- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Geçmiş olsun şimdi daha iyisindir inşallahGünaydın kıZlar
Bugun pek keyfim yok halsizlik var nurofenle novalgin içtim basım da ağrıyor bir ağırlık var üstümde hayırlısı
Günaydın kıZlar
Bugun pek keyfim yok halsizlik var nurofenle novalgin içtim basım da ağrıyor bir ağırlık var üstümde hayırlısı
Niye kimse yok ki
slm kizlar
cok sukur bu sabah izmire geldik
gece yolculugu yaptik emine uyusun diye ama gece 1bucukta anca uyudu arabaya bindikten yarim saat sonra yirmi dakika arayla araba tutmasi nedeniyle bizi bir guzel yikadi resmen yinede cok sukur sagsaglim geldik
cuma sabahi tartildim ayniydim insallah burada cok kacirmam
bu hafta giremeyebilirim simdide abimin telefonundan girdim haftaya gorusuruz insallah
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
optum hepinizi
Meyra uyumadınmı daha
İyiyim canım sesim geldi. Ama parazitli :)) Eşim pc başında tepemde lamba uyuyamadım. Yorgunlukta uyutmuyorAaaa yeni gördüm mesajını canım, yok uyumadım daha: )
Sen napıyon canım? Nasılsın bugün biraz daha iyimisin??
İyiyim canım sesim geldi. Ama parazitli :)) Eşim pc başında tepemde lamba uyuyamadım. Yorgunlukta uyutmuyor
Oh maşallah rezenede tuz biber :)Rezeneninde kokusunu tadını hiç sevmiyom aksi gibi......
Benim kv bayılır rezeneye, tazesini yemeklere sarmaya koyar, yapı olarak çokta uykuyu sever: )))))))
kızlar ben çok kötü bişey yaptım. bugün öksürüğüm arttı ve burnumda sürekli tıkalı. yediğimin ne kokusunu ne tadını alabiliyorum.
bir anda bütün frenlerim boşalmış gibi çöp tenekesi gibi elime geçen herşeyden yedim. sonra yediğimden ne tat aldım ne zevk aldım. 1lt suyu soluksuz içtim ve midemi yıkadım. hangisinden daha çok pişmanım bilmiyorum ama ben çöp tenekesi psikolojisinden kendimi nasıl kurtarcam bilmiyorum. çok canım sıkkın
cnm benimde öyle hepimizin öyle inş başaracağız yaÇok kötü sedefcim daha diyete başlayalı 1 ay oldu daha verilecek 36 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?