Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sana iyi gezmeler adaşım bir de tefali dene o zaman
Ben de soğuktan evde büzüşüyorum bugün : )

Dereotu kesiyor. Bide arkadaş diyetisyene gitmiş sabah aç karnına ılık süt içmek insülin direncini kırmaya yardım ediyormuş.

ben nişanlıyken dereotu ve diyet ile 5-6kilo vermiştim, gerçekten iştah kapatıyor, nasıl olsa yeşillik diye çok aşırı tüketmiştim ben günde 3defa: ))))
ama sonra tansiyonumu çıkardı, doktora gittim, çok aşırı yediğin için olmuş dedi, bunu aşırı yersen yanında da portakalmıydı neydi onu ye dengelesin demişti.
çok aşırı yemeyin benden demesi.
tadını bende sevmem ama mecburen yemiştim zorla: (
halada hoşlanmıyorum tadından.

tüh her ikisi içinde geçmiş olsun canım.

arkadaşlar büyük ihtimal yarın izmire gidicem annemlerin yanına hafta sonuda orda olucam. Bu haftalık listeyi yapma imkanım yok kusura bakmayın lütfen...

olsun canım, canın sağolsun.
güle güle git gel inş, hayırlı yolculuklar.

Sana iyi gezmeler adaşım bir de tefali dene o zaman
Ben de soğuktan evde büzüşüyorum bugün : )

birdenbire ne soğudu havalar değilmi: )
artık ısınmicakmış böyle devam edecekmiş havalar.

sözüm sana değil yanlış anlama sakın, herkesi bir kefeye koyamam, öyle o kadar çok kişi topiğe yeni gelipte yazıp yazıp sonrada ortadan kayboluyorki, bu yüzden artık yeni gelen oldumu hiç ilgilenesim gelmiyor benim.
neden böyle yapıyorlar anlamış değilim, dalga geçer gibi, gelmicen niye yazıyon, niye geliyon.....
hatta bazen diyorum selam verip tanışıp tanışıpta sonrada ortadan kaybolanların listesini tutayım diyorum......
adıda dalga geçenler listesi olsun mesela..........

Selamün aleyküm..

ohh sonunda evimde ve burdayımm...cumartesi kardeşimin nişanı vardı koşturmaca hiç bitmedi...fırsat bulup bildirimde yapamadım nurcum kusura bakma canım....gerçi tartı yoktu kilomuda hala bilmiyorum...bugün güya yeniden başladım ama hiç yemek yapasım yok ne olucak halim....nişanımız güzel geçti...bol oyunlu ama tabi ben bu kiloyla oynamadım her yerimin lop lop olmasına sinir oluyorum...sonrasında bohça götürdük ve ben kucağımda sandıkla merdivende düştüm..kollarım ve dizlerim hala çok acıyo...neyse işin en zorlu kısmını atlattık diye umuyorum...bundan sonra yavaştan mobilya falan bakmaya başlıcaz...bende haberler böyle...burda sizinle olmayı ozledim muhabbet etmeyi ozledim ama şu ana kadar evde durmaya bile vakit olmuyodu inş bundan sonra aranızda olabilirim....

estağfirullah şimdilik buralardayım inşallah bi aksilik olmazsa

estağfirullah şimdilik buralardayım inşallah bi aksilik olmazsa

istisnalar kaideyi bozmazlar, insanız olabilir, ama o kadar çokta olmazki, sen bilmiyorsun çok fazla......
bu dilim onlara
kızdığım nokta dalga geçer gibi bir durumun olması, yoksa hiç önemli değil yani benim için gelmişler gelmemişler topiğe.
neyse sanki kabak senin başına patladı gibi oldu: )))))
kolay gelsin yeni başladığın diyetin bu arada: )

Aleyküm selam canım....bugünü boş gün ilan ettim bi öteye yatıyorum bi beriye....sen nasılsın...

iyi olmuş canım dinlen...
tüh ya düştün demek, çok geçmiş olsun balım... allahtan bi yerine bişey olmamış ciddi anlamda: (
hayırlı olsun nişanınız inş, allah kolaylıklar versin devamında da inş.
valla bende bugün deli koyun gibiyim....
tam uyuyor bugün bu laf bana....
pofffff..... yorgunum, tadım yok vs vs.... ciddi bi sıkıntım yok ama bugün bi tuhafım....
buna da şükür rabbime.

ayy sağolasın hepimize kolay gelsin. ben de çekiniyorum açıkçası yazmaya kimseyle tanışmadığım için

Aleyküm selam hoşgeldin canım ilk telaşı atlatmışsınız Allah tamamına erdirsin
Sana da geçmiş olsun Allah korumuş yine şükür

ayy sağolasın hepimize kolay gelsin. ben de çekiniyorum açıkçası yazmaya kimseyle tanışmadığım için
hoşgeldin aramıza...ben zeynep...yaklaşık üç senedir burdayım...muhabbete katıldıkça tanışırsın herkesle merak etme...

Aleyküm selam hoşgeldin canım ilk telaşı atlatmışsınız Allah tamamına erdirsin
Sana da geçmiş olsun Allah korumuş yine şükür

hoşbuldum ablacım çok sağol...evet atlattık çok şükür...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…