Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

yukarı komşudan güm diye ses geldi, kuşumun biri bağırdı "yapmaaa" diye: )
ay hiç güleceğim yoktu.....
senin kuşta bir alemmiş bizim ufaklıkta bir iki kelime söylemeye çalışıyor. birazcık sıkıştırdıkmı mapmaa diyo beni ayakta görse kollarını uzatıp al dmek yerine gel gel diyo

birde hem ısırmayı , hem vurmayı öğrendi. eline geçirdiğini vuruyor . istediğini yaptırmak için ısırıyor. 8 tane dişi var. ısırırken çok sıkmıyor kontrollü ısırıyorda .vururken kıyasıya vuruyor. dün saç fırçasını almış eline dudağıma bir indirdi dudağım kan toplamış. bende bileğinden tutup kendi kafasına vurdurdum canı yanınca bir daha almadı eline fırçayı

Akıllıymış: ))))

kızımızda var( ayşemelek ) (diğer yeğenin) o 3 yaşında onun önceki hafta doğum günüydü köydeydim gidemedim. evdekinin ( numanberk )pazartesi günü doğum günü. kızın hediyesini hazırladım pazartesi günü numanberkin doğum gününde giysin

Ama bunun önüne geçmeniz lazım, az sinirli yapıda galiba küçük efecik: )
Çocuk bu nasıl alışırsa öyle gider.

Ah ablacım ah çok değerlisin, kıymetini hep bilirler inş...
Bazı kişiler var kendi torununa bile böyle yapmaz, maşaallah...
Gerçi herşeydenn önce yaradan iyiliklerini zayi etmez... İnş.

Ama bunun önüne geçmeniz lazım, az sinirli yapıda galiba küçük efecik: )
Çocuk bu nasıl alışırsa öyle gider.
bilmiyorum nasıl geçilir şimdilik ısırdığı zaman elini ağzına götürüp kendi elini ısırmasını sağlıyoruz. vurduğu zamanda kendisine vurduruyoruz canı yanınca ağlamaya başlıyor. biz vursak kavga ediyor

slm kızlar
bugün bir ara girdim pcnin şarjı bitti kapandı tekrar giremedim
iyisinizdir inşallah. bizden yana bir sıkıntı yok.
diyet te zaten yok
yrn görüşürüz yatıyorum şimdi
iyi geceler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…