Ceco34 banu vardı gelmiyor artık buraya. 8. Takımda benimle.Nevzamansız dı Kullanıcı adı
Vay be kimler kimler vardı şimdi nerelerde ne yapıyorlar kim bilir
evet başladım sabahları serviste okuyorum 60. sayfada daha detaylara gelemedim aslında şimdilik bildiğim seyler esas kısma gelmedim yani:)hadi gözünaydın hayırlı olsun inş canım: )
güle güle oku, güle güle yap inş, başladınmı okumaya?: )
Evet 80-89 da da aktifCeco34 banu vardı gelmiyor artık buraya. 8. Takımda benimle.
eline sağlık asuman:)
- Dafi……92.5……aynı
- Meyra ……83.1……aynı
- Berkuras……98.8……+0.3
- Nursena……91……+1
- Yst38……106.6……+0.6
- Y.o.l.c.u……89.2……+0.2
- Sukker……107……_1.5
- 74FRIDA……109.6……_0.4
- Mavixsx83……111.7……-0.8
- Asirenkler……94.6……-0.4
- Pinkstrap……60……+4
- Nur1835……69.5……-0.5
- Asumanzeynep……91.2……-0.8
Çok güzel bir gün tebrikler canım senin şuzumba nasıl 45dk. Lık video mu? Linkini atsanda bur atsanda buriyi geceler hanımlar yatılı misafirim var hasonu pek giremeyebilirm. bugünkü menüm
kahvaltı:2 yumurta, 1 dilim peynir,yarım çay bardağı çiğ fıstık,yarım kk kara lahana,1 kase yoğurt
akşam:1 kase mercimek çorbası, 2 porsiyon ekşişi köfte,yoğurtlu kara lahana, yarım soğan, 1 çb sütlü kahve
45 dk zumba
15 dk kondisyon bisikleti
2.5 litre su
- Sukker ………-1.5
- Mavixsx83_asumanzeynep………-0.8
- Nur1835………-0.5
Eksiğim yanlışım varsa affola
Nevzamansız dı Kullanıcı adı
Vay be kimler kimler vardı şimdi nerelerde ne yapıyorlar kim bilir
evet başladım sabahları serviste okuyorum 60. sayfada daha detaylara gelemedim aslında şimdilik bildiğim seyler esas kısma gelmedim yani:)
Meyra yoğunmuşsun yine maşallah
Adaşım nasılsın bugün daha iyisindir inşallah
Senin kurabiyeden yaptım pek bi güzel oldu kızın yanına koyacak olmasam çoğu yenirdi herhalde yarın bir daha yaparım belki bir de peynirli börek yaptım yolluk afiyetle yesinler
Sabah 5 de kalkacağız 5.30 da okula gideceğiz eşim de o saatte camiye gidiyor ben götüreceğim artık okul yakın hemen yanında emniyet genel müdürlüğü var ama yine de o saatte dışarı çıkmak azcık tırstırıyor beni
Adaşım haftaya net 1 er kilo verelim inşallah fazlası olsun eksiği olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?