arkadaşlar herkese selam forumda eskiyim. fakat bu topicte yeni sayılırım. gerçi daha önceden katılmıştım aranıza ama yaklaşık 4 yıl önceydi. çoluktu çocuktu derken uzak kaldım şimdi tekrar diyetteyim. zayıflayıp 2. çocuğu yapmak istiyorum. kilo tickerını nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz.
Canım bende burda eskiyim. 2011 de doğum sonrası hipotroidi ile diyete başladım 104 kilo. 1 yılda 82 kiloya düştüm. 2 yıl geçti rakamları görüyorsun
İlk oğlumdan sonraydı canım.hoşgeldiniz : )
evet bu durumu bende çok yaşadım ama inş. son olur ve bu sefer verdiklerimi koruyabilirim. sizin anlatığınız bu durum bebekten önceydi değilmi bu sefer öyle olmıycaktır. şimdidende başladığınız zaman yaza inanılmaz incelme olucaktır.
Hayırlı cumalar kaçak hemşerimhayırlı cumalarrrr
ceeeeeeeeee :)
geçmiş olsunIyi akşamlar herkese
Bugün epey yoğundum öğlen hastaneye gittim artık tescilli fıtıklıyım boyun fıtığım tescilliydi şimdi de bel fıtığım tescillendi bikaç tane varmış ama biri sinire baskı yapıyormuş felan işte neyse epey sıkıntım var bu aralar dizden fıtıktan
Fizik tedavi önerdi ama hastane yoğunmuş o nedenle özel bir yer araştıracağız
Ben pek istemiyorum ama bakalım
Neyse hastaneden sonra arkadaşta oturmaya gittik
Akşam eve geldim misafirim geldi çaya onlar da az önce gittiler
Yarın da sabah kızımı dersaneye göndermek için yine erken kalkacağım öğlen de bir komşu teyzenin oğlu vefat etmişti onun kırkına gideceğiz bize biraz uzak mesafe ama eşim okuyacak zaten beraber gideceğiz
Pazar da dinlenirim inşallah
Iyi akşamlar herkese
Bugün epey yoğundum öğlen hastaneye gittim artık tescilli fıtıklıyım boyun fıtığım tescilliydi şimdi de bel fıtığım tescillendi bikaç tane varmış ama biri sinire baskı yapıyormuş felan işte neyse epey sıkıntım var bu aralar dizden fıtıktan
Fizik tedavi önerdi ama hastane yoğunmuş o nedenle özel bir yer araştıracağız
Ben pek istemiyorum ama bakalım
Neyse hastaneden sonra arkadaşta oturmaya gittik
Akşam eve geldim misafirim geldi çaya onlar da az önce gittiler
Yarın da sabah kızımı dersaneye göndermek için yine erken kalkacağım öğlen de bir komşu teyzenin oğlu vefat etmişti onun kırkına gideceğiz bize biraz uzak mesafe ama eşim okuyacak zaten beraber gideceğiz
Pazar da dinlenirim inşallah
ben geldimm ama kimsecikler yok sanırım....
asuman ablacım çok geçmiş olsun...Rabbim şifa versin...
hoşbuldum nasılsınn...ya görünmüyo ya artık...herkesin isminide tek tek kontrol etmek zor burdamı diye..ne saçma oldu böyle ya düzeltseler artık....hoşgeldin: )
galiba yok canım...
sukker var sanırım.
geçmiş olsunkendini çok zorlama aman dikkat et. Allah rahmet eylesin, Allah kabul etsin
bende varıııımmmhoşgeldin: )
galiba yok canım...
sukker var sanırım.
geçmiş olsun bacııımmm. ne yapıyon kendine sen. dikkat et aman diyimÂmin sukker teşekkür ederim
menümde
kahvaltı 2 yumurtayla sucuklu omlet,2 dilim ekmek...
ara 2 mandalina
ara bi avuç kadar tuzsuz fıstık.....
akşam bi tabak hamsili pilav...
2 kupa yeşilçay 2 litre su....
bugün fena sayılmaz gibi....
hoşbuldum nasılsınn...ya görünmüyo ya artık...herkesin isminide tek tek kontrol etmek zor burdamı diye..ne saçma oldu böyle ya düzeltseler artık....
Meyracım sağol canım mesajlarını alıntılamıştım ama gelmemişler
Kafama takmıyorum zaten şükür mevlâya ama sıkıntılıyım bu ara epey ağrım var
Sen de dikkat et kendine hasta olma inşallah
Ben de seviyorum arkadaşlarla olmayı ama biraz kalabalık olunca Gürültüden kafam pek hoş olmuyor işte : )
bende varıııımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?