Iyi hatirlattin asuman abla barisa gecmis olsun benim kizda oksurukten hasta dun dr goturdum nurun ogluda hasta haftasonu hep kustu yavrum allah sifa versin hepsine ben ki kis mevsimini severdim bu sene cok sıkıldım hastaliklardan
Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm şifa bekleyenlereselamunaleyküm bacılar
çoluk çocuk herkes hastageçmiş olsun benimde erkek kardeşim bronşit olmuş evde yatıyor 5 gündür 2 gün serum verdiler sonra iğne arkasından antibiyotik bugün daha iyiymiş halsizliği geçmiş oksürük artmış
benim teyze kızı öksürük için bişi önerdi deneyen varmı aranızda acaba;
limonu doğrayıp kavanoza koy (kavanozu dolduracak kadar limon) birde taze zencefil (300 ml kavanoza fındık kadar yeter dedi kavanoz büyükse ceviz kadar ) zencefilin yarısını rendele yarısını bütün koy üzerine de bal dök kavanoz dolana kadar sonra buzdolabında 2 gün bekletip o baldan yencekmiş hatta ne kadar çok beklerse o kadar iyi dedi
evet canım onuda söyledim bizim geline evde de varmış karaturp yapacaktı diğerinide yeni duydum işte balla toz zencefili karıştırıp yerdim ben öksürdüğüm zaman diğerinide denerim hatta kavanoza yap dolapta beklesin kış boyu dedi teyze kızı ne kadar beklerse o kadar iyiymişAllah şifa versin hastalarınıza ve tüm şifa bekleyenlere
Öksürük için karaturbu oyup içine balla yapılan bir şey vardı o da iyi geliyormuş
Akşama ne pişirsek acaba :)
Benim canım da Kereviz istiyor ama yiyen olmaz malesefBen sebze pisirecegim..kereviz yahut pirasa..
Hemen geleyim çaya hayır demem cancağızımAsucum gel cay ismarliyayim sana..
Gel bonuscum ben de sana çay ismarlıyım :)Bana cay veren yokmu iki adet tahinli kurabiyem var gozum gibi bakiyorum onlara
Kizi uyuttm zorla az da ben uyudum kalktim simcik napsamki is desem agrim var bugun yapamiyorum yemek desem biraz var yeter ins mecbur oturup cay icecem.Hep mecburiyet yoksa kurabiyeyle caydan haz alinirmi.
En iyisini yapmissin banada ablam gonderdi kendi diyette sporda yememek icin bana gonderiyo bende bal kavanozlu ayi gibi onume alip yiyorumGel bonuscum ben de sana çay ismarlıyım :)
Tahinli kurabiye de süper bişey oluyor bir kere yapmıştım daha da yapmadım zirvede bıraktım
Akşama ne pişirsek acaba :)
Bonus evet dejavu durumu olurdu benim icin.sayet gelirsem istanbula.:)))
Senin kiza da gecmis olsun..
Daykocum merhaba tarif icin sagpl ne cok bitkisel tarif var oksuruk icin sogan suyunu duymustum birde..bu aksam onu deneyeyim..
Yolcu nasil eltin ve bebegi varmi gelisme...
Merhemi getirttim eczaneden kullandim damagima koruyucu tabaka olusturuyo yara uzerinde..egedeniz Kenacort-A adi...umarim iyi gelir...
Asucum sen nasilsin..modun dusuk sanki bu aralar bana oyle geliyor..Adasinda ugramiyor..gidip durteyim azicik..
pehhhhEn iyisini yapmissin banada ablam gonderdi kendi diyette sporda yememek icin bana gonderiyo bende bal kavanozlu ayi gibi onume alip yiyorum
Su kirk gun bi gecsin basliycam ins buralarin tozunu attirmaya.Cok iddali gordum kendimi hele bide lesliye baslarsam tutmayin beni ki onuda benden cok yapabilen yok burda.
zeynepcim geçmiş olsun canım bebeğiniz de inşallah sağlığına kavuşurbende pilav ve etli nohut var...
eltim biraz daha iyi ufak ufak yürüyüşler yapmaya başladı sanırım yarın çıkıcak hastaneden ama bebişle ilgili bi gelişme yok annesi daha göremedi ama süt sağıp veriyo...
Daykocan saga cvp hakki dogmustur. Acele cevap bekler gözlerinden öperim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?