Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yolcu kuzum nerelerdesin: )

heh geldim sonunda canım...işlere kaptırmışım kendimi....zil çaldı bi baktım kocam gelmiş..yemek falanda yapamamıştım daha vakit nasıl geçti anlamadım...markete çıktık sonra biraz abur cuburda aldı eşim yapma etme dedim olmadı sorsan yemicektim hiç birinden ama sonuç hüsrann...

hayırlı geceler güzeller
ben bu düzeni sevmedim. kör gibi kimle yazıştığını görmüyor insan.
ee kimse varmı yokmu bilmiyorum işte

ay evet ya çok sinir bozucuu....

Canim gun icerisinde az yemissin muhtemelen kan sekerin dustugu icin o kadar fazla olmus aksam

selamun aleyküm güzeller
bugün güne güzel başladım inşallah devamı gelir diycem ama biliyorum gelmiycek çünkü akşam üzeri yola çıkacaz yollarda hep hamur işi olacak
eşimle olsak hiçbirşey yapmaz yolda salata türü birşeyler yerdik ama kalabalık olucaz mecburen yolluk yapılacak.
yarın sabah erken saatlerde ıspartada olucaz onun için akşamdan yola çıkmamız gerekiyor. toplanma yeri inegöl akşam yemeğinde kardeşimde olabilirim . orda yiyebileceğim şeylerden yerim sonrası Allah kerim.
şimdi gidip biraz yolluk yapayım. birdaha giremeyebilirim en iyisi bildirim yapayım.
kilo : 92.5
spor : 5o dk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…