Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

selamunaleyküm bacılar
çoluk çocuk herkes hasta geçmiş olsun benimde erkek kardeşim bronşit olmuş evde yatıyor 5 gündür 2 gün serum verdiler sonra iğne arkasından antibiyotik bugün daha iyiymiş halsizliği geçmiş oksürük artmış
benim teyze kızı öksürük için bişi önerdi deneyen varmı aranızda acaba;
limonu doğrayıp kavanoza koy (kavanozu dolduracak kadar limon) birde taze zencefil (300 ml kavanoza fındık kadar yeter dedi kavanoz büyükse ceviz kadar ) zencefilin yarısını rendele yarısını bütün koy üzerine de bal dök kavanoz dolana kadar sonra buzdolabında 2 gün bekletip o baldan yencekmiş hatta ne kadar çok beklerse o kadar iyi dedi

Iyi hatirlattin asuman abla barisa gecmis olsun benim kizda oksurukten hasta dun dr goturdum nurun ogluda hasta haftasonu hep kustu yavrum allah sifa versin hepsine ben ki kis mevsimini severdim bu sene cok sıkıldım hastaliklardan

Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm şifa bekleyenlere
Öksürük için karaturbu oyup içine balla yapılan bir şey vardı o da iyi geliyormuş

Allah şifa versin hastalarınıza ve tüm şifa bekleyenlere
Öksürük için karaturbu oyup içine balla yapılan bir şey vardı o da iyi geliyormuş
evet canım onuda söyledim bizim geline evde de varmış karaturp yapacaktı diğerinide yeni duydum işte balla toz zencefili karıştırıp yerdim ben öksürdüğüm zaman diğerinide denerim hatta kavanoza yap dolapta beklesin kış boyu dedi teyze kızı ne kadar beklerse o kadar iyiymiş
çok şükür bu sene ben öyle çok hastalanmadım kızım bi ara öksürüyordu ama 1 ay kadar gitti doktor antibiyotik te vermedi bi kremim var aloe vera lı ağrı kesici etkiside var sürünce böyle kızıştırıyor ondan sürerek geçirdik şükür onuda tavsiye ederim kızlar

Bonus evet dejavu durumu olurdu benim icin.sayet gelirsem istanbula.:)))
Senin kiza da gecmis olsun..

Daykocum merhaba tarif icin sagpl ne cok bitkisel tarif var oksuruk icin sogan suyunu duymustum birde..bu aksam onu deneyeyim..

Yolcu nasil eltin ve bebegi varmi gelisme...

Merhemi getirttim eczaneden kullandim damagima koruyucu tabaka olusturuyo yara uzerinde..egedeniz Kenacort-A adi...umarim iyi gelir...

Asucum sen nasilsin..modun dusuk sanki bu aralar bana oyle geliyor..Adasinda ugramiyor..gidip durteyim azicik..

Ispanakta var dolapta onuda yapicam sonra ki gunler de..
Gecen hafta sifir sebzeli gecti ogunler o yuzden bu hafta hep sebze pisirmeyi dusunuyorum dun manti yendi.
Yanina corba yahut makarna
Ben max iki cesit yemek haxirliyorum genelde ozel bir durum yoksa haftasonu misagir vb..diger turlu sasali sofralar bana israf gibi geliyor...

Büyük kızıma bişeyler hazırladım geldim
Yenacım Anlaşılıyor yazdıkların canım
Ben de genelde 2 çeşit yaparım hafta içi
Benim canım mantı istiyor ama yapmıyorum küçük kızım Ağzına sürmez ilginçtir azcık tatlı da sevmez :) kime çektiyse
Hafta sonu annemlere gideceğiz büyük ihtimal belki o mantı yapabilir

Bana cay veren yokmu iki adet tahinli kurabiyem var gozum gibi bakiyorum onlara

Kizi uyuttm zorla az da ben uyudum kalktim simcik napsamki is desem agrim var bugun yapamiyorum yemek desem biraz var yeter ins mecbur oturup cay icecem. Hep mecburiyet yoksa kurabiyeyle caydan haz alinirmi.

Gel bonuscum ben de sana çay ismarlıyım :)
Tahinli kurabiye de süper bişey oluyor bir kere yapmıştım daha da yapmadım zirvede bıraktım

Gel bonuscum ben de sana çay ismarlıyım :)
Tahinli kurabiye de süper bişey oluyor bir kere yapmıştım daha da yapmadım zirvede bıraktım
En iyisini yapmissin banada ablam gonderdi kendi diyette sporda yememek icin bana gonderiyo bende bal kavanozlu ayi gibi onume alip yiyorum
Su kirk gun bi gecsin basliycam ins buralarin tozunu attirmaya. Cok iddali gordum kendimi hele bide lesliye baslarsam tutmayin beni ki onuda benden cok yapabilen yok burda.

Akşama ne pişirsek acaba :)

bende pilav ve etli nohut var...

eltim biraz daha iyi ufak ufak yürüyüşler yapmaya başladı sanırım yarın çıkıcak hastaneden ama bebişle ilgili bi gelişme yok annesi daha göremedi ama süt sağıp veriyo...

pehhhh hatırlatırım bu lafını günü gelince kim daha çok leslie yapacakmış görürüzzz
bak seni bekliyorum kilo bilem vermiyorum artık
zeynepcim geçmiş olsun canım bebeğiniz de inşallah sağlığına kavuşur
Daykocan saga cvp hakki dogmustur. Acele cevap bekler gözlerinden öperim...

nasılda tanıyo yazdım bilem
çok yazmadım ama gaza gelip hemencecik doğurursun maazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…