- 21 Mayıs 2010
- 17.971
- 41.061
- 798
Bulgurdan çok korkma canımkızlar bide ben bulguru patatesi cok severim kısır olsun (bu akşam ne canım cekti) patates salatası olsun yagsız yaparsam kilo aldırırmı bulgurdan cok korkuyom şişiriyo diyolar ya
bildiğim kadarıyla patatesin fazlası da iyi değil gerçi herşeyin fazlası zarar ben patates yeyince daha çabuk acıkıyorum misalkızlar bide ben bulguru patatesi cok severim kısır olsun (bu akşam ne canım cekti) patates salatası olsun yagsız yaparsam kilo aldırırmı bulgurdan cok korkuyom şişiriyo diyolar ya
güzel bi diyet bulcam inşbildiğim kadarıyla patatesin fazlası da iyi değil gerçi herşeyin fazlası zarar ben patates yeyince daha çabuk acıkıyorum misal
Tabiki bi makarna gibi degildir bol salatali hali ama yinede neyi cok fazla yersen mutlaka faydasini gorursun. Illede fazla yiyerek doymak istiyosan bence tek tercihin patatessiz bulgursuz normal salata olsun en azindan fazla yedim cok oldu derdi olmaz yi gari :))kızlar bide ben bulguru patatesi cok severim kısır olsun (bu akşam ne canım cekti) patates salatası olsun yagsız yaparsam kilo aldırırmı bulgurdan cok korkuyom şişiriyo diyolar ya
bildiğim kadarıyla patatesin fazlası da iyi değil gerçi herşeyin fazlası zarar ben patates yeyince daha çabuk acıkıyorum misal
ohh bol bol ye gitsin ozamn :)Bulgurdan çok korkma canım
Yillarin verdigi kotu ve aci tecrubelerime dayanaraktan nacizane bir tavsiye verim arkadasimgüzel bi diyet bulcam inş
Ivet dilenci iksir vardi yurdusum bikac tane daha da isimleri cikaramadim. Askito ameliyat olmustu sonradan bide moda makyaj topicleri falan uuuuu bana cok uzak :))
Ben burda en son 88 e dustum sen kaca dusmustun?
89..senle nursena durup durup doğuruyosunuz kilolarınız yenileniyor özetle gecerli sebebiniz var peki ben..
Offf neyse uzatmıyayım simdi uykum kaçar yine...
Her bir b.ku takıyorum bu ara...
slm kızlarrr
geçmişi bölükpörçük okudum kız mıkırdandı arada ona baktım
aklımda kalanlardan yazayım artık
hastalarımız varmış geçmiş olsun
bende hatırlıyorum sozenle öğrenmen vardı ne yapıyorlar acaba şimdi
ben bugün tartıya çıktım ve şok oldum resmen inanamadım kendime
eskisi gibi tekrar yakalayabilsem şu azimi birazcık vermeye başlasam ama bunun içinde ipin ucundan tutmak lazım
bendeki hep laf icraat yok malesef offfffffffff offffffffffffff
zencefilli bal iyi gelecek sanırım oğlana..Kuru öksürük yerini sulu öksürüğe bırakıyor gibi.:)
Offf içim parçalanıyor yaaa..MÜbarek karda yatmış sankii...
bir de zeynep957 vardı unutulmayanlar arasında..dilencii yide unutmamak lazım...
Nerde acaba merak ederim ara ara..
Iyi geceler kuzum bende kalkarim birazdan mutfak toplancak ama nasil ayakta durunca cok agrim oluyo off of
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?