- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
:)Haticecim arada oluyor böyle kopmalar önemli olan devamı gelmesin
Keşke ağzının tadı da olsaydı da yediklerinden bişey anlasaydın bari : )
Oh maşallah rezenede tuz biber :)
kızlar ben çok kötü bişey yaptım. bugün öksürüğüm arttı ve burnumda sürekli tıkalı. yediğimin ne kokusunu ne tadını alabiliyorum.
bir anda bütün frenlerim boşalmış gibi çöp tenekesi gibi elime geçen herşeyden yedim. sonra yediğimden ne tat aldım ne zevk aldım. 1lt suyu soluksuz içtim ve midemi yıkadım. hangisinden daha çok pişmanım bilmiyorum ama ben çöp tenekesi psikolojisinden kendimi nasıl kurtarcam bilmiyorum. çok canım sıkkın
hoş geldin : ) bayağı kilo veren arkadaş tabiki var ve vermeyede devam ediyoruz sen neler yapıyorsun ?teşekkür ederim hoşbuldum. zayıflayan var mı aranızda
karatay diyetine başladım cuma günü bir de günde bir saat spor. 2 kilo vermişim bilehoş geldin : ) bayağı kilo veren arkadaş tabiki var ve vermeyede devam ediyoruz sen neler yapıyorsun ?
Hayırlı haftalar adaşım ben de aynı durumdayım bugün başladı benim de varsa öneri ben de alayımgünaydınlaaar : ) yeni bir haftaya girerken umarım hepiniz iyisinizdir. gönlümüzce geçireceğiniz bir haftamız olsun bendeki durumlar fenaydı bu aralar mağlum dönem öncesi iştah artması mevcut ne yapıcam bilemiyoruum önerilere açığım ...
Dereotu kesiyor. Bide arkadaş diyetisyene gitmiş sabah aç karnına ılık süt içmek insülin direncini kırmaya yardım ediyormuş.günaydınlaaar : ) yeni bir haftaya girerken umarım hepiniz iyisinizdir. gönlümüzce geçireceğiniz bir haftamız olsun bendeki durumlar fenaydı bu aralar mağlum dönem öncesi iştah artması mevcut ne yapıcam bilemiyoruum önerilere açığım ...
Günaydın kıZlar
Bugun pek keyfim yok halsizlik var nurofenle novalgin içtim basım da ağrıyor bir ağırlık var üstümde hayırlısı
yok canım benimki daha başlamadı sadece iştah kısmındayım halaaaaHayırlı haftalar adaşım ben de aynı durumdayım bugün başladı benim de varsa öneri ben de alayım
Dereotu kesiyor. Bide arkadaş diyetisyene gitmiş sabah aç karnına ılık süt içmek insülin direncini kırmaya yardım ediyormuş.
nasıl oldun canım inş. şimdi daha iyisindir ...
yok canım benimki daha başlamadı sadece iştah kısmındayım halaaaa
dere otunuda sevemedim gittiılık sütü denerim yarın sabah gerçi ben sütü ikindide neskefeyle içiyorum neden bu kadar iştahlıyım bilmem kiii
Dereotunu ben de pek sevmem salatalarda felan yerim de öyle tek başına yiyemem hiçkızlar ütüm öldü sizinkilere uzun ömür: ) baktığım ütünün bu sitedede reklamı var. tefal Gv 8930 pr0 Express . zannedersem n11 den 500 tl ye alabilecem tefal outletde indirimli 700 liraydı bu akşam eşimle alıyım diyorum daaa (ikna edebilirsem) benim oğlan hız aşımı yapmış 172 lirada ceza kağıdı geldii
Dereotunu ben de pek sevmem salatalarda felan yerim de öyle tek başına yiyemem hiç
Ütü için başın sağolsun ceza için de geçmiş olsun canım
Ütüye phılıps tavsiye edebilirim bak istersen canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?