Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu akşam yoğurt kürü yapayım dedim. 3 kaşık yoğurda yarım limon sıktım 1 tatlı kaşığı pul biber koydum yedim. karnım damacana gibi şişti ben tok yatmaya hiç alışık değilim

iyi geceler kızlar tabisi benim karadayım vardı bugünn ayy valla süperdiii böüm uğrayamadım
yolcu çook geçmiş olsun
yenaa afiyet olmuştur heralde sesin çıkmadığına göre içtin limonatayıı deneyin kızlar süper oluyo hemde bereketli yaza attım buzluğa ramzanda süper olur allah nasip ederse
annem tuzlu suyla çalkalatırdı ağız yarasını pişirirmiş:))
adaçayıda ağız yarasına iyi diye biliyorum
asuu nasıldı bugün benim iyi ama su çok az oldu gene

biz eşimle nişanlıyken hep simit sarayına giderdik: ))))

Su an tezgahin uzerinde nursenanin tarifi dinlenmede mis gibi kokuyor valla..tadini cok merak ediyorum..:)

eline sağlık....

geçmiş olsun canım....

sağol canım inş toparlarlar ya dediğinde haklısın ama 29. haftaya yeni girmişlerdi 1100 gr doğdu ciğerler gelişmemiş daha beyin gelişmişmi diye inceliceklermiş af yarabbii inşş üstesinden gelir...

amin inş, canım bol bol dua edin yer gök dua ile inş....
yaşayan veli zatlardan dua isteyin mesela....

Gunaydin guzel, zarif, hos, hatun kismisi..

Oglum cok oksuruyor yine ..yine cok uykusuzum ..modum dusuk Allah baska kwder vermesin ama cok uzuluyorum onu hasta hasta birakinca tum enerjim sifirlaniyor...
Dunden bwri damagima surmedigim kalmadi asu bal dahil oda geldi aklima...isyerinde bir arkadas bir merhem onwrdi cikista onu alayim deneyeyim...Evet meyracim cok canim yaniyor ...
Nursena gercekten nefis oldu saol tarif icin..cocuklarin yaninada koydum bugun okula gidwrken..3 portakal olusu daha iyi evdekiler zaten cok buyuk degildi benim denk geldi...Birde kizim daha yogun tatli sevdigi icin azicik sekerini arttirdim arzuya kalmis tabii..

Bonus yahu canım tatlı istiyor bu ara deli gibi neli yaptın keki

Biraz gec oldu guzum kusura bahma.
Portakalin suyunu ve gabigini koymustum keke.

Basta ben ve yena olaraktan (nur seni unutmadim) bu topic bunalimlara alisik.

Yaz gitsin daaa yazinca binalim dozu dusuyo baya

Kuru uzumun incirin dutun suyumu cikti da sakarine aspartama meyletmisin
Ben izin vermiyorum bi kere caiz degil

Sesli guldum okurken de 50 yas nerden cikti duaya bi baslim ins ben ne diyecegimi biliyorum tasa etme sen

Gunlerdir aradigim hasta bakiciyi buldum bi gece onceden gel istanbula sen kal yanimda hem hic zorluk cekmezsin pratik yaptin ayni seyler iste sezeryan dogum cok agrili bir kadin kiz bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…