- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Ben bu ayki hedefime ulaşamadım. Aralıkta 6.1 kilo vermem gerekiyor böylece 2 hanelere düşüyorumHepimiz hedeflerimize ulaşırız inşallah
verirsin inşallah çabucacık yahu. ben şu an 108m yılbaşı hedefim 95. evet o iki haneli kilolarımı özledimBen bu ayki hedefime ulaşamadım. Aralıkta 6.1 kilo vermem gerekiyor böylece 2 hanelere düşüyorum
Kız 1 ayda 13 kilomu vercenverirsin inşallah çabucacık yahu. ben şu an 108m yılbaşı hedefim 95. evet o iki haneli kilolarımı özledim
Zeytin yağ yakımına faydalıymış. Karatay diyorki diyetisyenler hep yabancıları örnek alıyor ama onların kültüründe zeytin yokmuşkahvaltı: iki haşlanmış yumurta,yarım avuç içi peynir,1 eşil zeytin,yarım kase kara lahana, yarım turp,yarım çay bardağı ceviz,1 kuru kayısı, 2 yemek kaşığı mantarlı menemen, 1 bardak çay
Zeynepcim sen epey az yiyorsun tüm gün durabiliyorsun demek maşallah
Ben yediklerimi saymaya kalksam destan olur herhalde
geçen bugün için sağlık olsun bakalım canım: )
kalan sağlar bizimdir inş: )
bugün daha iyisin ama canım, birazda süt gurubu ekle ve meyve gurubu et gurubu ekle az daha canımcım...
günaydın hanımlar :)
başladığım kilo: 112 (21.11.2014)
şu an :108.6
fark:3.4 kilo
95
fazla ucmamışımdır umarım
günaydın öncelikle hayırlı olsun, ilk çocuk mu, sezeryan mı olucaksın
evet ben de karatay yapıyorum da bu sefer zeytine yer kalmadı tıka basa doydum hatrı kalmasın diye yedim 1 taneZeytin yağ yakımına faydalıymış. Karatay diyorki diyetisyenler hep yabancıları örnek alıyor ama onların kültüründe zeytin yokmuş
1 haftada üç buçuk kilo verince gaza geldim vermek için parçalıcam kendimiKız 1 ayda 13 kilomu vercen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?