Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

inş.
sağol ablacımmmm: )
bilmiyorumki uğrayabilirmi ablacım, ben ona bir sorayım uğrayabilirim derse ben sana ulaşayım tekrardan: )
bende her zaman beklerim sizi: )

6.gun sabah meyvelı muslı ogle yumurtalık ıspanak yemegı ve ayran ara ufak bı muz bır bardak cubuk carcınlı rezene cayı aksam bır kepce sehrıye corbası 3 kasık pılav 3 kasık cıger kavurma salata ayran

Sağlıklı beslenerek zayıflayalım diyor o mu. bende yapıcamda iş yerine uymuyor şimdilik

:))) okudum okudum gozlerim doldu valla allah hepinize gonlunuzun muradini versin. Her isteyene nasip etsin. Guzel dileklerinize cook tsk ederim.

Ozellikle nurum sana tsk ederim cansin sen.

Hamdolsun elif cok iyi benim cok fazla agrim var ve zamana ihtiyacim

Canım tekrar geçmiş olsun. Valla zaman su misali bak şimdiden kaç gün geçti. Hamd olsun bu günlerde geçer

hayırlı akşamlar güzeller
bugün yine misafirim vardı. sabah ortalığı toplarken eltim aradı size geliyorum dedi. hemen 1 tatlı , 1 tuzlu kek çırptım. tencereye koyup ocağa koydum. çayıda yanına koydum ben işleri bitirmeden geldi. gelirken ablasınıda çağırmış. oturduk.
akşam ablası gitti eltim kaldı. az önce yolcu ettim.

bizimki daha anlıyacak gibi değil henüz 1 yaşında

gerçekten çok bilmişler büyüyüpte küçülmüşler sanki

çok geçmiş olsun canım. güle güle büyüsün elifimizde. annesiyle, babasıyla, kardeşleriyle, sevdikleriyle birlikte inşallah

başarısızda olsa bu günkü menümü yazayım.

sabah : 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk. peynir, 1 avuç ceviz, 2 bardak ıhlamur.

öğle : 1 dilim tatlı, 2 dilim tuzlu kek, 1 parça peynir, 3 zeytin, 2 bardak çay

ara : 1 kahve

akşam : 1-5 dilim ekmek, 1 tabak çorba, az barbunya, az bamya kızartma, yoğurt, 1 fincan kahve

ara : 1 dilim kabak ( pişmişmi diye tadına baktım )

Selamün aleykümm..

saat geç oldu ama anca fırsat buldum..annemdeyim ve ankaradan kuzenler falan geldi çok kalabalığız yoğun geçiyo..diyetim idare eder...yarın vaktim olmaz yazmaya oyüzden şimdiden bildirim yapayım ben....

kilom:84 (tü buraya geldiğim gün ama şuan artımıyım eksimi bilmiyorum..)

sporum:190 dakika

nurcum meyracım şimdiden ellerinize sağlık...

bonuscum canım Rabbim analı babalı büyütsün sağlık sıhhat versin hayırlı insan eylesin inşaAllah...sanada çokk geçmiş olsun...tez zamanda iyileşirsin inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…