90+ hamile kalan var mı

merhabalar arkadaslar
kacak cankus geldı:)
uzun zaman oldu gıremedım. hayırlı olsun dıyorum oncelıkle dogum yapan arkadaslara, smıle sana:) cok fazla gecmısı okuyamadım. sımdı anlatayım kendı hıkayemı sımdıye kadar neler olup bıttıgını:)
16 subatta yanı 38*1 de sezaryanla bebegıme kavustum sukur... bugun 51 gunluk olduk, buyuduk baya:)
kızım Saliham 2940 kg ıle dogdu,49 cm.tatlı mınık bı kustu. ılk gordugum an cok guzeldı.hastanede bır gece kaldım. ertesı gun oglen evımızdeydık.cok sukur kı kolay atlattım. hemen ayaklanabıldım, ılk zamanlar tabı bı dıkıs acısı oluyordu normal olarak. sımdı oda gectı.
malesef gazlı bır bebek. uyku duzenımız pek yok. sureklı emmek ıstıyor emdıkce gazlanıyor. kısır dongu:) boyle boyle gececek buyuyecekler ınsallah. umarım fırsat bulup gırebılırım. sormak ıstedıgınız seyler varsa yazın yazarım ınsallah.

Canım maşallah kilosu güzel
Ismiyle mutlu sağlıklı bi hayat sürer inş.
Bizim ismimiz hiç aklımızda yokken ÖZGÜR oldu biliyorsun benim üçlü taramam riskli çıkmıştı Prof adını koyduk herşey yolunda gitti
Ben de gece 1 sefer mama veriyorum çünkü uykusuzluktan emziremiyorum ... Hemen bitsin uyuyun istiyorum :) gece 3 sefer uyanıyor en sın 6 buçukta uyanıyoruz gün başlıyor
Hafta donu 40 kontrolumuz var
1aylık aşımıDa 4700 çıkmıştı gelişimi iyi
Süt için protein ağırlıklı beslen dedi çocuk doktoru gaz yapar diye yememezlik yapma dedi herşeyi de yedim kuru fasulye nıhut hatta aşûre yaptılar bizimkiler tabak racak yedim:) şimdi de lactamil i deniyorum sütün kalitesi artacak mı bakıcam...
Maşallah cnm bizimki gündüz uyuyo gece uyumuyo bnde herşeyi yiyorum sut olsun diyede abartı ya kacmiyorum 105 kiloya dusmusum 14 kilo almıştım ya senin kaç kilon gitti cnm

Sorma canım heyecan var uyku yok birkaç gün sonra bu günleri mumla arayacağım biliyorum ama uyunmuyor düşünceden arpacı kumrusu gibi yaa oğlumu hayal ediyorum ya doğumu düşünüyorum. :)
Valla uyusan çok iyi edersin
Gece 2 - 3 saatte bi beslemek için kalkacaksın
Çok tatlıdır annesi o bir melek mis kokulu..
Ben çık seviyorum bu oğlumu ilkin de tecrübesizdim korkuyordum bunu içime sokasımm geliyor.. Allah'ın izniyle kurtulucaksın 2 gün sancın olucak sonrası mis

Maşallah cnm bizimki gündüz uyuyo gece uyumuyo bnde herşeyi yiyorum sut olsun diyede abartı ya kacmiyorum 105 kiloya dusmusum 14 kilo almıştım ya senin kaç kilon gitti cnm
10 kilo gitti canım
Diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bi k ay sonra
Aynen bizimkide öyle gece gözümü açamıyorum

merhabalar arkadaslar
uzun zaman oldu gıremedım. hayırlı olsun dıyorum oncelıkle dogum yapan arkadaslara, smıle sana:) cok fazla gecmısı okuyamadım. sımdı anlatayım kendı hıkayemı sımdıye kadar neler olup bıttıgını:)
16 subatta yanı 38*1 de sezaryanla bebegıme kavustum sukur... bugun 51 gunluk olduk, buyuduk baya:)
kızım Saliham 2940 kg ıle dogdu,49 cm.tatlı mınık bı kustu. ılk gordugum an cok guzeldı.hastanede bır gece kaldım. ertesı gun oglen evımızdeydık.cok sukur kı kolay atlattım. hemen ayaklanabıldım, ılk zamanlar tabı bı dıkıs acısı oluyordu normal olarak. sımdı oda gectı.
malesef gazlı bır bebek. uyku duzenımız pek yok. sureklı emmek ıstıyor emdıkce gazlanıyor. kısır dongu:) boyle boyle gececek buyuyecekler ınsallah. umarım fırsat bulup gırebılırım. sormak ıstedıgınız seyler varsa yazın yazarım ınsallah.
Maşallah canım geçmiş olsun hepimiz sırayla kurtuluyoruz bebeklerimize kavuşuyoruz
Ismiyle yaşasın bebeğin

Valla uyusan çok iyi edersin
Gece 2 - 3 saatte bi beslemek için kalkacaksın
Çok tatlıdır annesi o bir melek mis kokulu..
Ben çık seviyorum bu oğlumu ilkin de tecrübesizdim korkuyordum bunu içime sokasımm geliyor.. Allah'ın izniyle kurtulucaksın 2 gün sancın olucak sonrası mis
Ay ağzından bal damlıyor canım yaa inşallah dediğin gibi olur moral oldu normal doğum yapmayı bu kadar isteyip yapamama sezaryenden iyice korkuttu ve soğuttu beni. Sanırım stresten uçuk çıkartıyorum ve oglumu öpemeyeceğim ilk günden uçuk çıkarsa. :( Sadece gelecek güzel günleri düşünesim var. Hepiniz bebislerinizi öpün benim için.

merhabalar arkadaslar
Allah bebegine 've sana saglik versin oncelikle. Ben 25. Haftalik hamileyim 've bebek hareketlerini hala cok hafif hissediyorum. Hatta bazen 2 gun hic hissetmiyorum. En son 23. Hafta kontrole gittik 've saglikliydi. Sen Ne zaman hissettin? Ben kilolu oldugum icin mi hissedemiyorum acaba?

Ay ağzından bal damlıyor canım yaa inşallah dediğin gibi olur moral oldu normal doğum yapmayı bu kadar isteyip yapamama sezaryenden iyice korkuttu ve soğuttu beni. Sanırım stresten uçuk çıkartıyorum ve oglumu öpemeyeceğim ilk günden uçuk çıkarsa. :KK43: Sadece gelecek güzel günleri düşünesim var. Hepiniz bebislerinizi öpün benim için.
Arkadaşın merhaba doğumun oldu?

ben de çekiyorum bu hastalığı çok ama çok zor size tavsiyem peynir suyu duşu alması o çok iyi geliyor peynircilerden bulabiliyorsunuz rica edince veriyorlar ben peynirci babadan almıştım bu arada kıvamı ne kadar yoğunsa okadar ıyı geliyor.her gece yatmadan bir saat önce sade zeytin yağlı sabunla keselenmeden yıkansın.durulansın ardından peynır suyunu döksun her tarafına kurulanmasın oylece dursun biraz peynir suyu tenınde kuruyunca üstünü giysın her gece yapsın bir kaç günde bişeyi kalmayacaktır inşallah.ben denedim.üç gün yapınca gecti.dördüncü gün bıraktım rahatlayınca ,iki gün sonra tekrar başladı ben de yine peynir suyuna başladım gerçekten daha iyi gelen birşey görmedim.her yolu denedim neredeyse.

ben de çekiyorum bu hastalığı çok ama çok zor size tavsiyem peynir suyu duşu alması o çok iyi geliyor peynircilerden bulabiliyorsunuz rica edince veriyorlar ben peynirci babadan almıştım bu arada kıvamı ne kadar yoğunsa okadar ıyı geliyor.her gece yatmadan bir saat önce sade zeytin yağlı sabunla keselenmeden yıkansın.durulansın ardından peynır suyunu döksun her tarafına kurulanmasın oylece dursun biraz peynir suyu tenınde kuruyunca üstünü giysın her gece yapsın bir kaç günde bişeyi kalmayacaktır inşallah.ben denedim.üç gün yapınca gecti.dördüncü gün bıraktım rahatlayınca ,iki gün sonra tekrar başladı ben de yine peynir suyuna başladım gerçekten daha iyi gelen birşey görmedim.her yolu denedim neredeyse.
Bu Yazını ne için yazmıştın anlayamadım kusura bskma

Back
X