Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Oh maşallah rezenede tuz biber :)

: )))))
ama yapmadım, içeri çok sıcak olmuş ondan uyuyamamışım, lavaboya gidince farkettim, gelince kapıyı açtım içeri serinleyince uyuyup kalmışım çok şükür.
bende diyorum ben neden böyle bu kadar terledim diye.....

canım herkesin bir imtihanı var, çeşit çeşit....
bizim imtihanlarımızdan biride bu, sabırlıolucaz elimizden geleni yapıcaz....
çokta kafamıza takmicaz....
senin şuanki duygularınıda çok iyi anlıyorum ama....
arada bir oluuuur....

Hayırlı haftalar adaşım ben de aynı durumdayım bugün başladı benim de varsa öneri ben de alayım

Dereotu kesiyor. Bide arkadaş diyetisyene gitmiş sabah aç karnına ılık süt içmek insülin direncini kırmaya yardım ediyormuş.

Günaydın kıZlar

Bugun pek keyfim yok halsizlik var nurofenle novalgin içtim basım da ağrıyor bir ağırlık var üstümde hayırlısı

nasıl oldun canım inş. şimdi daha iyisindir ...

Hayırlı haftalar adaşım ben de aynı durumdayım bugün başladı benim de varsa öneri ben de alayım
yok canım benimki daha başlamadı sadece iştah kısmındayım halaaaa

Dereotu kesiyor. Bide arkadaş diyetisyene gitmiş sabah aç karnına ılık süt içmek insülin direncini kırmaya yardım ediyormuş.

dere otunuda sevemedim gitti ılık sütü denerim yarın sabah gerçi ben sütü ikindide neskefeyle içiyorum neden bu kadar iştahlıyım bilmem kiii

kızlar ütüm öldü sizinkilere uzun ömür: ) baktığım ütünün bu sitedede reklamı var. tefal Gv 8930 pr0 Express . zannedersem n11 den 500 tl ye alabilecem tefal outletde indirimli 700 liraydı bu akşam eşimle alıyım diyorum daaa (ikna edebilirsem) benim oğlan hız aşımı yapmış 172 lirada ceza kağıdı geldii

Dereotunu ben de pek sevmem salatalarda felan yerim de öyle tek başına yiyemem hiç
Ütü için başın sağolsun ceza için de geçmiş olsun canım
Ütüye phılıps tavsiye edebilirim bak istersen canım

Dereotunu ben de pek sevmem salatalarda felan yerim de öyle tek başına yiyemem hiç
Ütü için başın sağolsun ceza için de geçmiş olsun canım
Ütüye phılıps tavsiye edebilirim bak istersen canım

yok canım yaaa daha önce philips ütü kullandım tam garantisi doldu bozuldu ütü parası kadar tamir parası istediler ütüyü servisde bıraktım philips ütüyle anılarım iyi değil birde tabanlarını sevmiyorum tefal daha bir kaygan sanki : )
cezayı sorma yaa puuufff sağol son olur inş.

ben çıkıyorum alışveriş merkezinde carrrefoursa ya gidecem ütüde bakarım ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…