Sorumlu hekim değişti ve bana takmış durumdayok canım unuturmuyuz hiç iş nasıl gidiyor
Beysuz ilk geldiginde sen yohtun zira seni unutmazdim yavrimbende beyzuş ablayla aynı dönemlerde geldim galiba: )
zeynep abla ne alemde acaba? onu merak ediyorum...
Valla ben memlekete taşındım. Üç adım ötemde kayınvaldem var. Merkez ilçedede annem. Evde ölsem kayınvaldem arayıpta ölümü dirimi demez. Ama hastayım diye duyurursan sorar nasıl oldun diye. İşin olsun yardım edeyim demez ama yardım istersen emeğini esirgemez. Memlekete gidince büyük beklentiyle gitme çok hayalde kurma.kızlar dua edinde eşim memlekette iş bulsun taşınıcam valla yapamıyom saglıgım bozuldu
Beysuz ilk geldiginde sen yohtun zira seni unutmazdim yavrim
Meyra cani gonulden aminnn allahim en hayirlisindan bir evlat versin sana ins
benmde haberim yok cnm yaaaHasibe senle bir ara karatay kardesliği yapıyorduk nooldu bize haberin varmı.? benim yok...
sorumlu hekim derken????Sorumlu hekim değişti ve bana takmış durumda
Adımı öğrenmiş. Her işin başına sonuna adımı yapıştırıyor resmen.
Göz doldurmak böyle bişey
iyi geceler cnm:-*Uyukluyorum valla gidim yatim zor bir gece beni bekliyo iyi geceler herkese
Ebeyim canım tsm desorumlu hekim derken????
sen ne iş yapıyordun kuzuuummm benm akıl gitti kim nerde ne yapıyo hatırlamıyorum çok ara verince böyle oldu
konuşmuşuzdur zamanında ama unuttum. sağlıkçı mısın? hemşireyim ben :) meslektaşmıyız yoksa :)
Bol bol da yememek lazım tabii herşeyin fazlası kilo yapar :))ohh bol bol ye gitsin ozamn :)
meslektaşız yaniEbeyim canım tsm de
asu bende dün akşam sirkeli tuzlu kurabiye yaptım ama gece hiiiçç tatmadım sabah kahvaltıda yedimBu ara eşim geç geliyor yemek saatimiz de geç oluyor malesef beklemeyim diyorum ama ben de ancak hazırlıyorum zaten :)) geç gelecek diye yavaştan alıyorum
Neyse yedik yemeğimizi az yedim ama sebze değildi
Çayım da hazır birazdan dolduracağım kek de yaptım ama yemem herhalde
Sabah arkadaşa kahvaltıya gideceğim zaten akşam da abartmayım bugün aç yatmak istiyorum
yenayla pişti olmuşsunuzAy hiç gülesim yoktu içimden yerlere yatmak geldi :))
Ben de ne yapsam diye düşünürken evden markete gitmeye de üşendim hemen hamur mayaladım pizza ......yaptım
Pizzayı yedik sarma da vardı Diğerlerini sabah yerler dedim ben yokum ya evde küçük kız da okula gitmeyecek büyük sınava gireceği içşn devamsızlık yapmıyor okula da götürüyor beslenme olarak
ömür biter iş bitmezBen de mutfağı topladım makineyi çalıştırdım elde yıkanacakları da yıkadım oturdum şimdi aman şu mutfak işi hiç mi bitmez yaa
Bonus geleyim senin mutfağı da toplayayım
Güzel bir güne uyanmamız dileğiyle iyi geceler,tatlı rüyalar hanımlar....
iyi geceler güzellerUyukluyorum valla gidim yatim zor bir gece beni bekliyo iyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?