- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Tekrar hoşgeldin bu sefer başarırsın inşallahSelam 38 yasındayım vee 95 kiloyum bu kaçıncı başlayışıım bilmiyorum buraya zaman zaman yazıyorum ve hep husran ttekrar bismillah.
evett hepsini aldım okumaya başladım. yazdıkları beni ikna etti güzel bi yaşam biçimi gerçekten :)
hoşgeldin bstor merve ben yaş 22
Buyur gel ama çıtır olana kadar gitmek yok
Hoşgeldin aldık bile : )
ne yapıyorsun diyet olarakAyy İnşallah kızlaaar.
Şöyle güzel tavsiyeleriniz var mı bana ??
Çok teşekkür ederim
Fasulye havuç patates mercimek Burgur herseyi karıştır valla daha kıymaya gecmedin değil mi kemik suyuna izin verirse doktorun kemik suyu ile pişir çorbayıKızlar oğlum 6 aya girecek bana sebzeyle yapacağım ek gıda önersenize sadece kabak aklıma geldi
Hareketleniyor çünküYa küçüğüm güzel emiyor ama zayıflıyor
tekrar hoşgeldin memnun oldum gözde ben de 109 kiloyum karatay ve 1 saat spor yapıyorum sen nasıl başladın neler yapıyorsnHoşbulduk
Gözde bende 25 yaşındayım
Az önce en sevdiğim yemekle vedalaştım, uzun bir süre görüşmemek üzere
ne yapıyorsun diyet olarak
Daha hiç bişey yok. Daha önce mandalina vermiştim. Muzla mandalina karıştırdım ama sevmedi sıpışFasulye havuç patates mercimek Burgur herseyi karıştır valla daha kıymaya gecmedin değil mi kemik suyuna izin verirse doktorun kemik suyu ile pişir çorbayı
Ben emziriyorum her gördüğüm diyete heveslenip hiçbişi yapmıyorum. Kalori sayıyorum. Birazda egzersiz yapıyorumValla bir diyet yapmayacağım açıkçası ama ilk hafta akşamları sadece yulaf kepeği ve yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum.
Onun dışında kalorisi yüksek, yağlı ve şekerli besinlerden uzak durmaya çalışıcam ve bol su içmeye çalışıcam, aslında ne yapılması gerektiğini çok iyi bilip de yapamayanlardanım ben
Sen neler yapıyorsun peki?
Planımda dikkatli beslenmek var, ben akşamları çok aşırı dikkat edicem yoğurt ve yulaf kepeği yicem sadecetekrar hoşgeldin memnun oldum gözde ben de 109 kiloyum karatay ve 1 saat spor yapıyorum sen nasıl başladın neler yapıyorsn
bence süt eksik. diyetin ana basamağı 5333 ve bu 3 lerden biri süt. hiç yoğurt yenmezmi.şuan için:
3202*10
3tahıl
2et
0süt
2meyve
*
1yağ
0sebze
(başarılı)
----------------------------------------
bugün yeşil çay (-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?