bardak şekersiz çay

canım ne kadar verdin :44::44::44::44::44::44::44:

süpersin canım neler yiyip içiyosun anlatsana

spor yapamıyorum ama sabah kalktığmda 2 bardak su domates salatalık iki zeytin

öğlen 2 gbi çorba ya da küçük tavuk yanında salata

akşam 6dan sonra bişey yemiyorum,bol su içiyorum,öğlen arada bi yeşil elma yiyorum.
ekmek,abur cubur,yağ yemiyorum.sinameki çayı içiyorum yatmadan.hepsi buu.
sabah aç karnına biber hapı içiyorum iştah sıfır oluyo.tabi bilinçli kullanmak lazım..
evden işe yürüyorum 10 dakakika hergn.hepsi buu :D

merhaba arkadaşlar ben 100 kilonun biraz üzerindeyim evlat sahibi olmak istiyorum ama zayıflamam gerek bugün itibarıyla diyete başladım haftada bi kere tartılacam ve hergün yediğimi içtiğimi burada yazacam haftada birde kilo verip vermediğimi yazacam tabi dürüstçe. sizlerde bu süreçte benimle brlikte zayıflamak birbirmize destek olmak istiyosanız gelin beraber zayıflayalım

Canım bende bugün itibariyle diyetisyene başladım.çok tatlı dilli bi doktorum var çok şükür. Şuan tam. 115.700 gr. Kilom. :( iki çocuk annesiyim. Bakalım nasıl geçecek süreç. Yazarım burdan. :)

saram adet olayım bende sizlerleyim inşallah..
suan cok fazla artılarda görünüyorum o yüzden adet olmayı beklicem..
yalnız bi problemim var vücudum cok fazla ödem topluyor bunun için sizlerden içmesi çokta kötü olmayan ödem attırıcı tarifler istiyorum kendi yapabileceğim

Canım yeşil çay iç bol bol. Ödem atmak isterseniz tuzu kesmeye çalış. Su tutuyor biliyorsun :(

Canım bende bugün itibariyle diyetisyene başladım.çok tatlı dilli bi doktorum var çok şükür. Şuan tam. 115.700 gr. Kilom. :( iki çocuk annesiyim. Bakalım nasıl geçecek süreç. Yazarım burdan. :)

Allah bağışlasın evlatlarını canım

hep beraber zayıflayalım inşallah

diyetisyene gitmen güzel olmuş bende gidecem

sabah kahvaltım :

çeyrek simit

bi bardak şekersiz çay

:53::53::53::53:
Arada diyet gümbürtüye gitmese böyle çok kalmaz gider kiloların inşallah.

Ya benim de kaç gündür midem şiş:26::26::26:Geçmedi iştahımı da kesti biraz ama aç kalınca daha kötü oluyor yeme ihtiyacı duyuyorum:31:

:53::53::53::53:
Arada diyet gümbürtüye gitmese böyle çok kalmaz gider kiloların inşallah.

Ya benim de kaç gündür midem şiş:26::26::26:Geçmedi iştahımı da kesti biraz ama aç kalınca daha kötü oluyor yeme ihtiyacı duyuyorum:31:

inşallah canım bu kiloların gitmesi gerek

miden mi şiş niyeki acaba belki aşırı gaz vardır rezene çayı içsene çok iyi gelir canım

bak sana demişken bende içeyim bende kaç gündür gaz problemiyle uğraşıyorum rezene hiç aklıma gelmiyor oysa evim var ya aktar dükkanı gibidir :34::34::34::34:

Son düzenleme:
öğle yemeğim

bi kase yoğurt

bi tabak bezelye yemeği

iki kaşık bulgur pilavı

bi kase karalahana çorbası

ama iştahım hiç yok hiç yemesemde olurdu ama zorlaya zorlaya yedim

öğle yemeğim

bi kase yoğurt

bi tabak bezelye yemeği

iki kaşık bulgur pilavı

bi kase karalahana çorbası

ama iştahım hiç yok hiç yemesemde olurdu ama zorlaya zorlaya yedim

canım verebildinmi kilo :26::26::26::26::26:

Merhaba arkadaşlar..
Bende 2 aya yakın oluyor diyete başlayalı..
110 kiloydum...
13 kilo vermiş bulunuyorum şu ana kadar :)
polikistk over olmuşum doktora gdince öğrendim :50:
Bebeğim için herşey...:43:

Back
X