Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evett hepsini aldım okumaya başladım. yazdıkları beni ikna etti güzel bi yaşam biçimi gerçekten :)

hoşgeldin bstor merve ben yaş 22

Hoşbulduk
Gözde bende 25 yaşındayım
Az önce en sevdiğim yemekle vedalaştım, uzun bir süre görüşmemek üzere

Kızlar oğlum 6 aya girecek bana sebzeyle yapacağım ek gıda önersenize sadece kabak aklıma geldi
Fasulye havuç patates mercimek Burgur herseyi karıştır valla daha kıymaya gecmedin değil mi kemik suyuna izin verirse doktorun kemik suyu ile pişir çorbayı

ne yapıyorsun diyet olarak

Valla bir diyet yapmayacağım açıkçası ama ilk hafta akşamları sadece yulaf kepeği ve yoğurtla geçirmeyi düşünüyorum.
Onun dışında kalorisi yüksek, yağlı ve şekerli besinlerden uzak durmaya çalışıcam ve bol su içmeye çalışıcam, aslında ne yapılması gerektiğini çok iyi bilip de yapamayanlardanım ben

Sen neler yapıyorsun peki?

Fasulye havuç patates mercimek Burgur herseyi karıştır valla daha kıymaya gecmedin değil mi kemik suyuna izin verirse doktorun kemik suyu ile pişir çorbayı
Daha hiç bişey yok. Daha önce mandalina vermiştim. Muzla mandalina karıştırdım ama sevmedi sıpış

Ben emziriyorum her gördüğüm diyete heveslenip hiçbişi yapmıyorum. Kalori sayıyorum. Birazda egzersiz yapıyorum

tekrar hoşgeldin memnun oldum gözde ben de 109 kiloyum karatay ve 1 saat spor yapıyorum sen nasıl başladın neler yapıyorsn
Planımda dikkatli beslenmek var, ben akşamları çok aşırı dikkat edicem yoğurt ve yulaf kepeği yicem sadece
Sen ne zaman başladın , kilo verdin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…