- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
yemek öğününü saate koymazsan acıkırsınn çok acıkırsan 1 galeta ve yoğurt yiyebilirsinnSlm kzlar ya ben duzenli yemek yiyemiyorum bi turlu aslinda yemek yemek istemiyorum abur cabur ne varsa yiyim ama sulu yemek yemeyim
İyi aksamlar...
Mutfaktan bildiriyorum..:)) nasilsiniz.iyisiniz insallah...
Zeynepcim cok gecmis oldun canim..insallah ikiside sagsalim cikar hastaneden..
Daficim harikasin umarim devamli olur ve bulasici olur dengeli beslenmen..
Egedenizcim dondunmu yuvana yoksa hala istanbulda simit sarayindamisin..
Su an tezgahin uzerinde nursenanin tarifi dinlenmede mis gibi kokuyor valla..tadini cok merak ediyorum..:)
hızlıca geçmişe göz attım....
nursenacım limonata trifini kaydettim. en kısa zaman da oğluşlarıma hazırlıcam...ayrıca kısır döngü muhabbetine hala gülüyorum
zeynepcim umarım eltin saglığına kavuşur en kısa zamanda. küvez bebeklerinin durumu hiç belli olmuyor. kritik dnenler hızla düzeliyor. iyi sanılanlar kötüleşebiliyor... allah şifalarını versin. dualarımdalar...
YENAmm sizin bebeğinizde analı babalı sağlıklarla büyüsün inşallah..
dün gece döndüm...cuma gecesi yoldaydım. cumrtesi tüm gün eğitim. gecesinde teyzeler ve kuzenlerle uzun bir gece. pazar günü tekrar eğitim.. pazar gecesi yolll...derken bu gün bir baş ağrısı...migrenim tuttu. inatla çalışmaya ve araba kullanmaya devam ettim. kusma da başlayınca iş arkadaşım beni eve b ıraktı. 4saaat falan uyumuşum. kalktım evde yemek yok. eşim oğlanlarla tatilde. ben yokken evi batırıp gitmişler. mutfak falan dandiniydi. tabaklardaki artıklar kokuşmus artık..
çayı koyup mutfağı topladım. komsular un helvası ve mısır ekmeği getirdi. güzel bi akşam kahvaltısı yaptım. bir çaydanlık çayı bitirmek üzereyim. işte böyle....
diyetmi???? valla bu gün tek ögün yaptım. onu da baya güçlü yaptım....
cumaya göreceğiz artık
sağol canım inş toparlarlar ya dediğinde haklısın ama 29. haftaya yeni girmişlerdi 1100 gr doğdu ciğerler gelişmemiş daha beyin gelişmişmi diye inceliceklermiş af yarabbii inşş üstesinden gelir...
Mrb ben şu a itibariyle en yeni üye. .102 ile aranıza katılıyorum. Desteklerinizi bekliyorum
Günaydın erkencisin maşallah kolay gelsingünayyydıııınnnnnnnnnn kahvaltıımı yaptım çayımı yudumluyorumm kızımın beslenmesi bende kek yapıcam iş çokk hayırlı günlerr
kalkmak istemesemde babamızla büyük kız okula gidiyo ya zorla kalkıyorum vallaGünaydın erkencisin maşallah kolay gelsin
Ben de 1 mandalina yedim şimdilik bakalım
yazıyorum siliyorum, yazıyorum siliyorum mesajlarımla bunaltmak veya grubu aşağı doğru çekmek istemiyorum ben istiyorumki hep birlikde sağlıklı beslenerek yavaşda olsaa eksilere geçelim artık anlıyacağın toparlıycaz başka yolu yok .
Kuru uzumun incirin dutun suyumu cikti da sakarine aspartama meyletmisinkızlar size de danışmak istiyorum bu yapay tatlandırıcıları almıyordum inatla ama tatlı krizlerinde kullanılabilirmi acaba dukanda toz tatlandırıcıyla yapılan pek çok tarıf var siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
Nasılsınız kızlar.?
Zeynepçim doktorunuz seçenek sunumuş...peki sizin düşünceniz nedir.??
asucum,iyi günler de kullansın kızlar aldıkları cicileri...
Meyracım,geçmiş olsun kuzene..
Fridacım yorulmuşsun inşaat temizliği ince temizlikten çok zor..Abim yazlığını aldığında çatı katıyla 3 kat mahfolmuştuk..kadınlı erkekli girişimiştik yinede pestilimiz çıkmıştı....
Bonus, kişisi kızına kekte yaparmış oturduğu yerde..kıyamam ..Dediğin gibi unutmazsan lütfen unutma kutup ayusu nilüfer kuluna akıl fikir ver az yesin bedenine işkence çektirmesin...50 yaşına gelmiş akıllanmamış...
egedeniz,selamın hello..:)
Yok yok önemli değil çok şükür güzel yorgunluk..yeğenim doğum yaptı sezeryan...
Kalmamı istedi ben de kıramadım sürekli bebeği al memeye ver,altını değiştir,gazını çıkar..
Zor gerçekten bir de normal doğum gibi değil zezryan ağrısı oldu...Ben tabiii çatır çatır normal yollarla doğurdum için.:))
doğum sonrası ağrıyı hiç yaşamamıştım..
Safak 10 kismetse agrilarim cok zaten cok agrili bi hamilelik gecirdim sonuda oyle devam ediyi ne cektim beBonus kisisi seni goruyorum..
Safak kac.?
Yanindayiz her daim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?