bence süt eksik. diyetin ana basamağı 5333 ve bu 3 lerden biri süt. hiç yoğurt yenmezmi.
kız yarın açmı kalcan o zaman :)haklısın tatlım: )
ama bende haklıyım ki şöyle haklıyım; benim gün tanımım akşam ezanı ile başlayıp bitiyor, yani bu liste perşembenin listesi tatlım: )
yani daha en az 2porsiyon süt gurubu yemem lazım yarın akşam ezanına kadar: )
çok sağol uyarın içinde.
nasılsın görüşmeyeli?
mandalina asitli olduğundan pişik yapabiliyormuşDaha hiç bişey yok. Daha önce mandalina vermiştim. Muzla mandalina karıştırdım ama sevmedi sıpış
kız yarın açmı kalcan o zaman :)
iyiyim valla bugün -200 daha gördüm. 105 göreyim istiyordum ama olmadı
cuma başladım 2.4 kilo verdim iki öğün yiyorum ama doymadan kalkmıyorum. 1 saat de spor yapıyorumPlanımda dikkatli beslenmek var, ben akşamları çok aşırı dikkat edicem yoğurt ve yulaf kepeği yicem sadece
Sen ne zaman başladın , kilo verdin mi?
evet ben de ordaki sıçanın fare olduğunu daha geçenlerde öğrendimsukker kişisel iletin gülümsetti beni: )))))))
bunu lisedeyken edebiyat hocamız demişti sınıfta, biz duyar duymaz sınıfca kahkaha atmıştık: ))))))
adamda şaşırmıştı tabiki ben ne dedim bunlar ne anladı diye: )
eline sağlık canım. devam maması almıyr beğenmedi paşa. meyve suyu meyve püresinide sevmedi. sofraya aldım bugün azcık domates çorbası içirdim. et sulu yemek yapmıştım onun suyundan içirdimmandalina asitli olduğundan pişik yapabiliyormuşyoğurt falan ver istersen ya da dur bana doğum sonrası kitapçık vermişlerdi hastaneden ordaki bilgileri paylaşayım
yenidoğan bebeklerin tamamlayıcı besin listeleri:
6.ay:
yoğurt
meyve suyu ve püreleri
çorbalar(sebze tarhana şehriye)
pekmez
yumurta sarısı(yarım)
devam mamaları
7.ay:
yumurta sarısı(tam)
sebze meyve püre
çorbalar(tarhana yayla sebze)
et(kıyma şeklinde çorbalara katılarak)
pekmez
devam mamaları
8.ay:
iyi ezilmiş ev yemekleri(kıymalı, sebzeli)
tam yumurta veya peynir(tuzsuz)
tahıl(pilav makarna) ezmesi
kurubaklagil ezmesi
devam mamaları
sukker kişisel iletin gülümsetti beni: )))))))
bunu lisedeyken edebiyat hocamız demişti sınıfta, biz duyar duymaz sınıfca kahkaha atmıştık: ))))))
adamda şaşırmıştı tabiki ben ne dedim bunlar ne anladı diye: )
hangisi nerde nerde ???evet ben de ordaki sıçanın fare olduğunu daha geçenlerde öğrendimTürkçe işte sündükçe sünüyo
Hergün gelip tekmil verilecek bakayım. Kim demiş cuma bildirim yok diye. Ben tutarım bu hafta. Ama akşama kalır sonuçlar.
Kimse pazartesiyi beklemiyor ya allah diyoruz hadi vakalım.
Yarın yoklama alıcam
Eveeeettt 1400 cal aldııııım veeee 30dk lesli yaptııııııımmmm
Çıtır olcam ben oh oh
merhabalar durumlar bendede pek parlak değil ama toparlıyacam . bugün çok canım sıkıldı 3 aylık kan için ilaç tedavim vardı işte 40 gündür hapımı hergün içiyorum. baktım olmuyor bir dr. arkadaşta aile hekiminiz sana neden ilaç verdi iğne verseydi keşke en azından iştahın artmazdı dedi.( eczacımızda ben hatırlıyorum bu ilaçları içerken 6 kilo almıştım demez mı kadında incecik) ve soluğu aile hekiminin yanında aldım. yok kan iğnelerini devlet ödemiyormuş orda problem yok alıcam tamam dedim. ama iğneyi vurdurabilmem için dr. reçete yazması lazımış kadın inat etti yazmamda yazmam diye delirtti benii o kadar zor bir aile hekimimiz varki yani onunla bir arpa boyu yol alamıyoruz bütün hastalarıda şikayetcii uufff
kusura bakmayın biraz uzun oldu bende ilaçları içmiyeceğimi söyledim yani artık besinlerden kanımı çoğaltmaya çalışayım yapcak bişey yok
arkadaslar yoldaym izmire dogru ins. sorunsuz giderim. oglan uyudu sukur. biletimi izmirden abim ayirtti sozde kestrmemis bindim arabadan indirdiler ya 45dk bekledm he cocukla otogarda. kaynnmda vardu zaten gitmemi istemiyodu iyice tuz biber oldu. neyse artk yoldaym
selam kızlar.. bu saatte kimsecikler yoktur ama
pazartesi ve bugün uğrayamadım hiç. Pazartesi Kıs temizliği yaptım evin şeklini değiştirdim akşama kadar onunla uğraştım. akşamda yorgunluktan sızmışım.
Bugün ise bir arkadaşıma kahvaltıya gittim ve yarım ekmeği götürdümAkşam özel derse gittim. biraz eşimle tv izledim derken aklıma geldiniz biraz geç oldu ama
Bu arada yarında ufak kaçamaklarım olabilir misafirlerim var ama kesinlikle yarım ekmeği götürmem.
hayırlı geceler güzeller
ben köyden döndüm.
ama farkedilir şekilde kilo alıyorum .
acilen bu gidişe dur deme vakti geldi. bu hafta yeğenimin yemin törenine gidicem dönüşte ipleri ele alıp sıkı tutma zamanı.
önümüzdeki hafta buralardayım inşallah
Kızlar beni de aranıza alır mısınız ?
98 kiloyum
Fasulye havuç patates mercimek Burgur herseyi karıştır valla daha kıymaya gecmedin değil mi kemik suyuna izin verirse doktorun kemik suyu ile pişir çorbayı
rica ederim yine aynı kitapçıktan alıntı yapıyorum:eline sağlık canım. devam maması almıyr beğenmedi paşa. meyve suyu meyve püresinide sevmedi. sofraya aldım bugün azcık domates çorbası içirdim. et sulu yemek yapmıştım onun suyundan içirdim
Ankara da buz gibi canımoyyy üşüdüm, içeride soğuk değil ama bir üşüme geldi....
asuman ablam gel sana sarılayım ısınayım: ))))
evet ben de ordaki sıçanın fare olduğunu daha geçenlerde öğrendimTürkçe işte sündükçe sünüyo
hımm azimle işeyen değilmiydi o?
hımm azimle işeyen değilmiydi o?
Ankara da buz gibi canım
Ben burdayım ama netim sürekli gidiyor sinir oldum
Gel sarılalım
sen uzaklardan gelme ankaradaysa ben sarılırım hazır hatunu bulmuşumtamam geldim: )
benim dediğimde azimle işleyenmiş sonra sonra böle olmuş. kısalmış :)
yok işte fiil değil o isim. hırslı fare taşı bile deler anlamında azimli sıçan
ay Allah iyiliğini versin o da mantıklı tabi.:)benim dediğimde azimle işleyenmiş sonra sonra böle olmuş. kısalmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?