ufak tefek kaçamaklar oluyor ama 1 çatal ucu tadarak geçiştirmeye çalışıyorum. inşallah devamını getirebilirim yenacım.evde iştahlı gençler var ve onların sevdiği yemekleri yapmak gerekiyor buda zorlatıyor insanıİyi aksamlar...
Mutfaktan bildiriyorum..:)) nasilsiniz.iyisiniz insallah...
Zeynepcim cok gecmis oldun canim..insallah ikiside sagsalim cikar hastaneden..
Daficim harikasin umarim devamli olur ve bulasici olur dengeli beslenmen..
Egedenizcim dondunmu yuvana yoksa hala istanbulda simit sarayindamisin..
yenacım ağız yarasına keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor. benim diş etlerim yara ve sürekli kanıyordu defalarca gösterdim diş dr. uma keçiboynuzu pekmezi tüketmeye başlayalı hiçbir sorunum kalmadı. bizim ufaklıkta azı dişlerinden dolayı zırıldayıp duruyordu pekmez vermeye başlayalı zırıktısı kesildiKizlar agiz yarasi icin karbonat disinda tavsiyeniz varmi.pisbogaz ben kaynar corbayi yutma calismasinda damagimi haslamis durumdayim acaip yaniyor canim..
rabbim her ikisininde yardımcısı olsun.
sendende Allah razı olsun.çok güzel bir davranış sergilemişsin. Rabbim güzel gönlüne göre versin.yaptıkların Allah cc ın yanında zay olmaz
İyi aksamlar...
Mutfaktan bildiriyorum..:)) nasilsiniz.iyisiniz insallah...
Zeynepcim cok gecmis oldun canim..insallah ikiside sagsalim cikar hastaneden..
Daficim harikasin umarim devamli olur ve bulasici olur dengeli beslenmen..
Egedenizcim dondunmu yuvana yoksa hala istanbulda simit sarayindamisin..
Kizlar agiz yarasi icin karbonat disinda tavsiyeniz varmi.pisbogaz ben kaynar corbayi yutma calismasinda damagimi haslamis durumdayim acaip yaniyor canim..
Su an tezgahin uzerinde nursenanin tarifi dinlenmede mis gibi kokuyor valla..tadini cok merak ediyorum..:)
limonotamıSu an tezgahin uzerinde nursenanin tarifi dinlenmede mis gibi kokuyor valla..tadini cok merak ediyorum..:)
Zeynepp cok uzuldum..insallah hayata tutunur...
Daficim oglandan dolayi keciboynuzu ozu bulunur evde alerjisine iyi geliyor cunku..bir kasik alayim bari...
Evet kizlar limonata..:)
hızlıca geçmişe göz attım....
nursenacım limonata trifini kaydettim. en kısa zaman da oğluşlarıma hazırlıcam...ayrıca kısır döngü muhabbetine hala gülüyorum
zeynepcim umarım eltin saglığına kavuşur en kısa zamanda. küvez bebeklerinin durumu hiç belli olmuyor. kritik dnenler hızla düzeliyor. iyi sanılanlar kötüleşebiliyor... allah şifalarını versin. dualarımdalar...
YENAmm sizin bebeğinizde analı babalı sağlıklarla büyüsün inşallah..
dün gece döndüm...cuma gecesi yoldaydım. cumrtesi tüm gün eğitim. gecesinde teyzeler ve kuzenlerle uzun bir gece. pazar günü tekrar eğitim.. pazar gecesi yolll...derken bu gün bir baş ağrısı...migrenim tuttu. inatla çalışmaya ve araba kullanmaya devam ettim. kusma da başlayınca iş arkadaşım beni eve b ıraktı. 4saaat falan uyumuşum. kalktım evde yemek yok. eşim oğlanlarla tatilde. ben yokken evi batırıp gitmişler. mutfak falan dandiniydi. tabaklardaki artıklar kokuşmus artık..
çayı koyup mutfağı topladım. komsular un helvası ve mısır ekmeği getirdi. güzel bi akşam kahvaltısı yaptım. bir çaydanlık çayı bitirmek üzereyim. işte böyle....
diyetmi???? valla bu gün tek ögün yaptım. onu da baya güçlü yaptım....
cumaya göreceğiz artık
inşallah.... ama gerçektn ben çok kereler şahit oldum 34-35 haftalıklar yaşamazken 26 haftalıklar hayata tutunuyor... Allah yardımcısı olsun. Anasına babasına bağışlasın...sağol canım inş toparlarlar ya dediğinde haklısın ama 29. haftaya yeni girmişlerdi 1100 gr doğdu ciğerler gelişmemiş daha beyin gelişmişmi diye inceliceklermiş af yarabbii inşş üstesinden gelir...
Geçmiş olsun canım Karadut iyi geliyor ağız yaralarına bildiğim kadarıylaKizlar agiz yarasi icin karbonat disinda tavsiyeniz varmi.pisbogaz ben kaynar corbayi yutma calismasinda damagimi haslamis durumdayim acaip yaniyor canim..
geçmiş olsun cnm. diğer mesajlarınıda okudum bebeğin durumu kritikmiş. Rabbim anneye de bebeğede şifalar versin inşallah. Allah ömür verdiyse ufacıkta olsa tutunur hayata. benim görümcemin kızı da 6 aylık doğdu 640 gr. doğum şişlikleri gidince 580gr oldu. şimdi 2 yaşını bitirdi. yaşıtlarına göre biraz zayıf ama boyu gelişimi maşallah yerinde.Selamün aleykümm...
hayırlı sabahlar...bende güne erken ve kahvaltımı yaparak başladım...bu arada eltim 6 buçuk aylık hamileydi akşam suyu gelmiş hastaneye yatırmışlar geceden beri serum iğne falan yapıyolarmış bugün sanırım sezeryanla alıcaklar bebeği..bebeğin sağlık durumu iyiymiş...ama erken doğum olucağı için kuvezde kalıcak galiba bir süre...dua edin lütfen...büyük kızınıda bana getiricekler bugun bikaç gün ben bakıcam....Rabbim yardımcısı olsun....
geçmiş olsun cnm. dafi keçiboynuzu pekmezi demiş, ben dut pekmezi diye biliyorum.asuman abla da karadut demiş, o da iyi geliyor ama bu mevsimde bulabileceğini sanmıyorum.Kizlar agiz yarasi icin karbonat disinda tavsiyeniz varmi.pisbogaz ben kaynar corbayi yutma calismasinda damagimi haslamis durumdayim acaip yaniyor canim..
ay bak bende hatırladım şimdi gideyimde atayım dondurucuya yrn yaparım :)Yenacım hızlısın maşallah hemen denedin demek tarifi afiyet olsun şimdiden
tam bizim topiği anlatıyor
Kizlar agiz yarasi icin karbonat disinda tavsiyeniz varmi.pisbogaz ben kaynar corbayi yutma calismasinda damagimi haslamis durumdayim acaip yaniyor canim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?