bilmiyorum nasıl geçilir şimdilik ısırdığı zaman elini ağzına götürüp kendi elini ısırmasını sağlıyoruz. vurduğu zamanda kendisine vurduruyoruz canı yanınca ağlamaya başlıyor. biz vursak kavga ediyor
canım zaten ilgilenmediğimiz zaman yapıyor. gelmek istediğinde almazsak dizlerimizi ısırıyor. kucağımızdayken almak istediği birşeyi vermeyince omuzlarımızı ısırıyor. yada vuruyorŞoylede olabilir belki ablacım;
O vurduğunda ısırdığında hiç galeye almamak
sanki o onu hiç yapmıyomuş gibi hemen başka şeyle meşgul olmak, o zaman bu işe yaramıyor diyip bırakabilir, bazen dikkat çekmek içinde yaparlarmış çocuklar bazı davranışları, hiç onemsemediği zaman kendiliklerinden bırakırlarmış o davranışlarını.
çok teşekkürler canım şubatın yedisi eşimin doğum günüPazar gunu eşinin doğum gunu demek: )
Doğum gunu kutlu olsun eşinin ablacım, Allah hayırlı sağlıklı ibadetli seninle ve sevdikleriyle birlikte uzun omur versin inş eşine.
benimdeBugün biraz geç uyandım, oyuzden uyku firarda bugün benim: P
canım zaten ilgilenmediğimiz zaman yapıyor. gelmek istediğinde almazsak dizlerimizi ısırıyor. kucağımızdayken almak istediği birşeyi vermeyince omuzlarımızı ısırıyor. yada vuruyor
çok teşekkürler canım şubatın yedisi eşimin doğum günü
dördüde yenanın diye biliyorum
Hoşgeldinkızlar... kilom 107.2 ve boyum 1.63 .....beni de listeye alırmısınız... neler yapmam gerekiyor... bildirim ne zaman.... bana güç verin perişanım tek kelimeyle.
Benim oğlum da yapıyor du süper dadıyı takip ettim. Önce uyardım sonra küstüm olmadı kızdım. Ağladı. Bunu yapmak kötü dedim. Kendi odasına bıraktım. Ağladı sakinleşti sarıldı öptü. Birkaçkez daaha odasında kalınca bıraktıcanım zaten ilgilenmediğimiz zaman yapıyor. gelmek istediğinde almazsak dizlerimizi ısırıyor. kucağımızdayken almak istediği birşeyi vermeyince omuzlarımızı ısırıyor. yada vuruyor
çok teşekkürler canım şubatın yedisi eşimin doğum günü
dördüde yenanın diye biliyorum
Benim oğlum da yapıyor du süper dadıyı takip ettim. Önce uyardım sonra küstüm olmadı kızdım. Ağladı. Bunu yapmak kötü dedim. Kendi odasına bıraktım. Ağladı sakinleşti sarıldı öptü. Birkaçkez daaha odasında kalınca bıraktı
valla bende yenıyım burda yaptıgım tek sey ogun yaptıgım yemeklerden azar azar yemek gunluk yedıklerımı paylasıyorum haftalık olarak ta kılomu paylasmayı dusunuyorum buranın benı motıve ettıgını dusunuyorum ufak bı kacamak yapmak aklıma gelse olmaz dıyorum aksam lısteye yazmak ıstemedıgım bı seyı yememelıyım dıyorum kendımı motıve edıyorumkızlar... kilom 107.2 ve boyum 1.63 .....beni de listeye alırmısınız... neler yapmam gerekiyor... bildirim ne zaman.... bana güç verin perişanım tek kelimeyle.
Afiyet olsun ben daha çaya devam ediyorumselamün aleyküm...
kahvemi aldım geldim...
daykom nerelerdesiiiin..... nasılsın canım...
Afiyet olsun ben daha çaya devam ediyorum
Benim de hiç yerimden kalkasım yok zaten canım ama yemek yok falan filan işte :))sağol ablacım, sanada afiyet olsun: )
dinlen sen bugün güzelce...
bu pazar bir mani olmazsa eşim ankaraya gidicek: )
orda hem işi var halledeceği, hemde orada kuzeni var okuyan onunla görüşecekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?