Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar dua edinde eşim memlekette iş bulsun taşınıcam valla yapamıyom saglıgım bozuldu
Valla ben memlekete taşındım. Üç adım ötemde kayınvaldem var. Merkez ilçedede annem. Evde ölsem kayınvaldem arayıpta ölümü dirimi demez. Ama hastayım diye duyurursan sorar nasıl oldun diye. İşin olsun yardım edeyim demez ama yardım istersen emeğini esirgemez. Memlekete gidince büyük beklentiyle gitme çok hayalde kurma.

Hasibe senle bir ara karatay kardesliği yapıyorduk nooldu bize haberin varmı.? benim yok...
benmde haberim yok cnm yaaa
tekrar başlasak ya ne güzel 88leri görmüştüm bende ve bu sabah şok üstüne şok 94 çıktım
artık utancımdan gül ablayada yazamıyorum

Sorumlu hekim değişti ve bana takmış durumda
Adımı öğrenmiş. Her işin başına sonuna adımı yapıştırıyor resmen.
Göz doldurmak böyle bişey
sorumlu hekim derken????
sen ne iş yapıyordun kuzuuummm benm akıl gitti kim nerde ne yapıyo hatırlamıyorum çok ara verince böyle oldu
konuşmuşuzdur zamanında ama unuttum. sağlıkçı mısın? hemşireyim ben :) meslektaşmıyız yoksa :)

kızlar bu arada ben o tavuk resmini paylaştığımda pc sayfa güncelleme yapmamış ondan konuyla alakasız diye paylaştım. öncesinde bebek muhabbeti yapılmış sonradan fark ettim. yanlış anlaşılmak istemem. açıklama yapayım dedim :) Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)

Uyukluyorum valla gidim yatim zor bir gece beni bekliyo iyi geceler herkese
iyi geceler cnm:-*

Ebeyim canım tsm de
meslektaşız yani
ben ilk geldiğimde buraya tsmye verceklerdi beni. ordanda görevlendirmeyle bir köye yollucaklardı. buranın yabancısı olduğumuz için hergün git gel zor olur diye hastaneyi tercih ettim. şimdi bazen diyorum alttarafı 3-4 ay görevli olacaktın ondan sonra yerine döncektin nöbetin yok mesai tamamlıyorsun aptal kafam dedim. neyse artık böyle olması gerekiyormuş. nasibimizde bu varmış ne diyelim. :)

asu bende dün akşam sirkeli tuzlu kurabiye yaptım ama gece hiiiçç tatmadım sabah kahvaltıda yedim

yenayla pişti olmuşsunuz

Selamun aleykum...
Bugün oldukça yoğundum, gunduz gunume gittim geldim.
Az önce fare bozulunca neyi var diye eşimle epey uğraştık çözmeye, Sonra evdeki ikinci fareyi taktık o da çalışmadı sonradan farkettikki sorun farede değilmiş pc donmuş: )))))
Geçmiş yapmıştım ama tum alıntılarım uçtu....
Neyse belki bir daha okurum bir ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…