inşşallah oluruzzz üzülme geleceğe bakcezzzbende hep artıdayım 89 gördüm...çok üzgünüm....hedeften yana umudum yok malesef....ama 85 diyeyim...
nisanda kardeşimin düğünü var inşallah ozamana kadar 75 falan olurum....hayal gibi ya neyse....
sanada ceeeeee kaçak gel lütfennnnhayırlı cumalarrrr
ceeeeeeeeee :)
bonuss kız tavsiye ediyinmiii 3. doğurammıııAmin sagol 3. Cocuk 3. Sezeryani olucam yani ins.
Alisverisi sormustu bi arkadas daha hic bisey almadim 2 yasinda ablasi var onun cogunluk esyasini kullancak sadece kiyafet alicam ins.
maşşallahhhhGelelim bana
Resmime devam ediyorum hic te ortam yok anacim biseye sardimmi baska bisi dusunmuyorum onu bitirene kadar
Diyeti sorarsaniz su lahanin ardindan kilo aldim yeme krizleri acayipti pisman oldum yaptigima sonrasinda 85`e kadar ciktim pazartesinden itibaren spora da basladim cok sukur yine verdim
Dun babamla devlethastanesine gitmistik oranin diyetisyeniyle gorustum kas yag olcen makine yokmus
Gecen ayin 27 sinden bu ayin 27 sine 3 kg vermisim diyetisyende guzel dedi saglikli olarak vermek istiyorsan ideali ayda 2 kg dedi sporu ihmal etme dedi sen artik ogrenmissin ne yapman gerektigini bana gelsende ayni seyleri verecegim zaten 3 ana 3 ara ogun dedi dedi de dedi iste
Benim sporum 80 dkKilo : 82,8
Spor : 290 dk
Benimde 15 kg kaldiÇok saolun daha 20 kilo var
Emzirmesem bende istiyordum ama olmadıDaha vermem gereken var
Neyi istiyosun kuzum ameliyatimiEmzirmesem bende istiyordum ama olmadı
EvetNeyi istiyosun kuzum ameliyatimi
Bende emziriyorumEmzirmesem bende istiyordum ama olmadı
Ama begenmedim ben bunuu
Bebeğin ne kadarBende
Bende emziriyorum
Canım bende burda eskiyim. 2011 de doğum sonrası hipotroidi ile diyete başladım 104 kilo. 1 yılda 82 kiloya düştüm. 2 yıl geçti rakamları görüyorsunAma begenmedim ben bunuu
Neden ameliyat bak soyluyorum 1 senede istedigin kiloya dusersin hemde ameliyatsiz benim bi arkadasim 93 kg dan 65 lere dustu 1 senede ustelik troid problemi vardi onu gorunce dedimki benim neyim eksik cok sukur bi hastaligim yok ben ondan daha mi az iradesizim yapan nasil yapiyor en de yaparim dedim ama gercekten beyinde bitireceksin once ajandam var hergun tartilip yaziyorum bana iyi geliyor aylik verdiklerimi hesapliyorum onceki ay sadece 200 gr vermisim bu ay daha siki tuttum mesela velhasil kelam basarabilirsin butun kilo verenler gibi sen de verebilirsin
Sahsi fikrimdir...
Ameliyata karsiyim ben de 30 kg verdim ameliyatsiz 2 ayda olmadida 7 ayda oldu benim vermemde bu 17 ay da olabilirdi ama eger gercekten bir saglik sorunu yoksa istedikten sonra veriliyor be kardesimmmm
canım benimki 6. sınıfa gidiyor teog a girmedi ama 6. sınıf zormuş benimkin de de bir isteksizlik sormaa napıcam bilmiyorum soru filan çözdürüyorum cevap anahtarından konturol ediyorum ama yapamadığı soruları anlatamıyorum bu noktada özel ders veya dersane lazım herhalde değil mii zaman olarak dersane istemiyorum ama herhalde mecbur kalıcaz dersaneye ...74FRIDA mmm nasilsin kizcenin sinavi nasil gecti
Çok saolun daha 20 kilo var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?