Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şoylede olabilir belki ablacım;
O vurduğunda ısırdığında hiç galeye almamak
sanki o onu hiç yapmıyomuş gibi hemen başka şeyle meşgul olmak, o zaman bu işe yaramıyor diyip bırakabilir, bazen dikkat çekmek içinde yaparlarmış çocuklar bazı davranışları, hiç onemsemediği zaman kendiliklerinden bırakırlarmış o davranışlarını.
Pazar gunu eşinin doğum gunu demek: )
Doğum gunu kutlu olsun eşinin ablacım, Allah hayırlı sağlıklı ibadetli seninle ve sevdikleriyle birlikte uzun omur versin inş eşine.

canım zaten ilgilenmediğimiz zaman yapıyor. gelmek istediğinde almazsak dizlerimizi ısırıyor. kucağımızdayken almak istediği birşeyi vermeyince omuzlarımızı ısırıyor. yada vuruyor
Pazar gunu eşinin doğum gunu demek: )
Doğum gunu kutlu olsun eşinin ablacım, Allah hayırlı sağlıklı ibadetli seninle ve sevdikleriyle birlikte uzun omur versin inş eşine.
çok teşekkürler canım şubatın yedisi eşimin doğum günü
dördüde yenanın diye biliyorum

İşte o öyle yaptığı vakit kayıtsız kalın yada duruma göre onu kendi haline koyun ve istediğini yapmayın taki o davranışı bırakana kadar.
Ama tabi bu sadece benim bir fikrim eğrisiyle birlikte ablam.
Karatay öyle demişti çocuk diyip geçmeyin onlar ne hindir demişti, hindir derken onlar çok şeyin farkındadır demek istedi: )))
Haklıymış: )))

Benim oğlum da yapıyor du süper dadıyı takip ettim. Önce uyardım sonra küstüm olmadı kızdım. Ağladı. Bunu yapmak kötü dedim. Kendi odasına bıraktım. Ağladı sakinleşti sarıldı öptü. Birkaçkez daaha odasında kalınca bıraktı

Çok baskılayınca arsızlaşıyor.
Kardeşini sıkıştırma diyorum. Sıkıştıracağım diyor. Buna çare bulamadım. Çok uzaklaştırmak istemiyorum kardeşine düşman olmasın diye

valla şuanda hiçbişe yapmıyorum... forumda bi liste buldum 25 er gün uygulamalı.. ben çok acıkıyorum .. doktora gittim ne insülin direnci ne de şeker çıktı... tamamen psikolojikmiş yani acıkma olayım. derhal kilo vermem lazım.

Ya var ya şimdiki çocuklara hiçbişe kar etmiyo valla. Ben de bikaç gündür mola olayını denemeye çalışıyorum ama başaramadım oyun yaptı resmen. vuruyo bağırıyo bi de ağzında su tutuyo yutmuyo. Kural olarak bunları koydum vurursan bağırırsın ağzında su tutarsan molada bekliycez dedim ilk bikaç kere ağladı falan sonra durdu orda anne bak sakin falan demeye başladı. bu sabahta bi yudum su aldı ağzına yut oğlum diyorum eliyle bişe işaret ediyo bıraktım bakim ne yapçak gitti mola yerine bekledi orda yuttu geldi bi de diyoki ben yalnız molaya gittim inanılmaz bişe laf yetiştiremiyorum bişeyin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorum mesela bana öyle çözümler buluyo ki aklım şaşıyo resmen. Bizimkine süper dadı da kar etmiyo anlıycağın

kızlar... kilom 107.2 ve boyum 1.63 .....beni de listeye alırmısınız... neler yapmam gerekiyor... bildirim ne zaman.... bana güç verin perişanım tek kelimeyle.
valla bende yenıyım burda yaptıgım tek sey ogun yaptıgım yemeklerden azar azar yemek gunluk yedıklerımı paylasıyorum haftalık olarak ta kılomu paylasmayı dusunuyorum buranın benı motıve ettıgını dusunuyorum ufak bı kacamak yapmak aklıma gelse olmaz dıyorum aksam lısteye yazmak ıstemedıgım bı seyı yememelıyım dıyorum kendımı motıve edıyorum

sağol ablacım, sanada afiyet olsun: )
dinlen sen bugün güzelce...
bu pazar bir mani olmazsa eşim ankaraya gidicek: )
orda hem işi var halledeceği, hemde orada kuzeni var okuyan onunla görüşecekler.
Benim de hiç yerimden kalkasım yok zaten canım ama yemek yok falan filan işte :))
Ankara'da bu hafta hava güzel sayılır inşallah eşin gelinceye kadar bozmaz yolu bizim bu tarafa düşer mi bilmem ama eşimin camiye uğrayabilir misafiri olsun eşimin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…