Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

bende hep artıdayım 89 gördüm...çok üzgünüm....hedeften yana umudum yok malesef....ama 85 diyeyim...

nisanda kardeşimin düğünü var inşallah ozamana kadar 75 falan olurum....hayal gibi ya neyse....
inşşallah oluruzzz üzülme geleceğe bakcezzz
hayırlı cumalarrrr

ceeeeeeeeee :)
sanada ceeeeee kaçak gel lütfennnn
Amin sagol 3. Cocuk 3. Sezeryani olucam yani ins.

Alisverisi sormustu bi arkadas daha hic bisey almadim 2 yasinda ablasi var onun cogunluk esyasini kullancak sadece kiyafet alicam ins.
bonuss kız tavsiye ediyinmiii 3. doğurammııı
maşşallahhhh

Ben gecen ayin basinda 80 kg hedef belirlemistim ama tirt ciktim tutturamadim hedefimi kendimi kiniyorum
Bu ay daha dusuk tutuyorum hedefimi yine 80 diyorum yani verecek 2,8 kg var insallah bu sefer olur olmazsa da butun 90+ ayiplasin beni

arkadaşlar herkese selam forumda eskiyim. fakat bu topicte yeni sayılırım. gerçi daha önceden katılmıştım aranıza ama yaklaşık 4 yıl önceydi. çoluktu çocuktu derken uzak kaldım şimdi tekrar diyetteyim. zayıflayıp 2. çocuğu yapmak istiyorum. kilo tickerını nasıl yaptınız yardımcı olurmusunuz.

Ama begenmedim ben bunuu
Neden ameliyat bak soyluyorum 1 senede istedigin kiloya dusersin hemde ameliyatsiz benim bi arkadasim 93 kg dan 65 lere dustu 1 senede ustelik troid problemi vardi onu gorunce dedimki benim neyim eksik cok sukur bi hastaligim yok ben ondan daha mi az iradesizim yapan nasil yapiyor en de yaparim dedim ama gercekten beyinde bitireceksin once ajandam var hergun tartilip yaziyorum bana iyi geliyor aylik verdiklerimi hesapliyorum onceki ay sadece 200 gr vermisim bu ay daha siki tuttum mesela velhasil kelam basarabilirsin butun kilo verenler gibi sen de verebilirsin

Canım bende burda eskiyim. 2011 de doğum sonrası hipotroidi ile diyete başladım 104 kilo. 1 yılda 82 kiloya düştüm. 2 yıl geçti rakamları görüyorsun

Sahsi fikrimdir...
Ameliyata karsiyim ben de 30 kg verdim ameliyatsiz 2 ayda olmadida 7 ayda oldu benim vermemde bu 17 ay da olabilirdi ama eger gercekten bir saglik sorunu yoksa istedikten sonra veriliyor be kardesimmmm

azmin,iraden hiç bitmesin daykom
evet canım veriliyor koruması ise vermekden daha zor! başladığımız bu kilo verme yolunda bende 20 kilo verdim vermeyede devam ediyorum.

74FRIDA mmm nasilsin kizcenin sinavi nasil gecti
canım benimki 6. sınıfa gidiyor teog a girmedi ama 6. sınıf zormuş benimkin de de bir isteksizlik sormaa napıcam bilmiyorum soru filan çözdürüyorum cevap anahtarından konturol ediyorum ama yapamadığı soruları anlatamıyorum bu noktada özel ders veya dersane lazım herhalde değil mii zaman olarak dersane istemiyorum ama herhalde mecbur kalıcaz dersaneye ...

konu anlatımlı güvender almıştım soruları yetersiz geldi morpa kampüsde var ama yeni soru bankası alıcam ne alsam ?

birde yeniden basketbola başladı okul idman koşuşturuyoruz teyzesi :) sizin teog nasıl geçti zormuydu ?

Çok saolun daha 20 kilo var

sizede geçmiş olsun kalan 20 kiloyu da kolaylıkla verirsiniz inş. : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…