Hee o da unuttuBide ogretmen vardi aylar once
Hangi öğretmenden bahsediyorsunuz bilemedimHee o da unuttu
Oğretmenimcanımbenim idi nikiHangi öğretmenden bahsediyorsunuz bilemedim
Tamam canım hatırladım şimdiOğretmenimcanımbenim idi niki
Aynı benmalesef zaten burda tekiz ne aile ne bişey akşama kadar 4 duvar içinde işte bulamadım sıkıntıdan yemege sarıyo insan
yok canım unuturmuyuz hiç iş nasıl gidiyorBenim nick hatırlıyorsunuz demi unuttunuzmu yoksa
bende yeni katıldımSon 1 yılda yeni gelenlerden bi ben kaldım galiba başka kim var acaba
kızlar dua edinde eşim memlekette iş bulsun taşınıcam valla yapamıyom saglıgım bozulduAynı ben
valla biraz kullandım. sonra dayanamayıp iş arkadaşıma verdim arabayı...Egedenizcim migrenli migrenli araba kullanmisin yaa..
İyisin dimi artik...ben de cayi cok severim.Senin erkekler somestr tatiline erken girmisler..
kenacort iyi bir kremdir. ama eğer etken uçuk virüsü ise arttırabilir de. dikkat etmek gerekir..Bonus evet dejavu durumu olurdu benim icin.sayet gelirsem istanbula.:)))
Senin kiza da gecmis olsun..
Daykocum merhaba tarif icin sagpl ne cok bitkisel tarif var oksuruk icin sogan suyunu duymustum birde..bu aksam onu deneyeyim..
Yolcu nasil eltin ve bebegi varmi gelisme...
Merhemi getirttim eczaneden kullandim damagima koruyucu tabaka olusturuyo yara uzerinde..egedeniz Kenacort-A adi...umarim iyi gelir...
Asucum sen nasilsin..modun dusuk sanki bu aralar bana oyle geliyor..Adasinda ugramiyor..gidip durteyim azicik..
bonuscum çok acele etme. önce sağlıkla doğur bebişini inşallah... her şeyin sırası var... sende bu azim olduktan sonra attırırsın tozunu buraların... sen gelmeden biraz biz attıralım bariii....En iyisini yapmissin banada ablam gonderdi kendi diyette sporda yememek icin bana gonderiyo bende bal kavanozlu ayi gibi onume alip yiyorum
Su kirk gun bi gecsin basliycam ins buralarin tozunu attirmaya.Cok iddali gordum kendimi hele bide lesliye baslarsam tutmayin beni ki onuda benden cok yapabilen yok burda.
bir de ben varım arada bir gelip kaybolan...Kimler kimler vardı biz kaldık demirbaş olarak
Allah gönlünüze göre versin hayırlısıysa tabiikızlar dua edinde eşim memlekette iş bulsun taşınıcam valla yapamıyom saglıgım bozuldu
biliyorum canım hoşgeldinbende yeni katıldım
inş canımAllah gönlünüze göre versin hayırlısıysa tabii
yaklaşık 1 hafta oldu iyi takip ediyorum ama daha dogru düzgün bi diyet ayarlayamadım kendimebiliyorum canım hoşgeldin
ama buraya gelip 10 gün 1 ay sonra hiç uğramayanları kastedmiştim ben inş sende kalıcı olursun
dinazorusEgedenizi zaten sezeryan oldugu icin 6 ay bisey yapamiyo insan. Iste oyle heves ediyi :)
Her firsatta soyluyorum utanmadan bu topicte su an bulunanlarin icinde en eski benim ve nursena bide yena var bizden sonra geldiydi o dinazorus olmusuz.
Yillardir ilerlememisiz bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?