Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

eline sağlık asuman:)

iyi geceler hanımlar yatılı misafirim var haftasonu pek giremeyebilirm. bugünkü menüm
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim peynir,yarım çay bardağı çiğ fıstık,yarım kk kara lahana,1 kase yoğurt
akşam:1 kase mercimek çorbası, 2 porsiyon ekşişi köfte,yoğurtlu kara lahana, yarım soğan, 1 çb sütlü kahve
45 dk zumba
15 dk kondisyon bisikleti
2.5 litre su

Çok güzel bir gün tebrikler canım senin şuzumba nasıl 45dk. Lık video mu? Linkini atsanda bur atsanda bur

1. Sukker ………-1.5
  2. Mavixsx83_asumanzeynep………-0.8
  3. Nur1835………-0.5

Tebrikler kızlar.....

Eksiğim yanlışım varsa affola

Estağfirullah ablam, ellerine sağlık....
Sağolasın.

Nevzamansız dı Kullanıcı adı
Vay be kimler kimler vardı şimdi nerelerde ne yapıyorlar kim bilir

Aynen: (((

evet başladım sabahları serviste okuyorum 60. sayfada daha detaylara gelemedim aslında şimdilik bildiğim seyler esas kısma gelmedim yani:)

: ))))
Hadi bakalım kolay gelsin, iyi okumalar canım.
İçimden bir ses seninde bu yolda benim gibi başarılı olacağını söylüyor inş.....
Optum

Meyra yoğunmuşsun yine maşallah
Adaşım nasılsın bugün daha iyisindir inşallah
Senin kurabiyeden yaptım pek bi güzel oldu kızın yanına koyacak olmasam çoğu yenirdi herhalde yarın bir daha yaparım belki bir de peynirli börek yaptım yolluk afiyetle yesinler
Sabah 5 de kalkacağız 5.30 da okula gideceğiz eşim de o saatte camiye gidiyor ben götüreceğim artık okul yakın hemen yanında emniyet genel müdürlüğü var ama yine de o saatte dışarı çıkmak azcık tırstırıyor beni
Adaşım haftaya net 1 er kilo verelim inşallah fazlası olsun eksiği olmasın

günaydınlaar gününüz güzel hafta sonunuz muhteşem geçsiin

evet canım dün bir önceki güne göre daha iyiydim, hapşurmam biraz daha azaldı ama hala burnum tıkalı kızı yolcu etmişsindir. hayırlısıyla güle güle gitsin gelsiin dün bende yaptım simitimi yarım olarak tadına baktım mahlebi kötüydü hiç koku vermedi daha güzel simitler yaptığımıda hatırlıyorum yani ama yinede fena değildi yenecek artık :)

evet önümüzdeki hafta en az -1 ve daha fazlası oluruz inş. benim bugünde biraz düzensiz olur ondan sonrasında daha dikkatli olabilirim inş.

Selamün aleykümm..

mis gibi kahvaltımı yaptım...yeşilçayımı yudumlarkene size bakam dedim...akşama yemeğe davetliyiz...kazasız atlatmaya çalışıcam inş...yarından daha korkuyorum...k.pederlerle beraber taa büyükçekmeceye gidicez eşimin halasına...ordan dayısına geçicez falan derken bütün gün dışarda ve nefis hamurişlerinin içinde olucam umarım nefsime yenik düşmem...neyse bugün ütümü bitirmeliyim kalkayım bi yandanda kızın ödevleriyle uğraşıyoz...hayden görüşmek üzre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…