Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

slm kizlar
cok sukur bu sabah izmire geldik
gece yolculugu yaptik emine uyusun diye ama gece 1bucukta anca uyudu arabaya bindikten yarim saat sonra yirmi dakika arayla araba tutmasi nedeniyle bizi bir guzel yikadi resmen yinede cok sukur sagsaglim geldik
cuma sabahi tartildim ayniydim insallah burada cok kacirmam
bu hafta giremeyebilirim simdide abimin telefonundan girdim haftaya gorusuruz insallah
gecmisi okuyamadim kusura bakmayin
optum hepinizi

selamün aleyküm...
offf bugün çok yoruldum, bugün gündüz hem misafir geldi hem gezmeye gittim: )))))
evdede iş yaptım.
kendimi pcnin sandalyesine zor attım şimdi....
bir papatyamı içsem acep.... evet evet iyi fikir....
gidip demliyim....

Günaydın kıZlar

Bugun pek keyfim yok halsizlik var nurofenle novalgin içtim basım da ağrıyor bir ağırlık var üstümde hayırlısı

geçmiş olsun canım.

Niye kimse yok ki

gerçekten: (
daykonun şarj dolması bozulmuştu.

geçmiş olsun.

İyiyim canım sesim geldi. Ama parazitli :)) Eşim pc başında tepemde lamba uyuyamadım. Yorgunlukta uyutmuyor

Sevindim canım biraz daha iyi olduğuna: )
Karanlık olsa daha kolay uyursun sanki canım.
Gerçi benimki karanlıkta ne oluyor hala uykum yok: )
Üstelik 2karanfili 10dk demleyip içtim birde: )
Birde rezenemi yapsam dermişim: ))))))
Hay allahım: )))))

Rezeneninde kokusunu tadını hiç sevmiyom aksi gibi......
Benim kv bayılır rezeneye, tazesini yemeklere sarmaya koyar, yapı olarak çokta uykuyu sever: )))))))

kızlar ben çok kötü bişey yaptım. bugün öksürüğüm arttı ve burnumda sürekli tıkalı. yediğimin ne kokusunu ne tadını alabiliyorum.
bir anda bütün frenlerim boşalmış gibi çöp tenekesi gibi elime geçen herşeyden yedim. sonra yediğimden ne tat aldım ne zevk aldım. 1lt suyu soluksuz içtim ve midemi yıkadım. hangisinden daha çok pişmanım bilmiyorum ama ben çöp tenekesi psikolojisinden kendimi nasıl kurtarcam bilmiyorum. çok canım sıkkın

üzülme cnm ya oluyo böyle krizler hepimizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…