asum yenam nasılsınız ve diğer göremediğim ne biçim sayfa olmuş valla giresim gelmiyo heç bişey görmüyoruz
Olmaz mı hiç tadından yenmez : ))Ben varım olurmu..??
bizde eşim nöbetçi kızlarla bu tazr benim oynuyoz tülbentleri doladılar bellerine bende nurelleymışım tarzmıyım enne diyolar büyük e tarzsın dedim küçük cadıya olmamış dedim tarz deilsin dedim üzerime saldırdı ben tarzım diye :)))
Şükür canım iyiyiz diyelim iyi olalımasum yenam nasılsınız ve diğer göremediğim ne biçim sayfa olmuş valla giresim gelmiyo heç bişey görmüyoruz
Hayırdır canım bir sorun mu varİyiyiz nursenacım...daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum...
Kızlar nasıl.? iyileştinizmi.?
Hayırdır canım bir sorun mu var
Yoldalar geliyorlar canımAsucum, Konya'ya göndermişsin kızı...
Bir de kilo vermişsin sevindim çok...
aman bugün az iyi ama şuan acayip terliyo sanırım terle atıyo hastalığınıİyiyiz nursenacım...daha doğrusu iyi olmaya çalışıyorum...
Kızlar nasıl.? iyileştinizmi.?
Yerim seni de buhranlarını da : ))Yok canım belli birşey yok...Klasik nilüfer bunalımları..
Her ay buhran olaylarına girmesem kuralı bozmuş olurum.:))
Çok uğraştırdı kızlar seni bu sefer canım zor atlattılaracil inmeliyizzz asuuuuu
yaza ankaraya geldiğimde gene kuğuluda 80 lerde buluşmak istiyorum senlen
aman bugün az iyi ama şuan acayip terliyo sanırım terle atıyo hastalığını
aman hastalanmasınlar valla öldüm bu hafta
ben yeni atlattımm hem kilo aldım hemde bunalım çocuğun hastalığı adama acıdım lan yeminlen benim stresimden adamın saçları ağardıYok canım belli birşey yok...Klasik nilüfer bunalımları..
Her ay buhran olaylarına girmesem kuralı bozmuş olurum.:))
kısmet yaaa inşallahhh bellimi olur pazartesi tainler açıklanacak daha doğrusu doğuya gidip gitmicemiz hayırlısı terkedebilirim egeyi yena ağır bastık kız ikimiz ben doğu sen batı asu ortada iydik bak dengeliyodukbanane ben de kuğulu ya gelicem sizinlen..
Kız yine mi geldi tayin zamanı daha yeni gitmediniz mi sizkısmet yaaa inşallahhh bellimi olur pazartesi tainler açıklanacak daha doğrusu doğuya gidip gitmicemiz hayırlısı terkedebilirim egeyi yena ağır bastık kız ikimiz ben doğu sen batı asu ortada iydik bak dengeliyoduk
aman sanki veripte 80 leremi düşmüşşş havalandırma şu asuyu valla bi hafta günleerde götürüyo sonra pastaları:))))))))))))))))Asucum, Konya'ya göndermişsin kızı...
Bir de kilo vermişsin sevindim çok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?