Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kahvaltı: iki haşlanmış yumurta,yarım avuç içi peynir,1 eşil zeytin,yarım kase kara lahana, yarım turp,yarım çay bardağı ceviz,1 kuru kayısı, 2 yemek kaşığı mantarlı menemen, 1 bardak çay

Zeytin yağ yakımına faydalıymış. Karatay diyorki diyetisyenler hep yabancıları örnek alıyor ama onların kültüründe zeytin yokmuş

Selamün aleykümmm...

bugün misafirim var çok gelemicem ama şöyle bi göz attım sanki herkes yavaştan diyet moduna giriyomu ne...

Zeynepcim sen epey az yiyorsun tüm gün durabiliyorsun demek maşallah
Ben yediklerimi saymaya kalksam destan olur herhalde

şey ablacım aslında durmaya çalışıyorum..ay sonu dolap tamtakır...yiyebileceğim şeyler sınırlı...şimdilik idare etmeye çalışıyorum yanii...

geçen bugün için sağlık olsun bakalım canım: )
kalan sağlar bizimdir inş: )

bugün daha iyisin ama canım, birazda süt gurubu ekle ve meyve gurubu et gurubu ekle az daha canımcım...

eklicem inş canım...

günaydın hanımlar :)
başladığım kilo: 112 (21.11.2014)
şu an :108.6
fark:3.4 kilo

tebrikederim canımm...azmin bizede bulaşır inş...

95
fazla ucmamışımdır umarım

günaydın öncelikle hayırlı olsun, ilk çocuk mu, sezeryan mı olucaksın

Amin sagol 3. Cocuk 3. Sezeryani olucam yani ins.

Alisverisi sormustu bi arkadas daha hic bisey almadim 2 yasinda ablasi var onun cogunluk esyasini kullancak sadece kiyafet alicam ins.

Zeytin yağ yakımına faydalıymış. Karatay diyorki diyetisyenler hep yabancıları örnek alıyor ama onların kültüründe zeytin yokmuş
evet ben de karatay yapıyorum da bu sefer zeytine yer kalmadı tıka basa doydum hatrı kalmasın diye yedim 1 tane . değilse sınırsız zeytin yiyebilirsiniz diyor :)

Gelelim bana
Resmime devam ediyorum hic te ortam yok anacim biseye sardimmi baska bisi dusunmuyorum onu bitirene kadar
Diyeti sorarsaniz su lahanin ardindan kilo aldim yeme krizleri acayipti pisman oldum yaptigima sonrasinda 85`e kadar ciktim pazartesinden itibaren spora da basladim cok sukur yine verdim
Dun babamla devlethastanesine gitmistik oranin diyetisyeniyle gorustum kas yag olcen makine yokmus
Gecen ayin 27 sinden bu ayin 27 sine 3 kg vermisim diyetisyende guzel dedi saglikli olarak vermek istiyorsan ideali ayda 2 kg dedi sporu ihmal etme dedi sen artik ogrenmissin ne yapman gerektigini bana gelsende ayni seyleri verecegim zaten 3 ana 3 ara ogun dedi dedi de dedi iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…