Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim darısı benim başıma

Yaşasın bu hafta hep derecedeyim.
Ellerine sağlık canım

Merhaba arkadaşlar :))
Zayıflamaya çok fena karar verdim ve başlığı görünce de çok mutlu oldum.
Beni de aranıza alır mısınız?
Sayfa sayısı çok fazla hepsini okuyamadım ama sanırım haftalık kilo bildirimi yapıyorsunuz ve tatlı bir yarışla kilolar veriliyor:))
Bundan yaklaşık 2 yıl öncede 3 ayda 90 kilodan 70 kg kadar inmiştim fakat bel fıtığım yüzünden 1 ay yatınca hepsini geri aldım ve veremedim (
Pazartesi 91.5 kg ile akupunktur ve diyete başladım. 165 boyundayım hedef 55 kg . :))
Desteklerinizi bekliyorum...

hoşgeldin aramıza: )
burayı takipte kal derim...

Merhabalar.
Umarim herkes cok iyidir..

bonuscum cok tatli bir melegin daha oldu Allah acilarini gostermesin saglicakla buyuyup cok mutlu cok dogru insan olsunlar..

Meyra mesajina cok guldum gercekler acidir maalesef..
Ben cok kilo aldim oyle boyle degil kocaman oldum masallah bana..
Frida ve bonus sagolsunlar beni cesaretlendiriyorlar surekli yeniden baslamam icin ama ben o gucu goremiyorum kendimde..bazi ozel puruzlerde var hayatimda bahane degil ama kendimi salmam icin yeterli.
Guzel iki gun gecirdim kendimi iyi hissediyorum cesaretimi toplarsam cumaya kadar kilomu soyleyebilirsem listeye gireririm..bir yanim istiyor diger yanim sen beceremezsin diyor...
Beyle iste...

hoşbulduk:))
ne yapmam gerektiğini yazar mısınız?
hangi günler kilo bildirimi yapıyoruz, gün içindeki listemizi paylaşıyor muyuz? vs vs :))

burası kilo bildirim vakti dışında özgür bir topik...
paylaşımda bulunursanızda iyi olur tabiki, topiği takip ettikçe zaten anlarsın ortamı.
kilo bildirimleri cuma günleri ve öğlen1e kadar...
spor yaparsan haftalık toplam spor dakikanı da bildirebilirsin istersen, spor listemizde var, spor bildirimleride cuma günleri ve öğlen1e kadar.

İyi akşamlar
Yenacım tekrar dön canım verelim beraber ben de fena yayıldım önden arkadan hava yastığım var resmen
Ben bugün de diyet yapmadım ama 1.5 saate yakın yürüdüm hem de dün bileğimi burkmuştum ağrım vardı ama yürümek kendimi iyi hissettiriyor
Ama malesef çok zorlanıyorum hele ki dönerken iyice yoruluyorum

Berkuras,

Cok sıkıntili donemlerin olmus Allah bir daha yasatmasin..cok sukur iki evladinda saglikli..Biz de oglum da yasamistik ciddi saglik sorunlari..dogustan kalp anomalili dogdu 2,5-3 yasina kadar diken ustundeydik yetiskinlerin kalp ilaclarini kullandik 3 ayda bir kontrpl usg cekimi..
Allahima binlerce sukurler olsun iyilesti

Asucum gecmis olsun sendemi ayagini burktun off yaa..

Canim ben cok utaniyorum yaa gecen sene karataya basladigim kilomun bile ustundeyim.
Dün burkmuştum canım ama o an acımadı
Sonrasında ağrımaya acımaya başladı bugün farkettim biraz da şişmiş geçer inşallah
Senin ayağın nasıl canım
Güzel yenam utanacak ne var. Hepimiz aynı değil miyiz sanki

Benim ayagim gecmedi tamamen eskisi gibi degil sukur ama yoruldugumda cok yurudugumde hafif odem ve agri oluyor..
Asucum siz cok almiyosunuz ben cok fazla sistim birde saglikli beslenmiyorum o yuzden hahaha..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…