Benim de hiç yerimden kalkasım yok zaten canım ama yemek yok falan filan işte :))
Ankara'da bu hafta hava güzel sayılır inşallah eşin gelinceye kadar bozmaz yolu bizim bu tarafa düşer mi bilmem ama eşimin camiye uğrayabilir misafiri olsun eşimin
Tamam meyracıminş.
sağol ablacımmmm: )
bilmiyorumki uğrayabilirmi ablacım, ben ona bir sorayım uğrayabilirim derse ben sana ulaşayım tekrardan: )
bende her zaman beklerim sizi: )
Tamam meyracım
Bİz de hep istiyoruz Konya'ya gitmeyi ama nasip olmadı daha
teşekkürler. yarın başlıcam diyete artık. bildirim hangi gün yapılıyor. yediklerimi paylaşıyım ben de . bi de leslie yürüyüşü yapıyım diorum. anca yaza zayıflarım.
Sağlıklı beslenerek zayıflayalım diyor o mu. bende yapıcamda iş yerine uymuyor şimdilikvalla şuanda hiçbişe yapmıyorum... forumda bi liste buldum 25 er gün uygulamalı.. ben çok acıkıyorum .. doktora gittim ne insülin direnci ne de şeker çıktı... tamamen psikolojikmiş yani acıkma olayım. derhal kilo vermem lazım.
Canım tekrar geçmiş olsun. Valla zaman su misali bak şimdiden kaç gün geçti. Hamd olsun bu günlerde geçer:))) okudum okudum gozlerim doldu valla allah hepinize gonlunuzun muradini versin. Her isteyene nasip etsin. Guzel dileklerinize cook tsk ederim.
Ozellikle nurum sana tsk ederim cansin sen.
Hamdolsun elif cok iyi benim cok fazla agrim var ve zamana ihtiyacim
KimEwet ewet o
bizimki daha anlıyacak gibi değil henüz 1 yaşındaBenim oğlum da yapıyor du süper dadıyı takip ettim. Önce uyardım sonra küstüm olmadı kızdım. Ağladı. Bunu yapmak kötü dedim. Kendi odasına bıraktım. Ağladı sakinleşti sarıldı öptü. Birkaçkez daaha odasında kalınca bıraktı
gerçekten çok bilmişlerYa var ya şimdiki çocuklara hiçbişe kar etmiyo valla. Ben de bikaç gündür mola olayını denemeye çalışıyorum ama başaramadım oyun yaptı resmen. vuruyo bağırıyo bi de ağzında su tutuyo yutmuyo. Kural olarak bunları koydum vurursan bağırırsın ağzında su tutarsan molada bekliycez dedim ilk bikaç kere ağladı falan sonra durdu orda anne bak sakin falan demeye başladı. bu sabahta bi yudum su aldı ağzına yut oğlum diyorum eliyle bişe işaret ediyo bıraktım bakim ne yapçak gitti mola yerine bekledi orda yuttu geldi bi de diyoki ben yalnız molaya gittiminanılmaz bişe laf yetiştiremiyorum bişeyin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum mesela bana öyle çözümler buluyo ki aklım şaşıyo resmen. Bizimkine süper dadı da kar etmiyo anlıycağın
çok geçmiş olsun canım. güle güle büyüsün elifimizde. annesiyle, babasıyla, kardeşleriyle, sevdikleriyle birlikte inşallah:))) okudum okudum gozlerim doldu valla allah hepinize gonlunuzun muradini versin. Her isteyene nasip etsin. Guzel dileklerinize cook tsk ederim.
:))) okudum okudum gozlerim doldu valla allah hepinize gonlunuzun muradini versin. Her isteyene nasip etsin. Guzel dileklerinize cook tsk ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?