senin kuşta bir alemmişyukarı komşudan güm diye ses geldi, kuşumun biri bağırdı "yapmaaa" diye: )
ay hiç güleceğim yoktu.....
senin kuşta bir alemmişbizim ufaklıkta bir iki kelime söylemeye çalışıyor. birazcık sıkıştırdıkmı mapmaa diyo beni ayakta görse kollarını uzatıp al dmek yerine gel gel diyo
senin kuş türkceyi sökmüşMaşaallah: )))
Benim kuşta mesela cadı yerine cakı der: )
bizim bıcırık konuşmayı sökmeye başladıda yürümeyi başaramadı henüz. iki gündür 2-3 adım atıyor yeniEstağfirullah ablacım, asıl senin bıcırığa maşaallah: )
: ***
bizim bıcırık konuşmayı sökmeye başladıda yürümeyi başaramadı henüz. iki gündür 2-3 adım atıyor yeni
kız değil erkekKız çocukları biraz erken konuşuyo ondandır heralde ablacım: )
birde hem ısırmayı , hem vurmayı öğrendi. eline geçirdiğini vuruyor . istediğini yaptırmak için ısırıyor. 8 tane dişi var. ısırırken çok sıkmıyor kontrollü ısırıyorda .vururken kıyasıya vuruyor. dün saç fırçasını almış eline dudağıma bir indirdi dudağım kan toplamış. bende bileğinden tutup kendi kafasına vurdurdumcanı yanınca bir daha almadı eline fırçayı
birde hem ısırmayı , hem vurmayı öğrendi. eline geçirdiğini vuruyor . istediğini yaptırmak için ısırıyor. 8 tane dişi var. ısırırken çok sıkmıyor kontrollü ısırıyorda .vururken kıyasıya vuruyor. dün saç fırçasını almış eline dudağıma bir indirdi dudağım kan toplamış. bende bileğinden tutup kendi kafasına vurdurdumcanı yanınca bir daha almadı eline fırçayı
kızımızda var( ayşemelek ) (diğer yeğenin) o 3 yaşında onun önceki hafta doğum günüydü köydeydim gidemedim. evdekinin ( numanberk )pazartesi günü doğum günü. kızın hediyesini hazırladım pazartesi günü numanberkin doğum gününde giysin
bilmiyorum nasıl geçilir şimdilik ısırdığı zaman elini ağzına götürüp kendi elini ısırmasını sağlıyoruz. vurduğu zamanda kendisine vurduruyoruz canı yanınca ağlamaya başlıyor. biz vursak kavga ediyorAma bunun önüne geçmeniz lazım, az sinirli yapıda galiba küçük efecik: )
Çocuk bu nasıl alışırsa öyle gider.
iyi gecelerslm kızlar
bugün bir ara girdim pcnin şarjı bitti kapandı tekrar giremedim
iyisinizdir inşallah. bizden yana bir sıkıntı yok.
diyet te zaten yok
yrn görüşürüz yatıyorum şimdi
iyi geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?